Για ποιά Δευτέρα μιλάμε;makispaspartou έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:47 Η αίσθηση πάντως είναι ότι από Δευτέρα ξεκινάν τα μπαμ μπουμ με ορίζοντα τα διαρκείας.
Χατζηδιακος
Σανταμαρια
Γιαννούλης
Εξτρέμ
Φορ
Κλείνουν ή έκλεισαν
Οπότε πάμε για 120 ώρες κρίσιμες..
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Ριαν_Καπαγιαννιδης
Βέβαια είναι κι αυτό. Εδώ κάνουμε αμάν να φύγει η κακή χρονιά της Λέφσκι, δεν χρειάζεται να φορτωθούμε κι άλλη.Trilofiotis έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:52Χώρια το ότι θα κουβαλάμε μία χρονιά με 0 πόντους στην Ευρώπη στην πλάτη για 5 χρόνια. Πισωγύρισμα να μη μπούμε ομίλους Conference, ακόμα και σε "μεταβατική" χρονιά.Ettien26 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:13Η οικονομική ζημιά θα είναι όμως μεγάλη. Χώρια από την ξενέρα που θα υπάρχει. Η παρουσια σε ευρωπαϊκούς ομίλους είναι απαραίτητη από κάθε άποψη.geobila έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:09 Προσωπικά και να μη μπούμε Ευρώπη δεν με χαλάει αν και εφόσον χτυπήσουμε πρωτάθλημα. Πείτε ότι θέλετε περί επιλογής η όχι. Αυτή η χρονιά πρέπει να χτίσει θεμέλια για τα επόμενα 3 έτη.
Ας μπούμε με το καλό σε ομίλους και μετά ας εστιάσουν το ενδιαφέρον τους όπου θέλουν. Σωστό ροτέισον στα παιχνίδια της League Phase και όλα θα πάνε καλά.
-
xyz_o_peponas
Την οποία χρόνια της Λέφσκι θυμάστε τι ακολούθησε και μεταγραφικά και αγωνιστικά..
Αυτά για όσους λένε ότι εντάξει μωρέ ας μην παίξουμε Ευρώπη για να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα.
Αυτά για όσους λένε ότι εντάξει μωρέ ας μην παίξουμε Ευρώπη για να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα.
Έλα ρε πατριώτη!!! Από πού είναι ο πατέρας σου; Πάσχα σάν του Κάλφα δεν έχειNassos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:35Καμία δεκαριά χιλιόμετρα από το χωριό του πατέρα μου στην Αχαΐα. Πολύ δυνατά πανηγύρια εκεί γύρω.
Το οποίο είναι;Nassos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:35 ...
Καμία δεκαριά χιλιόμετρα από το χωριό του πατέρα μου στην Αχαΐα. Πολύ δυνατά πανηγύρια εκεί γύρω.
Γιατί από την πλευρά της μάνας μου, είμαι από Δροσιά, Σταυροδρόμι αν ξέρεις εκείνης της πλευράς τα χωριά..
Ο Μπέρδος εντυπωσιάζει. Υπάρχει ο Ταισον ο Σορετιρε ο Πελκας ο Ντελιας ο Ντεσποτοφ, ο Αντριγια , ο Χατσιδης που όλοι παίζουν και αριστερό εξτρεμ. Μήπως είμαστε κομπλέ στα έξτρεμ και να πέσουν τα φράγκα σε ένα τοπ φορ σε καλή ηλικία με παρών και μέλλον; Εγώ αυτό θα επέλεγα, με 2ο Μύθου και 3ο Γιερεμεγιεφ. Επίσης Γιαννούλη. Το λέω γιατί οι πόροι είναι συγκεκριμενοι και δε θα ήθελα να δω την πώληση Ντελια στο τέλος λόγω ffp. Έχουμε ανάγκη ποιοτικής αναβάθμισης στο κέντρο Άμυνας επίσης και σε ένα τοπ χαφ. Ένα τοπ εξτρεμ είναι πολύ ακριβό και νια μετριότητα δε βοηθά σε τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κι άλλος Τριταία α ρε Μαρσαντε χαιρετισμούς στη μαμάmarsantos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:15Το οποίο είναι;Nassos έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:35 ...
Καμία δεκαριά χιλιόμετρα από το χωριό του πατέρα μου στην Αχαΐα. Πολύ δυνατά πανηγύρια εκεί γύρω.
Γιατί από την πλευρά της μάνας μου, είμαι από Δροσιά, Σταυροδρόμι αν ξέρεις εκείνης της πλευράς τα χωριά..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Patron την Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οποιοσδηποτε αν εβλεπε 3-4 ματς του Μπακαγιοκο,πριν τον παρουμεKabamaru11 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 11:21 Δυσκολα να βγει Μπακαγιοκο,ενεργος παικτης ειναι,δεν το εχει παρατησει.Βασικα οπως ειπε ο Σουριναμεζος,ειναι ενας Κανιας,τιμιος παικτης που θα σου προσφερει ισορροπια βοηθωντας ολο το οικοδομημα.
θα ελεγε μακρια κι αγαπημενοι
αυτοι που θα παρουν την τελικη αποφαση,ας κανουν τον κοπο να δουν καποια ματς που επαιξε
αν και χωρις να εχω εικονα,προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι
ο ισοροπιστης θα πρεπει να βρει αλλο πουλεν
- These users thanked the author prist64 for the post (total 3):
- Logistis, Montrealiotis, Kabamaru11
Θεριανο λέγεται το χωριό του πατέρα μου, ένα μικρό χωριό κοντά στη βιομηχανική, αλλα βολοδερνα και χρόνια στα τοπικά της Αχαΐας, οπότε έχω παίξει και ίσωμα και σταυροδρόμι, μιτοπολη, μαζαρακι, κτλ.Patron έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:14Έλα ρε πατριώτη!!! Από πού είναι ο πατέρας σου; Πάσχα σάν του Κάλφα δεν έχει![]()
Υγ. Τωρα ξεκινάει η περίοδος των μεγάλων πανηγυριων εκεί.
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Πράγα μένεις κωλόφαρδε? Σε σχέση με τον Ζαφείρη τι απόσταση ποιότητας τους χωρίζει?Hayate έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:45Τον παρακολουθώ χρόνια τον Φινλανδό από κοντα.Ο ορισμός της μετριότητας είναι.Και ο Αλεξίου είναι να συμπληρώνει τη λίστα όπως είπες.Μετριοι και οι δυοdimitris7777 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:21Μια χαρά ψαγμένες κινήσεις είναι. Τον Αλεξίου τον παίρνει δανεικό με οψιόν 3εκ εάν θέλει το επόμενο καλοκαίρι να τον αγοράσει. Είναι 21 ετών και τον χρειαζόταν απόλυτα για να τον έχει για τους 2 παίκτες κάτω των 22 ετών για το κύπελο. Εάν της βγει τον αγοράζει το επόμενο καλοκαίρι. Αριστερό στόπερ από Ίντερ, Έλληνας, άρα δικαίωμα να παίζει στα ματς κυπέλου μια χαρά επιλογή είναι.Hayate έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 12:34
Μίζερες και μέτριες επιλογές και οι δύο για πρωταθλήτρια ομάδα.Μεχρι κιεμεις που δυσκολευόμαστε φέτος χτυπάμε καλύτερους παίκτες
Το Φιλανδό δεν τον ξέρω αλλά σίγουρα ούτε εσύ τον ξέρεις. Θέλανε μια τρίτη ισότιμη επιλογή στα δύο τους χαφ. Με το δέλεαρ του stage league του τσουλου και τα επικείμενα μεγάλα οικονομικά οφέλη, πιστεύεις ότι δεν την ψάξανε την περίπτωση; Πιστεύεις ότι πάνε σε αυτήν την επιλογή λόγω φθήνιας; Είναι η πιο κομβική τους μεταγραφή για εφέτος και άρα πιστεύω αρκετά μελετημένη. Και φυσικά δεν θα είναι φθηνή. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις βασικό παίκτη από τη Σπάρτα χωρίς να ματώσεις. Κάτω από 6-7 εκ δύσκολο το βλέπω να έχει συμφωνήσει η Σπάρτα. Τώρα εάν πληρώνουν και κάποια υπεραξία, σίγουρα και αυτό είναι μέσα, όπως έγινε πέρσι με εμάς και το Ζαφείρη. Και το εάν θα πιάσει ο παίκτης κανένας δεν το ξέρει. Σαν λογική όμως η μεταγραφή είναι πολύ σωστή!!
Το θέμα είναι αν μπορεί μια τριάδα Ται-Μπέρδος/Σορετίρε (να μοιράζονται τον χρόνο του "2ου") να αντέξει 32(πρωτ.)+4(μίνιμουμ κυπέλλου άντε βάλε 5-6 μίνιμουμ αφού θα περάσουμε επόμενη φάση)+6 (προκριματικά ευρώπης)+6/8 (ευρωπαϊκοί όμιλοι)=50 ματς το λιγότερο φέτος. Με τον Σορετίρε της περσινής σεζόν που έκανε ωραία πράματα στην Τσβόλε, πιστεύω βγαίνει, αλλά ο Μπέρδος πρέπει να κάνει το ξεπέταγμα, όπως ο Κούλιε το 22-23 ή ο Ντέλιας ας πουμε.vs40 έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 14:28 Ο Μπέρδος εντυπωσιάζει. Υπάρχει ο Ταισον ο Σορετιρε ο Πελκας ο Ντελιας ο Ντεσποτοφ, ο Αντριγια , ο Χατσιδης που όλοι παίζουν και αριστερό εξτρεμ. Μήπως είμαστε κομπλέ στα έξτρεμ και να πέσουν τα φράγκα σε ένα τοπ φορ σε καλή ηλικία με παρών και μέλλον; Εγώ αυτό θα επέλεγα, με 2ο Μύθου και 3ο Γιερεμεγιεφ. Επίσης Γιαννούλη. Το λέω γιατί οι πόροι είναι συγκεκριμενοι και δε θα ήθελα να δω την πώληση Ντελια στο τέλος λόγω ffp. Έχουμε ανάγκη ποιοτικής αναβάθμισης στο κέντρο Άμυνας επίσης και σε ένα τοπ χαφ. Ένα τοπ εξτρεμ είναι πολύ ακριβό και νια μετριότητα δε βοηθά σε τίποτα.
-
AllySamatta1926
Είθε να δούμε καμία κινητικότητα αυτήν την εβδομάδα γιατί στενεύουν τα περιθώρια λίγο να έχουμε να μιλάμε σε ρεαλιστική βάση για τους παίκτες κ όχι σε θεωρητικό επίπεδο ...Γιατί στο τέλος βλέπω να καταλήγουμε να μιλάμε για τις διατροφικές προτιμήσεις του Γιαννούλη
Ευχαριστώ πολύ Patron.
Να σκεφτείς εκεί στους πρόποδες του Ερυμανθου, είναι εν ζωή η γιαγιά μου. 104 ετών..
Το κακό με τα περισσότερα από αυτά τα χωριά είναι πως χρόνο με το χρόνο φυτοζωούν..
-
anaximandros4
ΠαρουσίαΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:55Για ποιά Δευτέρα μιλάμε;makispaspartou έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 13:47 Η αίσθηση πάντως είναι ότι από Δευτέρα ξεκινάν τα μπαμ μπουμ με ορίζοντα τα διαρκείας.
Χατζηδιακος
Σανταμαρια
Γιαννούλης
Εξτρέμ
Φορ
Κλείνουν ή έκλεισαν
Οπότε πάμε για 120 ώρες κρίσιμες..