Προετοιμασία και φιλικά 2026-27

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Εγώ προσωπικά φίλε @Maklaz ήμουν από τους πρώτους που έγραφε για ανερχόμενο προπονητή με φρέσκιες ποδοσφαιρικες ιδέες. Τον πιστεύω πολύ. Όχι τίποτα άλλο αλλά να μην παρεξηγουμαι λόγω του παραπάνω σχολίου.

Μακάρι να δικαιώσει τις προσδοκίες μας. Χαμηλά την μπάλα όμως προς το παρόν, παρα τα εξαιρετικό αλλά μικρό δείγμα των δύο φιλικών.
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 23:04 Εγώ προσωπικά φίλε @Maklaz ήμουν από τους πρώτους που έγραφε για ανερχόμενο προπονητή με φρέσκιες ποδοσφαιρικες ιδέες. Τον πιστεύω πολύ. Όχι τίποτα άλλο αλλά να μην παρεξηγουμαι λόγω του παραπάνω σχολίου.

Μακάρι να δικαιώσει τις προσδοκίες μας. Χαμηλά την μπάλα όμως προς το παρόν, παρα τα εξαιρετικό αλλά μικρό δείγμα των δύο φιλικών.
Ναι, είναι νωρίς, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το τι έχει δείξει μέχρι στιγμής.

Πανέξυπνος, παρεμβατικός εκεί που πρέπει, σύγχρονος και πάντα σεβόμενος σε αυτά που βρήκε στην ομάδα.

Είναι μια καλή αρχή και εγώ με την σειρά μου θα τον στηρίξω όσο πάει.

Χαμηλά την μπάλα λοιπόν και πάμε να τους τρελάνουμε όλους με τους "άπειρους" που κουμαντάρουν το αγωνιστικό πλάνο.
These users thanked the author Maklaz for the post:
Unpsofable78
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Maklaz έγραψε: Κυρ 05 Ιούλ 2026, 00:13 ...
Πανέξυπνος ... και πάντα σεβόμενος σε αυτά που βρήκε στην ομάδα.
...
Το πρώτο πράγμα που ήθελα να δω. Αν έβλεπα αυτά τα 3-4-3 και τα 4-3-3 με brainstorming στις τοποθετήσεις των παικτών θα απογοητευομουν..
These users thanked the author marsantos for the post:
Maklaz
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή το 4-3-3 ( αυτό που παίζεται σήμερα και όχι το 2000) έχει μεγαλύτερες διαφορές από αυτό που έπαιζε ο λουτσέσκου, απ'ότι το αυτό που παίζει ο Λισι τώρα στην αρχή? :mrgreen:
Δεν θα το λεγα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Βρε συ δε διαφωνούμε.
Δε μιλάω μόνο για την αλλαγή σχηματισμού, μιλάω και για τις αλλαγές προσωπων σε θέσεις στους σχηματισμούς. Αυτές τις μέρες μόνο τον Παβλένκα σε θέση αριστερού εξτρέμ δεν διαβάσαμε.
Ναι ο Λουτσέσκου σε χτίσιμο επίθεσης από πίσω, ένα παίκτη κατέβαζε και δεν έπαιζε με νταμπλ πιβοτ, ανέβαζε το άλλο χαφ και έκανε ένα μικρό shift τον Ντέλια προς τα αριστερά άρα ένα 4-3-3 είχαμε σε φάση ανάπτυξης.
Το έχουμε γράψει πολλές φορές εδώ μέσα.
Για αυτό και λέω μπράβο στον Ιταλό που έρχεται να πατήσει πάνω σε αυτό που βρίσκει προσπαθώντας να το εξελίξει και δεν έρχεται να κάνει τον Αμπέλ. Αυτό είναι δείγμα ευφυΐας και δείγμα ανθρώπου που δεν εχει τον κακώς εννοουμενο εγωισμό.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Okay τώρα το έγραψες καλύτερα και πιο κατανοητά.
Γιατί πριν είδα εκείνο το 433 δίπλα στο 3 4 3 και μου έκανε εντύπωση
These users thanked the author renegade for the post:
marsantos
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Kabamaru11 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 21:55 Ο Μυθου εβαλε το πρωτο γκολ......αδιαβαστος!
Διάβασε...καλα..τι γράφω και προσπάθησε να καταλάβεις το νόημα...

Την θέση του φορ...προστατεύω..
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Unpsofable78 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 22:11 Ο Πανακας, ο οποίος νομίζω έχει πληροφορίες εκ των έσω και έχει αποδειχθεί στο παρελθόν, έγραψε το παρακάτω, που δεν ξέρω εάν θα πρέπει να με κάνει να χαίρομαι ή να διατηρώ επιφυλάξεις για το τι μπορούμε να περιμένουμε στην συνέχεια.

"Οι νικες και οι ήττες στα φιλικά δεν έχουν καμία σημασία. Απολύτως.

Ένα πουλάκι όμως μου είπε, ότι ο Ισπανός γυμναστής τους πάει με το γκάζι τέρμα πατημένο στο πάτωμα.

Ότι κάνουν λέει τέσσερις φορές πιο σκληρή προπόνηση φυσικής κατάστασης από πριν.

Ότι δουλεύουν ένταση στο φουλ και τους έχει φύγει ο τάκος ……
Και παραμιλάνε όλοι τους ….

Δεν τα λέω εγώ.
Το πουλάκι τα λέει …

Και αν αυτό είναι αλήθεια, ξέρετε τι θα συμβεί φέτος ε …. ;;;;

Ε ;;;;"

Και εξηγούμαι. Ακούγεται ωραίο το ότι δουλεύουν σε φουλ εντάσεις και το πιθανότερο είναι να έχουμε μία
καλή βελτίωση στην αθλητικοτητα. Μπορεί όμως να έχει και τα αντίθετα αποτελέσματα αργότερα (θλάσεις, κάψιμο φόρμας κτλπ). Αντε να δούμε.
Βασικά και 10 φορές πιο βαριά να γίνει, Αν γίνει σωστά η αποκατάσταση των παικτών μετά την προπόνηση και τους αγώνες που έρχονται, αν γίνει πιο σωστή διαχείριση load management καθώς και rotation στα πολλά ματς που θα έχουμε, τότε βασικά θα επιτευχθεί το αντιθετο, ήτοι να μην κουράζονται οι παίκτες μεταξύ 70-90' μπάλας. Δε λέω κάτι που δεν έχει ειπωθεί αλλά επίσης δε λέω κάτι διαφορετικό από τις βασικές αρχές προπόνησης (είτε είναι cardio είτε βάρη κλπ)

Προφανώς αλλιώς θα αντέξει ο Μπερδος και αλλιώς ο Τάισον Μεϊτε που είναι άλλα κορμιά και ηλικίες. Το κλειδί είναι η διαχείριση, εκείνη που δεν έγινε σωστά πέρσι και αρκετοί κάηκαν η δεν άντεχαν να τρέξουν με τη μπάλα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”