Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Πάντως εγώ θεωρώ ότι φέτος, η ανοργανωσια έχει διορθωθεί κατά πολύ. Άσχετα τι λένε οι σταθεροί για Παπαμιμίκο, μεταγραφές κλπ. Ανέλαβαν νέοι άνθρωποι τα πόστα, ήρθε νέος προπονητής, αξιολογεί τους παίκτες που έχει και μεταγραφές θα γίνουν.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, theo-drama, Ally Samagoal
Συγγνώμη, ποιος Γιώργος να κάτσει στην πάντα;gk.box16 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 17:00 Τι διαβάσαμε σήμερα ;
Ότι για όλα φταίει ο προπονητής όχι ότι η ομάδα λόγο του τρόπου διοίκησης πάει από το κακό στο χειρότερο εδώ και χρόνια.
Ο προπονητής που δεν αντικατέστησε τον Κουλιερακη εδώ και χρόνια
Ο προπονητής που παίζει με τον συνταξιούχο Τάισον γιατί δεν υπάρχει εναλλακτική
Ο προπονητής που δεν έχουμε ένα αξιόλογο σέντερ φορ από Πριγιοβιτς και μετά
Ο προπονητής φταίει που έφερε Μπακαγιοκο, Κολει, Ιβανουσετς, Νταντας, Σαματα , βολιακο κλπ
Ο προπονητής φταίει που Geo μέχρι πρότινος ήταν η λογίστρια της ΠΑΕ
Ο προπονητής φταίει που κανείς δεν ξέρει ποιος είναι υπεύθυνος και για ποιο πόστο στην διοίκηση.
Ο προπονητής φταίει που για να παρθούν αποφάσεις πρέπει να περάσουν μέρες
Μέχρι αύριο μπορω να γράφω
Όσο για τον Γιώργο ας κάτσει στην μπάντα, ξέρουμε τι έγινε και γιατί έφυγε ο Λουτσεσκου μετά το αήττητο..
Για τα άλλα δεν σου γράφω κάτι γιατί αν θεωρείς ότι χρειάζεσαι τη μικτή κόσμου για να κερδίσεις τον ΟΦΗ, τη Λάρισα και τον Βόλο, πραγματικά πάω πάσο
-
Black_Knight
Γιατι πρεπει να ειμαι μπροστα; Μας εχει δωσει κανενα λογο τοσα χρονια ο Θανασης Χατζοπουλος για να τον πουμε ψευτη; Αυτο ισχυριζεσαι;Tolaros έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:05 Ξέρεις εσύ ποια ήταν τα συμφωνηθεντα? Ήσουν μπροστά?
Στο μπάσκετ 1 δις να βάλει, τα δανεικά στον Ιβαν δε θα τα δώσει γιατί έχουν κόντρα. Και ας πληρώσει δεκαπλάσια στο δικαστήριο. Δεν τον νοιάζει. Για αυτούς ο εγωισμός είναι πιο μεγάλη νίκη απο τα λεφτά.
Επίσης τι δήλωση να κάνει δε θέλω την ΠΑΕ, γιατί? Ειπε ποτέ δημόσια ότι θέλει την ΠΑΕ για να πει το αντίθετο?
Ο επικοινωνιακος πόλεμος δε θα πάψει γιατί έχουν κόντρα και δεν είναι μονόπλευρος. Ισα ίσα ο Ιβαν έχει πολύ σοβαρότερα μέσα από την πλευρά του απο το γελοίο βοθρόπολις, δεν είναι ανυπερασπιστος μπούμπης.
Και δεν με νοιαζει αν εχει κοντρα με τον Ιβαν Σαββιδη. Ειναι υποχρεωση του και πρεπει να τα πληρωσει. Δεν καταλαβαινω, υπερασπιζεσαι την αλητεια (ετσι το λενε στο χωριο οταν καποιος αθετει την υπογραφη του πριν καν στεγνωσει το μελανι της);
Ναι συμφωνω δεν ειναι μονπλευρος. Ο ενας ειναι στην επιθεση, και ο αλλος αμυνα. Εσυ υποκρισου οτι ειναι ιδια κατασταση αλλα αναρωτιεμαι σε τι ακριβως διαφερεις με αυτον που ειπε οτι με ενα Eurocup ο ενας σβηνει την προσφορα του αλλου;
- These users thanked the author Black_Knight for the post (total 3):
- Nassos, theo-drama, paok apo epilogi
Πάντως εγώ θεωρώ ότι φέτος, η ανοργανωσια έχει διορθωθεί κατά πολύ. Άσχετα τι λένε οι σταθεροί για Παπαμιμίκο, μεταγραφές κλπ. Ανέλαβαν νέοι άνθρωποι τα πόστα, ήρθε νέος προπονητής, αξιολογεί τους παίκτες που έχει και μεταγραφές θα γίνουν.WestBlock4 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:57Ναι τα ειπαμε αυτα καθε φορα τα ιδια λεμε. Το ιδιο λεμε κ για το λουτσεσκου ομως. Δεν ακυρώνουμε τον ΙΒΑΝ αλλα δεν θα λεμε κ μπράβο στην ανοργανωσιά που υπάρχει εδω κ καποια χρονια... τς ιδια θα λεω κ για το μυστα.κ για όποιον ειναι αντιπροσωπεύει το σύλλογοtolis14 έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:37 Αν φίλε μου θεωρείς ότι, μετά την προσπάθεια του Μυστακίδη να μπει στην ΠΑΕ από το παράθυρο, του κυριότερο του λάθος ήταν το επικοινωνιακό, τότε μάλλον δεν καταλαβαινόμαστε.
Επίσης να σου θυμίσω ότι προ Σαββίδη, στο ποδόσφαιρο που τόσο εύκολο είναι να πάρεις πρωτάθλημα, είχες να πάρεις 34 χρόνια.
- These users thanked the author tolis14 for the post:
- paok apo epilogi
Η λογίστρια της εταιρίας είναι άρρεν. Δεν ξέρω αν σας ειδοποιούν με κάποιον τρόπο ότι οικονομολόγος δε σημαίνει φοροτεχνικός ούτε λογιστής.
Αντιλαμβάνομαι την κούρσα δω και χρόνια να χτυπιέται όποιος είναι δίπλα στο ιβαν όπως Μάκης Μαρία ακόμη και ο γιος του. Αλλά να έχετε αληθοφανή επιχειρήματα και κυρίως να ξέρετε τα βασικά. Φοροτεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ την οποία και καλά ξέρετε από μέσα είναι ο κος Δημήτρης πανοζαχος και προϊστάμενος λογιστηρίου ο κύριος Σταύρος σαρηγιαννιδης.
Επίσης να σε ενημερώσω ότι πρώτη φορά βλέπω ανωνυμο χρήστη να καλεί τον μεγαλομετοχο εταιρίας να κάνει στην μπάντα. Είναι καιρός να μαζευτείτε λίγο γιατί το αστείο έχει παρατραβήξει με τις οδηγίες.
Αντιλαμβάνομαι την κούρσα δω και χρόνια να χτυπιέται όποιος είναι δίπλα στο ιβαν όπως Μάκης Μαρία ακόμη και ο γιος του. Αλλά να έχετε αληθοφανή επιχειρήματα και κυρίως να ξέρετε τα βασικά. Φοροτεχνικός σύμβουλος της ΠΑΕ την οποία και καλά ξέρετε από μέσα είναι ο κος Δημήτρης πανοζαχος και προϊστάμενος λογιστηρίου ο κύριος Σταύρος σαρηγιαννιδης.
Επίσης να σε ενημερώσω ότι πρώτη φορά βλέπω ανωνυμο χρήστη να καλεί τον μεγαλομετοχο εταιρίας να κάνει στην μπάντα. Είναι καιρός να μαζευτείτε λίγο γιατί το αστείο έχει παρατραβήξει με τις οδηγίες.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Ρε τι ζούμε. Ο άλλος λέει στον Γιώργο Σαββίδη να κάτσει στην μπάντα. Πραγματικά έχουμε μπλέξει τις π@ύτσες με τις βούρτσες
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, nunies4, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Equalizer ευθύνη έχω για αυτα που λέω, δεν ξέρω τι λέγανε οι άλλοι το 24, εγώ έλεγα έχουμε την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα που δικαίως ήταν και πρώτη στη βαθμολογία το μεγαλύτερο διάστημα και αν η κουλα δεν έπαιζε με δύο παραρτήματα στα πλέι οφ θα το παίρναμε ακόμα πιο εύκολα. Στο αγωνιστικό, γιατί στη διοίκησή τα έχωσα το χειμώνα που δεν πήραν μια αλλαγή του Μειτε και μια του Κετζορα. Και φορ αντι του Σαματα.
Για τη φετινή χρονιά διαφωνούμε τελείως, η τρίτη θέση δε λέει τίποτα αν δε λάβεις υπόψιν την τελείως αποκαρδιωτικη εικόνα της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είχε τέτοιο χάλι που δε θα έπαιρνε πρωτάθλημα ακόμα και αν πηγαίνει πλέι οφ με τη Λειβαδια τον ΟΦΗ και τον αρη,οχι με το ΠΟΚ. Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε ούτε σχολική ομαδα, δεν ξέρω πως δεν το βλέπατε. Ναι βγήκαμε τρίτοι επειδή μέχρι το Γενάρη κερδίζαμε τα ντέρμπι, δε λέω είναι εύκολο αλλά δεν είναι δικαιολογία για την κατάρρευση. Σε καμία περίπτωση η ομαδα δεν ήταν ενάμιση παιχνίδι μακριά απο νταμπλ σε καμία. Ισα ίσα μονο 20 λεπτά ήταν κοντά στην κατάκτηση κυπέλλου και εκει πήγε και ρούφηξε δύο απανωτά.
Όχι σαφώς δε φταίει η διοίκησή για το φετινό φιάσκο του προπονητικού επιτελείου, φταίει που βολεύτηκε πίσω απο αυτο για καιρό και για το γεγονός ότι ένα μήνα μετά τον τελικό κοιτιομασταν πάλι αναμεταξύ μας χωρίς να ξέρει κανείς τι γίνεται αντί να το τελειώσει την πρώτη ώρα. Και πέρα απο το φετινο αγωνιστικό είναι πασίγνωστες οι λοιπές παθογένειες, τα εχεις γράψει και συ. Αυτά κούρασαν τον κοσμο. Και δε μιλάω για το μπάτζετ, έχω διαφωνησει με μέλη εδώ μέσα που λέγανε ότι είχαμε μικρό μπάτζετ.
Και για να το κλείσω επειδή είμαι πάντα καλοπροαιρετος απέναντι στον ΠΑΟΚ και βλέπω ότι φέτος έγιναν και γίνονται οργανωτικές αλλαγές (αμήν), δεν έχω κάνει ούτε ενα σχόλιο στο τοπικ των μεταγραφών. Ψέματα έχω κάνει ένα, έχω δώσει συγχαρητήρια για τη υπόθεση Γιαννούλη και είπα εγώ δε θα έδινα ούτε ευρώ παραπάνω. Μόνο αυτό.
Επειδή λοιπόν πιστεύω το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι το οργανωτικό και μετα όλα τα άλλα, δεν έκανα και δε θα κάνω μισό σχόλιο για μεταγραφές, προσωπικά θα δώσω εντελώς καλοπροαιρετα πίστωση χρόνου γιατί κάθε αλλαγή και δύσκολη. Μεταβατική χρονια που λένε και οι αρδ, το δέχομαι αρκεί να αλλάξει επιτέλους κάτι. Άμα δε, μπει και κάνα θεμέλιο στο προπονητικό, θα πανηγυριζω και ας βγούμε και 4οι, η καλύτερη γιορτή για τα 100 χρονια.
Όλα αυτά με ένα τεράστιο αστερίσκο, να μείνει ο μάγος. Θέλω να πηγαίνω τις Κυριακές να τον χαζεύω, να μείνει ο μάγος και πάρτε όποιον θέλετε. Άμα δε μείνει ο μάγος τα παίρνω όλα πισω, είμαι προσωπολάτρης.
Για τη φετινή χρονιά διαφωνούμε τελείως, η τρίτη θέση δε λέει τίποτα αν δε λάβεις υπόψιν την τελείως αποκαρδιωτικη εικόνα της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ είχε τέτοιο χάλι που δε θα έπαιρνε πρωτάθλημα ακόμα και αν πηγαίνει πλέι οφ με τη Λειβαδια τον ΟΦΗ και τον αρη,οχι με το ΠΟΚ. Δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε ούτε σχολική ομαδα, δεν ξέρω πως δεν το βλέπατε. Ναι βγήκαμε τρίτοι επειδή μέχρι το Γενάρη κερδίζαμε τα ντέρμπι, δε λέω είναι εύκολο αλλά δεν είναι δικαιολογία για την κατάρρευση. Σε καμία περίπτωση η ομαδα δεν ήταν ενάμιση παιχνίδι μακριά απο νταμπλ σε καμία. Ισα ίσα μονο 20 λεπτά ήταν κοντά στην κατάκτηση κυπέλλου και εκει πήγε και ρούφηξε δύο απανωτά.
Όχι σαφώς δε φταίει η διοίκησή για το φετινό φιάσκο του προπονητικού επιτελείου, φταίει που βολεύτηκε πίσω απο αυτο για καιρό και για το γεγονός ότι ένα μήνα μετά τον τελικό κοιτιομασταν πάλι αναμεταξύ μας χωρίς να ξέρει κανείς τι γίνεται αντί να το τελειώσει την πρώτη ώρα. Και πέρα απο το φετινο αγωνιστικό είναι πασίγνωστες οι λοιπές παθογένειες, τα εχεις γράψει και συ. Αυτά κούρασαν τον κοσμο. Και δε μιλάω για το μπάτζετ, έχω διαφωνησει με μέλη εδώ μέσα που λέγανε ότι είχαμε μικρό μπάτζετ.
Και για να το κλείσω επειδή είμαι πάντα καλοπροαιρετος απέναντι στον ΠΑΟΚ και βλέπω ότι φέτος έγιναν και γίνονται οργανωτικές αλλαγές (αμήν), δεν έχω κάνει ούτε ενα σχόλιο στο τοπικ των μεταγραφών. Ψέματα έχω κάνει ένα, έχω δώσει συγχαρητήρια για τη υπόθεση Γιαννούλη και είπα εγώ δε θα έδινα ούτε ευρώ παραπάνω. Μόνο αυτό.
Επειδή λοιπόν πιστεύω το πρώτο και μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι το οργανωτικό και μετα όλα τα άλλα, δεν έκανα και δε θα κάνω μισό σχόλιο για μεταγραφές, προσωπικά θα δώσω εντελώς καλοπροαιρετα πίστωση χρόνου γιατί κάθε αλλαγή και δύσκολη. Μεταβατική χρονια που λένε και οι αρδ, το δέχομαι αρκεί να αλλάξει επιτέλους κάτι. Άμα δε, μπει και κάνα θεμέλιο στο προπονητικό, θα πανηγυριζω και ας βγούμε και 4οι, η καλύτερη γιορτή για τα 100 χρονια.
Όλα αυτά με ένα τεράστιο αστερίσκο, να μείνει ο μάγος. Θέλω να πηγαίνω τις Κυριακές να τον χαζεύω, να μείνει ο μάγος και πάρτε όποιον θέλετε. Άμα δε μείνει ο μάγος τα παίρνω όλα πισω, είμαι προσωπολάτρης.
Να κάτσει στη μπάντα κύριε, βεβαίως να κάτσει
Σιγά εκεί θα κολλήσουμε;
Εδώ βαφτίσαμε "ισόποση ευθύνη" μια επίθεση που φτάσαμε μέχρι και παραποιημένους νόμους να βλέπουμε δημοσιευμένους, για να δημιουργηθεί κύμα υποστήριξης προς τη μια πλευρά. Στο "κάτσε στην άκρη Γιώργο" θα κολλήσουμε;
Σιγά εκεί θα κολλήσουμε;
Εδώ βαφτίσαμε "ισόποση ευθύνη" μια επίθεση που φτάσαμε μέχρι και παραποιημένους νόμους να βλέπουμε δημοσιευμένους, για να δημιουργηθεί κύμα υποστήριξης προς τη μια πλευρά. Στο "κάτσε στην άκρη Γιώργο" θα κολλήσουμε;
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 5):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, navigator11, aivas19, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Δεν ξέρω αυτή ειναι απορία μου κατα βάση. Δεν πρόκειται να πληρωσει τον Ιβάν, τελεία.Maklaz έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:47 Εντομεταξυ ο φίλος ρώτησε τι θέλουμε να γίνει, πήρε τις απαντήσεις και είπε ξεκάθαρα ότι δεν θα γίνουν αυτά.
Ε αφού δεν θα γίνουν, τότε πως να σταματήσει όλο αυτό ή έστω σταδιακά να εκτονώνεται;
Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου; Γίνεται αυτό;
Μπορεί κάποιοι έξω από εδώ να έχουν κάποιου είδους res€t και να προχωράνε. Εγώ όμως δεν μπορώ να το κάνω.
Ούτε ειπα οτι μου αρέσει όπως γράφει ο φίλος πιο πάνω, ούτε είπα ότι νιώθω ασφάλεια.
Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν πρόκειται να πληρωσει τον Ιβάν. Ούτε δικά μου δικά μου ούτε δικά σου, δεν χω δικά μου, μακάρι να είχα. Μακάρι να ξυπνήσουμε αύριο και να τα έχουν βρει όπως γράφετε αλλά δεν πρόκειται, ειναι ουτοπικό.
Δεν ξέρω πως θελετε να εκτονωθεί η κατάσταση ή και εσείς για αυτό ρώτησα, πέρα απο το να περιμένουμε ουράνια τόξα και άλλα παραμύθια, τι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ περιμένετε να γίνει?
Και η όλη κουβέντα ξεκίνησε γιατί κόσμος εδώ μέσα χαλιεται και χαλιεται για μήνες. Εγώ να μη χαλιεστε προσπαθώ να σας πείσω για πράγματα που δεν αλλάζουν, ούτε κόντρες έχω με κανενα ,ούτε χαρτζιλίκι παίρνω και αλλα γελοία.
Άμα θελετε να συνεχίσετε να χαλιέστε καντε το, αλλά η κατάσταση αυτή είναι , δε θα τα πάνε καλα ΠΑΕ και ΚΑΕ
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Αντιστροφή της πραγματικότητας.xyz_o_peponas έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:32Αρχικά ποιος μύθος ακριβώς, μύθος είναι ότι κάθε δεύτερο ποστ μου δεν το περνάς? Χτες με ειρωνεύτηκε ο άλλος λέγοντας "του το χάλασες", το δικό του ποστ έμεινε, το δικό μου που ρωτούσε "τι μου χάλασε ακριβώς?" σβήστηκε γιατί τάχα προκαλεί. Τα συμπεράσματα δικά σας.Equalizer έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 15:56 Πεπονά δε ξέρω αν το κατάλαβες, αλλά εγκρίθηκε το ποστ σου, όπως άλλωστε και δεκάδες άλλα που έχεις γράψει
Αφού λοιπόν καταρρίφθηκε και αυτός ο μύθος, σου δίνεται η ευκαιρία να εξηγήσεις τι εννοείς
Αναμένω να μάθω με αγωνία
Στο θέμα μας τώρα, νομίζω είναι αρκετά ξεκάθαρο τι εννοώ, κάποιοι έχουν χαλαστει με τον Μυστακίδη εξαρχής και με κάθε αφορμή βγάζουν τρομερό κόμπλεξ και σχεδόν παρακαλάνε να φύγει. Κατά τα άλλα ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα, αλλά να φύγει ο δισεκατομμυριούχος που έχει το μπάσκετ γιατί κάνει μουτρακια ο δισεκατομμυριούχος που έχει το ποδόσφαιρο. Παράνοια.
Τα εξηγεί και ο Τολαρος πολύ καλύτερα από μένα.
Ωραία να μην τα πάνε καλά ΠΑΕ και ΚΑΕ
Αλλά να μη διαβάζουμε (όχι από σένα τολαρε) και παπαριές του στυλ "μα γιατί έχετε νευρα"
Έχω νεύρα γιατί το "κακό έως χειρότερο" δεν είναι η κακή μπάλα μια σεζόν, δεν είναι οι κακοί υπάλληλοι της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ αλλά ο ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Έχω νεύρα γιατί είναι ασέβεια στο κοινό να το βάζουν στη μέση για να διαλέξει μέρος (τσιριζω από 16/6/25 ότι μπήκαν οι βάσεις διχασμού εσκεμμένα)
Και έχω νεύρα γιατί όλα αυτά γίνονται χωρίς καμιά καλή πρόθεση απέναντι ΜΑΣ
Άρα λοιπόν από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ περιμένω καλύτερη δουλειά στο ποδόσφαιρο και υποδομές
Και από τον Μυστακίδη περιμένω να βρει κάποιο τρόπο να πείσει ότι έχει καλές προθέσεις. Όχι να πείσει εμένα, αλλά όλους. Δεν με νοιάζει ο τροπος, ας τον βρει. Ας κάνει αυτό το αυτονόητο και βασικό, και μετά θα καταδεχθω να κοιτάξω υλικές επιτυχίες.
Τον ΠΑΟΚ θέλουμε κιμπαρη, βρείτε τρόπο.
Αλλά να μη διαβάζουμε (όχι από σένα τολαρε) και παπαριές του στυλ "μα γιατί έχετε νευρα"
Έχω νεύρα γιατί το "κακό έως χειρότερο" δεν είναι η κακή μπάλα μια σεζόν, δεν είναι οι κακοί υπάλληλοι της ΠΑΕ ή της ΚΑΕ αλλά ο ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ
Έχω νεύρα γιατί είναι ασέβεια στο κοινό να το βάζουν στη μέση για να διαλέξει μέρος (τσιριζω από 16/6/25 ότι μπήκαν οι βάσεις διχασμού εσκεμμένα)
Και έχω νεύρα γιατί όλα αυτά γίνονται χωρίς καμιά καλή πρόθεση απέναντι ΜΑΣ
Άρα λοιπόν από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ περιμένω καλύτερη δουλειά στο ποδόσφαιρο και υποδομές
Και από τον Μυστακίδη περιμένω να βρει κάποιο τρόπο να πείσει ότι έχει καλές προθέσεις. Όχι να πείσει εμένα, αλλά όλους. Δεν με νοιάζει ο τροπος, ας τον βρει. Ας κάνει αυτό το αυτονόητο και βασικό, και μετά θα καταδεχθω να κοιτάξω υλικές επιτυχίες.
Τον ΠΑΟΚ θέλουμε κιμπαρη, βρείτε τρόπο.
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 8):
- Azrael, theo-drama, navigator11, Maklaz, aivas19, paok apo epilogi, Apil44, Ally Samagoal
Όχι όχι, δεν είπα ότι είναι κάτι δικό σου ρε συ.Tolaros έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 17:30Δεν ξέρω αυτή ειναι απορία μου κατα βάση. Δεν πρόκειται να πληρωσει τον Ιβάν, τελεία.Maklaz έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:47 Εντομεταξυ ο φίλος ρώτησε τι θέλουμε να γίνει, πήρε τις απαντήσεις και είπε ξεκάθαρα ότι δεν θα γίνουν αυτά.
Ε αφού δεν θα γίνουν, τότε πως να σταματήσει όλο αυτό ή έστω σταδιακά να εκτονώνεται;
Τα δικά μου δικά μου και τα δικά σου δικά μου; Γίνεται αυτό;
Μπορεί κάποιοι έξω από εδώ να έχουν κάποιου είδους res€t και να προχωράνε. Εγώ όμως δεν μπορώ να το κάνω.
Ούτε ειπα οτι μου αρέσει όπως γράφει ο φίλος πιο πάνω, ούτε είπα ότι νιώθω ασφάλεια.
Αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, δεν πρόκειται να πληρωσει τον Ιβάν. Ούτε δικά μου δικά μου ούτε δικά σου, δεν χω δικά μου, μακάρι να είχα. Μακάρι να ξυπνήσουμε αύριο και να τα έχουν βρει όπως γράφετε αλλά δεν πρόκειται, ειναι ουτοπικό.
Δεν ξέρω πως θελετε να εκτονωθεί η κατάσταση ή και εσείς για αυτό ρώτησα, πέρα απο το να περιμένουμε ουράνια τόξα και άλλα παραμύθια, τι ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ περιμένετε να γίνει?
Και η όλη κουβέντα ξεκίνησε γιατί κόσμος εδώ μέσα χαλιεται και χαλιεται για μήνες. Εγώ να μη χαλιεστε προσπαθώ να σας πείσω για πράγματα που δεν αλλάζουν, ούτε κόντρες έχω με κανενα ,ούτε χαρτζιλίκι παίρνω και αλλα γελοία.
Άμα θελετε να συνεχίσετε να χαλιέστε καντε το, αλλά η κατάσταση αυτή είναι , δε θα τα πάνε καλα ΠΑΕ και ΚΑΕ
Έκανες μια ερώτηση σε μια υπόθεση εργασίας και πήρες τις απαντήσεις σου. Πάνω σε αυτήν την υπόθεση εργασίας έκανα το σχόλιο μου.
Δεν είμαι στην τσέπη κανενός, και φυσικά ούτε εσύ!
Μιλάμε πρώτα για ηθικά πράγματα ( και μετά για όλα τα άλλα ), κάτι που σαν λαός του ΠΑΟΚ θα έπρεπε να το βάζουμε πάνω από όλα. Αλλά από το καλοκαίρι και μετά αυτές οι λέξεις δεν έχουν αντίκτυπο και ουσία.
Δεν έχει καταλάβει η πλειοψηφία το τρύπημα που έχει γίνει - και δεν νομίζω να την νοιάζει και όλας γιατί όλα αρχίζουν και τελειώνουν στις μεταγραφές όπως σωστά λέει ο equ- . Νομίζουν όλοι ότι σταματάει στην συμφωνία Κατσαρή - Μυστακίδη - Γιαννακοπούλου.
- These users thanked the author Maklaz for the post:
- paok apo epilogi
Δεν ειναι μονο άμυνα, μια χαρά τα πάει και στριμωξε και τον ΑΣ ο Ιβαν. Ξαναλέω πολύ κακόμοιρο τον έχετε, δεν ειναι τζανετακος.Black_Knight έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 17:05Γιατι πρεπει να ειμαι μπροστα; Μας εχει δωσει κανενα λογο τοσα χρονια ο Θανασης Χατζοπουλος για να τον πουμε ψευτη; Αυτο ισχυριζεσαι;Tolaros έγραψε: Σάβ 04 Ιούλ 2026, 16:05 Ξέρεις εσύ ποια ήταν τα συμφωνηθεντα? Ήσουν μπροστά?
Στο μπάσκετ 1 δις να βάλει, τα δανεικά στον Ιβαν δε θα τα δώσει γιατί έχουν κόντρα. Και ας πληρώσει δεκαπλάσια στο δικαστήριο. Δεν τον νοιάζει. Για αυτούς ο εγωισμός είναι πιο μεγάλη νίκη απο τα λεφτά.
Επίσης τι δήλωση να κάνει δε θέλω την ΠΑΕ, γιατί? Ειπε ποτέ δημόσια ότι θέλει την ΠΑΕ για να πει το αντίθετο?
Ο επικοινωνιακος πόλεμος δε θα πάψει γιατί έχουν κόντρα και δεν είναι μονόπλευρος. Ισα ίσα ο Ιβαν έχει πολύ σοβαρότερα μέσα από την πλευρά του απο το γελοίο βοθρόπολις, δεν είναι ανυπερασπιστος μπούμπης.
Και δεν με νοιαζει αν εχει κοντρα με τον Ιβαν Σαββιδη. Ειναι υποχρεωση του και πρεπει να τα πληρωσει. Δεν καταλαβαινω, υπερασπιζεσαι την αλητεια (ετσι το λενε στο χωριο οταν καποιος αθετει την υπογραφη του πριν καν στεγνωσει το μελανι της);
Ναι συμφωνω δεν ειναι μονπλευρος. Ο ενας ειναι στην επιθεση, και ο αλλος αμυνα. Εσυ υποκρισου οτι ειναι ιδια κατασταση αλλα αναρωτιεμαι σε τι ακριβως διαφερεις με αυτον που ειπε οτι με ενα Eurocup ο ενας σβηνει την προσφορα του αλλου;
Άμα αναρωτιέσαι τι διαφέρω με αυτόν που ειπε για το γιουροκαπ δε φταίω εγώ, εσύ φταις. Εγώ έχω πει και τρεμπλ να πάρει δεν υπάρχει καμία σύγκριση ανάμεσα σε ποδόσφαιρο μπάσκετ, δεν έχει κανείς να ξεπεράσει κανενα. Αυτα είναι για τα ακροατήρια του Ραπτόπουλου. Το ίδιο ισχύει και από την ανάποδη.
Τωρα αυτα πάλι για το τι λέμε στα χωριά μας , τι μανία ειναι αυτή να προσπαθείτε να φέρετε δισεκατομμυριούχους στα μέτρα σας και φέρνετε εαυτόν ως παράδειγμα συμπεριφοράς, δεν μπορώ να το καταλάβω. Εξωγήινοι είναι αυτοί μπροστά μας. Αν πιστεύετε ότι υπάρχει εστω και ενας δισεκατομμυριούχος που όταν συμφωνεί κάτι δεν προσπαθεί μετά να δαγκώσει κι απο πάνω, συγχαρητήρια ζείτε σε ενα πιο όμορφο κόσμο. Σας τα έχει γράψει και ο Μπάρλοου, μην τα ξαναλέμε. Και ΟΧΙ, δε μου αρέσει ούτε επικροτώ (πρεπει να το γράφω συνέχεια αυτο).
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
Tolaros
Ποιος είπε ότι ο άνθρωπος που άλλαξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι αδύναμος?
Αυτό δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα που θέλεις να αντικρούσεις.
Ποιος είπε ότι ο άνθρωπος που άλλαξε το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα είναι αδύναμος?
Αυτό δεν αναιρεί όλα τα υπόλοιπα που θέλεις να αντικρούσεις.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
- paok apo epilogi