Άμα συγκρίνεις την περίπτωση του 23χρονου Μπιάνκο που έχει ακόμα συμβόλαιο και είχε ρήτρα στα 4 με αυτή πχ του Κεντζιόρα ή Ότο που είχαν +1 και απλά δεν ενεργοποιήθηκε και ήταν στα 30 και οι 2 οκ τότε πάσο.delos15 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:29Εμεις γιατι δινουμε παικτες με αυτο το καθεστος? Μαλακες ειμαστε?smoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:23 Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν αναφέρθηκε επειδή μονο για Γιαννούλη βλέπω λέτε, αλλά τώρα το είδα εγώ.
Χθεσινό ρεπορτάζ στην Ιταλία λέει ότι κάναμε προσφορά να παρουμε τον Μπιάνκο τζάμπα και να τους αφήσουμε το 50%...
Απο τα 4 που ήταν η ρήτρα εμείς πήγαμε και είπαμε τζάμπα. Χαχαχαχαχαχ. Για μαλακες ψάχνουμε.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- smoothcriminal1926
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος smoothcriminal1926 την Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
- Polichni1926
-
Dimitrisou
Μπορεί και μια από τις δύο προτάσεις να μην έγινε ποτέ ,κανείς δεν ξέρει.GianD έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:32ισωσ η πρωτη προταση ηταν το 0 με 50% μεταπωληση και η δευτερη τα 2 εκατομμυριαDimitrisou έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:28Βέβαια αυτό το ρεπορτάζ λέει ότι έχει πληροφορίες από τον μάνατζερ του ,ενώ 1 μέρα πριν από αυτό άλλο ρεπορτάζ έλεγε ότι ο μάνατζερ του είπε ότι δώσαμε 2 μύρια..smoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:23 Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν αναφέρθηκε επειδή μονο για Γιαννούλη βλέπω λέτε, αλλά τώρα το είδα εγώ.
Χθεσινό ρεπορτάζ στην Ιταλία λέει ότι κάναμε προσφορά να παρουμε τον Μπιάνκο τζάμπα και να τους αφήσουμε το 50%...
Απο τα 4 που ήταν η ρήτρα εμείς πήγαμε και είπαμε τζάμπα. Χαχαχαχαχαχ. Για μαλακες ψάχνουμε.
Απλά εγώ δεν τέτοια άρθρα σε μεταγραφική περίοδο δεν τα πιστεύω γιατι ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει..
-
Michael Scott
Βάζεις το χέρι σου στη φωτια δλδ, οτι αν δώσουν λιγότερα, θα φέρουν παικτη καλυτερο του Γιαννούλη;ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:02 Ρε παιδια σε ολους σχεδον αρεσει ο Γιαννουλης.
Το ερωτημα δεν ειναι ποσο κοστολογειται.
Το ερωτημα ειναι αν μια οποιαδηποτε ομαδα στο επιπεδο του ΠΑΟΚ
πρεπει να δινει 5 εκατομυρια για αριστερο μπακ.
Λογικα, αν ο παικτης λεγοταν Ρασμουσεν ή Κυριακοπουλος,
θα επρεπε ο ΠΑΟΚ να δωσει 5 εκατομυρια για αριστερο μπακ,
31 χρονων που δε μπορει του χρονου να τον πουλησει για παραδειγμα 8;
Αν επρεπε, να ερθει. Αν οχι......
Περυσι δωσαμε για 22χρονο μεσο 11 εκατομυρια
και φυσικα ολοι ενθουσιαστηκαμε, αλλα ηταν λογικη κινηση;
Πολυ πιο λογικη απο τα πεντε του Γιαννουλη, επειδη παιζει σε αλλη θεση
και επειδη ειναι 22 ΧΡΟΝΩΝ. Ισως του χρονου πουληθει 20.
Επρεπε αντικειμενικα να γινει; ΟΧΙ.
Γραφαμε τοτε καποιοι και πεφταν να μας φανε, γιατι δεν πηρες τρεις παικτες
αντι του Ζαφειρη, ο οποιος ηρθε και τον Γεναρη τελικα;
Οταν συνεβησαν τοσοι τραυματισμοι και ενω ακομη και τον Γεναρη
δεν ειχαμε αριστερο εξτρεμ, σεντερ μπακ επιπεδου, και ειχαμε δευτερο φορ τον Γερεμεγιεφ
και καψαμε τον Μειτε, χασαμε ενα νταμπλ που ηταν δικο μας;
Αντι να παιζουμε τωρα για τους ομιλου του ch.le.,
θα προσπαθησουμε να μπουμε δυσκολα στους ομιλους του conf, αντε και του europa;
Αλλα εδωσες 11 για Ζαφειρη, τωρα παρε πρωταθλημα με Γερεμεγιεφ.....
Ας χαρουμε ομως γιατι πηραμε αυτους που θελουμε και οχι αυτους που επρεπε
και δωσαμε τα λεφτα σε λαθος κινησεις.
ΥΓ. Και εγω ενθουσιαστηκα με τον Ζαφειρη και θα χαρω πολυ αν ερθει ο Γιαννουλης.
Αλλα η λογικη αλλα μου λεει....
συντροφε δεν χρειαζεται παντα να κρινουμε μια αγορα παικτη με βαση τη μεταπωληση του, εξου και η υπεραξια του συγκεκριμενου που θα μας αποδειξει αν την αξιζει.ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:02 Ρε παιδια σε ολους σχεδον αρεσει ο Γιαννουλης.
Λογικα, αν ο παικτης λεγοταν Ρασμουσεν ή Κυριακοπουλος,
θα επρεπε ο ΠΑΟΚ να δωσει 5 εκατομυρια για αριστερο μπακ,
31 χρονων που δε μπορει του χρονου να τον πουλησει για παραδειγμα 8;
Αν επρεπε, να ερθει. Αν οχι......
Περυσι δωσαμε για 22χρονο μεσο 11 εκατομυρια
και φυσικα ολοι ενθουσιαστηκαμε, αλλα ηταν λογικη κινηση;
Πολυ πιο λογικη απο τα πεντε του Γιαννουλη, επειδη παιζει σε αλλη θεση
και επειδη ειναι 22 ΧΡΟΝΩΝ. Ισως του χρονου πουληθει 20.
Επρεπε αντικειμενικα να γινει; ΟΧΙ.
Γραφαμε τοτε καποιοι και πεφταν να μας φανε, γιατι δεν πηρες τρεις παικτες
αντι του Ζαφειρη, ο οποιος ηρθε και τον Γεναρη τελικα;
Οταν συνεβησαν τοσοι τραυματισμοι και ενω ακομη και τον Γεναρη
δεν ειχαμε αριστερο εξτρεμ, σεντερ μπακ επιπεδου, και ειχαμε δευτερο φορ τον Γερεμεγιεφ
και καψαμε τον Μειτε, χασαμε ενα νταμπλ που ηταν δικο μας;
Αντι να παιζουμε τωρα για τους ομιλου του ch.le.,
θα προσπαθησουμε να μπουμε δυσκολα στους ομιλους του conf, αντε και του europa;
Αλλα εδωσες 11 για Ζαφειρη, τωρα παρε πρωταθλημα με Γερεμεγιεφ.....
Ας χαρουμε ομως γιατι πηραμε αυτους που θελουμε και οχι αυτους που επρεπε
και δωσαμε τα λεφτα σε λαθος κινησεις.
ΥΓ. Και εγω ενθουσιαστηκα με τον Ζαφειρη και θα χαρω πολυ αν ερθει ο Γιαννουλης.
Αλλα η λογικη αλλα μου λεει....
Θες στοιχημα με μεταπωληση η σιγουρη (μαλλον) λυση που αποδιδει αμεσα χωρις καθυστερηση.
Οχι , αναφερομαι στου παικτες μας απο την ακαδημια που παραχορουμε σε ομαδες της σοπυερ λιγκ. Δεν χρειαζεται να κανουμε συγκριση με τον Μπιανκο. Αναλογικα δες το. Η φιλοσοφια δεν ειναι λαθος. Ενας παικτης που δεν χωραει στο ροστερ ειναι ποιο ευκολο να φερει λεφτα εαν δωσεις το κινιτρο σε μια ομαδα να τον εξελιξει και να τον πουλησει.smoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:34Άμα συγκρίνεις την περίπτωση του 23χρονου Μπιάνκο που έχει ακόμα συμβόλαιο και είχε ρήτρα στα 4 με αυτή πχ του Κεντζιόρα ή Ότο που είχαν +1 και απλά δεν ενεργοποιήθηκε και ήταν στα 30 και οι 2 οκ τότε πάσο.delos15 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:29Εμεις γιατι δινουμε παικτες με αυτο το καθεστος? Μαλακες ειμαστε?smoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:23 Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν αναφέρθηκε επειδή μονο για Γιαννούλη βλέπω λέτε, αλλά τώρα το είδα εγώ.
- These users thanked the author delos15 for the post:
- Aigle_Noir
-
Michael Scott
Εδω εχει παιχτεί βλακεια...embuji έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 09:56 Ή θα δωσουμε πολλα λεφτα ή θα τον παρουμε δανεικο ή ειναι πολυ δυσκολη περιπτωση και δε θα τον παρουμε. Αδερφε τι ειπε ο ανθρωπος. Με επιασε πονοκεφαλος απο την πολλη εξυπναδα δεν μπορω να την διαχειριστω.
Μπορεις κυριολεκτικα να γραψεις το ιδιο πραγμα για ΟΛΟΥΣ τους ποδοσφαιριστες του κοσμου.
https://www.transfermarkt.com/diego-lun ... ler/880626 το προφιλ του στο τρανσφερ.
Ο Κουλιανος τις προάλλες σε ενα λαιβ είπε για τον ALEX Luna της Instituto
https://www.transfermarkt.com/alex-luna ... ler/843126
Αυτός τώρα λέει για τον DIEGO Luna...
https://www.transfermarkt.com/diego-lun ... e_vignette
Το να ενδιαφερόμαστε για 2 διαφορετικούς Luna, μου φαίνεται απίθανο.
Οποτε, ή αυτός ακουσε την παπατζα του Κουλιανου και έψαξε λάθος παίκτη ή ο Κουλιανος δεν καταλαβαίνει αυτά που του δίνουν...
- These users thanked the author Michael Scott for the post (total 2):
- vasgias, giaxxo
-
Refused1337
Και εγώ ετσι τα εχω καταλάβει DemirDemir έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:10δεν υπαρχει το γιατι εδωσες 10,5 για εναν παικτη, ας διναμε 3 εκ για 3 παικτες.. με τρια εκ πλεον περνεις τα 3.. ο τσαπρας εκανε 3 και αντινο 8...μεχρι τωρα με 2-3 εκ ευρω εφερες εσιτι, σοαρες, κουλιατα, τσαλοφ, τισουνταλι, και φυσικα κοταρσκι-αγκουστο κ ντεσποτοφ.. γενικα με 3 εκ για να φερεις καλο παικτη θα πρεπει περα απο το σκαουτινκ να πετυχεις και παικτη στον τελευταιο χρονο συμβολαιου..ΑΜΠΑΛΑΕΑ έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:02 Ρε παιδια σε ολους σχεδον αρεσει ο Γιαννουλης.
- smoothcriminal1926
Ναι καταλαβαίνω το σκεπτικό και έχει βάση, αλλά πάλι αναλογικά όπως λες πιστεύουν ότι θα βρουν τα λεφτά άμεσα αυτοί κάτι που εμείς με τα παιδιά της ακαδημίας δεν μπορούμε να το κάνουμε. Επίσης όσους δώσαμε τζάμπα δεν θυμάμαι να έχουμε πάρει κάτι στο μέλλον. Τεσπα εμένα προσωπικά μου φάνηκε περίεργο που κάναμε, αν κάναμε, τέτοια προσφορά. Τώρα αν φτάσουμε τέλη Αυγούστου και τους έχει μείνει εκεί, ίσως δελεαστούν με κάτι τέτοιο.delos15 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:41Οχι , αναφερομαι στου παικτες μας απο την ακαδημια που παραχορουμε σε ομαδες της σοπυερ λιγκ. Δεν χρειαζεται να κανουμε συγκριση με τον Μπιανκο. Αναλογικα δες το. Η φιλοσοφια δεν ειναι λαθος. Ενας παικτης που δεν χωραει στο ροστερ ειναι ποιο ευκολο να φερει λεφτα εαν δωσεις το κινιτρο σε μια ομαδα να τον εξελιξει και να τον πουλησει.smoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:34Άμα συγκρίνεις την περίπτωση του 23χρονου Μπιάνκο που έχει ακόμα συμβόλαιο και είχε ρήτρα στα 4 με αυτή πχ του Κεντζιόρα ή Ότο που είχαν +1 και απλά δεν ενεργοποιήθηκε και ήταν στα 30 και οι 2 οκ τότε πάσο.delos15 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:29
Εμεις γιατι δινουμε παικτες με αυτο το καθεστος? Μαλακες ειμαστε?
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
- delos15
Luna να'ναι και ότι να'ναι....
- These users thanked the author Demon4 for the post (total 3):
- vasgias, Michael Scott, Ally Samagoal
-
Refused1337
Απλά παιδια νομίζω το βλέπετε πολύ ορθολογικά, ο Γιαννούλης παιζει στην θέση του μπακ αλλα δεν ειναι μπακ, ειναι πλαυμακερ, ανεβένει κατεβένει, βγαζει σεντρες ασιστ, τρεξίματα, ειναι ΠΑΟΚ/Ελληνας, εχει ξαναπαίξει εδώ.
Το θέμα είναι τι δίνει μεσα στο γήπεδο
Με γιαννούλη δεν αγοράζεις μπακ τύπου να θορακίσω την άμυνα μου, 10αρι αγοράζεις.
Με γιαννούλη δεν αγοράζεις μπακ τύπου να θορακίσω την άμυνα μου, 10αρι αγοράζεις.
Μπορει να εχει βιτσιο με το επιθετο Λουνα ξερω γω; Ειχε καμια πρωην Λουνα και του εμεινε απωθημενο; Και οι 2 παντως ενδιαφερουσες περιπτωσεις φαινονται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος embuji την Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Panostas1995
Καλά χαλάρωσε λίγο ο Γιαννούλης είναι όχι ο Ντάνι Άλβες....Refused1337 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:49 Απλά παιδια νομίζω το βλέπετε πολύ ορθολογικά, ο Γιαννούλης παιζει στην θέση του μπακ αλλα δεν ειναι μπακ, ειναι πλαυμακερ, ανεβένει κατεβένει, βγαζει σεντρες ασιστ, τρεξίματα, ειναι ΠΑΟΚ/Ελληνας, εχει ξαναπαίξει εδώ.
Το κύριο χαρακτηριστικό του Γιαννούλη είναι η ταχύτητα και η αντοχή...
Έχει καλουτσικη τεχνική, καλή σέντρα τακτικά δεν είναι και τρομερός και αμυντικά έχει αρκετά κενά... Για αυτό και τις καλύτερες σεζόν του τις έκανε σαν Μπακ χαφ με τριάδα