Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Woodman73

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Woodman73 »

Εγω, δενμπορ'ω να καταλάβω παιδιά, γιατί πρεπει να συγκρίνετε δύο διαφορετικά σωματεία/ομαδες (δεν μποω να το εκφρρασω διαφορετικα) που πρόεδροι τους ειναι 2 δισεκατομυριούχοι...
Διαφορετικά καράβια οι 2 ομαδες, με άλλο μπάτζετ.....
Γιατί τόση διχόνοια, και κόντρα? :pano:
These users thanked the author Woodman73 for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

tolis14 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 17:04
gk.box16 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 17:00 Τι διαβάσαμε σήμερα ;
Ότι για όλα φταίει ο προπονητής όχι ότι η ομάδα λόγο του τρόπου διοίκησης πάει από το κακό στο χειρότερο εδώ και χρόνια.
Ο προπονητής που δεν αντικατέστησε τον Κουλιερακη εδώ και χρόνια
Ο προπονητής που παίζει με τον συνταξιούχο Τάισον γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική
Ο προπονητής που δεν έχουμε ένα αξιόλογο σέντερ φορ από Πριγιοβιτς και μετά
Ο προπονητής φταίει που έφερε Μπακαγιοκο, Κολει, Ιβανουσετς, Νταντας, Σαματα , βολιακο κλπ
Ο προπονητής φταίει που Geo μέχρι πρότινος ήταν η λογίστρια της ΠΑΕ
Ο προπονητής φταίει που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος και για ποιο πόστο στην διοίκηση.
Ο προπονητής φταίει που για να παρθούν αποφάσεις πρέπει να περάσουν μέρες
Μέχρι αύριο μπορω να γράφω
Όσο για τον Γιώργο ας κάτσει στην μπάντα, ξέρουμε τι έγινε και γιατί έφυγε ο Λουτσεσκου μετά το αήττητο..
Συγγνώμη, ποιος Γιώργος να κάτσει στην πάντα;

Για τα άλλα δεν σου γράφω κάτι γιατί αν θεωρείς ότι χρειάζεσαι τη μικτή κόσμου για να κερδίσεις τον ΟΦΗ, τη Λάρισα και τον Βόλο, πραγματικά πάω πάσο
-Ο Γιώργος Σαββίδης που μετά το αήττητο είπε στον Λουτσεσκου ότι σιγά εμείς τα πήραμε πρωταθλήμα και κύπελλο. Οπότε ο Ρουμάνος σωστά απάντησε ότι αφού δεν χρειάζεστε προπονητή να φύγω και έφυγε.

-Η ομάδα πριν από τα ματς που γράφεις φαινόταν και ήταν "άρρωστη" προπονητής και παίκτες. Ποιος τους στηριξε;, ποιος τους εμψύχωσε; ,ποιος τους τα εχωσε; ποιος; Η γκοντζαρεβα; Ποιος; Κανένας

Μη μου γράψεις που τα ξέρεις τα ξέρω όπως ξέρω και άλλα πολλά που ευεργετούν τον σύλλογο, αλλά αυτά τα αρνητικά είναι που μας πονάνε και αν είχαν διορθωθεί κατά το ήμισυ έστω, θα είχαμε 2 πρωταθλήματα και 3-4 Κυπελλα ακόμη.
Αυτό είναι το γαμωτο.
Black_Knight

Δημοσίευση από Black_Knight »

Δεν σου αρεσει, δεν το επικροτεις αλλα οταν ασκειται κριτικη για αυτο ενοχλεισαι και θεωρεις οτι οσοι το κανουν δεν ειναι ρεαλιστες και ζουν στο κοσμο τους.

Το πως πιστευεις παντως εσυ οτι συμπεριφερονται ολοι οι δισεκατομμυριουχοι σιγουρα δεν ειναι γεγονος.
These users thanked the author Black_Knight for the post (total 2):
ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 18:09 Tolaros
Ποιος είπε ότι ο άνθρωπος που άλλαξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι αδύναμος?
Αυτό δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα που θέλεις να αντικρούσεις.
Εσείς πολλές φορές με αυτά που γράφετε. Μια μάντρα θα του κλασουν το ξαναλέω, και το λιμάνι του Βόλου θα πάρει στο τέλος. Εσείς πως φοβάστε οτι θα μπορούσε ενας τέτοιος ΑΣ να του φάει το γηπεδο.
Επίσης δεν προσπαθώ να αντικρουσω τίποτα, έχετε δικαίωμα να χαλιεστε, δικαίωμα να μην πάτε στο μπάσκετ, το σέβομαι ειλικρινά. Το τι περιμένετε να αλλάξει σχολιάζω που εγω δεν μπορώ να καταλάβω.

Κριτική και γκρίνια ασκείται από πέρσι που ανέλαβε. Σχολιάζω μόνο τη διάρκεια και πως ακόμα γράφετε τα ίδια. Αν θελετε να αλλάξετε κάτι με όλο το σεβασμό στο σάιτ που αγαπάμε, από εδώ δεν πρόκειται.
Αν πάλι το κάνετε για να ξεδινετε οκ, go nuts, μονο σήμερα ρώτησα γιατί το είχα απορία. Δεν ενοχλούμαι ουτε θιγομαι αν κράζετε τον Τελη, μια ερώτηση έκανα.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Εγώ απευθύνθηκα σε σενα ως άτομο.
Οχι ως ομάδα, οχι ως εμεις.
Κατι υποδηλώνει η απάντησή σου και ο χρόνος που χρησιμοποιείς.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Τι υποδηλώνει παιχταρα μου ?
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

tolis14 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 17:05
WestBlock4 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:57
tolis14 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:37 Αν φίλε μου θεωρείς ότι, μετά την προσπάθεια του Μυστακίδη να μπει στην ΠΑΕ από το παράθυρο, του κυριότερο του λάθος ήταν το επικοινωνιακό, τότε μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε.

Επίσης να σου θυμίσω ότι προ Σαββίδη, στο ποδόσφαιρο που τόσο εύκολο είναι να πάρεις πρωτάθλημα, είχες να πάρεις 34 χρόνια.
Ναι τα ειπαμε αυτα καθε φορα τα ιδια λεμε. Το ιδιο λεμε κ για το λουτσεσκου ομως. Δεν ακυρώνουμε τον ΙΒΑΝ αλλα δεν θα λεμε κ μπράβο στην ανοργανωσιά που υπάρχει εδω κ καποια χρονια... τς ιδια θα λεω κ για το μυστα.κ για όποιον ειναι αντιπροσωπεύει το σύλλογο
Πάντως εγώ θεωρώ ότι φέτος, η ανοργανωσια έχει διορθωθεί κατά πολύ. Άσχετα τι λένε οι σταθεροί για Παπαμιμίκο, μεταγραφές κλπ. Ανέλαβαν νέοι άνθρωποι τα πόστα, ήρθε νέος προπονητής, αξιολογεί τους παίκτες που έχει και μεταγραφές θα γίνουν.
Ναι οι κινήσεις με βιερινια ματος ειναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Στο μεταγραφικό ομως παραμένουμε εκτος τόπου κ χρονου. Κ αν εσυ τα βλεπεις θετικά εγω 1 φορα βλεπω ομαδα που παίζει προκριματικά να κανει προετοιμασια με τοσα κενα.... θα πάρουμε παιχτες που αν εχουν κανει προετοιμασια κ αν ειναι πισω σε φυσική κατάσταση κ αν κ αν. Αυτα ειναι αστεία για ομαδα που παει για πρωταθλητισμο.. κ δεν λεω να εχεις το 100% αλλα η ομαδα αυτη τη στιγμη εχει την εικονα λες κ το 1 ευρωπαικο ειναι μεσα αυγουστου
Άβαταρ μέλους
OIKODOMOS

Δημοσίευση από OIKODOMOS »

Με τετοιο κλιμα παντως που εχουμε στις ταξεις μας, πρωταθλημα δεν παιρνουμε και με 200εκ μπατζετ.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

WestBlock4 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 20:18
tolis14 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 17:05
WestBlock4 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:57

Ναι τα ειπαμε αυτα καθε φορα τα ιδια λεμε. Το ιδιο λεμε κ για το λουτσεσκου ομως. Δεν ακυρώνουμε τον ΙΒΑΝ αλλα δεν θα λεμε κ μπράβο στην ανοργανωσιά που υπάρχει εδω κ καποια χρονια... τς ιδια θα λεω κ για το μυστα.κ για όποιον ειναι αντιπροσωπεύει το σύλλογο
Πάντως εγώ θεωρώ ότι φέτος, η ανοργανωσια έχει διορθωθεί κατά πολύ. Άσχετα τι λένε οι σταθεροί για Παπαμιμίκο, μεταγραφές κλπ. Ανέλαβαν νέοι άνθρωποι τα πόστα, ήρθε νέος προπονητής, αξιολογεί τους παίκτες που έχει και μεταγραφές θα γίνουν.
Ναι οι κινήσεις με βιερινια ματος ειναι προς τη σωστή κατεύθυνση.
Στο μεταγραφικό ομως παραμένουμε εκτος τόπου κ χρονου. Κ αν εσυ τα βλεπεις θετικά εγω 1 φορα βλεπω ομαδα που παίζει προκριματικά να κανει προετοιμασια με τοσα κενα.... θα πάρουμε παιχτες που αν εχουν κανει προετοιμασια κ αν ειναι πισω σε φυσική κατάσταση κ αν κ αν. Αυτα ειναι αστεία για ομαδα που παει για πρωταθλητισμο.. κ δεν λεω να εχεις το 100% αλλα η ομαδα αυτη τη στιγμη εχει την εικονα λες κ το 1 ευρωπαικο ειναι μεσα αυγουστου
Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψιν μας ότι η ομάδα είναι σε μια πολύ έντονα μεταβατική περίοδο. Το να αλλάξεις προπονητή μετά από τόσα χρόνια είναι πολύ σημαντικό γεγονός. Οπότε ούτε η αλλαγή προπονητή ήταν εύκολη, ούτε οι μεταγραφές είναι αφού ο νέος προπονητής πρέπει να αξιολογήσει όλους τους παίκτες από την αρχή. Και δεν θα πάρουμε παίκτες μόνο για τα προκριματικά της Ευρώπης. Βιαστικές κινήσεις που δεν ταιριάζουν σ αυτό που θέλει να παίξει ο Λίτσι και δεν θα καλύπτουν τις ανάγκες που αυτός θα αξιολογήσει ότι έχει η ομάδα θα καταστρέψουν όλη τη χρονιά, όχι μόνο τα προκριματικά
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Δνε ειπα να κανουμε κινήσεις στο βρόντο αλλα μη τρελαθούμε κιολας οτι τόσες μέρες δεν μπορούν να κλεισουν 2 παιχτες . Δε μιλαω για μπαμ μπουμ , αλλα θελεις παιχτες που να κανουν προετοιμασια νε την ομαδα να μάθουν,τη φιλοσοφία του προπονητη και,να ειναι 100 % σε φυσική κατάσταση. Απλα πράγματα λεω , τεσπα μακαρι να μην μας στοιχίσει ολο αυτο.
Το ποδοσφαιρο όμως δεν ειναι manager, αγοράζω παιχτες κ μπαίνουν στο 100% ετοιμοι.
These users thanked the author WestBlock4 for the post (total 2):
gk.box16, Metagrafakias
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”