Μπορουμε να παρουμε τν αναπληρωματικο τους τον Οσκαρσον...καλο αποφαγι ειναι..
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- embuji, Ally Samagoal
-
Μπαρκαρούτσος
Ιβάν, πάρε δανεικά από κανένα φιλαράκι σου και δώσε 10,000,000€ στον Hezonja, να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Σε πω εγώ μετά ποιος είναι μπατίρης. Με τόσους λακαμάδες που λένε ότι είναι ΠΑΟΚ, θα σε έχουν θεό για δέκα χρόνια.
Σε πω εγώ μετά ποιος είναι μπατίρης. Με τόσους λακαμάδες που λένε ότι είναι ΠΑΟΚ, θα σε έχουν θεό για δέκα χρόνια.
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 4):
- eorptol1, Ally Samagoal, Unpsofable78, giaxxo
γκουαλμπαμαρου για σενα εχω δουλεια ή μαλλον κοινωνικο εργο. Επειδη εισαι peak μερακλης πιστευω, θελω να με δωσεις τα 3 τοπ μαγαζια στα δυτικα να παναφαω. delivery ή ταβερνα οτι ειναι. Αλλα φαϊ.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Kabamaru11
Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:58Μπορουμε να παρουμε τν αναπληρωματικο τους τον Οσκαρσον...καλο αποφαγι ειναι..
- WestBlock4
Καλα ας πάρουμε κανα παιχτη πρωτα που θα μείνουμε με 15 παιχτες στο τελος και μετα ας παρει κ το χεζονιαΜπαρκαρούτσος έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:58 Ιβάν, πάρε δανεικά από κανένα φιλαράκι σου και δώσε 10,000,000€ στον Hezonja, να έρθει στον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
- Ettien26, Kostas_FI
Ας φέρει πρώτα για αρχή στόπερ, χαφ, εξτρέμ και φορ. Ο Χεζόνια μπορεί να περιμένει.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:58 Ιβάν, πάρε δανεικά από κανένα φιλαράκι σου και δώσε 10,000,000€ στον Hezonja, να έρθει στον ΠΑΟΚ.
- Kabamaru11
Ευκολο,για σταβλισια μπριζολα και διαφορα ψιψιψονια,τιμιο κ καλο μαγαζακι ειναι το Μεζε Μεζε στο Κορδελιο,αν θες θαλασσινα με νορμαλ τιμες Σαραντουλης στις Συκιες στην εισοδο για Τσιναρι.Αμα θες πραγματικα καλο φαγητο με καλες τιμες,λιγο πιο βορεια αλλα θα γουσταρεις φουλ,Κιοσκια στον εξωτικο Χορτιατη.Αν θες να φας καλες κοπες μοσχαρι με φυσιολογικες τιμες,τα Πυθαρια στο Ρετζικι,εχουν φανταστικο ροζε και ενα ωραιο ορεκτικο με τυρι/κανταιφι.Αμα εχεις φαει σε αυτα και δεν ικανοποιουν εχω κ αλλες επιλογες.embuji έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:59γκουαλμπαμαρου για σενα εχω δουλεια ή μαλλον κοινωνικο εργο. Επειδη εισαι peak μερακλης πιστευω, θελω να με δωσεις τα 3 τοπ μαγαζια στα δυτικα να παναφαω. delivery ή ταβερνα οτι ειναι. Αλλα φαϊ.
Γενικα μου αρεσουν τα vfm μαγαζια.Τωρα τελευταια τρωω σε εναν καφενε εκει που γινεται η λαικη των Συκεων.Ψαρακι,κρεατακι,ρετσινουλα,τα παντα ολα,και φουλ ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 4):
- embuji, marsantos, Iggy Pop, aivas19
θα τιμηθουν ολα και θα επανελθω. Σου προτεινω αναλογα την λαδοκολα στο κορδελιο ΑΛΛΑ θα πας για πανσετα. Αν σ'ρεσει η λεπτη πανσετα θα χαζεψεις.Kabamaru11 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 22:16Ευκολο,για σταβλισια μπριζολα και διαφορα ψιψιψονια,τιμιο κ καλο μαγαζακι ειναι το Μεζε Μεζε στο Κορδελιο,αν θες θαλασσινα με νορμαλ τιμες Σαραντουλης στις Συκιες στην εισοδο για Τσιναρι.Αμα θες πραγματικα καλο φαγητο με καλες τιμες,λιγο πιο βορεια αλλα θα γουσταρεις φουλ,Κιοσκια στον εξωτικο Χορτιατη.Αν θες να φας καλες κοπες μοσχαρι με φυσιολογικες τιμες,τα Πυθαρια στο Ρετζικι,εχουν φανταστικο ροζε και ενα ωραιο ορεκτικο με τυρι/κανταιφι.Αμα εχεις φαει σε αυτα και δεν ικανοποιουν εχω κ αλλες επιλογες.embuji έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:59γκουαλμπαμαρου για σενα εχω δουλεια ή μαλλον κοινωνικο εργο. Επειδη εισαι peak μερακλης πιστευω, θελω να με δωσεις τα 3 τοπ μαγαζια στα δυτικα να παναφαω. delivery ή ταβερνα οτι ειναι. Αλλα φαϊ.
Γενικα μου αρεσουν τα vfm μαγαζια.Τωρα τελευταια τρωω σε εναν καφενε εκει που γινεται η λαικη των Συκεων.Ψαρακι,κρεατακι,ρετσινουλα,τα παντα ολα,και φουλ ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author embuji for the post:
- Kabamaru11
- Shivaspace
λόγω ατυχίας δεν μπορούμε να χαρούμε με την ομάδα έστω πρόσκαιρα όταν εμφανίζεται καλή στα φιλικά προετοιμασίας , δεν είναι και τόσο δύσκολο..
εσύ πάλι θα διαισθάνθηκες ότι σκέφτομαι κάτι του στύλ..η κακια ΠΑΕ που έφερε έναν προπονητή που παίζει φουλ ένταση στα φιλικά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά το παλικάρι..με σιγουριά πλέον, για παρεξήγηση είσαι ΠΡΩΤΟΣ
Χαχαχαχα δεν το ήξερα φίλε. Αλλά δεν πειράζει, στηρίζουμε τους πάντες!
- Kabamaru11
embuji έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 22:19Εχω φαει προφανως,τελειες πανσετες μπεηκον,ισχυει.Kabamaru11 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 22:16θα τιμηθουν ολα και θα επανελθω. Σου προτεινω αναλογα την λαδοκολα στο κορδελιο ΑΛΛΑ θα πας για πανσετα. Αν σ'ρεσει η λεπτη πανσετα θα χαζεψεις.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post:
- embuji
-
Μπαρκαρούτσος
Έφερε παίκτη,WestBlock4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 22:07Καλα ας πάρουμε κανα παιχτη πρωτα που θα μείνουμε με 15 παιχτες στο τελος και μετα ας παρει κ το χεζονιαΜπαρκαρούτσος έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:58 Ιβάν, πάρε δανεικά από κανένα φιλαράκι σου και δώσε 10,000,000€ στον Hezonja, να έρθει στον ΠΑΟΚ.
στόπερ.Ettien26 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 22:08Ας φέρει πρώτα για αρχή στόπερ, χαφ, εξτρέμ και φορ. Ο Χεζόνια μπορεί να περιμένει.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:58 Ιβάν, πάρε δανεικά από κανένα φιλαράκι σου και δώσε 10,000,000€ στον Hezonja, να έρθει στον ΠΑΟΚ.
Nα δω με ποιο χαφ θα παιξει αυριο κ στο τελευταιο φιλικο ο Λισι, τελειωνετε λεμε ρε
- ΑποστόληςΑ
Κωττάς και Μπαταούλας είναι 1,90 και ο Πάβελ Απιατσιόνακ - Απετένοκ 1,93.AllySamatta1926 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 20:15 Αν θέλετε ψηλό στόπερ παιδιά πάντως στη διάθεσή σας 1.91 κ η ομάδα στερείται υψηλόσωμου στόπερ δυστυχώς
Μου είπε τις προάλλες ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο να μου γνωρίσει κάτι πρώην του και τον έστειλα. Τα αποφάγια του πήγε να μου φορτώσειUnpsofable78 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 21:47Και ο Μειτε από τα αποφάγια της Μπενφικα ήρθε.gk.box16 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 20:44Ναι πήραμε τον καλύτερο παίκτη της Σοσιεδάδ, τα αποφάγια της πήραμε.tolis14 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 20:22 Μην τρελαίνεσαι. Τις προάλλες διαβάσαμε ότι παίρνουμε τα αποφάγια της Σοσιεδαδ.
(Εκτός αν ήρθε ως συμπλήρωμα στην άμυνα και πάμε για καλύτερο βασικό )
Όταν ο πρόεδρος θέλει να είμαστε στις 20 30 40 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης δεν πορεύεσαι έτσι .
Θες Ζιφκοβιτς, θες Ζαφείρη , θες Κωσταντελια, θες Μειτε, θες Κουλιερακη, θες Κένι, χρειάζεται να παίρνεις δύο τρεις τέτοιους παίκτες κάθε χρόνο.
Να πουλάς και να αγοράζεις καλύτερους.
Τον Ντέλια και τον Κουλιεράκη από τις ακαδημίες μας τους βγάλαμε, ενώ και ο Κενι ελεύθερος ήρθε από τα αποφάγια της Χερτα της δεύτερης Γερμανίας.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
- paok apo epilogi, Ally Samagoal, Unpsofable78, OIKODOMOS