Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
embuji

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από embuji »

Μια χαρα μπορουν. Αρκει να δωσουν και τα αναλογα ποσα. Αν ψαχνεις βαν νταϊκ στα λεφτα του μαγκνουσον, δυσκολακι. Χατζηδιακος Γιαννουλης επρεπε να ειναι αποστολη εδω και μια βδομαδα. ΧΑΦ επισης. Εχουμε με το ζορι 11αδα αυτη την στιγμη. Καπου ωπα ρε παιδια.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
vasgias, xyz_o_peponas, Kostas_FI
maceio

Δημοσίευση από maceio »

αυτόν τον γεωργιανό που έβγαλαν ότι ενδιαφερόμαστε τον κοτσορασβιλι , τον θυμάμαι από την εθνική γεωργίας , και μου είχε αρέσει παρά πολύ , μηχανάκι , κρατούσε όλο το κέντρο , μακάρι να τον πάρουμε έστω και δανεικό με οψιον
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Απίστευτα πράγματα
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

vasgias έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:05 Μόλις άκουσα χολχα να λέει ότι "για Σανταμαρια ενώ τα χαζοέχει βρει με τον παίκτη παλεύει ο ΠΑΟΚ να δει πως θα μείνει ο παίκτης ελεύθερος από τη Βαλένθια".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μου βγήκε το ρύζι από τη μύτη. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Το μόνο που ελπίζω είναι ότι το λέει ο χολχας και δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο.
Κουραση πραγματικα. Με 1εκ δεν ειχαν πει οτι τον εδιναν; Το 1εκ παζαρευουμε; Αν ισχυει
embuji

Δημοσίευση από embuji »

aivas19 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:40 Κόλκας: προσπαθούμε να μείνει ελεύθερος ο Σανταμαριά για να τον αποκτήσουμε, είναι το κλειδί για να προχωρήσει η υπόθεση
Ας τους πουμε και αυτος 50-50 τσαμπανταν και αμα τον πουλησουμε να παρετε και εσεις ενα χαρτζιλικακι.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
vasgias, Polichni1926, aivas19
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

Ο Κολκας ειπε και το αλλο το ωραίο και πρωτάκουστο...

.
.
.
.
.
.
.

"Κρίσιμη εβδομάδα για Γιαννούλη"

Τι ζούμε γμτ :lol: :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author Michael Scott for the post (total 3):
vasgias, Ilka4, Logistis
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

nunies4 έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:42
vasgias έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:05 Μόλις άκουσα χολχα να λέει ότι "για Σανταμαρια ενώ τα χαζοέχει βρει με τον παίκτη παλεύει ο ΠΑΟΚ να δει πως θα μείνει ο παίκτης ελεύθερος από τη Βαλένθια".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μου βγήκε το ρύζι από τη μύτη. Αυτά δεν γίνονται πουθενά. Το μόνο που ελπίζω είναι ότι το λέει ο χολχας και δεν παίζει να ισχύει κάτι τέτοιο.
Κουραση πραγματικα. Με 1εκ δεν ειχαν πει οτι τον εδιναν; Το 1εκ παζαρευουμε; Αν ισχυει
Θλιβερή κατάσταση.
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

αυτο που ζουμε φετος μονο αν ειναι κανας φερεντινος ceo δεν γινεται πραγματικα ειναι σαν να μας κοροιδευει καποιος . το αφηγημα δεν υπαρχει φραγκο αν δεν ισχυει ειναι ακομα χειροτερο γιατι παει στο δεν θελουμε να δωσουμε φραγκο. σε καθε περιπτωση λιγο με νοιαζουν ολα αυτα στελεχοι υπαρχουν να βρουν τους καλυτερους ελευθερους τωρα ομως ουτε αυριο ουτε μεθαυριο αυτα τα δεν βιαζονται ειναι αστεια εχουμε μικροτερο ροστερ και απο τον κομποτη πλεον το θεμα ειναι ποσοστικο ουτε καν ποιοτικο ! Ξυπνατε μωρε !
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

embuji έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:41 Μια χαρα μπορουν. Αρκει να δωσουν και τα αναλογα ποσα. Αν ψαχνεις βαν νταϊκ στα λεφτα του μαγκνουσον, δυσκολακι. Χατζηδιακος Γιαννουλης επρεπε να ειναι αποστολη εδω και μια βδομαδα. ΧΑΦ επισης. Εχουμε με το ζορι 11αδα αυτη την στιγμη. Καπου ωπα ρε παιδια.
Κ εσυ γκρινιαρης κ απαισιοδοξος??
xyz_o_peponas

Δημοσίευση από xyz_o_peponas »

Η έκπληξη ως προς τι ρε παιδιά? Πρώτη φορά λειτουργεί έτσι η ΠΑΕ?
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

Ας προσπαθήσουν να τον πάρουν όπως νομίζουν.
Το θέμα όμως είναι τι θα γινει αν δεν τα καταφερουν να τον πάρουν ελεύθερο. Έχουμε δουλεμένη εναλλακτική ή απλά σπαταλάμε χρόνο πάλι;
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Καταλαβαίνω ότι προσπαθούμε να μην μας πιάσουν κορόιδο .Άμα την πάθεις ξέρεις κιεμεις την έχουμε πατήσει πολλάκις με Νινουες, Φελίπε και λοιπούς.Απλα πλέον νομίζω δε μας σέβονται καν.Δινεις τα χέρια στο ένα μυρριο και μετά τους ξεφουρνιζεις ότι τον θες ελεύθερο.Αυτα δεν είναι σοβαρά πράγματα.Θελει η ομάδα κάποιο ηλεκτροσόκ.Δε ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό.Μια ομαδική παραίτηση Αντρέ, Μάτος και Λισι ίσως.Μια εντελώς καταστροφικη χρόνια μήπως και κάποιοι καταλάβουν πως πρέπει να λειτουργούν τα πράγματα.Δεν ξέρω αν έχουμε τέτοια υπομονή.
These users thanked the author Hayate for the post:
paokspren
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Hayate έγραψε: Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:51 Καταλαβαίνω ότι προσπαθούμε να μην μας πιάσουν κορόιδο .Άμα την πάθεις ξέρεις κιεμεις την έχουμε πατήσει πολλάκις με Νινουες, Φελίπε και λοιπούς.Απλα πλέον νομίζω δε μας σέβονται καν.Δινεις τα χέρια στο ένα μυρριο και μετά τους ξεφουρνιζεις ότι τον θες ελεύθερο.Αυτα δεν είναι σοβαρά πράγματα.Θελει η ομάδα κάποιο ηλεκτροσόκ.Δε ξέρω τι μπορεί να είναι αυτό.Μια ομαδική παραίτηση Αντρέ, Μάτος και Λισι ίσως.Μια εντελώς καταστροφικη χρόνια μήπως και κάποιοι καταλάβουν πως πρέπει να λειτουργούν τα πράγματα.Δεν ξέρω αν έχουμε τέτοια υπομονή.
Ηλεκτροσόκ μόνο ένας μπορεί να κάνει στην ομάδα. Αυτός που δίνει τη γραμμή για το παραπάνω που περιέγραψες.

Το θέμα είναι ότι η χρονιά πρέπει να είναι πολύ καταστροφική και όχι απλά μία 4η-5η θέση γιατί αλλιώς θα μεταφραστεί ως transition period (που μην το προδικάζω, ίσως και να είναι καλό).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vasgias την Δευ 06 Ιούλ 2026, 13:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Λέει μια μλκια ο Κόλκας και αρχίζουμε παλι από την αρχή εδώ μέσα..
Τα νευρα είναι τεντωμένα και είναι λογικό γιατί έχουμε αργήσει,αλλά να πιανομαστε από τον Κόλκα που μόνο σπίτι στη Θεσσ δεν είχε βρει στον Πουσιτς μια μέρα πριν έρθει ο Λισι δεν θα σας βοηθήσει σε κάτι.
These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 2):
vasgias, giaxxo
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ (θέλω να) πιστεύω ότι θα τελειώσουν δύο περιπτώσεις παικτών μέσα στην βδομάδα. Δεν ξέρω κάτι, διαίσθηση.

Πραγματικά δεν μας παίρνει για άλλη καθυστέρηση.

Υπομονή..
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”