Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Φτάνει παίδες!!
Το είπατε!!
Φτάνει !!
Το είπατε!!
Φτάνει !!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 3):
- Maklaz, geobila, Anwnimos
juvepaok4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:08 εξτρεμακος κοντοπουτανος με αλητικα μεξικάνικα μούτρα.. απο μενα ναι....μικρότερος βλέπω εχει περάσει και απο ακαδημίες μπαρτσα στην Αμερική...
Πως θα ήταν ο Κουτσιανικούλης αν γυμναζόταν
καψουρα εχω εναν τετοιο εξτρεμ απο τοτε που ημασταν πολυ κοντα στον αληταρα τον Σοτελδοjuvepaok4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:08 εξτρεμακος κοντοπουτανος με αλητικα μεξικάνικα μούτρα.. απο μενα ναι....μικρότερος βλέπω εχει περάσει και απο ακαδημίες μπαρτσα στην Αμερική...
- smoothcriminal1926
Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν αναφέρθηκε επειδή μονο για Γιαννούλη βλέπω λέτε, αλλά τώρα το είδα εγώ.
Χθεσινό ρεπορτάζ στην Ιταλία λέει ότι κάναμε προσφορά να παρουμε τον Μπιάνκο τζάμπα και να τους αφήσουμε το 50%...
Απο τα 4 που ήταν η ρήτρα εμείς πήγαμε και είπαμε τζάμπα. Χαχαχαχαχαχ. Για μαλακες ψάχνουμε.
Χθεσινό ρεπορτάζ στην Ιταλία λέει ότι κάναμε προσφορά να παρουμε τον Μπιάνκο τζάμπα και να τους αφήσουμε το 50%...
Απο τα 4 που ήταν η ρήτρα εμείς πήγαμε και είπαμε τζάμπα. Χαχαχαχαχαχ. Για μαλακες ψάχνουμε.
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
- Polichni1926
μπρο ηταν στα παρτυ του Ντιντι - δε θελω τετοιους περιεργους στην ομαδα μουembuji έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:16 Ιβαν φερτον χθες https://www.transfermarkt.com/lebron-ja ... ner/130500
Αν ειναι ετσι τον ηπιαμεrenegade έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 23:08 Εν τω μεταξύ ο μηνίσκος αν η ζημιά είναι μεγάλη είναι πλέον χειρότερα από χιαστό
Δεν χρειαζεται να τα δώσουν οι γονείς τους γιατι τα δίνουν αλλες 2-3 ομαδεςnavigator11 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 23:36 Δηλαδή ενδέχεται η πρόταση του ΠΑΟΚ τη δεδομένη στιγμή για Γιαννούλη να φλερτάρει με τα 5 εκατομμύρια, ξέρω γω; Ούτε οι γονείς του δεν πιστεύω ότι θα έδιναν τέτοιο ποσό δίχως δεύτερη σκέψη για να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Αν έρθει, εύχομαι ολόψυχα να μη μας αποδειχθεί κανένα μεγαλοπρεπές ναυάγιο. Τέτοιες ιστορίες επιμονής ή και εμμονής για ... επαναπατρισμό, με υπερφωτεινή εξαίρεση τον Βιερίνια, μου προκαλούν ανησυχία.
-
Dimitrisou
Και εγώ το είχα ερωτευτεί τον Σοτελδο αλλά μάλλον καλύτερα που δεν ήρθε..έχει εξελιχθεί σε γυρολόγος που πέρα από καμιά ντρίμπλα δεν κάνει τίποτα.GianD έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:22καψουρα εχω εναν τετοιο εξτρεμ απο τοτε που ημασταν πολυ κοντα στον αληταρα τον Σοτελδοjuvepaok4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:08 εξτρεμακος κοντοπουτανος με αλητικα μεξικάνικα μούτρα.. απο μενα ναι....μικρότερος βλέπω εχει περάσει και απο ακαδημίες μπαρτσα στην Αμερική...
Αυτός ο Λούνα δεν είναι που τον έπεισαν οι Αμερικανοί να διαλέξει την Εθνική τους και όχι το Μεξικό με το δέλεαρ του Μουντιάλ και τελικά δεν τον κάλεσαν;
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- GianD
-
Panostas1995
Ένας τραυματισμός στο μηνίσκο δεν είναι μεγάλη ζημιά...το ζόρια ξεκινάνε αν πειραχτει ο χόνδρος....renegade έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 23:08 Εν τω μεταξύ ο μηνίσκος αν η ζημιά είναι μεγάλη είναι πλέον χειρότερα από χιαστό
-
Dimitrisou
Βέβαια αυτό το ρεπορτάζ λέει ότι έχει πληροφορίες από τον μάνατζερ του ,ενώ 1 μέρα πριν από αυτό άλλο ρεπορτάζ έλεγε ότι ο μάνατζερ του είπε ότι δώσαμε 2 μύρια..smoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:23 Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν αναφέρθηκε επειδή μονο για Γιαννούλη βλέπω λέτε, αλλά τώρα το είδα εγώ.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 5):
- george188, icue, geonov29, Unpsofable78, Ally Samagoal
Εμεις γιατι δινουμε παικτες με αυτο το καθεστος? Μαλακες ειμαστε?smoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:23 Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν αναφέρθηκε επειδή μονο για Γιαννούλη βλέπω λέτε, αλλά τώρα το είδα εγώ.
Εντάξει ρε παιδιά εκεί στην ΠΑΕ είναι άχρηστοι και εσείς εδώ, από γιατροί μέχρι υδραυλικοί, ξέρετε καλύτερα τη δουλειά, το εμπεδώσαμε.
Ας διαβάσουμε για καμιά μεταγραφή ή καμιά ανάλυση για κάνα παίχτη.
Ας διαβάσουμε για καμιά μεταγραφή ή καμιά ανάλυση για κάνα παίχτη.
- These users thanked the author Nassos for the post (total 5):
- FreeWatcher, margas, giaxxo, Unpsofable78, Ally Samagoal
ισωσ η πρωτη προταση ηταν το 0 με 50% μεταπωληση και η δευτερη τα 2 εκατομμυριαDimitrisou έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:28Βέβαια αυτό το ρεπορτάζ λέει ότι έχει πληροφορίες από τον μάνατζερ του ,ενώ 1 μέρα πριν από αυτό άλλο ρεπορτάζ έλεγε ότι ο μάνατζερ του είπε ότι δώσαμε 2 μύρια..smoothcriminal1926 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 10:23 Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν αναφέρθηκε επειδή μονο για Γιαννούλη βλέπω λέτε, αλλά τώρα το είδα εγώ.
-
panpangr77
Άλλος πατέρας που αγαπουσε τον Ντιέγκο ? σαν τον μεγάλο father Μπισεβαρ...
Ακουσε η ΠΑΕ να παρουμε τον Νους και βρηκαμε καλυτερο
Ακουσε η ΠΑΕ να παρουμε τον Νους και βρηκαμε καλυτερο