Αριστοτέλης Μυστακίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Δημοσίευση από Parolos »

KalamarGiannis έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:21 Και οι μ@λ@κες του ΑΣ που ζητάνε ξαφνικά τον ουρανό με τα άστρα, έπρεπε να λογικευτούν και να πάνε σε ποσό που δε θα τον τσιτώσει.
Δηλαδή τόσα χρόνια δεν παίρνατε τίποτα, δεν βάζατε λεφτά και ρήμαξε το γήπεδο, και τώρα θα σας κάνει ο άλλος δωρεάν ανακαίνιση και ζητάτε και υψηλό νοίκι. Ε όχι ρε. Να πάρετε , ΟΚ, να στηριχθούν όλα τα τμήματα, αλλά πάτε να τον πιάσετε μαλάκα και αυτό είναι εις βάρος του ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ. Και ΑΣ χωρίς το μπάσκετ στο Παλατάκι θα είναι για κλάματα.
Καλά τώρα σοβαρά τα λες αυτά?
Υπάρχει κι ένας άλλος μ@λ@κ@ς που 12 χρόνια έχει δώσει 25Μ κι έχει κάνει και ανακαινήσεις.

Επιπλέον δεν ευαγγελίζονταν κάποιοι το καλοκαίρι για "απογείωση ΑΣ" με τη συμβολή του παγκόσμιου κλπ?

Και τί θα πει ακριβώς "ένα ποσό που δε θα τον τσιτώσει"??
Είχαμε ψιλιαστεί οτι η φάση θα πάει στον "φόβο" , αλλά κάπου μπάστα που θα τσιτώσει. Μικραίνεις την ομάδα. Να του το δώσουμε δωρεάν για 50 χρόνια τότε να μην τσιτώσει.. αν είναι δυνατόν.

ΥΓ: Τα χρέη χτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Parolos for the post (total 7):
Guitarman, Franky, paok apo epilogi, aivas19, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44, Ally Samagoal
ΑΜΠΑΛΑΕΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑΕΑ »

Και επειδη ολα αυτα τα λεμε επανειλημμένα εδώ και ένα χρόνο,
δε θα ξαναρχίσει η ίδια συζήτηση.
Πλέον όταν γράφω θα είναι λιτά και απλά.
Στο μυαλό του καθενός δε θα μπω εγώ......
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ότι λέει ο Παρόλος. Σιγά που «τσιτώθηκε» ο Τέλης. Απλά κρατάει αμανάτι το φιάσκο με την Τούμπα. Ότι και να πρότειναν τα ίδια θα έκανε. Ας βγάλει τι του ζήτησαν και τι θέλει να δώσει αυτός. Τελειώνετε, ρίξτε νερο στο κρασί σας. Τέλη πλήρωσε τον Τζέντρικ
These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
paok apo epilogi, Guitarman, Apil44, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

Parolos έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:33
KalamarGiannis έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:21 Και οι μ@λ@κες του ΑΣ που ζητάνε ξαφνικά τον ουρανό με τα άστρα, έπρεπε να λογικευτούν και να πάνε σε ποσό που δε θα τον τσιτώσει.
Δηλαδή τόσα χρόνια δεν παίρνατε τίποτα, δεν βάζατε λεφτά και ρήμαξε το γήπεδο, και τώρα θα σας κάνει ο άλλος δωρεάν ανακαίνιση και ζητάτε και υψηλό νοίκι. Ε όχι ρε. Να πάρετε , ΟΚ, να στηριχθούν όλα τα τμήματα, αλλά πάτε να τον πιάσετε μαλάκα και αυτό είναι εις βάρος του ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΣ. Και ΑΣ χωρίς το μπάσκετ στο Παλατάκι θα είναι για κλάματα.
Καλά τώρα σοβαρά τα λες αυτά?
Υπάρχει κι ένας άλλος μ@λ@κ@ς που 12 χρόνια έχει δώσει 25Μ κι έχει κάνει και ανακαινήσεις.

Επιπλέον δεν ευαγγελίζονταν κάποιοι το καλοκαίρι για "απογείωση ΑΣ" με τη συμβολή του παγκόσμιου κλπ?

Και τί θα πει ακριβώς "ένα ποσό που δε θα τον τσιτώσει"??
Είχαμε ψιλιαστεί οτι η φάση θα πάει στον "φόβο" , αλλά κάπου μπάστα που θα τσιτώσει. Μικραίνεις την ομάδα. Να του το δώσουμε δωρεάν για 50 χρόνια τότε να μην τσιτώσει.. αν είναι δυνατόν.

ΥΓ: Τα χρέη χτες.
Τα χρέη χθες, και όλα όσα πρέπει. Δεν είναι ο άλλος μ@λ@κ@ς να δίνει εκατομμύρια στον ΑΣ να τρώει μαχαιριές και επί 14 χρόνια να είναι ο αιμοδότης του ΠΑΟΚ για να έρχεται ένας ανύπαρκτος παράγοντας μοιράζοντας δύο ψαροκόκαλα να του κάνουμε τεμεναδες. Ή πλήρωσε ή δρόμο, καλύτερα με διοίκηση πρωτοδικείου
These users thanked the author OIKODOMOS for the post (total 4):
paok apo epilogi, st4this, Apil44, Ally Samagoal
xyz_o_peponas

Δημοσίευση από xyz_o_peponas »

1. Tο ερωτημα σου το εχω απαντησει, το φορουμ ειναι ανοιχτο προς αναγνωση χρονια τωρα και σε μη μελη.
2. Πραγματικα μπραβο που παιρνεις ξεκαθαρη θεση, δεν το λεω ειρωνικα. Μακαρι και πολλοι αλλοι εδω μεσα να ηταν ξεκαθαροι.
3. Υποστηρικτης του Τελη δεν ειμαι, ειμαι υποστηρικτης του ΠΑΟΚ, ουτε του Τελη, ουτε του Ιβαν.
4. Στα υπολοιπα δυστυχως δεν μπορω να απαντησω, εχω πολλα να γραψω (οπως ειμαι σιγουρος οτι θελουν και αλλα μελη αλλα δεν τολμουν επισης) αλλα στην καλυτερη θα με πουνε ισαποστακια, στην χειροτερη αλλοθρησκο/εχθρο του ΠΑΟΚ/φυτευτο, και το πιθανοτερο ειναι οτι θα το γραψω τζαμπα το ποστ γιατι δεν θα περασει ποτε. :D Οποτε δεν εχω ορεξη να μαλωνω ουτε με αλλους που εχουν διαφορετικη αποψη ουτε με τους μοντς. Το μονο που μπορω να πω ειναι να κρατατε μικρο καλαθι, γιατι ο οπαδος εχει κοντη μνημη, οποτε καλυτερα να μην ειστε τοσο απολυτοι στις αποψεις σας.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Στο επικοινωνιακό κομμάτι έχεις χάσει από τα αποδυτήρια.
0-3 σκορ μέσα σε ένα 13μηνο.

Βγες και μίλα καθαρά κι αντρίκια, μην είσαι βλάκας.
These users thanked the author john4serres for the post:
freemind
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Θα την πω την αληθεια μου.

Επειδη απο καποια στιγμη και μετα στη ζωη μου αντιληφθηκα πολυ καλα οτι "το ΠΑΟΚ πανω απο ολα και απο ολους" ειναι αστειο, το απολαμβανω παρα πολυ ολο αυτο που συμβαινει πλεον.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
vasgias, ΚΩΣΤΑΣ2019
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

xyz_o_peponas έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 10:55
ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 09:38 Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να φύγει από τον ΠΑΟΚ
και να μη μας κατσικωθεί.
Τόσοι και τόσοι εξάλλου πέρασαν από πάνω μας.....
Δεκάδες παράγοντες σε ομάδες με λεφτά
και χωρίς κάτσανε ένα-δυο χρόνια και την κάνανε.

Ας βγει να πει ότι τον πολεμάνε όλοι από την πρώτη στιγμή
και ότι αυτός ήθελε να κάνει την Τούμπα και είχε τα λεφτά.
Τώρα θα πει ότι τον πολεμάνε και στο μπάσκετ.
ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΟΘΙ!

Ήρθε και η ώρα η δικιά μας να του πούμε με κάθε τρόπο
το αντίο και στο καλό. Αρκετά ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ!

Τέλη ήσουν τεράστιος, αλλά εμείς δε σε καταλάβαμε!
Άντε ξεκουμπίδια!
Αντε επιτελους ρε παιδια, επιτελους λιγη ειλικρινεια. Ενα χρονο το πας γυρω γυρω, το ειπες επιτελους, επλιζω να ειναι και οι υπολοιποι το ιδιο ειλικρινεις μπας και σταματησουμε να διαβαζουμε σεντονια ενω αυτο που θελει να πει ο συντακτης ειναι παρα πολυ απλο.
Τον Αμπαλαεα βρήκες ρε πεπονα; Αλήθεια τώρα;
These users thanked the author Maklaz for the post (total 9):
ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Guitarman, paok apo epilogi, leomatos88, ΚΩΣΤΑΣ2019, st4this, Apil44, Ally Samagoal, NIKOS1972
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος loukas karadimos την Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Πάρολε, εγώ την ομάδα τη μεγαλώνω μόνο. Ποτέ δε τη μικραίνω.
Από το μετερίζι μου κάνω αυτό που μπορώ. Πληρώνω, πάω, φωνάζω. Ως εκεί .
Δεν αποφασίζω εγώ τι θα κάνει ο Μυστακίδης, ούτε τον ξέρω κι από χθες.
Αυτό που λέω "να μην τον τσιτώσουν" είναι να ζητήσουν ένα λογικό ποσό οι του ΑΣ, κι όχι τον ουρανό με τ΄αστρα, 'ωστε να γίνει εφικτή η συμφωνία.
Στο κάτω κάτω δικό τους γήπεδο που δε μπορούν να συντηρήσουν θα ρθει ο άλλος να ανακατασκευάσει. Βλέπεις κάτι παράλογο;

τις λοιπές παπαριές που λες περί ΑΣ που θα φτιαχνότανε, άλλου που έκανε αλλού ανακαινίσεις κτλ, δε τις καταλαβαίνω. Δεν έχουν σχέση με το θέμα.
Δεν ασχολούμαι με πράγματα εκτός του μπάσκετ ΠΑΟΚ. Δυστυχώς μας τα φέρατε κι εδώ...
Gregk19262000

Δημοσίευση από Gregk19262000 »

ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 09:38 Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να φύγει από τον ΠΑΟΚ
και να μη μας κατσικωθεί.
Τόσοι και τόσοι εξάλλου πέρασαν από πάνω μας.....
Δεκάδες παράγοντες σε ομάδες με λεφτά
και χωρίς κάτσανε ένα-δυο χρόνια και την κάνανε.

Ας βγει να πει ότι τον πολεμάνε όλοι από την πρώτη στιγμή
και ότι αυτός ήθελε να κάνει την Τούμπα και είχε τα λεφτά.
Τώρα θα πει ότι τον πολεμάνε και στο μπάσκετ.
ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΟΘΙ!

Ήρθε και η ώρα η δικιά μας να του πούμε με κάθε τρόπο
το αντίο και στο καλό. Αρκετά ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ!

Τέλη ήσουν τεράστιος, αλλά εμείς δε σε καταλάβαμε!
Άντε ξεκουμπίδια!
Είμαι ΠΑΟΚ μόνο στο ποδόσφαιρο,ναι ρε πως το κατάλαβες;Τρομερό ενωτικό ποστ φίλε μπράβο αυτά θέλουμε εδώ μέσα
These users thanked the author Gregk19262000 for the post:
Dimg5
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Τίποτα δεν έφερε κανένας. Η ΚΑΕ τα φέρνει. Εκτός αν πρέπει να τουμπεκιαστουμε για να βλέπουμε εξώφυλλα μετροσπορ με Χεζονια. Για εσένα μπορεί όλα να ξεκινάνε και να τελειώνουν εκεί, για άλλους όχι.

Όταν λες να μην τον τσιτωσουμε, χωρίς να έχει δώσει 1€ ακόμη για το γήπεδο, τσιτωνεις κάποιους άλλους.

Το υπέρογκο ποσό ποιο είναι το 1 το χρόνο? Αυτό που δεν καταλαβαίνεις είναι ότι έχουμε να κάνουμε λογικά με ρεβανσισμο εδώ πέρα, που μάλλον δε θα τελειώσει..

Έχεις κάθε δικαίωμα να μην σε νοιάζουν αυτά, απλά ας ασχολείσαι μόνο με τα αγωνιστικά. Εσύ ανέφερες τη συμφωνία.
These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Εγώ εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω ποιος θα διωξει τον Τέλη.Οι σύνδεσμοι?Είκοσι πέντε χρόνια στην αφανεια και κανένας δεν έκανε τίποτα.Ας δεχτούμε ότι για την συντριπτική πλειοψηφία το μπάσκετ δεν υπάρχει.Θα φύγει αν θέλει αυτός και όταν θέλει.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Έχει πάντως την πλάκα του, αλλού λαλούν "Παζάρεβες" αλλού είναι το παζάρι όμως το πραγματικό.

Δεν ξέρω βέβαια ποιο ποσό θεωρείται εξωφρενικό, αλλά τα 60000 ευρώ που γράφτηκαν ότι προσέφερε η ΚΑΕ το χρόνο, κάνουν τον Τσετσένο να μη φαίνεται και τόσο μπατίρης τελικά.

Βέβαια αν τον κ Μυστακίδη και το ενοίκιο του γηπέδου το συγκρίνουμε με τα δεδομένα της προηγούμενης διοίκησης ειδικού σκοπού για τη σωτηρία του τμήματος, τότε ναι, τα δεδομένα είναι διαφορετικά.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 5):
paok apo epilogi, Maklaz, Ιάσονας, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Το φοβερό δεν είναι αυτό. Το φοβερό είναι ότι ακούγαμε συνοπαδούς να κάνουν σχόλια του τύπου 'έλα μωρέ ποιος το μαμεί το FFP, κάντε μεταγραφές και το πολύ να πληρώσετε 1-2 εκατομμυριάκια πρόστιμο'. Σιγά τα ωά'
These users thanked the author tolis14 for the post (total 7):
paok apo epilogi, Equalizer, aivas19, Maklaz, Ιάσονας, margas, Ally Samagoal
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”