Καλά αυτός δεν τα είχε παρατήσει για να γίνει μπάτσος?
Τι γαμάτοι ρε φίλε οι Iced Earth...Alive In Athens κατάφερα και ήμουν μέσα...
Γούσταρα μέχρι που το γυρίσανε σε proud boys και μαλακίες..
Καλά αυτός δεν τα είχε παρατήσει για να γίνει μπάτσος?
νομιζω η μπατσος η πυροσβεστης μετα το σκηνικο 9/11 με τους πυργους.NikLiverpool έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 14:41Καλά αυτός δεν τα είχε παρατήσει για να γίνει μπάτσος?
Τι γαμάτοι ρε φίλε οι Iced Earth...Alive In Athens κατάφερα και ήμουν μέσα...
Γούσταρα μέχρι που το γυρίσανε σε proud boys και μαλακίες..
Αυτός δεν είχε γίνει παπάς;
Ήταν παπάς τελικά (ότι έγινε παπάς)
Ωχωχωχ..
Κρίμα ηταν εξαιρετικό ταλέντο ξεχωριζε σαν την μύγα μες στο γαλαgeobila έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:03 η Λατσιο λεει απεκτησε ενα πιτσιρικα ελληνοβραζιλιανο στοπερ που ειχαμε στην Κ19?
https://www.sfina.gr/sthn-serie-a-o-lou ... in-latsio/
Μην με τσιγκλάς θα πω κι άλλα, τον πιάσανε οι συναισθηματισμοί επειδή θέλει να κάνει ντόλτσε βίτες με τον κουμπάρο του στην Σαλονίκη ενώ αμφότεροι και αυτός και ο κουμπάρος του πανηγύριζαν την μεταγραφή τους όταν έφυγαν. Θα τους γηροκομήσουμε τώρα και θα πληρώσουμε και υπεραξία γιατί είναι "δικά μας παιδιά", εντωμεταξύ τα παιδιά που είναι εδώ και παλεύουν τόσα χρόνια για τον σύλλογο και θέλουν να είναι εδώ δεν θέλουμε να τους κρατήσουμε γιατί μεγάλωσαν και "δεν χωράνε συναισθηματισμοί στο ποδόσφαιρο" και τέτοιες αρλούμπες.marsantos έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:05Ωχωχωχ..
Αν θυμηθούμε και τη συνεργασία με τον Μιχα στη Ρωσία και στο Περιστέρι πάμε για αναβίωση..
Και μην μιλήσουμε για το ότι είχε κάνει το 4 στα 4 σε κάθε στόχο απο το καλοκαίρι του 2019 ως το καλοκαίρι του 2020..
Άντε τώρα με τον Γιαννν....
Έλα στην ΠΑΟΚάρα ρε Μητσαρα..
Αν πάνε καλά τα πράγματα τα ξεχνάμε όλα. Αν δεν πάνε καλά θα τα θυμηθούμε όλα..
Υγ. Ως team Μπάμπα μιλάμε όμως την κούρσα με Μπενφίκα δε ξεχνάμε..
Μαλακίες της σφήνα. Serie A?geobila έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:03 η Λατσιο λεει απεκτησε ενα πιτσιρικα ελληνοβραζιλιανο στοπερ που ειχαμε στην Κ19?
https://www.sfina.gr/sthn-serie-a-o-lou ... in-latsio/
Σουριναμέζος έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 15:18 ...
Γιαννούλη να ξέρεις αυτός με το ρόπαλο, τα άσπρα παπούτσια (και την αφάνα) στο αεροδρόμιο θα είμαι εγώ
γνωμη μου ! για να μην εισαι ψυχουλα οταν πουλας πρεπει να μη σε νοιαζει και το αν θα πουλησειςembuji έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 14:37Δυστυχως ειμαστε πολυ ψυχουλες οταν προκειται να πουλησουμε. Πρεπει να γινουμε και εμεις λιγο πιο καργιοληδες οταν παμε να πουλησουμε.MagdiTolba έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 14:30 Γιατί δεν κάνουμε κ μεις το ίδιο με την Αουσμπουργκ?
Όποιος θέλει Σαντσες, 5.