Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Unpsofable78 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:06 Παιδιά έχει αγώνα σήμερα η ομάδα. Ως γνωστόν δεν έχει μεταγραφές ημέρα αγώνα. Άδικα περιμένετε :mrgreen:
:mrgreen:
Δηλαδή αύριο θα έχουμε μετταγραφικά νέα;
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 3):
Unpsofable78, namisenoiazei, Ally Samagoal
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

Miles έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:21 Πάντως, αν έρθει και τρίτο στόπερ και αποκτηθεί και εξτρέμ, δεν βλέπω πώς θα υλοποιηθεί η πολιτική προώθησης μικρών. Ακόμα και αν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάποιος μικρός περάσει στην ιεραρχία άλλον παίχτη, πόσο μάλλον νεοφερμένο, π.χ. ο Μπαταούλας ή ο Μπέρδος, τότε πάλι θα έχει γίνει κακή εκτίμηση του ρόστερ.
Άρα εσύ θες να μην έρθει στοπερ, να μην έρθει εξτρεμ και αν τελικά δεν ειναι αυτο που περιμέναμε οι μικροί, τότε τι; Να πατώσει η ομαδα, ε;
Κανένας μικρός δεν μπορει να κουβαλήσει τετοιο βαρος απο την πρωτη χρόνια.Εδω δεν μπόρεσαν την πρωτη χρόνια ο Κουλιερακης με το Ντελια που ηταν τα σούπερ ταλέντα
Θα βγουν τα ταλέντα αν αξιζουν, μην αγχώνεστε
Αλλά αυτό πρέπει να γίνει με ασφάλεια και για την ομαδα και για τους ιδιους
These users thanked the author trianta76 for the post (total 2):
Ilka4, ΚΩΣΤΑΣ2019
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

tolis14 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:47
George Best4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:21
Azrael έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:00

Εγω αυτο που εκλαμβανω απο το κειμενο σου ειναι οτι η ΠΑΕ ειναι η κακια και ο Λουτσε μαγκας.
Κοιτα το εχουμε ξαναδει υπαρχουν ομαδες ανθρωπων εδω μεσα που θελουν να παραποιουν την πραγματικοτητα και τα γεγονοτα, αλλοι υπερ Σαββιδη, αλλοι υπερ Μυστακιδη, αλλοι υπερ Λουτσεσκου κτλ.
Εγω δεν παιζω παιχνιδια σκοπιμοτητας. Λεω αυτο που αφησαν να εννοηθει.
Μπορει να ειμαι εγω ο χαζος.
Εσυ μπορει να ειδες κατι αλλο.

Αλλα την πραγματικοτητα δεν την αλλαζει κανεις. 1μηνα+ ηταν ο πρωην προπονητης σου στον αερα για 2η χρονια, οοοοολα πηγαν πισω για 2η χρονια, φετος τον εδιωξες με οχι τον καλυτερο τροπο και οχι λογικο τροπο. Αν η αποφαση ειχε ληφθει μετα τον τελικο Κυπελλου, αν εφευγε Δευτερα μετα το ματς με Παναθηναικο με μια συναντηση με τον ιδιοκτητη, ολοι , ασχετα αν συμφωνουσαν ή οχι θα ειχαν αλλη εικονα.

Εγω ξαναλεω σου λεω τι ειδα. Και οπως ειπε συνοπαδος υπαρχουν και δηλωσεις του προπονητη για αυτα.
Ενταξει τωρα ειναι βολικο φανταζομαι να τον βγαλουμε ψευτη και οτι θελει το κακο της ομαδας...

Παντως θα μπορουσες να προβληματιστεις περισσοτερο για την κατασταση, το ταιμινγκ των αποφασεων, των ανακοινωσεων κτλ απο την επιφανειακη αναλυση που εκανες.
Την έχουμε πει ο ένας στον άλλο πολλές φορές, αλλά ξέρω ότι όταν γκρινιάζεις, γκρινιάζεις όντως με το καλό του ΠΑΟΚ στο μυαλό. Απλώς θέλω να σου πω ότι τις περισσότερες φορές αυτό που φαίνεται δεν είναι και απαραίτητα αυτό που έγινε στην πραγματικότητα. Κάνεις δεν ξέρει τι έγινε και τι συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Γι αυτό και ο καθένας μας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Όσο για τις δηλωσεις του Ραζβάν και αν είναι ψεύτης, δεν θα πω ότι είναι, αλλά δεν ξέρω για σένα, δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου άνθρωπο να λέει πράγματα η να κάνει δηλώσεις και να μην παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον σωστό και τον αδικημένο. Ποτέ όμως. Επαναλαμβάνω όμως, όλοι ακούμε, διαβάζουμε και σκεφτόμαστε και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.
ρε φιλε το εγραψα 10 φορες σε 10 σχολια. και στο αρχικο το γραφω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ αλλα αυτο βγαινει προς τα εξω.
Προσωπικα εχω βαρεθει αλλιως να παρουσιαζονται τα πραγματα και αλλιως να μας λενε οτι πρεπει να πιστεψουμε οτι ειναι.
Σορρυ αλλα αυτο γινεται συνεχεια.
Ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε.

Διαφωνει κανεις σε οτι λεω? Οτι ακομα και αν δεν ειναι για αλλη μια φορα τα γεγονοτα οπως παρουσιαζονται, απο τα μεσα θες? απο τον κακο Λουτσεσκου? απο τον κακο Σαντσες? απο τον Γιαννουλη? οτι την ευθυνη την εχει επικοινωνιακα η ΠΑΕ?

Το οτι βγαινει αυτη η εικονα και η ιδια η σειρα τον γεγονοτων την επιβεβαιωνει βαση λογικης, ειναι η πραγματικοτητα (ξαναλεω αν χωριζαν οι δρομοι μετα τη ληξη του πρωταθληματος δε θα ειχε δημιουργηθει αυτη η ιστορια). Εγινε δεν εγινε δεν ξερω αλλα η σειρα των γεγονοτων την ενισχυει τι να κανουμε δηλαδη...

Εμενα ξερεις τι με ενοχλει αφανταστα? Οτι την καλη ειδηση ασχετως αν ειναι αληθεια ή οχι την κανουμε σημαια και την πιστευουμε αμεσως.
Την ειδηση που εχει αρνητικη χροια παντα την λοιδορουμε, μιλαμε για ΑΡΔ, για ανθρωπους που θελουν να βλαψουν την ομαδα και οτι ειναι προπαγανδα.

Σορρυ κιολας αλλα για τιποτα δεν μπορουμε να ξερουμε. Εμεις το αποτελεσμα βλεπουμε και θα προσπαθουμε να βγαζουμε συμπερασμα αναλυοντας δεδομενα και την μεγαλη εικονα που μας δινουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Τρί 07 Ιούλ 2026, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author George Best4 for the post:
tolis14
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Μεγάλη συζήτηση είναι αυτή και σε γενικές γραμμές συμφωνώ, αλλά το αφήνω εδώ γιατί είμαστε και off topic
These users thanked the author tolis14 for the post:
George Best4
Άβαταρ μέλους
Stratego

Δημοσίευση από Stratego »

George Best4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 14:01
tolis14 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:47
George Best4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:21

Κοιτα το εχουμε ξαναδει υπαρχουν ομαδες ανθρωπων εδω μεσα που θελουν να παραποιουν την πραγματικοτητα και τα γεγονοτα, αλλοι υπερ Σαββιδη, αλλοι υπερ Μυστακιδη, αλλοι υπερ Λουτσεσκου κτλ.
Εγω δεν παιζω παιχνιδια σκοπιμοτητας. Λεω αυτο που αφησαν να εννοηθει.
Μπορει να ειμαι εγω ο χαζος.
Εσυ μπορει να ειδες κατι αλλο.

Αλλα την πραγματικοτητα δεν την αλλαζει κανεις. 1μηνα+ ηταν ο πρωην προπονητης σου στον αερα για 2η χρονια, οοοοολα πηγαν πισω για 2η χρονια, φετος τον εδιωξες με οχι τον καλυτερο τροπο και οχι λογικο τροπο. Αν η αποφαση ειχε ληφθει μετα τον τελικο Κυπελλου, αν εφευγε Δευτερα μετα το ματς με Παναθηναικο με μια συναντηση με τον ιδιοκτητη, ολοι , ασχετα αν συμφωνουσαν ή οχι θα ειχαν αλλη εικονα.

Εγω ξαναλεω σου λεω τι ειδα. Και οπως ειπε συνοπαδος υπαρχουν και δηλωσεις του προπονητη για αυτα.
Ενταξει τωρα ειναι βολικο φανταζομαι να τον βγαλουμε ψευτη και οτι θελει το κακο της ομαδας...

Παντως θα μπορουσες να προβληματιστεις περισσοτερο για την κατασταση, το ταιμινγκ των αποφασεων, των ανακοινωσεων κτλ απο την επιφανειακη αναλυση που εκανες.
Την έχουμε πει ο ένας στον άλλο πολλές φορές, αλλά ξέρω ότι όταν γκρινιάζεις, γκρινιάζεις όντως με το καλό του ΠΑΟΚ στο μυαλό. Απλώς θέλω να σου πω ότι τις περισσότερες φορές αυτό που φαίνεται δεν είναι και απαραίτητα αυτό που έγινε στην πραγματικότητα. Κάνεις δεν ξέρει τι έγινε και τι συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Γι αυτό και ο καθένας μας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Όσο για τις δηλωσεις του Ραζβάν και αν είναι ψεύτης, δεν θα πω ότι είναι, αλλά δεν ξέρω για σένα, δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου άνθρωπο να λέει πράγματα η να κάνει δηλώσεις και να μην παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον σωστό και τον αδικημένο. Ποτέ όμως. Επαναλαμβάνω όμως, όλοι ακούμε, διαβάζουμε και σκεφτόμαστε και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.
ρε φιλε το εγραψα 10 φορες σε 10 σχολια. και στο αρχικο το γραφω. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ αλλα αυτο βγαινει προς τα εξω.
Προσωπικα εχω βαρεθει αλλιως να παρουσιαζονται τα πραγματα και αλλιως να μας λενε οτι πρεπει να πιστεψουμε οτι ειναι.
Σορρυ αλλα αυτο γινεται συνεχεια.
Ολοι το καλο του ΠΑΟΚ θελουμε.

Διαφωνει κανεις σε οτι λεω? Οτι ακομα και αν δεν ειναι για αλλη μια φορα τα γεγονοτα οπως παρουσιαζονται, απο τα μεσα θες? απο τον κακο Λουτσεσκου? απο τον κακο Σαντσες? απο τον Γιαννουλη? οτι την ευθυνη την εχει επικοινωνιακα η ΠΑΕ?

Το οτι βγαινει αυτη η εικονα και η ιδια η σειρα τον γεγονοτων την επιβεβαιωνει βαση λογικης, ειναι η πραγματικοτητα (ξαναλεω αν χωριζαν οι δρομοι μετα τη ληξη του πρωταθληματος δε θα ειχε δημιουργηθει αυτη η ιστορια). Εγινε δεν εγινε δεν ξερω αλλα η σειρα των γεγονοτων την ενισχυει τι να κανουμε δηλαδη...

Εμενα ξερεις τι με ενοχλει αφανταστα? Οτι την καλη ειδηση ασχετως αν ειναι αληθεια ή οχι την κανουμε σημαια και την πιστευουμε αμεσως.
Την ειδηση που εχει αρνητικη χροια παντα την λοιδορουμε, μιλαμε για ΑΡΔ, για ανθρωπους που θελουν να βλαψουν την ομαδα και οτι ειναι προπαγανδα.

Σορρυ κιολας αλλα για τιποτα δεν μπορουμε να κρινουμε. Εμεις το αποτελεσμα βλεπουμε και θα προσπαθουμε να βγαζουμε συμπερασμα αναλυοντας δεδομενα και την μεγαλη εικονα που μας δινουν.
Ο Γκέμπελς ζηλεύει από εκεί πάνω ή... κάτω!
geobila

Δημοσίευση από geobila »

..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος geobila την Τρί 07 Ιούλ 2026, 14:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Ελπίζω αυτό "Οτι την καλη ειδηση ασχετως αν ειναι αληθεια ή οχι την κανουμε σημαια και την πιστευουμε αμεσως.
Την ειδηση που εχει αρνητικη χροια παντα την λοιδορουμε, μιλαμε για ΑΡΔ, για ανθρωπους που θελουν να βλαψουν την ομαδα και οτι ειναι προπαγανδα."
Να μην γράφτηκε σοβαρά εδώ μεσα. Εκτός αν δε μιλάς για το paokmania.

Κάντε καμιά μεταγραφή.
These users thanked the author Nassos for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
van rooy

Δημοσίευση από van rooy »

τα καλύτερα έρχονται
These users thanked the author van rooy for the post:
pagotatzis
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

trianta76 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:54
Miles έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:21 Πάντως, αν έρθει και τρίτο στόπερ και αποκτηθεί και εξτρέμ, δεν βλέπω πώς θα υλοποιηθεί η πολιτική προώθησης μικρών. Ακόμα και αν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάποιος μικρός περάσει στην ιεραρχία άλλον παίχτη, πόσο μάλλον νεοφερμένο, π.χ. ο Μπαταούλας ή ο Μπέρδος, τότε πάλι θα έχει γίνει κακή εκτίμηση του ρόστερ.
Άρα εσύ θες να μην έρθει στοπερ, να μην έρθει εξτρεμ και αν τελικά δεν ειναι αυτο που περιμέναμε οι μικροί, τότε τι; Να πατώσει η ομαδα, ε;
Κανένας μικρός δεν μπορει να κουβαλήσει τετοιο βαρος απο την πρωτη χρόνια.Εδω δεν μπόρεσαν την πρωτη χρόνια ο Κουλιερακης με το Ντελια που ηταν τα σούπερ ταλέντα
Θα βγουν τα ταλέντα αν αξιζουν, μην αγχώνεστε
Αλλά αυτό πρέπει να γίνει με ασφάλεια και για την ομαδα και για τους ιδιους
Για να είμαστε ακριβείς, ο Κουλιερακης από ανάγκη καθιερώθηκε πέφτοντας κατευθείαν στα βαθιά.

Κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις και ρίσκα.

Δεν μιλάω για κάποιο συγκεκριμένο παιδί από τις ακαδημίες φέτος.

Αυτό όμως που κάθε σύγχρονο κλαμπ πρέπει να κάνει, διαθέτοντας άριστες ακαδημίες, είναι να αξιολογουνται οι νεαροί από το τεχνικό τιμ και να κρίνεται εάν κάποιο παιδί είναι έτοιμο να ενταχθεί άμεσα στην ομάδα.

Το τι λέμε εγώ εσύ και ο άλλος είναι να χαμε να λέγαμε.
crazy nagbe4

Δημοσίευση από crazy nagbe4 »

van rooy έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 14:20 τα καλύτερα έρχονται
Πότε έρχονται είναι το θέμα.
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Α είναι ανοικτό ακόμα αυτό το thread;
These users thanked the author vasgias for the post:
Ilka4
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Κλείσαμε. Να πάτε αλλού κύριε :mrgreen:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
vasgias
Unleashed4

Δημοσίευση από Unleashed4 »

Τυγχάνει φέτος η συγκυρία στο μουντιάλ να αγωνίζονται 1250 ποδοσφαιριστές! Καλώς ή κακώς , ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να περιμένει τις σπόντες που πρόκειται να προκύψουν από το σύνολο των μεταμουντιαλικών μεταγραφών! Ή τουλάχιστον ελπίζω αυτό να συμβαίνει!
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

crazy nagbe4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 15:22
van rooy έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 14:20 τα καλύτερα έρχονται
Πότε έρχονται είναι το θέμα.
Οι επόμενες 2,347 ώρες είναι κρίσιμες.....
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Όσο πιο γρήγορα το πάρετε απόφαση τόσο καλύτερα θα είναι για την ψυχική υγεία σας, τζάνκια των μεταγραφων, δεν υπάρχει σάλιο.
Η μάλλον να το διατυπώσω καλύτερα.
Το σάλιο που υπάρχει θα ξοδευτεί με μεγάλη προσοχή και αφού εξαντληθούν όλα τα περιθώρια να είναι στο ελάχιστο κόστος.
Είναι η αλήθεια και είναι μπροστά μας.
Υπομονή και στήριξη στην ομαδάρα που ούτως ή άλλως χτίζει ο προπονητής μας.
Φυτώρια έχουμε τα καλύτερα στην Ελλάδα δεν ανησυχώ για την αναπλήρωση τυχόν κενών πού θα προκύψουν.
Στήριξη όσο δεν πάει όλα καλά θα πάνε
These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 6):
George Best4, xyz_o_peponas, Kostas_FI, gk.box16, vasgias, Polichni1926
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”