Συγνώμη αλλά εγώ όταν έχω ένα Χ ποσό για να φτιάξω το σπίτι μου, δεν θα δώσω το 50% αυτού του ποσού για τα έπιπλα μπάνιου...όσο luxus και αν είναιmakispaspartou έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 17:46Δηλαδή ρε συ rene πιστεύεις ότι με την εικόνα που έχει το ρόστερ εφόσον βάζαμε αύριο το Γιαννουλη αυτό που θα φαινόταν θα ήταν οι αμυντικές του πατάτες;;renegade έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 14:15 Εν τω μεταξύ θέλω να δω αντιδράσεις στις πρώτες αμυντικες πατάτες από τον γιαννούλη... εκεί θα γελάσουμε
Δηλαδή αν ο Σαββιδης μπορεί να σκάσει 5 για Γιαννουλη , 5 για Γιακουμάκη και 3 για Χατζηδιακο αντί να χαρούμε θα στεναχωριόμαστε;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- Montrealiotis, Ally Samagoal, prist64
Βρίσκεις, αν έχεις τρομέρο τμήμα scouting.Taseos έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 17:53 Αδυνατώ να πιστέψω ότι ο ΠΑΟΚ θα δώσει 5 εκ για Εμ τον γιαννουλη και κάνα 3ερι για Γιακουμάκη. Τζάμπα λεφτά στο τρύπιο βαρέλι. Με αυτά τα λεφτά βρίσκεις παικταράδες και σε καλές ηλικίες
Δεν το θεωρώ αυτό επιχείρημα. Και οι τιμές στα εισητηρια απάτη ξεφύγει εδώ και χρόνια. Μόνο στον ΠΑΟΚ δεν ξέφυγαν. Αλλά δεν το σχολιάζουμε. Μου επιτρέπεις λοιπόν να θεωρώ ότι 5 εκ για γιαννουλη συν το συμβόλαιο του δηλαδή κάνα 8αρι στο σύνολο είναι πολλά λεφτά για τον γιαννουλη. Μιλάω για τα 5 της μεταγραφής πάντα
- Dimitris_L4
Δεν μπορω να καταλαβω ρε μαγκες για ποιο λογο δε θελετε να κατανοησετε οτι τα ποσα πλεον ειναι σε αλλη φαση?? Η Αεχ εδωσε 4,5 μυρια για τν Βαργκα...εναν παιχτη που επαιζε στη Φερεντσβαρος κ ειναι κ 31...ΚΛΑΙΝ ΜΑΙΝ δλδ..Τη βοηθησε να παρει πρωταθλημα?? ΝΑΙ...Αρα κρινεται επιτυχημενη προς το παρον η μεταγραφη..
Τι σας ενδιαφερει η ηλικια του Μητσαρα , απο τη στιγμη που αποδεδειγμενα ειναι παιχταρας...εκτος αν ειναι μαλακες ΚΑΙ στην μπενφικα που τν Γεναρη του εκαναν προταση...Τα 5 που θα δωσουμε ειναι ενα πολυ νορμαλ ποσο στα τωρινα δεδομενα ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Τα ιδια γινονται κ στο μπασκετ...
@blackzone44 εχουμε κανενα νεο?
Τι σας ενδιαφερει η ηλικια του Μητσαρα , απο τη στιγμη που αποδεδειγμενα ειναι παιχταρας...εκτος αν ειναι μαλακες ΚΑΙ στην μπενφικα που τν Γεναρη του εκαναν προταση...Τα 5 που θα δωσουμε ειναι ενα πολυ νορμαλ ποσο στα τωρινα δεδομενα ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
Τα ιδια γινονται κ στο μπασκετ...
@blackzone44 εχουμε κανενα νεο?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Kostas_FI
- pagotatzis
Μα δε λέμε να μην τα σώσει ο ΠΑΟΚ λέμε απλά να μη. Τα πετάξει σε Γιακουμάκη γιαννουλη. Άλλο το ένα άλλο το άλλο
- These users thanked the author Taseos for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Ally Samagoal
Ρε καταλάβετε τον άνθρωπο τι λέει. Αφού μεταξύ μας τα λέμε και τα ξέρουμε, αν δοθούν 5εκ για τον Γιαννουλη, τι πιστεύετε θα πάρουν και τοπ χάφ και τοπ εξτρέμ και Γιώργο μου; Με τίποτα σας το λέω. Με το που έρθει ο Γιαννουλης τα ονόματα για τις άλλες θέσεις να ναι πολύ μέτρια έως οκ. Μέχρι εκεί, δεν είναι ατελείωτο το μπάτζετ, καλά ειδικά και με Χατζηδιακο 2-3 και Γιώργο που θέλετε δύσκολα…Αυτό πάλι με τα ποσά που ξέφυγαν σαν επιχείρημα; Άσε τα πόσα και την Πρέμιερ ρε φίλε μου, εσύ; Σαν ΠΑΟΚ; Έχεις ανέβει επίπεδο οικονομικά; Εισητήρια, χορηγοί λίγα πράγματα. Ποια επίπεδα άλλαξαν για μας; Μη λέμε ότι θέλουμε.
- Dimitris_L4
@Taseos οκ φιλε σεβαστο...
@sotos26 μια χαρα ξεφυγαν κ σε εμας..12 εκατομμυρια μεταγραφη καναμε περυσι...Αλλα 3 δωσαμε για αναπληρωματικο δεξι μπακ και 2 ενοικιο για Γιακουμακη...να μην αναφερω για Τσαλοφ γτ θα μ πεις τπτ περιεργο κ θα μαλωσουμε..Να μην αναφερω κτ εκατομμυρια σε Μπακαγιοκους, Κολλει , Λοβρεν κλπ κλπ κλπ...
Τωρα αν επιασαν τοπο ειναι αλλο ευαγγελιο, αλλα κ εμεις δειλα δειλα εστω ακολουθουμε τη νεα ταξη...
Και τα 2 για Χατζηδιακο σε ενα λογικο συμπαν, πολλα θα ηταν..τωρα δεν ειναι..
@sotos26 μια χαρα ξεφυγαν κ σε εμας..12 εκατομμυρια μεταγραφη καναμε περυσι...Αλλα 3 δωσαμε για αναπληρωματικο δεξι μπακ και 2 ενοικιο για Γιακουμακη...να μην αναφερω για Τσαλοφ γτ θα μ πεις τπτ περιεργο κ θα μαλωσουμε..Να μην αναφερω κτ εκατομμυρια σε Μπακαγιοκους, Κολλει , Λοβρεν κλπ κλπ κλπ...
Τωρα αν επιασαν τοπο ειναι αλλο ευαγγελιο, αλλα κ εμεις δειλα δειλα εστω ακολουθουμε τη νεα ταξη...
Και τα 2 για Χατζηδιακο σε ενα λογικο συμπαν, πολλα θα ηταν..τωρα δεν ειναι..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris_L4 την Παρ 03 Ιούλ 2026, 18:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
ΟΚsavvastheod έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 17:09Θα την παρω καλοπροαιρετα την ερώτηση... Και θα σου πω οτι τον εχω δει σε 3 ματς με την Εθνική κ16 και και τουλ 8 εκ των οποίων 3 λαιβ της Κ17 μας ... Με σωματοδομη που ξεχωριζε λες και ειναι 25 χρόνων ανίκητος και πολυ άνετος με την μπαλα και την δυνατότητα να παιξει και 6αριΑποστόληςΑ έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 16:51Πού τον είδες;savvastheod έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:13
Κρίμα ηταν εξαιρετικό ταλέντο ξεχωριζε σαν την μύγα μες στο γαλα
Εγώ δεν έχω δει ποτέ την Κ16 του ΠΑΟΚ και από αγώνες της Εθνικής μόνο έναν αγώνα στην Πορτογαλία που χάσαμε 3-0, όπου όμως δεν έπαιξε ο Βεριντιάνο. Σαν αλλαγή είχαν μπει οι Γιάννης Φεράζ, Σταύρος Κογκαλίδης και το 10ρι μας ο Abie Lushka.
-
makispaspartou
Δεν ξέρουμε τι ποσό θα διαθέσει ο Σαββιδης. Εκείνο που πρέπει να μας νοιάζει είναι πώς θα καλυφθούν όλα τα κενά της ομάδας όσο πιο ποιοτικά γίνεται.renegade έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 18:01Συγνώμη αλλά εγώ όταν έχω ένα Χ ποσό για να φτιάξω το σπίτι μου, δεν θα δώσω το 50% αυτού του ποσού για τα έπιπλα μπάνιου...όσο luxus και αν είναιmakispaspartou έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 17:46Δηλαδή ρε συ rene πιστεύεις ότι με την εικόνα που έχει το ρόστερ εφόσον βάζαμε αύριο το Γιαννουλη αυτό που θα φαινόταν θα ήταν οι αμυντικές του πατάτες;;renegade έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 14:15 Εν τω μεταξύ θέλω να δω αντιδράσεις στις πρώτες αμυντικες πατάτες από τον γιαννούλη... εκεί θα γελάσουμε
Δηλαδή αν ο Σαββιδης μπορεί να σκάσει 5 για Γιαννουλη , 5 για Γιακουμάκη και 3 για Χατζηδιακο αντί να χαρούμε θα στεναχωριόμαστε;
Ναι αγορινα μου ξέφυγαν με έξοδα Σαββίδη και θυσίες και ΑΜΚ δεν ξέφυγε ο ΠΑΟΚ σε έσοδα όμως. Αυτό κράτα, αργά ή γρήγορα θα το βρεις μπροστά σου.
- These users thanked the author sotos26 for the post (total 2):
- Ally Samagoal, astral
Αυτός που βοήθησε την κούλα να πάρει πρωτάθλημα ήτανε πρώτος ο Μεντιλιμπαρ και δεύτερος ο λουτσέσκου
Κανένας βάργκας ασχέτως αν οποιαδήποτε σύγκριση σε οικονομικά στοιχεία ενός επιθετικού κενός πλάγιου Μπακ είναι τελείως αστοχη
@makispaspartou
Επειδή πάνω κάτω ξέρουμε πόσα χρήματα θα ξοδέψει ο σαββίδης και η ομάδα για αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί πού και πώς θα ξοδευτούνε αυτά.
Δηλαδή δεν μπορούμε να βρούμε έναν Κενυ και για τα αριστερά?
Έναν ποδοσφαιριστή που θα σου δώσει δηλαδή τα βασικά χωρίς να ματώσεις οικονομικά, έτσι ώστε οι οικονομικές επενδύσεις να γίνουνε σε θέσεις πολύ πιο επιδαραστικές
Κανένας βάργκας ασχέτως αν οποιαδήποτε σύγκριση σε οικονομικά στοιχεία ενός επιθετικού κενός πλάγιου Μπακ είναι τελείως αστοχη
@makispaspartou
Επειδή πάνω κάτω ξέρουμε πόσα χρήματα θα ξοδέψει ο σαββίδης και η ομάδα για αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί πού και πώς θα ξοδευτούνε αυτά.
Δηλαδή δεν μπορούμε να βρούμε έναν Κενυ και για τα αριστερά?
Έναν ποδοσφαιριστή που θα σου δώσει δηλαδή τα βασικά χωρίς να ματώσεις οικονομικά, έτσι ώστε οι οικονομικές επενδύσεις να γίνουνε σε θέσεις πολύ πιο επιδαραστικές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 03 Ιούλ 2026, 18:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author renegade for the post (total 5):
- marsantos, Sera4, Montrealiotis, paok apo epilogi, astral
- navigator11
Καλά, εδώ θεωρείτο μέχρι πρότινος εφικτό να ικανοποιούνταν ο Κονσεϊσάο και οι απαιτήσεις του για ενίσχυση του ρόστερ. Στο παρατσακ μάλιστα δεν μπορέσαμε να κλείσουμε κι εκείνο το συμπαθητικό φορ, που βγήκε δεύτερος σκόρερ της λα λιγκα

- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Ally Samagoal
- Dimitris_L4
Κ εδω διαφωνω...πριν 5 χρονια πουλησες τν Τζολη που εκανε παπαδες με 11 μυρια σε ομαδα της πρεμιερ...περυσι πουλησαμε τν Τζιμα 26...7 μυρια χορηγια πηραμε απο superbet..ποτε θυμασαι την ομαδα να παιρνει τετοια χορηγια ξανα?? Τα ποσα στι ς ΑΜΚ του Ιβαν πλεον ειναι πολυ λιγοτερα σε σχεση με αυτα που εβαζε πριν 4-5 χρονια (εκτος αν δεν τα θυμαμαι καλα , τοτε παω πασο)..
@renegade Δες ποσα γκολ - βαθμους εδωσε ..επισης δεν ειναι λογικη αυτη..Δηλαδη το 24 δν το πηραμε πρωτιστως εμεις , αλλα μας "βοηθησε" ο Αλμειδα?? Κτ εκαναν σωστα κ το πηραν..κ εκμεταλλευτηκαν τα οποια λαθη καναμε..αλλα ειχαν τους παιχτες κ μπορεσαν να το εκμεταλκευτουν..κ ενας απο αυτους ηταν ο Βαργκα..Αν ειχαν μεινει με Πιερο , δε θα το επαιρναν..
@renegade Δες ποσα γκολ - βαθμους εδωσε ..επισης δεν ειναι λογικη αυτη..Δηλαδη το 24 δν το πηραμε πρωτιστως εμεις , αλλα μας "βοηθησε" ο Αλμειδα?? Κτ εκαναν σωστα κ το πηραν..κ εκμεταλλευτηκαν τα οποια λαθη καναμε..αλλα ειχαν τους παιχτες κ μπορεσαν να το εκμεταλκευτουν..κ ενας απο αυτους ηταν ο Βαργκα..Αν ειχαν μεινει με Πιερο , δε θα το επαιρναν..
Γιατι εχουμε μπει σε ενα λουκι της μεταπωλησης σε ΟΛΕΣ τις περιπτωσεις?