Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..

Ταινίες, Μουσική, Games και ότι αλλό σχετικό...
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

vasgias έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:05
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 14:46 Ψάχνω καιρό να βρω καμία ταβέρνα παλιάς κοπής, όπως ήταν η Γιαννούλα ή όπως είναι η Δόξα (αν και δεν αντέχω το τόσο τηγάνι εκεί). Απλά, πολύ ποιοτικά πιάτα, παραδοσιακή ατμόσφαιρα, όχι ινσταγκραμικές βλακείες. Ανατολικά νομίζω τα περισσότερα τα ξέρω (πχ ο Κρόνος, το Λάργκο, ή η Ουτοπία), αν και δεν θα με πείραζε καμία πρόταση. Κέντρο και Άνω Πόλη είμαι ανοιχτός. Δυτικά μου πέφτει λίγο μακριά.
Προσωπικά στέκι έχω το καφενείο Οδύσσεια στο κέντρο. Ανατολικά πάρα πολύ δυνατό είναι το Απειρωτάν.
Χρόνια θέλω να κάτσω στην Καστριτσίου αλλά ποτέ δεν βρίσκω. Το Απειρωτάν αν και χάλασε σε σχέση με πχ 15 χρόνια πριν, παραμένει τίμιο.

Το Με μας κάθε φορά που πάω μου αρέσει και λιγότερο. Αλλά κακό δεν το λες. Πιο δίπλα έχει το θρυλικό Ζαϊρ (ακριβώς δίπλα στην παλιά Αθήνα) που θέλω πολύ να πάω. Έχει κανείς άποψη?
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Λοιπον, εφαγα προσφατα ποιοτικα αν και λιγο τσιμπημενα, στην Ολυμπου στο "Σουμακι".
Για τσιπουρακι ειναι, κυριως για ψαρι (εξαιρετικη σραδελα) και με ωραια σκια.

Θελω αποψη για το instgramικο "Χαρουμενες Σαρδέλες" γιατι καποια στιγμη θελω να το δοκιμασω καθως και για το "Παραφλου" στην πλατεια Μαβιλης.

@freemind δεν καταλαβα ποτε το hype του "Μεμα" αληθεια ρε φιλε. Για τι σου αρεσει δηλαδη;

Ζαιρ δεν εχω παει, ομως εχω ακουσει τακαλυτερα για φρεσκο ψαρακι.

Γενικα, καντε προτασεις για τσιπουροκαταστασεις ανατολικα και κεντρο Θεσσαλονικης, με ενδιαφερει παρα πολυ, κανω μια παρα πολυ σημαντικη ερευνα. :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 14:30
Guitarman έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:09 Επισης στη "γειτονια" μας Καμπαμαρου μου αρεσει το rediviva (Τσιναρι) αν και δεν ειναι χασαποραβερνα
Καλα σε καταλαβα για αναρχικο στοιχειο :lol: Ναι εχω παει καμποσες φορες,πλεον αυτο που δεν τρωγεται με τιποτα ειναι το Τσιναρι,μιλαμε για φαγητο εμετος.

@eorptol1 Καλο μαγαζακι ειναι το Ασυλο (αν κ εχω χρονια να παω) και λιγο πιο πανω προς 40 εκκλησιες ο Βαγγος.
Συμφωνώ απολύτως για Τσιναρι

Άσυλο στέκι στα τέλη του 90 οταν το εχει εκείνος ο ψηλολιγνος μπάρμπας με το μουστάκι... ο κακομοίρης πρεπει να μας μισούσε αλλα κρατιοταν. Τόση φασαρία που κανεμε εκει μέσα. Το τζουκ μποξ τοτε λειτουργούσε
These users thanked the author Guitarman for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

DimitrisS έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:11

@freemind δεν καταλαβα ποτε το hype του "Μεμα" αληθεια ρε φιλε. Για τι σου αρεσει δηλαδη;

:mrgreen:
γενικά τα περισσότερα αν όχι όλα όσα έχω φάει εκεί είτε ψαρικά είτε κρεατικά μου άρεσαν πολύ
και μου αρέσει και σαν μαγαζί, αυτό το στυλ καφενείο/ταβέρνα

πάντα μιλάμε για τις τιμές που έχει
αν πάμε σε ακριβότερα έχω άλλα να προτείνω

πχ λίγο πιο κάτω το Μenu Μενού αν και έχει πάνω από χρόνο να πάω

ή αν πάμε προς Ποσειδώνιο Ρινόκερος και Λάμα (του ίδιου) αλλά είναι άλλου στυλ και φυσικά ακριβότερα
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Επίσης παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά πάντα τρώω φανταστικά και σε λογικές τιμές στο Μεζέν. Αν γλυτώσεις την αναμονή κάπως μέχρι να κάτσεις είναι πολύ καλή επιλογή για τσίπουρα.
Άβαταρ μέλους
freemind

λογικές τιμές;
εμένα μου είχανε πει ότι είναι πανάκριβο και γι αυτό δεν έχω πάει :D
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εχω απογοητευτει προσωπικα απο Mezen, Zeme και Φοινιξ.
Άβαταρ μέλους
freemind

όπως όλα φυσικά και το φαγητό είναι υποκειμενικά όπως βλέπουμε
Άβαταρ μέλους
Sardan

Δημοσίευση από Sardan »

Πολύ καλό διαμαντακι ανατολικά -με.εμφαση ψαρικα- αν και έχει και κρεατικά τίμια είναι ο Μπαλουκσης στη Δωρυλαίου.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

geobila έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 14:55 αν και δεν ειμαι απο θεσσαλονικη με πηγαν καποτε κατι συντροφοι ηρακλειδεις στις βεργες λαγιες και εφαγα ωραια κρεατικα
ναι καλο εχω παει
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

DimitrisS έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:26 Εχω απογοητευτει προσωπικα απο Mezen, Zeme και Φοινιξ.
Φοίνιξ γιατί ρε συ … ποιοτικό είναι
Για τσίπουρο επίσης ελλιας στην αγ.σοφιας ωραίο
Επίσης ένα μαγαζί που πάντα τρώω καλά και δεν του έδινα σημασία λόγω τοποθεσίας είναι ο κριταμος πίσω από το γήπεδο .
@Kabamaru11 θέλω σχόλιο για μαύρο λύκο εκεί στην περιοχή σου ,έχω ακούσει καλά λόγια
These users thanked the author DamoN for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αν σου πω πως το πατρικο μου ειναι ακριβως πισω απο τον Μαυρο Λυκο και δεν εχω παει ποτε! :lol: :lol: :lol:

Τωρα μολις πριν περασα παραδιπλα στον Καρδαση για παγωτακι,αλλα στον Μαυρο Λυκο δεν εχω φαει ποτε,δεν με τραβηξε να σου πω την αμαρτια μου,σιγουρα ειναι καλυτερο απο τον Αλβανο με τις λαδοκολλες (ισως ενα απο τα χειροτερα κρεατα στην θεσσαλονικη).
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

για μεζέν θα συμφωνήσω με @vasgias
Αν σου άρεσε κάνε μια βόλτα από Βόλο για το αυθεντικό.

Καφενειακό ουζάκι πολύ δυνατό στο Νίκο, πρώην Νίκο και Νίκο κοντά στον Άγιο Θεράπωντα.

Νέα ανακάλυψη το meraki σε ένα στενό κάθετο στην Εθνικής Αντιστάσεως (λίγο πιο κάτω από το Ναύαρχο Βότση).

Και τέλος ο Μπάμπης Μαρτίου με Όλγας, επίσης καφενείο, ανοιχτό μόνο για μεσημέρι, λαϊκό προσκύνημα.

Μη ξεχνάτε για τις καλύτερες αναφορές για φαγητό ο ταβερνοχώρος με έχει σώσει πολλές φορές.
These users thanked the author ABOLEYTOI for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
Mutasevic

Δημοσίευση από Mutasevic »

Κέντρο σα τον Μιμη στην Αγίου Δημητρίου δεν έχει, οι βεργες στη βενιζελου πολύ καλό φαΐ, εγώ δουλεύω σε κοτοπουλαδικο στην Ροτοντα μονιμα χορτάτος , επίσης ένα ωραίο κρητικο έχει στο στενάκι στην βενιζελου μέσα έχει φανταστική μελτζανα
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 17:50 Αν σου πω πως το πατρικο μου ειναι ακριβως πισω απο τον Μαυρο Λυκο και δεν εχω παει ποτε! :lol: :lol: :lol:

Τωρα μολις πριν περασα παραδιπλα στον Καρδαση για παγωτακι,αλλα στον Μαυρο Λυκο δεν εχω φαει ποτε,δεν με τραβηξε να σου πω την αμαρτια μου,σιγουρα ειναι καλυτερο απο τον Αλβανο με τις λαδοκολλες (ισως ενα απο τα χειροτερα κρεατα στην θεσσαλονικη).
Καρδασης και το εργαστήριο του Ήλιου στη γειτονιά μας... αντε μετα να μην εχεις κοιλιά :mrgreen:
These users thanked the author Guitarman for the post:
Kabamaru11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχαγωγία”