Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
- Kabamaru11
Re: Δε χορεύει νηστικό αρκούδι..
Κατσαμακας χαλασε,ειχα παει για επετειο 20ετιας λελε με τα κωλοφανταρα μου τον προηγουμενο Νοεμβρη,ουτε πιατα δεν βγαζουν πλεον,τρωγαμε μπουγιουρντι στη λαδοκολλα,ασε που μικραιναν οι μεριδες του.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Guitarman
Επισης στη "γειτονια" μας Καμπαμαρου μου αρεσει το rediviva (Τσιναρι) αν και δεν ειναι χασαποραβερνα
- These users thanked the author Guitarman for the post:
- Kabamaru11
Καταπληκτικο φαγητο ειχε και η Σβουρα στους αμπελοκηπους αλλα δυστυχως ψιλοχαλασε, θα παω στα κοντα βεβαια και θα δουμε αν ειναι καλα ή οχι. Η Σβουρα ηταν το μαγαζι που ξαναεφερε το "καφενειο-φαγητο" πισω γενικα. Γινοτανε πανικος πριν μερικα χρονια μεχρι που ανοιξαν και αλλοι τετοιου τυπου μαγαζι.
Για μπριζόλες και μπιφτέκια κλπ καλό είναι και το "σχολείο" μετά την παναγιά φανερωμένη προς την βενιζέλου, σε ένα στενό
Πείτε καμμία στο κέντρο ρε παιδιά που ως γνωστό είναι κίτρινο εγώ και κάνα δυο άλλοι είναι ΠΑΟΚ, πάντως γριά και σκουλήκι έμαθα να τους ξεχωρίζω ότι και να φοράνε:):)
Σωστός είναι 50 μέτρα από μένα:):) και καλές τιμές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κέντρο μου αρεσει πόλη η Μασσαλία - Δεν ειναι ομως "κλασσικη" ταβέρνα. Ειναι λιγο "πειραγμένα" τα πιάτα. Πολυ καλη πάντως
Ερώτηση: Πόρτα ανοιχτή στην Σταυρούπολη τι λεει? Με ψήνει πολυ να παω λογω της αυλής αλλα δεν με εχει βγάλει ο δρόμος.
Και κατι για Γρεβενά που έτυχε να περασω πρόσφατα και να φάω πιτογυρο στο Λα Φαμίλια. Πολυ δυνατό. Αν σας βγάλει ο δρόμος να το τιμησετε
Ερώτηση: Πόρτα ανοιχτή στην Σταυρούπολη τι λεει? Με ψήνει πολυ να παω λογω της αυλής αλλα δεν με εχει βγάλει ο δρόμος.
Και κατι για Γρεβενά που έτυχε να περασω πρόσφατα και να φάω πιτογυρο στο Λα Φαμίλια. Πολυ δυνατό. Αν σας βγάλει ο δρόμος να το τιμησετε
- These users thanked the author Guitarman for the post:
- Kabamaru11
-
petrospapad
Για την "Πόρτα Ανοιχτή" έχω να πω πολύ τίμιο φαγητό με την λογική των πειραγμένων πιάτων της Μασσαλίας. Επίσης έχει πολύ ωραίο burger σε περίπτωση που θέλει κάποιο takeaway ή delivery.
Για ταβερνάκι στυλ Μασσαλίας για το κέντρο, πολύ ωραίο είναι το Φαντάζιο στην Αντιγονιδών με πολύ λιγότερα πιάτα αλλά με φοβερές εμπνεύσεις του σεφ/ιδιοκτήτη και λίγο τσιμπημένες τιμές
Για ταβερνάκι στυλ Μασσαλίας για το κέντρο, πολύ ωραίο είναι το Φαντάζιο στην Αντιγονιδών με πολύ λιγότερα πιάτα αλλά με φοβερές εμπνεύσεις του σεφ/ιδιοκτήτη και λίγο τσιμπημένες τιμές
- These users thanked the author petrospapad for the post:
- Guitarman
- Kabamaru11
Καλα σε καταλαβα για αναρχικο στοιχειοGuitarman έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:09 Επισης στη "γειτονια" μας Καμπαμαρου μου αρεσει το rediviva (Τσιναρι) αν και δεν ειναι χασαποραβερνα
@eorptol1 Καλο μαγαζακι ειναι το Ασυλο (αν κ εχω χρονια να παω) και λιγο πιο πανω προς 40 εκκλησιες ο Βαγγος.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- Guitarman
Το καλυτερο τοπικ για οταν επισκέπτεσαι τη μανα Σαλονίκη.. 
- These users thanked the author st4this for the post:
- Kabamaru11
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ψάχνω καιρό να βρω καμία ταβέρνα παλιάς κοπής, όπως ήταν η Γιαννούλα ή όπως είναι η Δόξα (αν και δεν αντέχω το τόσο τηγάνι εκεί). Απλά, πολύ ποιοτικά πιάτα, παραδοσιακή ατμόσφαιρα, όχι ινσταγκραμικές βλακείες. Ανατολικά νομίζω τα περισσότερα τα ξέρω (πχ ο Κρόνος, το Λάργκο, ή η Ουτοπία), αν και δεν θα με πείραζε καμία πρόταση. Κέντρο και Άνω Πόλη είμαι ανοιχτός. Δυτικά μου πέφτει λίγο μακριά.
αν και δεν ειμαι απο θεσσαλονικη με πηγαν καποτε κατι συντροφοι ηρακλειδεις στις βεργες λαγιες και εφαγα ωραια κρεατικα
Προσωπικά στέκι έχω το καφενείο Οδύσσεια στο κέντρο. Ανατολικά πάρα πολύ δυνατό είναι το Απειρωτάν.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 14:46 Ψάχνω καιρό να βρω καμία ταβέρνα παλιάς κοπής, όπως ήταν η Γιαννούλα ή όπως είναι η Δόξα (αν και δεν αντέχω το τόσο τηγάνι εκεί). Απλά, πολύ ποιοτικά πιάτα, παραδοσιακή ατμόσφαιρα, όχι ινσταγκραμικές βλακείες. Ανατολικά νομίζω τα περισσότερα τα ξέρω (πχ ο Κρόνος, το Λάργκο, ή η Ουτοπία), αν και δεν θα με πείραζε καμία πρόταση. Κέντρο και Άνω Πόλη είμαι ανοιχτός. Δυτικά μου πέφτει λίγο μακριά.
- These users thanked the author vasgias for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης