Αριστοτέλης Μυστακίδης
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Welcome back @Guitarman.

- These users thanked the author Maklaz for the post (total 5):
- Guitarman, Unpsofable78, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Kabamaru11, leomatos88
Φιλε μου στην Ελβετια ζει. Όχι στο Κορδελιό να τον πετύχεις την Τετάρτη στην λαϊκή. Τι θα του κανεις δηλαδή αν φεσωσει την ΚΑΕ? Ο,τι γουστάρει κάνει. Αλλα οταν ο Χατζόπουλος ψέλλισε περσι επιφυλάξεις και μίλησε για δεύτερο επενδυτή έπεσε να τον φάει ένα ολόκληρο μιντιακο σύστημα με τις ευλογίες πολλών συνδέσμων και απλών οπαδών.icue έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 08:25Ειναι παρα πολυ περιεργο ενας ανθρωπος που αρχιζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικα στην πολη να κανει κατι τετοιο. Δεν ειναι καποιος επενδυτης απο το Κονγκο που δεν θα τον ξαναδουμε. Νομιζω (ελπιζω μαλλον) ολο αυτο να ειναι αποτελεσματα του ζηλου των ανικανων που εβαλε στην ομαδα να τον ευχαριστησουν, γνωριζοντας προφανως οτι υπαρχει και καποια ατζεντα.Azrael έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 08:09 Εγω αυτο που φοβαμαι περισσοτερο ειναι σε τι κατασταση θα ειναι η ΚΑΕ οταν αποφασισει οτι βαρεθηκε να παιζει με το νεο του παιχνιδι.
Βεβαια οσο δεν βαζει αυτος φρενο, ειναι το ιδιο συνυπεύθυνος.
- These users thanked the author Guitarman for the post (total 13):
- Azrael, Maklaz, paok apo epilogi, aivas19, Iznogoud4, ΑΜΠΑΛΑΕΑ, Unpsofable78, thios4, panta, katafraktos and 3 more users
Ποια μαγαζιά του? Το ξενοδοχείο στο οποιο μένουν τουρίστες? Ή νομίζεις οτι ο Μπάμπης απο Καστοριά οταν έρχεται Τούμπα να δει την ΠΑΟΚαρα διαμένει το βραδυ στο Σεπτεμπερ? Κατα τα αλλα δεν εχει μαγαζιά. Εχει ακίνητα. Σορρυ αλλα αυτα που λες δεν βγάζουν νόημα. Ας το πάρουμε απόφαση οτι θα ζουμε το μαρτύριο του Σισυφου για καποια χρονια και καλα ξεμπερδεματα
- These users thanked the author Guitarman for the post:
- Unpsofable78
Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να φύγει από τον ΠΑΟΚ
και να μη μας κατσικωθεί.
Τόσοι και τόσοι εξάλλου πέρασαν από πάνω μας.....
Δεκάδες παράγοντες σε ομάδες με λεφτά
και χωρίς κάτσανε ένα-δυο χρόνια και την κάνανε.
Ας βγει να πει ότι τον πολεμάνε όλοι από την πρώτη στιγμή
και ότι αυτός ήθελε να κάνει την Τούμπα και είχε τα λεφτά.
Τώρα θα πει ότι τον πολεμάνε και στο μπάσκετ.
ΕΧΕΙ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΟΘΙ!
Ήρθε και η ώρα η δικιά μας να του πούμε με κάθε τρόπο
το αντίο και στο καλό. Αρκετά ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ στον ΠΑΟΚ ΜΑΣ!
Τέλη ήσουν τεράστιος, αλλά εμείς δε σε καταλάβαμε!
Άντε ξεκουμπίδια!
Άντε ξεκουμπίδια!
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 3):
- paok apo epilogi, Apil44, Χωρικός
-
DikefalosG4
Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διώχνει ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ με χρήματα από την τσέπη τους και επιτέλους όχι διαχείριση!!
Όπως στηρίζω τον Ιβάν για όλα όσα πρόσφερε και θα προσφέρει, όπως στήριξα Χατζόπουλο γιατί έβαλε χρήματα, έτσι και θα στηρίζω τον Τέλη, όσο βάζει χρήματα από την ΤΣΕΠΗ του και δεν το παίζει διαχειριστής, όπως τόσοι και τόσοι που πέρασαν και το έπαιζαν δήθεν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με τα χρήματα του κόσμου ή είναι στον ΑΣ.
Όπως στηρίζω τον Ιβάν για όλα όσα πρόσφερε και θα προσφέρει, όπως στήριξα Χατζόπουλο γιατί έβαλε χρήματα, έτσι και θα στηρίζω τον Τέλη, όσο βάζει χρήματα από την ΤΣΕΠΗ του και δεν το παίζει διαχειριστής, όπως τόσοι και τόσοι που πέρασαν και το έπαιζαν δήθεν ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ με τα χρήματα του κόσμου ή είναι στον ΑΣ.
- These users thanked the author DikefalosG4 for the post:
- Dimg5
- paokkerkir
Μπράβο, όχι μπράβο.
Ήθελε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρεις αυτο που κατάφερες.
Ήθελε μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρεις αυτο που κατάφερες.
- These users thanked the author paokkerkir for the post (total 4):
- ΑΜΠΑΛΑΕΑ, nunies4, st4this, Ally Samagoal
Κανένας δεν τον εδιωξε. Με αυτα που κανει και με τα λεφτα που χρωσταειDikefalosG4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 09:53 Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διώχνει ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ με χρήματα από την τσέπη τους και επιτέλους όχι διαχείριση!!
σε ολο τον ΠΑΟΚ μεσα σε λιγους μηνες θετει τον εαυτο του εκτος ομαδας.
Το σχεδιο του απετυχε. Αν δε διωχναμε προεδρους θα ειμασταν ακομη με τον Βουλινο,
τον Γουμενο, τον Παγωνη και τον Αλεξοπουλο, τον Οικονομιδη, τον Μπατατουδη.....
Ολοι οι παραπανω βαλανε λεφτα στον ΠΑΟΚ, μεχρι που......
Σημειωση: Επισης ολοι οι παραπανω προκαλεσαν διχασμο στο λαο του ΠΑΟΚ
και σε ολο τον οργανισμο οπως και ο Μυστακιδης. Ολους σε ενα χρονο
τους ξεπερασε κατα πολυ.....
- These users thanked the author ΑΜΠΑΛΑΕΑ for the post (total 4):
- paok apo epilogi, Apil44, leomatos88, Ally Samagoal
Θα επαναλάβω την σκοπιά που το βλέπω εγώ: Είναι άκρως αποπροσανατολιστικό να εστιάζουμε συνεχώς στο τι ΘΑ αφήσει ο Χ Μυστακίδης όταν (και αν ποτέ) αποφασίσει να φύγει/πουλήσει/εγκαταλείψει την ΚΑΕ στο μέλλον (δεν πιστεύω οτι θα αφήσει χρέη και ούτε πως θα αποχωρήσει - εφόσον καταλάβει κάποια πράγματα ωραία θα ήταν να μείνει μάλιστα).
Το θέμα δεν ειναι καν μελλοντικό.
Είναι τωρινό. Είναι στο τι είδους προσέγγιση είδαμε εξ αρχής να προσπαθούν να επιβάλλουν και να εισάγουν στον σύλλογο (και κυρίως στον κόσμο μας) όσοι τον έφεραν/ακολουθούν/προσεταιρίζονται ή απλά όσοι τον πλασάρουν ως τη λύση στο γιγάντιο πρόβλημα μας (δηλαδή τον κακό Σαββίδη που μας έφτασε "απ το κακό στο χειρότερο...").
Είναι οριακά παρανοϊκό να προσπαθεί οποιοσδήποτε να μας πείσει, πως όλες αυτές οι στραβές, κακές, μαύρες κι άραχλες συμπεριφορές που είδαμε και βλέπουμε, εντός και πέριξ του ΠΑΟΚ, εδώ και ένα+ χρόνο (στην πραγματικότητα παραπάνω χρόνια είναι αλλά έστω), είναι κάποιες αυτόνομες και αυθόρμητες συμπεριφορές τις οποίες αγνοεί ο Μυστακίδης
Ακόμα και αν σε κάποιο τρελό σύμπαν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε αυτομάτως προκύπτει πως είναι εντελώς ακατάλληλος για οποιαδήποτε ηγετική θέση στον ΠΑΟΚ.
Πέρα από τα γνωστά ρητά οτι ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, είναι κίνημα κλπ - που για κάποιους είναι ο κεντρικός λόγος να είμαστε ΠΑΟΚ, και για άλλους είναι γραφικές φαιδρότητες-, η πραγματικότητα παραμένει: Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο και δύσκολο καράβι, που επηρεάζει πολύ κόσμο και χρειάζεται ανθρώπους με βαριά κάκαλα και ντομπροσύνη, ώστε να έχουν οχι μόνο την τσέπη, αλλά και την ψυχή να κρατήσουν τα ηνία. Στην ιστορία μάλιστα έμειναν όσοι είχαν κυρίως το δεύτερο, ουχι το πρώτο (Παντελάκης).
Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία πως όσα ανακοινώθηκαν χθες είναι αληθινά, καθότι θα ήταν πολύ βλάκας κάποιος "νέος" παράγοντας που μολις ανέλαβε πρόεδρος, να δημοσιεύσει επιστολή λέγοντας, τόσο ρητά, πράγματα που αν ΔΕΝ ισχύουν, είναι μηνύσιμα.
Είτε έτσι όμως είτε αλλιώς, φαντάζομαι κάποια στιγμή η κεφαλή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα καταδεχθεί να μοιραστεί κάποιες σκέψεις, πλάνα, απόψεις, πολιτικές, αποφάσεις της μαζί μας και οχι απλώς μεταξύ των.
Το θέμα δεν ειναι καν μελλοντικό.
Είναι τωρινό. Είναι στο τι είδους προσέγγιση είδαμε εξ αρχής να προσπαθούν να επιβάλλουν και να εισάγουν στον σύλλογο (και κυρίως στον κόσμο μας) όσοι τον έφεραν/ακολουθούν/προσεταιρίζονται ή απλά όσοι τον πλασάρουν ως τη λύση στο γιγάντιο πρόβλημα μας (δηλαδή τον κακό Σαββίδη που μας έφτασε "απ το κακό στο χειρότερο...").
Είναι οριακά παρανοϊκό να προσπαθεί οποιοσδήποτε να μας πείσει, πως όλες αυτές οι στραβές, κακές, μαύρες κι άραχλες συμπεριφορές που είδαμε και βλέπουμε, εντός και πέριξ του ΠΑΟΚ, εδώ και ένα+ χρόνο (στην πραγματικότητα παραπάνω χρόνια είναι αλλά έστω), είναι κάποιες αυτόνομες και αυθόρμητες συμπεριφορές τις οποίες αγνοεί ο Μυστακίδης
Ακόμα και αν σε κάποιο τρελό σύμπαν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε αυτομάτως προκύπτει πως είναι εντελώς ακατάλληλος για οποιαδήποτε ηγετική θέση στον ΠΑΟΚ.
Πέρα από τα γνωστά ρητά οτι ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, είναι κίνημα κλπ - που για κάποιους είναι ο κεντρικός λόγος να είμαστε ΠΑΟΚ, και για άλλους είναι γραφικές φαιδρότητες-, η πραγματικότητα παραμένει: Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο και δύσκολο καράβι, που επηρεάζει πολύ κόσμο και χρειάζεται ανθρώπους με βαριά κάκαλα και ντομπροσύνη, ώστε να έχουν οχι μόνο την τσέπη, αλλά και την ψυχή να κρατήσουν τα ηνία. Στην ιστορία μάλιστα έμειναν όσοι είχαν κυρίως το δεύτερο, ουχι το πρώτο (Παντελάκης).
Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία πως όσα ανακοινώθηκαν χθες είναι αληθινά, καθότι θα ήταν πολύ βλάκας κάποιος "νέος" παράγοντας που μολις ανέλαβε πρόεδρος, να δημοσιεύσει επιστολή λέγοντας, τόσο ρητά, πράγματα που αν ΔΕΝ ισχύουν, είναι μηνύσιμα.
Είτε έτσι όμως είτε αλλιώς, φαντάζομαι κάποια στιγμή η κεφαλή της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα καταδεχθεί να μοιραστεί κάποιες σκέψεις, πλάνα, απόψεις, πολιτικές, αποφάσεις της μαζί μας και οχι απλώς μεταξύ των.
Για την ψυχή του ΠΑΟΚτσή μη βάζεις και το χέρι σου στη φωτιά. Ποτέ πήγαμε από το ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί στο ΠΑΟΚ και 250εκ. MOU χαμπάρι δεν πήραμε. Λυπάμαι που το λέω αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Και για να μην είμαι εντελώς άδικος, έχουν αλλάξει γενικά οι άνθρωποι και οι Έλληνες και όχι αποκλειστικά οι ΠΑΟΚτσήδεςabc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 08:18 Η ψυχή του ΠΑΟΚτση δεν κάνει ποτέ λάθος...
....σχεδόν...ολοι πήραμε χαμπάρι τι είδος..εργαλείο...ειναι ο τύπος...
Σκριπτα μανετ....
Μία φορά......άπαξ....
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Unpsofable78
-
DikefalosG4
Ρε φίλε σοβαρά τώρα, έβαλαν χρήματα οι γουμενοπαγώνηδες; που είχε ακουστεί μέχρι και για υπεξαίρεση και δεν θα ασχοληθώ και με τους άλλους.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 10:08Κανένας δεν τον εδιωξε. Με αυτα που κανει και με τα λεφτα που χρωσταειDikefalosG4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 09:53 Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διώχνει ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στον ΠΑΟΚ με χρήματα από την τσέπη τους και επιτέλους όχι διαχείριση!!
σε ολο τον ΠΑΟΚ μεσα σε λιγους μηνες θετει τον εαυτο του εκτος ομαδας.
Το σχεδιο του απετυχε. Αν δε διωχναμε προεδρους θα ειμασταν ακομη με τον Βουλινο,
τον Γουμενο, τον Παγωνη και τον Αλεξοπουλο, τον Οικονομιδη, τον Μπατατουδη.....
Ολοι οι παραπανω βαλανε λεφτα στον ΠΑΟΚ, μεχρι που......
Σημειωση: Επισης ολοι οι παραπανω προκαλεσαν διχασμο στο λαο του ΠΑΟΚ
και σε ολο τον οργανισμο οπως και ο Μυστακιδης. Ολους σε ενα χρονο
τους ξεπερασε κατα πολυ.....
Έλεος δηλαδή, κάπου μπάστα με το αντιμυστακιδικό μένος.
Το έχω γράψει εκατοντάδες φορές, είμαστε με τον Ιβάν!!
Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν μπορούμε να στηρίξουμε και όποιον θέλει να προσφέρει και να βάλει χρήματα από την τσέπη του και στο μπάσκετ!
Γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις ότι ο τρόπος που κινήθηκε αυτός ο άνθρωπος και συνεχίζει να κινείται δημιουργεί εύλογες ανησυχίες για το μέλλον της ΚΑΕ; Ναι βάζει κάποια λεφτά τώρα, αλλά από τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε και συμπεριφέρεται δεν έχεις καμία ανησυχία για το αύριο και το πως θα μπορούσε να αφήσει την ΚΑΕ όταν βαρεθεί η όταν δει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπει στην ΠΑΕ; απ ότι είδαμε, το είπα ξειπα το έχει σχετικά εύκολο
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 5):
- eorptol1, Unpsofable78, Apil44, paok apo epilogi, leomatos88
-
xyz_o_peponas
Αντε επιτελους ρε παιδια, επιτελους λιγη ειλικρινεια. Ενα χρονο το πας γυρω γυρω, το ειπες επιτελους, επλιζω να ειναι και οι υπολοιποι το ιδιο ειλικρινεις μπας και σταματησουμε να διαβαζουμε σεντονια ενω αυτο που θελει να πει ο συντακτης ειναι παρα πολυ απλο.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 09:38 Είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να φύγει από τον ΠΑΟΚ
Άντε ξεκουμπίδια!
- These users thanked the author xyz_o_peponas for the post:
- Dimg5
-
DikefalosG4
Φίλε toli, αυτή είναι μία ψύχραιμη αντιμετώπιση που φυσικά και την ακούω.
Για να είμαι πολύ πεζός : Εννοείται πως ο Ιβάν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, για αυτό και ο κόσμος στήριξε συντριπτικά τον Ιβάν το προηγούμενο καλοκαίρι με τις βλακείες το ΑΣ.
Εμπιστεύομαι το ίδιο τον Τέλη; Φυσικά και ΟΧΙ.
Φυσικά και έχω κάποια ανησυχία.
Αλλά ρε φίλε, η διαφορά μου με τον συμΠΑΟΚΤΣΗ αμπαελαέα, που το πιστεύω ότι είναι αγνός ΠΑΟΚΤΣΗΣ, είναι ότι εγώ (και πιστεύω πάρα πολλοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ) θέλω να δώσω μία ευκαιρία στον Τέλη και εδώ θα είμαστε να συζητάμε για την πορεία της μπασκετικής ομάδας.
Για να είμαι πολύ πεζός : Εννοείται πως ο Ιβάν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη μου, για αυτό και ο κόσμος στήριξε συντριπτικά τον Ιβάν το προηγούμενο καλοκαίρι με τις βλακείες το ΑΣ.
Εμπιστεύομαι το ίδιο τον Τέλη; Φυσικά και ΟΧΙ.
Φυσικά και έχω κάποια ανησυχία.
Αλλά ρε φίλε, η διαφορά μου με τον συμΠΑΟΚΤΣΗ αμπαελαέα, που το πιστεύω ότι είναι αγνός ΠΑΟΚΤΣΗΣ, είναι ότι εγώ (και πιστεύω πάρα πολλοί ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ) θέλω να δώσω μία ευκαιρία στον Τέλη και εδώ θα είμαστε να συζητάμε για την πορεία της μπασκετικής ομάδας.
- These users thanked the author DikefalosG4 for the post:
- Dimg5