Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
George Best4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από George Best4 »

OIKODOMOS έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:22
George Best4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:19
ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:10 Ο Πετρουλάκης στο χθεσινοβραδινό βίντεο (sfinaTV, στο youtube) λέει πως αν δώσουμε 5Μ για Γιαννούλη + 1,5 συμβόλαιο = 6,5Μ είναι πάρα πολλά και ότι με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαμε να πάρουμε:
1. Αριστερό μπακ 1,2Μ - 1,5Μ (μπακάρα)
2. Χαφάρα 1,5Μ
3. Σέντερ - φορ 2Μ
4,5. Δύο στόπερ του 1Μ έκαστος.

Βέβαια παρακάτω στο βίντεο, τα 6,5Μ του Γιαννούλη τα έκανε 7,5.
Ωστόσο το να φέρεις 4 παίκτες που να είναι αυτοί που έχεις ανάγκη και να είναι όλοι ελεύθεροι (ή δανεικοί), ώστε να πληρώσεις μόνο την ετήσια αμοιβή τους δεν είναι τόσο εύκολο, ιδιαίτερα όταν το όλο θέμα των μεταγραφών ξεκίνησε τόσο αργά.

Στη συνέχεια ο Πετρουλάκης καταφέρεται εναντίον του Ράζβαν λέγοντας ότι ενώ οι Άραβες ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα στον ΠΑΟΚ (3Μ κατά τον Πετρουλάκη) για να τον πάρουν με μεταγραφή, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε πίσω, είπε ότι δεν θέλει να φύγει για να αναγκαστεί ο ΠΑΟΚ να τον διώξει, αλλά έτσι να μην πάρει τα λεφτά της ρήτρας.
Δεν ξέρω κατά πόσον αυτά αληθεύουν.
Τεραστιος μαγκας ο Ραζβαν.
Με μια ομαδα που πονηρα προσπαθει να τον ξεφορτωθει 1,5 μηνα και δεν ξερουμε αν εχουμε προπονητη, και προσπαθει να καρπωθει τη ρητρα.
ΠΟΥΣΤΙ@ λεγεται αυτο.
Τον προπονητη σου , ειδικα εναν ανθρωπο που σου εχει προσφερει τοσα και εχει αλλαξει το ρου της ιστοριας της ομαδας, τον στηριζεις δεν τον αφηνεις στον αερα, ουτε συμπεριφερεσαι με αυτον τον τροπο.
Δεν μπορω να ξερω τι εγινε αλλα αυτο φανηκε, οτι πονηρα η ομαδα προσπαθουσε να τον σπρωξει στην Αραβια. Και οταν βγαινουν και τετοια δημοσιευματα πιο πολυ το ενισχυουν.
Υπαρχει μια λεξη που λεγεται αξιοπρεπεια. κυριος ηρθε, κυριος εφυγε.

Και ακομα μεγαλυτερος μαγκας που ελυσε και το συμβολαιο του ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.
Εγω δε ξερω αν θα το εκανα με τετοια συμπεριφορα. Δε θα τους εκανα τη χαρη.

Εμεις μ@λ@κ@ ψαχνουμε οχι προπονητη...

Άσε μας ρε φίλε ... Μετά από τέτοια αποτυχημένη χρόνια θέλει και τα ρέστα δηλαδή? Πάντα φταίει η κακια η ΠΑΕ δηλαδή? Δεν πήρε μόνο ο ΠΑΟΚ από τον Λουτσεσκου και ο Λουτσεσκου πήρε από τον ΠΑΟΚ. Το όνομα του σε εμάς το έφτιαξε.
Ενταξει σου προτεινω να παραιτηθεις απο την δουλεια σου και να πας να δουλεψεις αφιλοκερδως ή σαν οικοδομος στην ανεγερση της νεας Τουμπας στον ΠΑΟΚ φιλε, αφου αγαπας την ομαδα.
Συμβολαιο λεγεται και υπαρχουν ρητρες. Και ναι χαρη μας εκανε.
Σιγα μην ερθει και να σου απολογηθει κιολας που χαθηκε το πρωταθλημα και το κυπελλο.
Και ο Γκουαρδιολα δεν πηρε πρωταθλημα και ο Αντσελοτι παρουσιασε μια τραγικη Βραζιλια. Δε καταλαβες τι εφταιξε στον ΠΑΟΚ τη χρονια που περασε προφανως, δεν καταλαβαινεις οτι η επιτυχια απο την αποτυχια εχουν πολυ μικρη αποσταση στον αθλητισμο.
Ε τουλαχιστον αναρωτησου ποιος φταιει για φετος που η ομαδα κινειται ετσι μεταγραφικα. Μαλλον ο Λουτσεσκου.
These users thanked the author George Best4 for the post:
Ορτζονικίδης
George Best4

Azrael έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:23
ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:10 Ο Πετρουλάκης στο χθεσινοβραδινό βίντεο (sfinaTV, στο youtube) λέει πως αν δώσουμε 5Μ για Γιαννούλη + 1,5 συμβόλαιο = 6,5Μ είναι πάρα πολλά και ότι με αυτά τα λεφτά θα μπορούσαμε να πάρουμε:
2. Χαφάρα 1,5Μ
3. Σέντερ - φορ 2Μ

Ωστόσο το να φέρεις 4 παίκτες που να είναι αυτοί που έχεις ανάγκη και να είναι όλοι ελεύθεροι (ή δανεικοί), ώστε να πληρώσεις μόνο την ετήσια αμοιβή τους δεν είναι τόσο εύκολο, ιδιαίτερα όταν το όλο θέμα των μεταγραφών ξεκίνησε τόσο αργά.

Στη συνέχεια ο Πετρουλάκης καταφέρεται εναντίον του Ράζβαν λέγοντας ότι ενώ οι Άραβες ήταν διατεθειμένοι να πληρώσουν τη ρήτρα στον ΠΑΟΚ (3Μ κατά τον Πετρουλάκη) για να τον πάρουν με μεταγραφή, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έκανε πίσω, είπε ότι δεν θέλει να φύγει για να αναγκαστεί ο ΠΑΟΚ να τον διώξει, αλλά έτσι να μην πάρει τα λεφτά της ρήτρας.
Με μια ομαδα που πονηρα προσπαθει να τον ξεφορτωθει 1,5 μηνα και δεν ξερουμε αν εχουμε προπονητη, και προσπαθει να καρπωθει τη ρητρα.
ΠΟΥΣΤΙ@ λεγεται αυτο.
Τον προπονητη σου , ειδικα εναν ανθρωπο που σου εχει προσφερει τοσα και εχει αλλαξει το ρου της ιστοριας της ομαδας, τον στηριζεις δεν τον αφηνεις στον αερα, ουτε συμπεριφερεσαι με αυτον τον τροπο.
Δεν μπορω να ξερω τι εγινε αλλα αυτο φανηκε, οτι πονηρα η ομαδα προσπαθουσε να τον σπρωξει στην Αραβια. Και οταν βγαινουν και τετοια δημοσιευματα πιο πολυ το ενισχυουν.

Εισαι σιγουρος οτι εχουν γινει ετσι τα πραγματα;Δεν ειμαστε μεσα στην ομαδα οποτε το τι πραγματικα συνεβη μονο αυτοι το ξερουν.
Διαβασες ολο το σχολιο?
"Δεν μπορω να ξερω τι εγινε αλλα αυτο φανηκε, οτι πονηρα η ομαδα προσπαθουσε να τον σπρωξει στην Αραβια. Και οταν βγαινουν και τετοια δημοσιευματα πιο πολυ το ενισχυουν."
Δεν ειπα οτι ειμαι σιγουρος λεω τι αισθημα μου αφηνει η ολη κατασταση. Δημοσιευματα υπηρχαν, ο Λουτσεκου ειπε οτι εχει συμβολαιο, οτι για οτιδηποτε αλλο ρωτηστε τη διοικηση και 1,5 μηνα ηταν στον αερα και ακουγαμε οτι υπηρχε προταση απο Αραβια.
Εγινε δεν εγινε ετσι δεν το ξερω, εγω ξαναλεω αυτη την εικονα αφησαν να βγει προς τα εξω. ριξτε καμια ευθυνη τουλαχιστον στην ΠΑΕ που επικοινωνιακα ειναι μια τραγωδια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George Best4 την Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

xyz_o_peponas έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:26 Νομιζω οσο περναει και η σημερινη ημερα χωρις καποιο νεο, ειναι ωρα να αποδεχθουμε οτι θα βγει το βασικο σταδιο της προετοιμασιας με μια μονο μεταγραφη.
Απιστευτο, πραγματικα απιστευτο. Αν το εγραφε αυτο καποιος πριν κανα μηνα ποιος ξερει τι θα ακουγε.
Πριν 1 μήνα έβαινε ο λουτσέσκου και έλεγε πως έχει 1 χρόνο ακόμη συμβόλαιο.
Αν το δεις από αυτό το perspective, καλά είμαστε!

Πέρα από τον πλάκα, δεν νομίζω να δυσκολευτεί η ομάδα να περάσει την Διναμό/Κλουζ, παίρνει όμως ένα τεράστιο ρίσκο με την αργοπορία που την περιέχει. Ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα είναι καταστροφικός αλλά και η έλλειψη των βασικών γραναζιών που λείπουν από την προετοιμασία, όπου και τα δύο θέματα μακροχρόνια θα προκαλέσουν ζημιά.
Αλλά ο Λίσι φαίνεται γάτα, για να δούμε.
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:25
Panostas1995 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:19
2. Χαφάρα 1,5Μ
3. Σέντερ - φορ 2Μ

Πρέπει να έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για να ακούς κάτι τέτοιους πάντως
Όταν παραθέτω κάτι το κάνω για να σχολιαστεί το αντικείμενο της δημοσίευσης και όχι εγώ.
Να αρχίσουμε να παραθέτουμε και ότι φήμη βγαίνει στο φβ και στο ινσταγκραμ ή στο Χ

Όταν παραθέτουμε κάτι θεωρούμε ότι η πηγή είναι σοβαρή και αληθοφανή
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Βγήκε και τα είπε ο ίδιος στον κυρ κυρ, δεν είναι φήμες. Ήρθε η πρόταση, την έστειλε στην Μαρία και είπε ότι δεν θέλει να φύγει. Και μετά λέει ότι υποψιάζεται κάποιον από την ομάδα που πίεζε την Αλ Σαντ να ξανακάνει πρόταση.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

George Best4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:31

ΠΟΥΣΤΙ@ λεγεται αυτο.

Εισαι σιγουρος οτι εχουν γινει ετσι τα πραγματα;Δεν ειμαστε μεσα στην ομαδα οποτε το τι πραγματικα συνεβη μονο αυτοι το ξερουν.
Διαβασες ολο το σχολιο?
"Δεν μπορω να ξερω τι εγινε αλλα αυτο φανηκε, οτι πονηρα η ομαδα προσπαθουσε να τον σπρωξει στην Αραβια. Και οταν βγαινουν και τετοια δημοσιευματα πιο πολυ το ενισχυουν."
Δεν ειπα οτι ειμαι σιγουρος λεω τι αισθημα μου αφηνει η ολη κατασταση. Δημοσιευματα υπηρχαν, ο Λουτσεκου ειπε οτι εχει συμβολαιο, οτι για οτιδηποτε αλλο ρωτηστε τη διοικηση και 1,5 μηνα ηταν στον αερα και ακουγαμε οτι υπηρχε προταση απο Αραβια.
Εγινε δεν εγινε ετσι δεν το ξερω, εγω ξαναλεω αυτη την εικονα αφησαν να βγει προς τα εξω. ριξτε καμια ευθυνη τουλαχιστον στην ΠΑΕ που επικοινωνιακα ειναι μια τραγωδια
Εγω αυτο που εκλαμβανω απο το κειμενο σου ειναι οτι η ΠΑΕ ειναι η κακια και ο Λουτσε μαγκας.
These users thanked the author Azrael for the post (total 6):
OIKODOMOS, anaximandros4, Unpsofable78, Dimg5, ΚΩΣΤΑΣ2019, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αν φύγει ο Σάντσεζ (η πιθανότερη εξέλιξη), απαιτείται να αποκτηθεί δεξί μπακ για να ντουμπλάρει τον Κένι, ενώ βρισκόμαστε εν αναμονή απόκτησης ενός ακόμα αμυντικού (ο Χατζηδιάκος μετράει ώρες για να αποτελέσει μέλος της οικογένειας του ΠΑΟΚ).
Από κείμενο του Βασιλόπουλου στο sdna
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Παιδιά έχει αγώνα σήμερα η ομάδα. Ως γνωστόν δεν έχει μεταγραφές ημέρα αγώνα. Άδικα περιμένετε :mrgreen:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 6):
nunies4, Ilka4, paok apo epilogi, Newgen9, paoki19, Ally Samagoal
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Unpsofable78 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:06 Παιδιά έχει αγώνα σήμερα η ομάδα. Ως γνωστόν δεν έχει μεταγραφές ημέρα αγώνα. Άδικα περιμένετε :mrgreen:
Στο ημιχρονο θα ανακοινωθει ο παικτης. Ειναι δικη μας πατεντα αυτο.
These users thanked the author embuji for the post:
margas
George Best4

Azrael έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:00

Διαβασες ολο το σχολιο?
Εγω αυτο που εκλαμβανω απο το κειμενο σου ειναι οτι η ΠΑΕ ειναι η κακια και ο Λουτσε μαγκας.
Κοιτα το εχουμε ξαναδει υπαρχουν ομαδες ανθρωπων εδω μεσα που θελουν να παραποιουν την πραγματικοτητα και τα γεγονοτα, αλλοι υπερ Σαββιδη, αλλοι υπερ Μυστακιδη, αλλοι υπερ Λουτσεσκου κτλ.
Εγω δεν παιζω παιχνιδια σκοπιμοτητας. Λεω αυτο που αφησαν να εννοηθει.
Μπορει να ειμαι εγω ο χαζος.
Εσυ μπορει να ειδες κατι αλλο.

Αλλα την πραγματικοτητα δεν την αλλαζει κανεις. 1μηνα+ ηταν ο πρωην προπονητης σου στον αερα για 2η χρονια, οοοοολα πηγαν πισω για 2η χρονια, φετος τον εδιωξες με οχι τον καλυτερο τροπο και οχι λογικο τροπο. Αν η αποφαση ειχε ληφθει μετα τον τελικο Κυπελλου, αν εφευγε Δευτερα μετα το ματς με Παναθηναικο με μια συναντηση με τον ιδιοκτητη, ολοι , ασχετα αν συμφωνουσαν ή οχι θα ειχαν αλλη εικονα.

Εγω ξαναλεω σου λεω τι ειδα. Και οπως ειπε συνοπαδος υπαρχουν και δηλωσεις του προπονητη για αυτα.
Ενταξει τωρα ειναι βολικο φανταζομαι να τον βγαλουμε ψευτη και οτι θελει το κακο της ομαδας...

Παντως θα μπορουσες να προβληματιστεις περισσοτερο για την κατασταση, το ταιμινγκ των αποφασεων, των ανακοινωσεων κτλ απο την επιφανειακη αναλυση που εκανες.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Πάντως, αν έρθει και τρίτο στόπερ και αποκτηθεί και εξτρέμ, δεν βλέπω πώς θα υλοποιηθεί η πολιτική προώθησης μικρών. Ακόμα και αν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάποιος μικρός περάσει στην ιεραρχία άλλον παίχτη, πόσο μάλλον νεοφερμένο, π.χ. ο Μπαταούλας ή ο Μπέρδος, τότε πάλι θα έχει γίνει κακή εκτίμηση του ρόστερ.
These users thanked the author Miles for the post (total 2):
paok apo epilogi, giaxxo
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Miles έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:21 Πάντως, αν έρθει και τρίτο στόπερ και αποκτηθεί και εξτρέμ, δεν βλέπω πώς θα υλοποιηθεί η πολιτική προώθησης μικρών. Ακόμα και αν κατά τη διάρκεια της χρονιάς, κάποιος μικρός περάσει στην ιεραρχία άλλον παίχτη, πόσο μάλλον νεοφερμένο, π.χ. ο Μπαταούλας ή ο Μπέρδος, τότε πάλι θα έχει γίνει κακή εκτίμηση του ρόστερ.
Πες εσύ τον Μάου Μάου ότι θα πάει όλη τη χρονιά με δεύτερο αριστερό εξτρέμ τον Μπερδος (παικταρας και πουλεν μου ) και τρίτο Στόπερ τον Μπαταουλα
Dimg5

Δημοσίευση από Dimg5 »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 12:10
Στο τελος εδειξε μια πτυχη του χαρακτηρα του που πανω κατω γνωριζαμε. Αντι να βοηθησει τον ΠΑΟΚ να παρει τα λεφτα, ειπε ψεμματα οτι δε θελει να παει εκει και μολις λυσανε το συμβολαιο πηγε.
Η πορτα του ΠΑΟΚ εκλεισε για τα καλα. Το εκανε μια φορα, το εκανε και δευτερη. :redcard:
These users thanked the author Dimg5 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

George Best4 έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:21
Azrael έγραψε: Τρί 07 Ιούλ 2026, 13:00
Διαβασες ολο το σχολιο?
Κοιτα το εχουμε ξαναδει υπαρχουν ομαδες ανθρωπων εδω μεσα που θελουν να παραποιουν την πραγματικοτητα και τα γεγονοτα, αλλοι υπερ Σαββιδη, αλλοι υπερ Μυστακιδη, αλλοι υπερ Λουτσεσκου κτλ.
Εγω δεν παιζω παιχνιδια σκοπιμοτητας. Λεω αυτο που αφησαν να εννοηθει.
Μπορει να ειμαι εγω ο χαζος.
Εσυ μπορει να ειδες κατι αλλο.

Αλλα την πραγματικοτητα δεν την αλλαζει κανεις. 1μηνα+ ηταν ο πρωην προπονητης σου στον αερα για 2η χρονια, οοοοολα πηγαν πισω για 2η χρονια, φετος τον εδιωξες με οχι τον καλυτερο τροπο και οχι λογικο τροπο. Αν η αποφαση ειχε ληφθει μετα τον τελικο Κυπελλου, αν εφευγε Δευτερα μετα το ματς με Παναθηναικο με μια συναντηση με τον ιδιοκτητη, ολοι , ασχετα αν συμφωνουσαν ή οχι θα ειχαν αλλη εικονα.

Εγω ξαναλεω σου λεω τι ειδα. Και οπως ειπε συνοπαδος υπαρχουν και δηλωσεις του προπονητη για αυτα.
Ενταξει τωρα ειναι βολικο φανταζομαι να τον βγαλουμε ψευτη και οτι θελει το κακο της ομαδας...

Παντως θα μπορουσες να προβληματιστεις περισσοτερο για την κατασταση, το ταιμινγκ των αποφασεων, των ανακοινωσεων κτλ απο την επιφανειακη αναλυση που εκανες.
Την έχουμε πει ο ένας στον άλλο πολλές φορές, αλλά ξέρω ότι όταν γκρινιάζεις, γκρινιάζεις όντως με το καλό του ΠΑΟΚ στο μυαλό. Απλώς θέλω να σου πω ότι τις περισσότερες φορές αυτό που φαίνεται δεν είναι και απαραίτητα αυτό που έγινε στην πραγματικότητα. Κάνεις δεν ξέρει τι έγινε και τι συζητήθηκε πίσω από τις κλειστές πόρτες. Είτε έτσι, είτε αλλιώς. Γι αυτό και ο καθένας μας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.

Όσο για τις δηλωσεις του Ραζβάν και αν είναι ψεύτης, δεν θα πω ότι είναι, αλλά δεν ξέρω για σένα, δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου άνθρωπο να λέει πράγματα η να κάνει δηλώσεις και να μην παρουσιάζει τον εαυτό του ως τον σωστό και τον αδικημένο. Ποτέ όμως. Επαναλαμβάνω όμως, όλοι ακούμε, διαβάζουμε και σκεφτόμαστε και ο καθένας βγάζει τα δικά του συμπεράσματα.
perestroik4

Δημοσίευση από perestroik4 »

Ειχαμε πει μεχρι τη πρηγουμενη εβδομαδα βαρια βαρια αυτην χρειαζομαστε 3-4 παικτες να ανεβουν προετοιμασια
Εχουμε Τριτη ας ελπισουμε να συμφωνησουνε σημερα να ανεβουν αυριο η το πολυ Πεμπτη να παρουν μερικες προπονησεις και λιγο χρονο στο φιλικο

Χατζηδιακος, Σανταμαρια, Γιαννουλης και μετα φορ, εξτρεμ και ακομα ενα στοπερ και χαφ, και ενα δεξι μπακ στη θεση Σαντζες και κλεισαμε :nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”