Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
- Unpsofable78
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
Εγώ προσωπικά φίλε @Maklaz ήμουν από τους πρώτους που έγραφε για ανερχόμενο προπονητή με φρέσκιες ποδοσφαιρικες ιδέες. Τον πιστεύω πολύ. Όχι τίποτα άλλο αλλά να μην παρεξηγουμαι λόγω του παραπάνω σχολίου.
Μακάρι να δικαιώσει τις προσδοκίες μας. Χαμηλά την μπάλα όμως προς το παρόν, παρα τα εξαιρετικό αλλά μικρό δείγμα των δύο φιλικών.
Μακάρι να δικαιώσει τις προσδοκίες μας. Χαμηλά την μπάλα όμως προς το παρόν, παρα τα εξαιρετικό αλλά μικρό δείγμα των δύο φιλικών.
Ναι, είναι νωρίς, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το τι έχει δείξει μέχρι στιγμής.Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 23:04 Εγώ προσωπικά φίλε @Maklaz ήμουν από τους πρώτους που έγραφε για ανερχόμενο προπονητή με φρέσκιες ποδοσφαιρικες ιδέες. Τον πιστεύω πολύ. Όχι τίποτα άλλο αλλά να μην παρεξηγουμαι λόγω του παραπάνω σχολίου.
Πανέξυπνος, παρεμβατικός εκεί που πρέπει, σύγχρονος και πάντα σεβόμενος σε αυτά που βρήκε στην ομάδα.
Είναι μια καλή αρχή και εγώ με την σειρά μου θα τον στηρίξω όσο πάει.
Χαμηλά την μπάλα λοιπόν και πάμε να τους τρελάνουμε όλους με τους "άπειρους" που κουμαντάρουν το αγωνιστικό πλάνο.
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- Unpsofable78
Το πρώτο πράγμα που ήθελα να δω. Αν έβλεπα αυτά τα 3-4-3 και τα 4-3-3 με brainstorming στις τοποθετήσεις των παικτών θα απογοητευομουν..Maklaz έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 00:13 ...
Πανέξυπνος ... και πάντα σεβόμενος σε αυτά που βρήκε στην ομάδα.
...
Δηλαδή το 4-3-3 ( αυτό που παίζεται σήμερα και όχι το 2000) έχει μεγαλύτερες διαφορές από αυτό που έπαιζε ο λουτσέσκου, απ'ότι το αυτό που παίζει ο Λισι τώρα στην αρχή? 
Δεν θα το λεγα
Δεν θα το λεγα
Βρε συ δε διαφωνούμε.
Δε μιλάω μόνο για την αλλαγή σχηματισμού, μιλάω και για τις αλλαγές προσωπων σε θέσεις στους σχηματισμούς. Αυτές τις μέρες μόνο τον Παβλένκα σε θέση αριστερού εξτρέμ δεν διαβάσαμε.
Ναι ο Λουτσέσκου σε χτίσιμο επίθεσης από πίσω, ένα παίκτη κατέβαζε και δεν έπαιζε με νταμπλ πιβοτ, ανέβαζε το άλλο χαφ και έκανε ένα μικρό shift τον Ντέλια προς τα αριστερά άρα ένα 4-3-3 είχαμε σε φάση ανάπτυξης.
Το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ μέσα.
Για αυτό και λέω μπράβο στον Ιταλό που έρχεται να πατήσει πάνω σε αυτό που βρίσκει προσπαθώντας να το εξελίξει και δεν έρχεται να κάνει τον Αμπέλ. Αυτό είναι δείγμα ευφυΐας και δείγμα ανθρώπου που δεν εχει τον κακώς εννοουμενο εγωισμό.
Δε μιλάω μόνο για την αλλαγή σχηματισμού, μιλάω και για τις αλλαγές προσωπων σε θέσεις στους σχηματισμούς. Αυτές τις μέρες μόνο τον Παβλένκα σε θέση αριστερού εξτρέμ δεν διαβάσαμε.
Ναι ο Λουτσέσκου σε χτίσιμο επίθεσης από πίσω, ένα παίκτη κατέβαζε και δεν έπαιζε με νταμπλ πιβοτ, ανέβαζε το άλλο χαφ και έκανε ένα μικρό shift τον Ντέλια προς τα αριστερά άρα ένα 4-3-3 είχαμε σε φάση ανάπτυξης.
Το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ μέσα.
Για αυτό και λέω μπράβο στον Ιταλό που έρχεται να πατήσει πάνω σε αυτό που βρίσκει προσπαθώντας να το εξελίξει και δεν έρχεται να κάνει τον Αμπέλ. Αυτό είναι δείγμα ευφυΐας και δείγμα ανθρώπου που δεν εχει τον κακώς εννοουμενο εγωισμό.
- abc_o_ karpouzas
Διάβασε...καλα..τι γράφω και προσπάθησε να καταλάβεις το νόημα...
Την θέση του φορ...προστατεύω..
Βασικά και 10 φορές πιο βαριά να γίνει, Αν γίνει σωστά η αποκατάσταση των παικτών μετά την προπόνηση και τους αγώνες που έρχονται, αν γίνει πιο σωστή διαχείριση load management καθώς και rotation στα πολλά ματς που θα έχουμε, τότε βασικά θα επιτευχθεί το αντιθετο, ήτοι να μην κουράζονται οι παίκτες μεταξύ 70-90' μπάλας. Δε λέω κάτι που δεν έχει ειπωθεί αλλά επίσης δε λέω κάτι διαφορετικό από τις βασικές αρχές προπόνησης (είτε είναι cardio είτε βάρη κλπ)Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 22:11 Ο Πανακας, ο οποίος νομίζω έχει πληροφορίες εκ των έσω και έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, έγραψε το παρακάτω, που δεν ξέρω εάν θα πρέπει να με κάνει να χαίρομαι ή να διατηρώ επιφυλάξεις για το τι μπορούμε να περιμένουμε στην συνέχεια.
"Οι νικες και οι ήττες στα φιλικά δεν έχουν καμία σημασία. Απολύτως.
Ένα πουλάκι όμως μου είπε, ότι ο Ισπανός γυμναστής τους πάει με το γκάζι τέρμα πατημένο στο πάτωμα.
Ότι κάνουν λέει τέσσερις φορές πιο σκληρή προπόνηση φυσικής κατάστασης από πριν.
Ότι δουλεύουν ένταση στο φουλ και τους έχει φύγει ο τάκος ……
Και παραμιλάνε όλοι τους ….
Δεν τα λέω εγώ.
Το πουλάκι τα λέει …
Και αν αυτό είναι αλήθεια, ξέρετε τι θα συμβεί φέτος ε …. ;;;;
Ε ;;;;"
Και εξηγούμαι. Ακούγεται ωραίο το ότι δουλεύουν σε φουλ εντάσεις και το πιθανότερο είναι να έχουμε μία
καλή βελτίωση στην αθλητικοτητα. Μπορεί όμως να έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα αργότερα (θλάσεις, κάψιμο φόρμας κτλπ). Αντε να δούμε.
Προφανώς αλλιώς θα αντέξει ο Μπερδος και αλλιώς ο Τάισον Μεϊτε που είναι άλλα κορμιά και ηλικίες. Το κλειδί είναι η διαχείριση, εκείνη που δεν έγινε σωστά πέρσι και αρκετοί κάηκαν η δεν άντεχαν να τρέξουν με τη μπάλα.
- These users thanked the author geobila for the post (total 2):
- Maxpaok, Amsterdamer_87
- ΑποστόληςΑ
Δηλαδή οι επαγγελματίες του είδους, που γυμναζουν ομάδες που παίζουν από Ιούλιο μέχρι και Μάιο δεν το ξέρουν αυτό το στοιχειώδες, αλλά περιμένουν από εμάς να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας.Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 22:11 Ο Πανακας, ...έγραψε το παρακάτω,
"...Ότι κάνουν λέει τέσσερις φορές πιο σκληρή προπόνηση φυσικής κατάστασης από πριν.
Και παραμιλάνε όλοι τους …."
Και εξηγούμαι. Ακούγεται ωραίο το ότι δουλεύουν σε φουλ εντάσεις και το πιθανότερο είναι να έχουμε μία
καλή βελτίωση στην αθλητικοτητα. Μπορεί όμως να έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα αργότερα (θλάσεις, κάψιμο φόρμας κτλπ). Αντε να δούμε.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
- Hayate, eorptol1
- WestBlock4
Ο πανακας το μονο που μπορει να μιλησει κ να ξερει ειναι για το τένις μεχρι εκει φτανειUnpsofable78 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 22:11 Ο Πανακας, ο οποίος νομίζω έχει πληροφορίες εκ των έσω και έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, έγραψε το παρακάτω, που δεν ξέρω εάν θα πρέπει να με κάνει να χαίρομαι ή να διατηρώ επιφυλάξεις για το τι μπορούμε να περιμένουμε στην συνέχεια.
"Οι νικες και οι ήττες στα φιλικά δεν έχουν καμία σημασία. Απολύτως.
Ένα πουλάκι όμως μου είπε, ότι ο Ισπανός γυμναστής τους πάει με το γκάζι τέρμα πατημένο στο πάτωμα.
Ότι κάνουν λέει τέσσερις φορές πιο σκληρή προπόνηση φυσικής κατάστασης από πριν.
Και παραμιλάνε όλοι τους ….
Δεν τα λέω εγώ.
Το πουλάκι τα λέει …
Και αν αυτό είναι αλήθεια, ξέρετε τι θα συμβεί φέτος ε …. ;;;;
Ε ;;;;"
Τι εχει συμβει στα media μας. Βαριουνται να κανουν ενα βιντεακι; Χαιλαιτς σαν παρακαμερα 2 λεπτα. Για συνελθετε λιγο.
- ΑποστόληςΑ
highlights χωρίς περιγραφή
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- john4serres
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ξέρεις τι σκέφτομαι? Από την μια ο Καμαρά θα μας αναγκάσει να τον ανανεώσουμε φέτος γιατί του πάει πολύ αυτό το ποδόσφαιρο και ξεκλειδώνει όλα τα θετικά του στοιχεία. Από την άλλη αν παίζουμε με την μια, που ελπίζω να το κάνουμε, δεν με πείθει ότι έχει αυτές τις επαφές και την τεχνική που απαιτείται ώστε να το κάνει με ακρίβεια. Αν τις είχε βέβαια θα είχε μείνει στην Ρόμα, αλλά και πάλι.renegade έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 21:20 Αν σε κούρασαν αυτοί , νομίζεις ότι όποιοι τους αντικαταστήσουν δεν θα σε κουράσουν πάλι?
Έτσι όπως είμαστε τώρα η ομάδα δεν έχει κανέναν λόγο δώσει ποιοτικους παίκτες.
Υγ ο Καμαρά εκεί που τοποθετεί Λισι το οκταρι του θα βγάλει όλα τα θετικά του και θα κρύψει όλα τα αρνητικά του.
Μεγάλη πολυτέλεια να έχεις γιο αυτόν τον ρόλο Ζαφείρη και Καμαρά
Υγ2 σίγουρα τα αποτελέσματα στα φιλικά μικρή σημασία έχουμε. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποια πράγματα όπως ότι σε δύο φιλικά έχουμε δεχθεί μιάμιση ευκαιρία πρέπει να περνάνε στο ντούκο, όταν τις δύο τελευταίες χρονιές στα φιλικά με όποια ομάδα και να παίζαμε ήμασταν τρύπα πίσω.
Ειδικά τι χρόνια που προετοιμαζόμασταν για τα προκριματικά του champions league, όταν και τρώγαμε με κάθε πιθανό τρόπο γκολ από απίθανους αντιπάλους και λεγαν ότι είναι φιλικά δεν πρέπει να τα δίνουμε σημασία... κάτι όμως πού βρήκαμε μπροστά μας στα πρώτα προκριματικά παιχνίδια
Υγ3 στεναχωριέμαι πολύ γιατί σε αντίθεση με αυτό που πιστεύουνε πάρα πολλοί,ο Μειτε σε αυτή την ομάδα έτσι όπως πάει να διαμορφωθεί θα ήτανε το απόλυτο αμυντικό χαφ
Για τον Μεϊτέ δεν μπορώ σκεφτώ σε ποια ομάδα ανάλογου επιπέδου δεν θα ήταν το απόλυτο αμυντικό χαφ, όπως κι αν έπαιζε η ομάδα αυτή.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- Montrealiotis
Ε ναι πανακας είναι αυτός ειδικός άσχετα αν είναι απλά οπαδός όπως όλοι μαςΑποστόληςΑ έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 10:17Δηλαδή οι επαγγελματίες του είδους, που γυμναζουν ομάδες που παίζουν από Ιούλιο μέχρι και Μάιο δεν το ξέρουν αυτό το στοιχειώδες, αλλά περιμένουν από εμάς να εκφράσουμε τις ανησυχίες μας.Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 22:11 Ο Πανακας, ...έγραψε το παρακάτω,
"...Ότι κάνουν λέει τέσσερις φορές πιο σκληρή προπόνηση φυσικής κατάστασης από πριν.
Και παραμιλάνε όλοι τους …."