Στα τοπικ του ποδόσφαιρο η οποια γκρίνια είναι όμως λόγω του αγωνιστικου και της μη εξέλιξης του. Εδώ πραγματικά όπως λέει ο Τολαρος, όλοι ξέρουμε για τι χαλιεστε αλλά κανείς δεν θέλει να το πει.tolis14 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 14:03Τώρα ρε φίλε σοβαρά, το να λες ότι έχουμε μήνες που γκρινιάζουμε με την κατάσταση ενώ εδώ και ένα χρόνο στα τοπικς του ποδοσφαίρου έχει γίνει της μίρλας, της μιζέριας και της λάσπης το κάγκελο, το λες και σουρεαλιστικόTolaros έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 13:23 Ωραία. Να ρωτήσω ευθέως. Τι θέλετε να γίνει? Αύριο πρωί τι θέλετε να γίνει?
Γιατί εδώ μέσα έχει μήνες και μήνες που γκρινιάζετε με την κατάσταση, μην πείτε όχι, χαλιέστε. Ρεαλιστικά τι θέλετε να γίνει αυρίο πρωί για να μη χαλιέστε?
Ιβάν Σαββίδης VII
-
xyz_o_peponas
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πεπονά δε ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά εγκρίθηκε το ποστ σου, όπως άλλωστε και δεκάδες άλλα που έχεις γράψει
Αφού λοιπόν καταρρίφθηκε και αυτός ο μύθος, σου δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσεις τι εννοείς
Αναμένω να μάθω με αγωνία
Αφού λοιπόν καταρρίφθηκε και αυτός ο μύθος, σου δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσεις τι εννοείς
Να μου πεις πόσοι πολλοί έχουν γράψει εδώ μέσα, γιατί εδώ μέσα γράφεις, να φυγει ο Ιβαν. Αν το διάβασες στο Χ, να πας να τσ γράψεις στο Χ. Δε διαβάζουμε βλακειες στο Χ και απαντάμε εδώ μέσα. Πέρα απο 1-2 μπουφους δεν έχω διαβάσει ούτε έναν να λέει να φύγει ο ΙβανNassos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 13:03 Έχει γράψει, κάποιος να φύγει ο Μυστακιδης; Αντιθέτως, πολλοί το γραφουν για τον Ιβάν. καλό είναι όταν κάνουνε συζήτηση εδώ, νσ μην μιλάμε σσν πολιτικοί, δε σου αρέσει το άσπρο, αρα θέλεις μαύρο.
Ξέρεις εσύ ποια ήταν τα συμφωνηθεντα? Ήσουν μπροστά?Black_Knight έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 13:30 Για αρχη να σεβαστει την υπογραφη του στην συμφωνια του με τον Θαναση Χατζοπουλο και να πληρωσει ολα τα χρεη του.
Μετα να σταματησει ο επικοινωνιακος πολεμος. Επισης δεν θα με χαλαγε μια δηλωση τυπου "Απο την στιγμη που ο κυριος Σαββιδης δεν πουλαει, δεν με ενδιαφερει η ΠΑΕ, η Τουμπα, για μενα υπαρχει μονο το μπασκετ."
Δυσκολο ε; Ξερω ειναι πααααρα πολλα αυτα, ειδικα το να ζητας λιγο εντιμοτητα στο θεμα των συμφωνηθεντων.
Στο μπάσκετ 1 δις να βάλει, τα δανεικά στον Ιβαν δε θα τα δώσει γιατί έχουν κόντρα. Και ας πληρώσει δεκαπλάσια στο δικαστήριο. Δεν τον νοιάζει. Για αυτούς ο εγωισμός είναι πιο μεγάλη νίκη απο τα λεφτά.
Επίσης τι δήλωση να κάνει δε θέλω την ΠΑΕ, γιατί? Ειπε ποτέ δημόσια ότι θέλει την ΠΑΕ για να πει το αντίθετο?
Ο επικοινωνιακος πόλεμος δε θα πάψει γιατί έχουν κόντρα και δεν είναι μονόπλευρος. Ισα ίσα ο Ιβαν έχει πολύ σοβαρότερα μέσα από την πλευρά του απο το γελοίο βοθρόπολις, δεν είναι ανυπερασπιστος μπούμπης.
Δεν πρόκειται να γίνει το είπαμε
Δεν πρόκειται να γίνει φίλε, το ότι έγινε έγινε θα το πούμε εμείς όταν παρεξηγηθουμε στην ταβέρνα. Δεν τον λένε άνθρωποι σαν και αυτούς. Ας μην πιστεύουμε ρε μονοκερους.Nassos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 13:38
Εγώ προσωπικά να πάνε την ΠΑΟΚΑΡΑ ψηλά και οι 2. Ακόμα καλύτερα, άμα κάνουν μια κοινή δήλωση, νον πειπερ, οτι θες, μάγκες οτι έγινε έγινε, πάμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας.
Αυτό είναι διαστρεβλωση της πραγματικότητας. Μιρλα στο ποδόσφαιρο υπαρχει πολύ πριν το Μυστακιδη και για αυτό φταίει η ΠΑΕ. Μιρλα υπήρχε και επί Χατζοπουλου. Γιατί η λειτουργία της ΠΑΕ θυμίζει δυσκοιλιο δεινοσαυρο, γιατί το αγωνιστικό πάει κάθε χρόνο και χειρότερα και γιατί ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει τα ίδια. Μη τα φορτώνουμε στο μπάσκετ αυτά. Αν πιστεύεις ότι αν δεν ερχόταν ο Τελης στο μπάσκετ στο ποδόσφαιρο ο κόσμος θα χοροπηδούσε σήμερα από χαρά είσαι τελείως λάθος. 4 Ιουλίου σήμερα και ακόμα κουβέντα για τα διαρκείας, η μόνη ομάδα. Κούρασε τον κόσμο αυτή η νοοτροπία δημοσίου, πρέπει να αλλάξει η ΠΑΕ λειτουργια χθες. Όχι για να την πει στο μπάσκετ, αλλά γιατί πάσχει.tolis14 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 14:03
Τώρα ρε φίλε σοβαρά, το να λες ότι έχουμε μήνες που γκρινιάζουμε με την κατάσταση ενώ εδώ και ένα χρόνο στα τοπικς του ποδοσφαίρου έχει γίνει της μίρλας, της μιζέριας και της λάσπης το κάγκελο, το λες και σουρεαλιστικό
Εν κατακλείδι δεν το παίζω εξωγήινος, καταλαβαίνω τα παράπονα για το τι έχει γίνει.
Αλλά ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ μιλώντας, αυτή είναι η κατάσταση σήμερα και αυτα που λέτε όπως να τα βρούνε χέρι χέρι δε γίνεται. Ή το αποδέχεστε ή θα συνεχίσετε να χαλιέστε ή βγείτε διαμαρτυρηθειτε ανοιχτά δεν ξέρω, δεν το λέω ειρωνικά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αλλά γράφετε τα ίδια μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, τα χρεη στον Ιβαν, ο ΑΣ, τα ίδια τα ιδια γκρίνια, φαγωμάρα για κάτι που ρεαλιστικά δεν μπορεί να αλλάξει.
Υγ ο Νίκος είναι 44 και 15 χρονια περιμένουμε να μάθει τη δουλειά. Και αυτός και ο Γιώργης. 15 χρόνια και ο πατέρας του προτίμησε το γαμπρό του για στρατηγικό σύμβουλο. Αντε να δούμε στα 54 , οσο ζουμε ελπίζουμε
Και ας τελειώνει το αστείο με το γηπεδο και την ΠΑΕ, κανεις δεν μπορεί να τα πάρει απο τον Ιβάν, μια μάντρα θα του κλασουν. Ούτε καν πλησίασαν ούτε θα πλησιάσουν. Μονο αν θελήσει ο ίδιος θα τα δώσει. Πολλοι εδω γράφετε λες και ο Ιβαν είναι κάνας καημένος
-
Dimitrisou
Εγω να σε ρωτησω κατι?Tolaros έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:05Να μου πεις πόσοι πολλοί έχουν γράψει εδώ μέσα, γιατί εδώ μέσα γράφεις, να φυγει ο Ιβαν. Αν το διάβασες στο Χ, να πας να τσ γράψεις στο Χ. Δε διαβάζουμε βλακειες στο Χ και απαντάμε εδώ μέσα. Πέρα απο 1-2 μπουφους δεν έχω διαβάσει ούτε έναν να λέει να φύγει ο ΙβανNassos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 13:03 Έχει γράψει, κάποιος να φύγει ο Μυστακιδης; Αντιθέτως, πολλοί το γραφουν για τον Ιβάν. καλό είναι όταν κάνουνε συζήτηση εδώ, νσ μην μιλάμε σσν πολιτικοί, δε σου αρέσει το άσπρο, αρα θέλεις μαύρο.
Ξέρεις εσύ ποια ήταν τα συμφωνηθεντα? Ήσουν μπροστά?Black_Knight έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 13:30 Για αρχη να σεβαστει την υπογραφη του στην συμφωνια του με τον Θαναση Χατζοπουλο και να πληρωσει ολα τα χρεη του.
Μετα να σταματησει ο επικοινωνιακος πολεμος. Επισης δεν θα με χαλαγε μια δηλωση τυπου "Απο την στιγμη που ο κυριος Σαββιδης δεν πουλαει, δεν με ενδιαφερει η ΠΑΕ, η Τουμπα, για μενα υπαρχει μονο το μπασκετ."
Δυσκολο ε; Ξερω ειναι πααααρα πολλα αυτα, ειδικα το να ζητας λιγο εντιμοτητα στο θεμα των συμφωνηθεντων.
Στο μπάσκετ 1 δις να βάλει, τα δανεικά στον Ιβαν δε θα τα δώσει γιατί έχουν κόντρα. Και ας πληρώσει δεκαπλάσια στο δικαστήριο. Δεν τον νοιάζει. Για αυτούς ο εγωισμός είναι πιο μεγάλη νίκη απο τα λεφτά.
Επίσης τι δήλωση να κάνει δε θέλω την ΠΑΕ, γιατί? Ειπε ποτέ δημόσια ότι θέλει την ΠΑΕ για να πει το αντίθετο?
Ο επικοινωνιακος πόλεμος δε θα πάψει γιατί έχουν κόντρα και δεν είναι μονόπλευρος. Ισα ίσα ο Ιβαν έχει πολύ σοβαρότερα μέσα από την πλευρά του απο το γελοίο βοθρόπολις, δεν είναι ανυπερασπιστος μπούμπης.Δεν πρόκειται να γίνει το είπαμεΔεν πρόκειται να γίνει φίλε, το ότι έγινε έγινε θα το πούμε εμείς όταν παρεξηγηθουμε στην ταβέρνα. Δεν τον λένε άνθρωποι σαν και αυτούς. Ας μην πιστεύουμε ρε μονοκερους.Nassos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 13:38
Εγώ προσωπικά να πάνε την ΠΑΟΚΑΡΑ ψηλά και οι 2. Ακόμα καλύτερα, άμα κάνουν μια κοινή δήλωση, νον πειπερ, οτι θες, μάγκες οτι έγινε έγινε, πάμε όλοι μαζί για το καλό της ομάδας.
Αυτό είναι διαστρεβλωση της πραγματικότητας. Μιρλα στο ποδόσφαιρο υπαρχει πολύ πριν το Μυστακιδη και για αυτό φταίει η ΠΑΕ. Μιρλα υπήρχε και επί Χατζοπουλου. Γιατί η λειτουργία της ΠΑΕ θυμίζει δυσκοιλιο δεινοσαυρο, γιατί το αγωνιστικό πάει κάθε χρόνο και χειρότερα και γιατί ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει τα ίδια. Μη τα φορτώνουμε στο μπάσκετ αυτά. Αν πιστεύεις ότι αν δεν ερχόταν ο Τελης στο μπάσκετ στο ποδόσφαιρο ο κόσμος θα χοροπηδούσε σήμερα από χαρά είσαι τελείως λάθος. 4 Ιουλίου σήμερα και ακόμα κουβέντα για τα διαρκείας, η μόνη ομάδα. Κούρασε τον κόσμο αυτή η νοοτροπία δημοσίου, πρέπει να αλλάξει η ΠΑΕ λειτουργια χθες. Όχι για να την πει στο μπάσκετ, αλλά γιατί πάσχει.tolis14 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 14:03
Τώρα ρε φίλε σοβαρά, το να λες ότι έχουμε μήνες που γκρινιάζουμε με την κατάσταση ενώ εδώ και ένα χρόνο στα τοπικς του ποδοσφαίρου έχει γίνει της μίρλας, της μιζέριας και της λάσπης το κάγκελο, το λες και σουρεαλιστικό
Εν κατακλείδι δεν το παίζω εξωγήινος, καταλαβαίνω τα παράπονα για το τι έχει γίνει.
Αλλά ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ μιλώντας, αυτή είναι η κατάσταση σήμερα και αυτα που λέτε όπως να τα βρούνε χέρι χέρι δε γίνεται. Ή το αποδέχεστε ή θα συνεχίσετε να χαλιέστε ή βγείτε διαμαρτυρηθειτε ανοιχτά δεν ξέρω, δεν το λέω ειρωνικά, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Αλλά γράφετε τα ίδια μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει, τα χρεη στον Ιβαν, ο ΑΣ, τα ίδια τα ιδια γκρίνια, φαγωμάρα για κάτι που ρεαλιστικά δεν μπορεί να αλλάξει.
Υγ ο Νίκος είναι 44 και 15 χρονια περιμένουμε να μάθει τη δουλειά. Και αυτός και ο Γιώργης. 15 χρόνια και ο πατέρας του προτίμησε το γαμπρό του για στρατηγικό σύμβουλο. Αντε να δούμε στα 54 , οσο ζουμε ελπίζουμε
Και ας τελειώνει το αστείο με το γηπεδο και την ΠΑΕ, κανεις δεν μπορεί να τα πάρει απο τον Ιβάν, μια μάντρα θα του κλασουν. Ούτε καν πλησίασαν ούτε θα πλησιάσουν. Μονο αν θελήσει ο ίδιος θα τα δώσει. Πολλοι εδω γράφετε λες και ο Ιβαν είναι κάνας καημένος
Αφου οπως ειπωθηκε(και απο τον Χατζοπουλο) ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ και ΥΠΕΓΡΑΨΕ και για τα χρεη προς τον Σαββιδη,εσενα σου αρεσει το οτι για τον οποιονδηποτε λογο αθετει την υπογραφη του?
Σου βγαζει ασφαλεια?
Εμενα προσωπικα οχι.
Εγω τον θελω στο μπασκετ με τα χιλια.
Αυτο δεν σημαινει οτι δεν μου φαινεται ασχημο το οτι αθετει αυτα που δεχτηκε.
Το αν εχουν κοντρα ποσως με ενδιαφερει,γιατι αυτα τα χρεη δεν ειναι του Μυστακιδη στον Σαββιδη(εκει ας μην τα δινε ποτε δεν με νοιαζει) αλλα ΚΑΕ προς Σαββιδη.
Ε τα χρεη του ΠΑΟΚ μας αφορουν ολους.
Το οτι το θεμα παιζει ελαχιστα εως καθολου εχει να κανει με το οτι ο Σαββιδης το επελεξε.
Αν χρωστουσε στον οποιονδηποτε αλλον που μπορει να ειχε κοντρα επαγγελματικα τωρα θα μπορουσε να μας ειχε κανει ζημια,οχι στον Μυστακιδη αλλα στον ΠΑΟΚ.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 4):
- Apil44, paok apo epilogi, thios4, Ally Samagoal
Ανεξαρτήτως του τι λες εσύ, εγώ ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια έχει πάρει 2 πρωταθλήματα και 4 κύπελλα. Και κάθε χρόνο διεκδικεί τίτλο ή τίτλους. Τώρα αν αυτό εσύ το θεωρείς από το κακό στο χειρότερο, πάω πάσο. Επίσης αν πιστεύεις ότι το μπάσκετ, το οποίο τα πάει εξαιρετικά όπως λες και δεν υπάρχει λόγος γκρίνιας όπως στο ποδόσφαιρο, θα πάρει περισσότερους τίτλους, εδώ θα είμαστε να τα ξανά συζητήσουμε.Tolaros έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:05Να μου πεις πόσοι πολλοί έχουν γράψει εδώ μέσα, γιατί εδώ μέσα γράφεις, να φυγει ο Ιβαν. Αν το διάβασες στο Χ, να πας να τσ γράψεις στο Χ. Δε διαβάζουμε βλακειες στο Χ και απαντάμε εδώ μέσα. Πέρα απο 1-2 μπουφους δεν έχω διαβάσει ούτε έναν να λέει να φύγει ο ΙβανNassos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 13:03 Έχει γράψει, κάποιος να φύγει ο Μυστακιδης; Αντιθέτως, πολλοί το γραφουν για τον Ιβάν. καλό είναι όταν κάνουνε συζήτηση εδώ, νσ μην μιλάμε σσν πολιτικοί, δε σου αρέσει το άσπρο, αρα θέλεις μαύρο.
Ο επικοινωνιακος πόλεμος δε θα πάψει γιατί έχουν κόντρα και δεν είναι μονόπλευρος. Ισα ίσα ο Ιβαν έχει πολύ σοβαρότερα μέσα από την πλευρά του απο το γελοίο βοθρόπολις, δεν είναι ανυπερασπιστος μπούμπης.Δεν πρόκειται να γίνει το είπαμεΔεν πρόκειται να γίνει φίλε, το ότι έγινε έγινε θα το πούμε εμείς όταν παρεξηγηθουμε στην ταβέρνα. Δεν τον λένε άνθρωποι σαν και αυτούς. Ας μην πιστεύουμε ρε μονοκερους.Nassos έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 13:38
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- paok apo epilogi
Ναι το ποδόσφαιρο πάει από το κακό στο χειρότερο αγωνιστικά τα τελευταία δύο χρόνια, δε μιλάω για το 18, 2026 έχουμε. Πέρσι η χρονια ηταν τραγωδία και φέτος κατόρθωσε, γιατί για κατόρθωμα πρόκειται, να διαλύσει το τελευταίο κρίσιμο τρίμηνο τελείως μην μπορώντας να κερδίσει ούτε Λάρισες, Βόλους κτλ. Και κερασάκι στην τούρτα η μεγαλύτερη αγωνιστική αποτυχία της ομάδας στα 100 χρονια ιστορίας, η μεγαλύτερη και πιο ηχηρή φάπα, ο τελικός κυπέλλου. Για αυτό το αγωνιστικό μιλάμε, οχι τι έγινε πριν 8 χρονια. Δεν ξέρω αν τις Κυριακές τα βράδια βάζατε γιουτιουμπ και βλέπατε τα γκολ του Πριγιοβιτς, εγώ έβλεπα τα χάλια μας να έχουμε δύο τελικές απέναντι στο Βόλο και να χάνουμε με ανατροπή.
Δεν ξέρω που κολλάει το μπασκετ και κυρίως που είδες να γράφω ότι τα πάει εξαιρετικά
Δεν ξέρω που κολλάει το μπασκετ και κυρίως που είδες να γράφω ότι τα πάει εξαιρετικά
Δηλαδή θέλεις να πεις για τις ήττες από Βόλο, ισοπαλία με λαρισα και ήττα στον τελικό κυπέλλου φταίει η ΠΑΕ, σωστά;
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Ally Samagoal
-
xyz_o_peponas
Αρχικά ποιος μύθος ακριβώς, μύθος είναι ότι κάθε δεύτερο ποστ μου δεν το περνάς? Χτες με ειρωνεύτηκε ο άλλος λέγοντας "του το χάλασες", το δικό του ποστ έμεινε, το δικό μου που ρωτούσε "τι μου χάλασε ακριβώς?" σβήστηκε γιατί τάχα προκαλεί. Τα συμπεράσματα δικά σας.Equalizer έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 15:56 Πεπονά δε ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά εγκρίθηκε το ποστ σου, όπως άλλωστε και δεκάδες άλλα που έχεις γράψει
Στο θέμα μας τώρα, νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο τι εννοώ, κάποιοι έχουν χαλαστει με τον Μυστακίδη εξαρχής και με κάθε αφορμή βγάζουν τρομερό κόμπλεξ και σχεδόν παρακαλάνε να φύγει. Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα, αλλά να φύγει ο δισεκατομμυριούχος που έχει το μπάσκετ γιατί κάνει μουτρακια ο δισεκατομμυριούχος που έχει το ποδόσφαιρο. Παράνοια.
Τα εξηγεί και ο Τολαρος πολύ καλύτερα από μένα.
- WestBlock4
Πως γινεται παντα οι ιδιοι κ οι ιδιοι εδω μεσα να μιλάτε και να βάζετε σε σύγκριση τους 2 προέδρους.
Ο ΙΒΑΝ εφερε τιτλους αλλα εκανε κ λαθη , κ μαλιστα παρα πολλα.
Ο Μυστα δεν ξερω αν φερει τιτλους αλλα εκανε λαθη κ αυτος ειδικα στο επικοινωνίακο, η διαφορα ομως το να πάρεις τίτλο στο μπασκετ με το ποδόσφαιρο ειναι χαώδης... στο ποδοσφαιρο καθε χρονο εχεις αλλη ομαδα να σηκώνει τίτλο, στο μπασκετ μοιάζει αδύνατον.
Φανταστειτε οτι ο κλόουν Ηλιόπουλος εχει 2 πρωταθλήματα με τη χανουμισα.
Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΑΖΙΚΑ Κ ΤΟΥΣ 2 , Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ Κ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.
Ο ΙΒΑΝ εφερε τιτλους αλλα εκανε κ λαθη , κ μαλιστα παρα πολλα.
Ο Μυστα δεν ξερω αν φερει τιτλους αλλα εκανε λαθη κ αυτος ειδικα στο επικοινωνίακο, η διαφορα ομως το να πάρεις τίτλο στο μπασκετ με το ποδόσφαιρο ειναι χαώδης... στο ποδοσφαιρο καθε χρονο εχεις αλλη ομαδα να σηκώνει τίτλο, στο μπασκετ μοιάζει αδύνατον.
Φανταστειτε οτι ο κλόουν Ηλιόπουλος εχει 2 πρωταθλήματα με τη χανουμισα.
Ο ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΑΖΙΚΑ Κ ΤΟΥΣ 2 , Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟ ΛΑΟ Κ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ.
Αν φίλε μου θεωρείς ότι, μετά την προσπάθεια του Μυστακίδη να μπει στην ΠΑΕ από το παράθυρο, του κυριότερο του λάθος ήταν το επικοινωνιακό, τότε μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε.
Επίσης να σου θυμίσω ότι προ Σαββίδη, στο ποδόσφαιρο που τόσο εύκολο είναι να πάρεις πρωτάθλημα, είχες να πάρεις 34 χρόνια.
Επίσης να σου θυμίσω ότι προ Σαββίδη, στο ποδόσφαιρο που τόσο εύκολο είναι να πάρεις πρωτάθλημα, είχες να πάρεις 34 χρόνια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 7):
- paok apo epilogi, aivas19, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama, nunies4, Ally Samagoal, leomatos88
Τόλαρε είσαι φάουλ φίλε
Το να λέμε πως το ποδόσφαιρο πάει απ το κακό στο χειρότερο, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Είναι και ο ορισμός της αχαριστίας - οχι απέναντι στο Σαββίδη αλλά απέναντι σε όλους εκεί.
Το κακό ποιο ήταν δηλαδή; Η τριτη θέση και οι καλές εμφανίσεις στο Ολντ Τράφορντ;
Και το χειρότερο που πήγε φέτος ποιο ήταν; Το να είσαι ενάμισι ματς πριν το νταμπλ; Το οποίο χάθηκε με αποκλειστική ευθύνη του προπονητικού τιμ που ΞΕΚΑΘΑΡΑ ήταν ντεφορμέ επί δυο χρόνια; (εκτός αν κάποιος μπορεί να σταθεί με σοβαρό ύφος λέγοντας οτι για να κερδίσεις το Βόλο, τη Λάρισα, τον ΟΦΗ και να καθαρίσεις το ματς με 0-2 στη Λεωφόρο απεναντι σε διαλυμένο βάζελο και με άδειο γήπεδο, πρέπει η διοίκηση να παρέμβει)
Τα έχουμε πει εκατό φορές. Κακώς κείμενα διοικητικά ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Χρόνια τώρα
Υπάρχουν όμως και δικαιολογίες όλων των άλλων που παριστάνουν τους ανάπηρους αν δεν παρέμβει η διοίκηση να τους ξυπνήσει
Ο ΠΑΟΚ το 24 πήρε τίτλο και θα έπαιρνε νταμπλ αν δεν κοιμόταν ο Θεός. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. "Διαλυόμαστε". "Παρατημένη ομάδα". "Σβηστά τα φώτα". "Ανήμπορος και ανύπαρκτος". "ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ" (Καλά αυτό ειδικά το τελευταίο μέχρι και ποντκαστ κάναμε - ΚΑΡΑΜΕΛΑ έγινε, Κάθε δυο βδομάδες το διαβάζαμε όταν βρισκόταν διαφορετική αφορμή).
Το 25 έχασε από νωρίς τη μάχη του τίτλου λόγω κακών επιλογών διοίκησης ΚΑΙ αντιεπαγγελματικών συμπεριφορών του προπονητή που Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ενώπιον της διοίκησης για αυτό και κόντεψε να απολυθεί και τον κράτησε ο Σαββίδης παρότι ο Γιώργος δεν τον ήθελε
Το 26 έχασε το νταμπλ εξ αιτίας του προπονητή που δεν είχε ούτε εναλλακτικές ιδέες, ούτε έκανε τίμιο και δίκαιο ροτεισον, ούτε βρήκε λύσεις όταν έπρεπε, ούτε καν έκανε τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ παρέμβαση στο αγωνιστικό πλάνο και σε παίκτες όταν έβλεπε οτι καταρρέει η προσπάθεια και δεν αντιδρά κανείς. Για αυτό και απομακρύνθηκε
Τώρα, αν ο πρωταθλητισμός ή σχεδόν πρωταθλητισμός σε μερικούς φαίνεται "ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" τότε σόρρυ αλλά έχετε χάσει τη μπάλα
Δεν μετράτε τα λόγια σας, δεν σκέφτεστε καν τι θέλετε να πείτε, αρκεί και μόνο να βγάζετε επιθετικότητα και μηδενισμό, βαφτισμένο ως "κριτική".
Ε σε αυτά λοιπόν τα αμετροεπή λόγια, ΚΑΠΟΙΟΙ αντιδράμε.
Αμα δεν ξέρουν κάποιοι τι θέλουν να πουν και πως να το εκφράσουν, τουλάχιστον να κοπεί η γελοιότητα με το δήθεν σοκ "ΠΟΙΟΣ, ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΑ; ΑΠΑΠΑ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ"
Ε ΛΕ ΟΣ!
ΕΛΕΟΣ
Για όποιον είναι πολύ νέος ή με κακή μνήμη, θυμίζω πως οι πρώτοι καυγάδες για την κακή διοίκηση Σαββίδη και την ανεπάρκεια, έγιναν εδώ μέσα ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ 2016
Οχι το 24. Οχι το 19. Οχι το 18.
ΠΡΩΤΑ θεωρήθηκαν ανίκανοι
ΜΕΤΑ έφεραν τίτλους.
Το οτι πέρασαν τα χρόνια δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Απολύτως δίκαιο να γίνεται κριτική γιατί ΟΝΤΩΣ υπάρχουν πολλά λάθη
Απολύτως αίσχος να γίνεται με όρους μηδενισμού
Το να λέμε πως το ποδόσφαιρο πάει απ το κακό στο χειρότερο, είναι εκτός τόπου και χρόνου. Είναι και ο ορισμός της αχαριστίας - οχι απέναντι στο Σαββίδη αλλά απέναντι σε όλους εκεί.
Το κακό ποιο ήταν δηλαδή; Η τριτη θέση και οι καλές εμφανίσεις στο Ολντ Τράφορντ;
Και το χειρότερο που πήγε φέτος ποιο ήταν; Το να είσαι ενάμισι ματς πριν το νταμπλ; Το οποίο χάθηκε με αποκλειστική ευθύνη του προπονητικού τιμ που ΞΕΚΑΘΑΡΑ ήταν ντεφορμέ επί δυο χρόνια; (εκτός αν κάποιος μπορεί να σταθεί με σοβαρό ύφος λέγοντας οτι για να κερδίσεις το Βόλο, τη Λάρισα, τον ΟΦΗ και να καθαρίσεις το ματς με 0-2 στη Λεωφόρο απεναντι σε διαλυμένο βάζελο και με άδειο γήπεδο, πρέπει η διοίκηση να παρέμβει)
Τα έχουμε πει εκατό φορές. Κακώς κείμενα διοικητικά ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Χρόνια τώρα
Υπάρχουν όμως και δικαιολογίες όλων των άλλων που παριστάνουν τους ανάπηρους αν δεν παρέμβει η διοίκηση να τους ξυπνήσει
Ο ΠΑΟΚ το 24 πήρε τίτλο και θα έπαιρνε νταμπλ αν δεν κοιμόταν ο Θεός. ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ. "Διαλυόμαστε". "Παρατημένη ομάδα". "Σβηστά τα φώτα". "Ανήμπορος και ανύπαρκτος". "ΛΕΥΚΗ ΠΕΤΣΕΤΑ" (Καλά αυτό ειδικά το τελευταίο μέχρι και ποντκαστ κάναμε - ΚΑΡΑΜΕΛΑ έγινε, Κάθε δυο βδομάδες το διαβάζαμε όταν βρισκόταν διαφορετική αφορμή).
Το 25 έχασε από νωρίς τη μάχη του τίτλου λόγω κακών επιλογών διοίκησης ΚΑΙ αντιεπαγγελματικών συμπεριφορών του προπονητή που Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ενώπιον της διοίκησης για αυτό και κόντεψε να απολυθεί και τον κράτησε ο Σαββίδης παρότι ο Γιώργος δεν τον ήθελε
Το 26 έχασε το νταμπλ εξ αιτίας του προπονητή που δεν είχε ούτε εναλλακτικές ιδέες, ούτε έκανε τίμιο και δίκαιο ροτεισον, ούτε βρήκε λύσεις όταν έπρεπε, ούτε καν έκανε τη ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ παρέμβαση στο αγωνιστικό πλάνο και σε παίκτες όταν έβλεπε οτι καταρρέει η προσπάθεια και δεν αντιδρά κανείς. Για αυτό και απομακρύνθηκε
Τώρα, αν ο πρωταθλητισμός ή σχεδόν πρωταθλητισμός σε μερικούς φαίνεται "ΑΠ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" τότε σόρρυ αλλά έχετε χάσει τη μπάλα
Δεν μετράτε τα λόγια σας, δεν σκέφτεστε καν τι θέλετε να πείτε, αρκεί και μόνο να βγάζετε επιθετικότητα και μηδενισμό, βαφτισμένο ως "κριτική".
Ε σε αυτά λοιπόν τα αμετροεπή λόγια, ΚΑΠΟΙΟΙ αντιδράμε.
Αμα δεν ξέρουν κάποιοι τι θέλουν να πουν και πως να το εκφράσουν, τουλάχιστον να κοπεί η γελοιότητα με το δήθεν σοκ "ΠΟΙΟΣ, ΕΓΩ ΤΑ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΑ; ΑΠΑΠΑ ΦΩΤΙΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΑΨΕΙ"
Ε ΛΕ ΟΣ!
ΕΛΕΟΣ
Για όποιον είναι πολύ νέος ή με κακή μνήμη, θυμίζω πως οι πρώτοι καυγάδες για την κακή διοίκηση Σαββίδη και την ανεπάρκεια, έγιναν εδώ μέσα ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ 2016
Οχι το 24. Οχι το 19. Οχι το 18.
ΠΡΩΤΑ θεωρήθηκαν ανίκανοι
ΜΕΤΑ έφεραν τίτλους.
Το οτι πέρασαν τα χρόνια δεν σημαίνει απολύτως τίποτα.
Απολύτως δίκαιο να γίνεται κριτική γιατί ΟΝΤΩΣ υπάρχουν πολλά λάθη
Απολύτως αίσχος να γίνεται με όρους μηδενισμού
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 11):
- Nassos, Taseos, gergeo4, Maklaz, paok apo epilogi, aivas19, ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama, nunies4, Apil44 and one more user
Εντομεταξυ ο φίλος ρώτησε τι θέλουμε να γίνει, πήρε τις απαντήσεις και είπε ξεκάθαρα ότι δεν θα γίνουν αυτά.
Ε αφού δεν θα γίνουν, τότε πως να σταματήσει όλο αυτό ή έστω σταδιακά να εκτονώνεται;
Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου; Γίνεται αυτό;
Μπορεί κάποιοι έξω από εδώ να έχουν κάποιου είδους res€t και να προχωράνε. Εγώ όμως δεν μπορώ να το κάνω.
Ε αφού δεν θα γίνουν, τότε πως να σταματήσει όλο αυτό ή έστω σταδιακά να εκτονώνεται;
Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου; Γίνεται αυτό;
Μπορεί κάποιοι έξω από εδώ να έχουν κάποιου είδους res€t και να προχωράνε. Εγώ όμως δεν μπορώ να το κάνω.
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- paok apo epilogi
- WestBlock4
Ναι τα ειπαμε αυτα καθε φορα τα ιδια λεμε. Το ιδιο λεμε κ για το λουτσεσκου ομως. Δεν ακυρώνουμε τον ΙΒΑΝ αλλα δεν θα λεμε κ μπράβο στην ανοργανωσιά που υπάρχει εδω κ καποια χρονια... τς ιδια θα λεω κ για το μυστα.κ για όποιον ειναι αντιπροσωπεύει το σύλλογοtolis14 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:37 Αν φίλε μου θεωρείς ότι, μετά την προσπάθεια του Μυστακίδη να μπει στην ΠΑΕ από το παράθυρο, του κυριότερο του λάθος ήταν το επικοινωνιακό, τότε μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε.
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- xyz_o_peponas
xyz_o_peponas έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:32
Αρχικά ποιος μύθος ακριβώς, μύθος είναι ότι κάθε δεύτερο ποστ μου δεν το περνάς? Χτες με ειρωνεύτηκε ο άλλος λέγοντας "του το χάλασες", το δικό του ποστ έμεινε, το δικό μου που ρωτούσε "τι μου χάλασε ακριβώς?" σβήστηκε γιατί τάχα προκαλεί. Τα συμπεράσματα δικά σας.
Στο θέμα μας τώρα, νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο τι εννοώ, κάποιοι έχουν χαλαστει με τον Μυστακίδη εξαρχής και με κάθε αφορμή βγάζουν τρομερό κόμπλεξ και σχεδόν παρακαλάνε να φύγει. Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα, αλλά να φύγει ο δισεκατομμυριούχος που έχει το μπάσκετ γιατί κάνει μουτρακια ο δισεκατομμυριούχος που έχει το ποδόσφαιρο. Παράνοια.
Τα εξηγεί και ο Τολαρος πολύ καλύτερα από μένα.
1. Ο μύθος που χτίζεις μόνος με τον νου σου, όπως και σε άλλα θέματα που θα αναφερθώ παρακάτω, είναι πως εσύ είσαι το θύμα, ενώ εξαρχής απ τα πρώτα σου ποστ δήλωσες οτι γράφτηκες με ειρωνικό/χλευαστικό νικνεημ, ώστε να την "πεις" σε άλλο μέλος. Αντί να φύγεις σουμπιτος απ το φόρουμ, έχουν εγκριθεί 72 ποστ εκ των οποίων τουλάχιστον τα μισά είναι είτε επιθετικά, είτε αρνητικά, είτε εμπρηστικά. Αν δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις πως εδώ μέσα είσαι νέο μέλος και θα δείξεις κάποιον σεβασμό και στην προσπάθεια της σελίδας, και στα άλλα μέλη, και στην ομάδα, τότε είναι ατομικό σου πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είσαι παλιό μέλος ή οχι (δεν προκύπτει κάτι τέτοιο) ή απλώς παλιός αναγνώστης, αλλά πάρε αλλιώς τη ρότα σου αντί να παριστάνεις τον θιγμένο.
2. Πάμε ξανά: Αν έναν χρόνο μετά, με όλες τις γελοίες προσπάθειες ενός τρυπήματος που ζήσαμε, εσύ και άλλοι θεωρείτε πως ο λόγος που κάποιοι αντιδράμε (άλλοι υπερβολικά επιθυμώντας αποχώρηση Μυστα, και άλλοι απλά κρατάμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ αμφιβολίες και θέλουμε να δούμε ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ώστε να θεωρήσουμε το θέμα λήξαν) και ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ οτι αυτό γίνεται "Επειδή κρατάει μουτράκια ο Σαββίδης" (και μόνο ο τρόπος που το γράφεις είναι προσβλητικός προς όσους διαφωνούν, οχι προς τον Σαββίδη) τότε και πάλι είναι ζήτημα δικής σου κατανόησης του τι συμβαίνει τόσο καιρό.
Υστερόγραφο.
Ήσσονος σημασίας, αλλά ενδεικτικό της τρικυμίας που επικρατεί:
Αν για κάποιον απ τους δυο επιχειρηματίες προκύπτει οποιαδήποτε ένδειξη πως "κρατά μουτράκια" τόσο καιρό, αυτός δεν είναι ο Σαββίδης. Το αντίθετο μάλλον. Για τον Μυστακίδη διαβάσαμε πως "θύμωσε επειδή δεν του έδωσαν σουίτα" (οποία γελοιότις ως θέμα), οτι "θύμωσε επειδή του κόβει τη θέα στο εξοχικό" (δεν ξέρουμε καν αν ισχύει καθώς ειναι ιδιωτικό θέμα) και πως "τον προσέγγισε πρώην στέλεχος του Σαββίδη επειδή θύμωσε που δεν έκαναν δεκτές τις προτάσεις του στην ΠΑΕ". Και κορωνίδα όλων - ΛΕΚΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, το επικών διαστάσεων "βρήκαμε τον παγκόσμιο Θεσσαλονικέα Μυστακίδη ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΕΡΕΣ μετά από υποτίθεται 30 χρόνια αναζήτησης ενός απλού επενδυτήνα μας σώσει έστω ένα από τα τμήματα που πεθαίνουν, επειδή ΘΥΜΩΣΑΜΕ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΛΑ σε μια συνέλευση, και ανακοινώσαμε νέα Τούμπα ως ΤΕΤΑΡΤΟ ΘΕΜΑ σε μια άσχετη συνεδρίασή του ΑΣ".
Αν ο Σαββίδης μετά το τρύπημα που επιχειρήθηκε (για το οποίο ο Μυστακίδης μπορεί έως και να επικαλείται πως δεν είχε ιδέα για ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΗΣΑΜΕ - κάτι το οποίο τον καθιστά εντελώς ανεπαρκή για παράγοντα του ΠΑΟΚ αλλά ΕΝΙΓΟΥΕΙ ας πούμε οτι είμαι άδικος και λάθος) θεωρεί οτι έχει να αμυνθεί απέναντι σε επίθεση που δέχεται και η οποία δεν έχει λήξει, τότε εγώ ως οπαδός τι να του πω; Οτι έχει άδικο και όλα πάνε καλά;
Ε βγες εσύ και πες το. Οτι Σαββίδη είσαι μ@λ@κ@ς που νομίζεις οτι έχεις κόσμο να επιβουλεύεται κάτι από σένα, όλα πάνε καλά, και κρατάς μουτράκια. ΟΚ. Ακούστηκες.
ΥΓ2. Ρε δυο μεταγραφές ένα μηνα πιο νωρίς να έκανε κάθε χρόνο ο Σαββίδης, το 85% της κριτικής για "ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΟΡΓΑΝΩΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ" θα είχε εκλείψει.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
- paok apo epilogi, Apil44
Τι διαβάσαμε σήμερα ;
Ότι για όλα φταίει ο προπονητής όχι ότι η ομάδα λόγο του τρόπου διοίκησης πάει από το κακό στο χειρότερο εδώ και χρόνια.
Ο προπονητής που δεν αντικατέστησε τον Κουλιερακη εδώ και χρόνια
Ο προπονητής που παίζει με τον συνταξιούχο Τάισον γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική
Ο προπονητής που δεν έχουμε ένα αξιόλογο σέντερ φορ από Πριγιοβιτς και μετά
Ο προπονητής φταίει που έφερε Μπακαγιοκο, Κολει, Ιβανουσετς, Νταντας, Σαματα , βολιακο κλπ
Ο προπονητής φταίει που Geo μέχρι πρότινος ήταν η λογίστρια της ΠΑΕ
Ο προπονητής φταίει που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος και για ποιο πόστο στην διοίκηση.
Ο προπονητής φταίει που για να παρθούν αποφάσεις πρέπει να περάσουν μέρες
Μέχρι αύριο μπορω να γράφω
Όσο για τον Γιώργο ας κάτσει στην μπάντα, ξέρουμε τι έγινε και γιατί έφυγε ο Λουτσεσκου μετά το αήττητο..
Ότι για όλα φταίει ο προπονητής όχι ότι η ομάδα λόγο του τρόπου διοίκησης πάει από το κακό στο χειρότερο εδώ και χρόνια.
Ο προπονητής που δεν αντικατέστησε τον Κουλιερακη εδώ και χρόνια
Ο προπονητής που παίζει με τον συνταξιούχο Τάισον γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική
Ο προπονητής που δεν έχουμε ένα αξιόλογο σέντερ φορ από Πριγιοβιτς και μετά
Ο προπονητής φταίει που έφερε Μπακαγιοκο, Κολει, Ιβανουσετς, Νταντας, Σαματα , βολιακο κλπ
Ο προπονητής φταίει που Geo μέχρι πρότινος ήταν η λογίστρια της ΠΑΕ
Ο προπονητής φταίει που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος και για ποιο πόστο στην διοίκηση.
Ο προπονητής φταίει που για να παρθούν αποφάσεις πρέπει να περάσουν μέρες
Μέχρι αύριο μπορω να γράφω
Όσο για τον Γιώργο ας κάτσει στην μπάντα, ξέρουμε τι έγινε και γιατί έφυγε ο Λουτσεσκου μετά το αήττητο..