Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- FreeWatcher
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Aνανέωση μεταγραφών 2026:
Στόπερ 1 - Aritz Elustondo
Στόπερ 2 - Pantelis Hatzidiakos
Στόπερ 3 - Henrik Falchener
Δεξί μπακ(αποχώρηση Sanchez) - Gaizka Larrazabal
Αριστερό μπακ - Dimitris Giannoulis
Χαφ 1 - Batista Mendy
Χαφ 2 - Alessandro Bianco
Aρ. εξτρεμ - Francis Amuzu
Φορ - Mohamed Bayo
Στόπερ 1 - Aritz Elustondo
Στόπερ 2 - Pantelis Hatzidiakos
Στόπερ 3 - Henrik Falchener
Δεξί μπακ(αποχώρηση Sanchez) - Gaizka Larrazabal
Αριστερό μπακ - Dimitris Giannoulis
Χαφ 1 - Batista Mendy
Χαφ 2 - Alessandro Bianco
Aρ. εξτρεμ - Francis Amuzu
Φορ - Mohamed Bayo
- ΑποστόληςΑ
Ευσεβείς πόθοι είναι αυτά;
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- FreeWatcher
Σας εχω νεα για το πως εξελισσεται η διαπραγματευση με την Αουγκσπουργκ.
Συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες ο Γιαννης Οικονομιδης σε interim ρολο βοηθαει τη Μαρια. Μου μετεφεραν τον κατωθι διαλογο απο τις συζητησεις....
"Τον Γιαννουλη ρε μαλακα, τον Γιαννουλη το Δημητρη μωρη καριολα, μισο χαρτι παραπανω.
Μισο χαρτι τι σου ζηταω? Ενα γαμημενο χαρτι και μισο για να τον αφησεις να γυρισει στα στενα που κατουραγε το ΠΟΚ. Μισο χαρτι. Βαλε μισο χαρτι να τελειωνουμε. Μαλακα, ε μαλακα. Ξεφτυλισμενοι σας αφησαμε τα χρεη να τρεχουνε απο τον πολεμο και βγαζετε και κομπλεξ με το Μητσαρα και το παθος μας. ΤΙ σας ζηταει η Μαρια? μισο χαρτι ρε γαμημενοι, μισο γαμημενο χαρτι. Τελειωνετε"
Συμφωνα με ασφαλεις πληροφοριες ο Γιαννης Οικονομιδης σε interim ρολο βοηθαει τη Μαρια. Μου μετεφεραν τον κατωθι διαλογο απο τις συζητησεις....
"Τον Γιαννουλη ρε μαλακα, τον Γιαννουλη το Δημητρη μωρη καριολα, μισο χαρτι παραπανω.
Μισο χαρτι τι σου ζηταω? Ενα γαμημενο χαρτι και μισο για να τον αφησεις να γυρισει στα στενα που κατουραγε το ΠΟΚ. Μισο χαρτι. Βαλε μισο χαρτι να τελειωνουμε. Μαλακα, ε μαλακα. Ξεφτυλισμενοι σας αφησαμε τα χρεη να τρεχουνε απο τον πολεμο και βγαζετε και κομπλεξ με το Μητσαρα και το παθος μας. ΤΙ σας ζηταει η Μαρια? μισο χαρτι ρε γαμημενοι, μισο γαμημενο χαρτι. Τελειωνετε"
Διαβάζω η ΠΑΕ να λουστεί τα λάθη της.
Τα καλά της όταν πάει να τα λουστεί όμως, λόγου χάρη πώληση καλής επιλογής παίχτη που αγωνιστικά δε μας έριξε (πχ Κοταρσκι) γίνεται της ταναπου.
Με λίγα λόγια στη ζημία πλήρωνε στο κέρδος να το μοιραστούμε. Κορώνα κερδίζω γράμματα χάνεις κλπ.
Φέτος ο Γιαννούλης έχασε 10+ ματς από τραυματισμούς.
Οι ίδιοι θα γράφουν ας πρόσεχε η ΠΑΕ να μην έπαιρνε παίχτη επιρρεπή με τόσα λεφτά στα τέτοια μας.
Μακάρι να έρθει το παιδί αφού γουστάρει να παίξει αλλά κάπου ώπα με τους Γερμανούς ξέρω γω.
Τα καλά της όταν πάει να τα λουστεί όμως, λόγου χάρη πώληση καλής επιλογής παίχτη που αγωνιστικά δε μας έριξε (πχ Κοταρσκι) γίνεται της ταναπου.
Με λίγα λόγια στη ζημία πλήρωνε στο κέρδος να το μοιραστούμε. Κορώνα κερδίζω γράμματα χάνεις κλπ.
Φέτος ο Γιαννούλης έχασε 10+ ματς από τραυματισμούς.
Οι ίδιοι θα γράφουν ας πρόσεχε η ΠΑΕ να μην έπαιρνε παίχτη επιρρεπή με τόσα λεφτά στα τέτοια μας.
Μακάρι να έρθει το παιδί αφού γουστάρει να παίξει αλλά κάπου ώπα με τους Γερμανούς ξέρω γω.
- These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
- geobila, astral, Ally Samagoal
πάμε άλλη μια φορα. Σύμφωνα με τις βασικές αρχες της οικονομίας, το ποσο κοστίζει ενα προϊόν το καθοριζει η αγορά. Αν και οι ποδοσφαιριστές δεν είναι προϊόντα αλλά ανθρωποι, οι βασικές αρχες της οικονομίας ισχύουν και στην αγορα του ποδοσφαίρου. Οταν υπάρχουν τεσσερις ομάδες που δινουν για εναν παικτη κοντα στα 5 εκατομμύρια ,η τιμη του παικτη (η ονομαστικη του αξια ) ειναι 5 εκατ.
Το εαν δινουμε αυτα τα λεφτα η οχι για τον παίκτη ειναι θεμα επιλογης . Ειτε ομως σας αρεσει ειτε οχι ο παικτης αυτη την στιγμη κανει 5 εκατ.
Τελος αυτο με τις ηλικιες εχει κουρασει πολυ. Εαν σας εφερναν τον Φαν Νταικ δεν θα ελεγε κανεις οτι με 34αρηδες δεν κανεις ομαδα. ΑΡΑ το προβλημα δεν ειναι η ηλικια αλλα το προσωπο.
Υ.γ 1 Ο Μουρικι 33 ετων με 15 μυρια στην Φενερ,
Το εαν δινουμε αυτα τα λεφτα η οχι για τον παίκτη ειναι θεμα επιλογης . Ειτε ομως σας αρεσει ειτε οχι ο παικτης αυτη την στιγμη κανει 5 εκατ.
Τελος αυτο με τις ηλικιες εχει κουρασει πολυ. Εαν σας εφερναν τον Φαν Νταικ δεν θα ελεγε κανεις οτι με 34αρηδες δεν κανεις ομαδα. ΑΡΑ το προβλημα δεν ειναι η ηλικια αλλα το προσωπο.
Υ.γ 1 Ο Μουρικι 33 ετων με 15 μυρια στην Φενερ,
- These users thanked the author delos15 for the post:
- smoothcriminal1926
-
makispaspartou
Η ποδοσφαιρική αγορά αξιολογεί τον Γιαννούλη 5 εκ αλλά εμείς συνεχίζουμε να λέμε ότι είναι πολλά και κοστίζει πιο κάτω. Ε αφού τόσα ζητάνε οι Γερμανοί και μάλιστα τα βρίσκουν τι να κάνουμε?
Δε γίνεται να αγοράζεις μόνο πρότζεκτ με μεταπωλητική αξία. Προφανώς και χρειαζόμαστε την τριετία του Γιαννούλη για πολλούς λόγους για αυτό θέλουμε να τον πάρουμε. Πρότζεκτ έχουμε τον Ντούνγκα. Όπως επίσης και καλό δεύτερο τον Μπάμπα.
Από ότι μαθαίνω, αν και δε ρωτάω πολύ φέτος γιατί έχω ξενερώσει με τη φυγή Λουτσέσκου, ο Χατζηδιάκος έχει κλείσει και λογικά σήμερα ή αύριο θα συμφωνήσει και η Κοπεγχάγη, ο Γιαννούλης θα έρθει και όλα είναι θέμα χειρισμών πλέον τόσο δικών μας όσο και του παίκτη, ο χαφ είναι ο Σανταμαρία, τα έχουμε βρει με την ομάδα απλά ο παίκτης δεν είναι σίγουρος για Ελλάδα και το σκέφτεται. Για στόπερ άλλο δε μου είπαν.
Δε γίνεται να αγοράζεις μόνο πρότζεκτ με μεταπωλητική αξία. Προφανώς και χρειαζόμαστε την τριετία του Γιαννούλη για πολλούς λόγους για αυτό θέλουμε να τον πάρουμε. Πρότζεκτ έχουμε τον Ντούνγκα. Όπως επίσης και καλό δεύτερο τον Μπάμπα.
Από ότι μαθαίνω, αν και δε ρωτάω πολύ φέτος γιατί έχω ξενερώσει με τη φυγή Λουτσέσκου, ο Χατζηδιάκος έχει κλείσει και λογικά σήμερα ή αύριο θα συμφωνήσει και η Κοπεγχάγη, ο Γιαννούλης θα έρθει και όλα είναι θέμα χειρισμών πλέον τόσο δικών μας όσο και του παίκτη, ο χαφ είναι ο Σανταμαρία, τα έχουμε βρει με την ομάδα απλά ο παίκτης δεν είναι σίγουρος για Ελλάδα και το σκέφτεται. Για στόπερ άλλο δε μου είπαν.
Σε στυλ και ύφος "Αγαπούλα πούλα" από τη γνωστή διαφήμιση:
Πες του (του Σανταμαριά) οτι μόλις έρθει και τα βρει σκουρα, θα του μπει το αυγό στον κώλο και θα αναθεωρήσει για την Ελλάδα
Πες του, μη μας κάνει την καρδιά χάλι γκάλι
Πες του (του Σανταμαριά) οτι μόλις έρθει και τα βρει σκουρα, θα του μπει το αυγό στον κώλο και θα αναθεωρήσει για την Ελλάδα
Πες του, μη μας κάνει την καρδιά χάλι γκάλι
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
- makispaspartou, geobila, Mica
- WestBlock4
Αυτο που πλησιάζει ο ευρωπαϊκός αγώνας κ εχουμε μείνει με τοσα κενα , αλλα εμας μας νοιαζει ποσο θα κοστίσει μια μεταγραφη με ξεπερνάει.
Σας ενοχλεί ο Γιαννούλης οταν εχουμε το τσαλοφ που δεν θα επρεπε να πληρώνεται ουτε 500κ. Κ αν δεις κ τις άλλες ομαδες δείτε λεφτα που κοστίζουν αμπαλοι παιχτες.
Το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει δεν αγοράζεις ετοιμο παιχτη με 500κ εκτος αν εχεις τόσο καλο,ματι κ αυτο θα γινει μια στα 3 χρονια
Σας ενοχλεί ο Γιαννούλης οταν εχουμε το τσαλοφ που δεν θα επρεπε να πληρώνεται ουτε 500κ. Κ αν δεις κ τις άλλες ομαδες δείτε λεφτα που κοστίζουν αμπαλοι παιχτες.
Το ποδοσφαιρο εχει αλλαξει δεν αγοράζεις ετοιμο παιχτη με 500κ εκτος αν εχεις τόσο καλο,ματι κ αυτο θα γινει μια στα 3 χρονια
-
Panostas1995
Ο Βιερίνια πρώτων είχε πολύ μεγαλύτερο ταβάνι από τον Γιαννούλη.embuji έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 08:58 Ο βιερινια στην ιδια ηλικια καναμε σαν τρελοι να ερθει. Και δε θα σκεφτοτανε κανεις τα λεφτα τοτε για τον Αντρε.
Ο Γιαννουλης ειναι σε τοπ κατασταση, τον ζητανε ομαδες της ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ. Το πρωταθλημα με τις μεγαλυτερες εντασεις στον κοσμο.
Ειναι διεθνης και ο καλυτερος Ελληνας παικτης στην θεση. Το να κλεισεις Γιαννουλη και Χατζηδιακο ξερετε τι σημαινει; Οτι οποιος παικτης της εθνικης γυρναει εδω θελει να ερθει ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ. Δεν ειναι λιγο αυτο μαγκες.
Οπως ειπανε και τα παιδια δινουμε λεφτα σε κατι τσαλακωμενους που μας εχουν βγει οσο ο Γιαννουλης χωρις να ειναι ουτε το ενα του ποδι.
Ο Βιερίνια ήρθε 30 Αυγούστου και αν θυμάμαι καλά δώσαμε 1-2 μύρια όλο και όλο .
Δε θα πω πως ο Γιαννούλης δεν αξίζει 5 μύρια...θα πω πως είναι πολλά για να τα δώσει ο ΠΑΟΚ στη φάση που είναι....
Καλημέρα δάσκαλε!
Το μυαλό μου πάει στο ότι δεν έχουν ιδέα και προσπαθούν μέσω τέτοιων "πιέσεων" να ενημερωθούν για κινήσεις.
Φυσικά ούτε λόγος για ρεπορτάζ επί της ουσίας.
Δηλαδή μας λέει ότι χθες δεν θα κάναμε μεταγραφές αλλά σήμερα θα κάνουμε. Μάντεψε! Τον Οκτώβριο δεν θα κάνουμε μεταγραφές, πρώτος εδώ το άκουσες από εμένα.

Εγώ κοστολογώ τον παίχτη συνολικά. Δεν είμαι η UEFA ή η ΕΠΟ δεν με ενδιαφέρουν πινάκια κλπ. Την Άουγκσμπουργκ την πληρώνω για να αποκτήσω τα δικαιώματα του παίχτη, όχι γιατί έχουν καλή μπύρα στη Βαυαρίαgeobila έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 08:20Καλημερα Sera4!Sera4 έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 07:48 Πάμε σε 4 εκατομμύρια ευρώ μεταγραφή + 1 μπόνους (εφικτά μάλλον για να δεχτούν), 5.
Συμβόλαιο αποκλείεται κάτω από 1,2-1,3 για 3 χρόνια λογικά.
Άρα στην 3ετία ο Γιαννούλης θα κοστίσει ας πούμε κοντά στα 8,5 εκατομμύρια, δηλαδή κοντά στα 3 εκατομμύρια το χρόνο. Πώς αυτό θεωρείται μικρό κόστος για τον 31χρονο Γιαννούλη που όλες τις καλές του χρονιές τις κάνει σε 3αδα στην άμυνα;![]()
δεν διαφωνω ως προς τη συνολικη δεσμευση 3τιας ητοι 8-9 μυρια.
Η διαφωνία δεν είναι στο μαθηματικό σύνολο. Η διαφωνία είναι στο αν το παρουσιάζουμε σαν “8,5 εκατ. κόστος μεταγραφής” ή σαν ετήσιο squad cost περίπου 3 εκατ., που αποτελείται από απόσβεση transfer fee + μισθό. Λογιστικα δλδ ειναι κατι διαφορετικο.
Αγωνιστικα εσυ θεωρεις οτι παιζει μονο σε 3αδα ενω εγω θεωρω οτι ο παικτης εχει μαθει να παιζει και 4αδα και εχει προσθεσει στοιχεια στο παιχνιδι του, δεν ειναι ο ιδιος Γιαννουλης που ειχαμε με Αμπελ
Εγώ στάθηκα απλά στο ότι είναι μια cost value μεταγραφή. Δεν είναι για τον ΠΑΟΚ και για την Ελλάδα γενικότερα. Ούτε κακό είναι αυτό, ούτε καλό.
Αγωνιστικά έχω τις ενστάσεις μου, τη Μπουντεσλίγκα την ξέρω πολύ καλύτερα από τη Superleague που μόνο ΠΑΟΚ παρακολουθώ σχεδόν αποκλειστικά.
Ο Γιαννούλης προέρχεται από πολύ καλή χρονιά, δεν μπορώ να παραβλέψω όμως ούτε ότι έβγαλε αρκετά θεματάκια τραυματισμών, ούτε ότι στην 3αδα της άμυνας είχε τον Ματσιμα κατά κύριο λόγο να αμύνεται αριστερά στα ανεβάσματα του παίχτη, ούτε ότι η Άουγκσμπουργκ ήταν από τις πιο αμυντικογενείς ομάδες της Μπουντεσλίγκα και αρεσκόταν να περνάει περισσότερη ώρα στο τελευταίο τρίτο της περιοχής της.
Δε σημαίνει αυτό ούτε ότι ο παίχτης δε θα προσφέρει, ούτε ότι δεν είναι ανώτερος από τους υπάρχοντες.
Η ομάδα θα κληθεί να αποφασίσει απλά αν ο Γιαννούλης θα είναι η statement μεταγραφή της για φέτος.
-
anaximandros4
εννοείται πως δεν αξίζει 5 εκ η κίνηση για Γιαννούλη. Για αριστερό εξτρέμ πόσα θα δώσεις ? 15 ?
Αυτό με την σημείωση οτι ο παίκτης θέλει, ο ΠΑΟΚ θέλει με κάποια λογική για έναν παίκτη που χρειάζεται, οι Γερμανοί όμως σου λένε 5.2 μου δίνει η Κόβεντρι. Λογικά θα υπερισχύσει του παίκτη εκτός αν καρφώνουν δελτία οι Γερμανοί, δεν ξέρω.
Εκτός αν πιστεύετε οτι έχουμε την ευχέρεια ή μάλλον καλύτερα την δυνατότητα ως ομάδα να παίζουμε στα μπάτζετ ομάδων Πρέμιερ.
Αυτό με την σημείωση οτι ο παίκτης θέλει, ο ΠΑΟΚ θέλει με κάποια λογική για έναν παίκτη που χρειάζεται, οι Γερμανοί όμως σου λένε 5.2 μου δίνει η Κόβεντρι. Λογικά θα υπερισχύσει του παίκτη εκτός αν καρφώνουν δελτία οι Γερμανοί, δεν ξέρω.
Εκτός αν πιστεύετε οτι έχουμε την ευχέρεια ή μάλλον καλύτερα την δυνατότητα ως ομάδα να παίζουμε στα μπάτζετ ομάδων Πρέμιερ.
- FreeWatcher
Θενκς για τις πληροφορίες!makispaspartou έγραψε: Παρ 03 Ιούλ 2026, 09:20 Η ποδοσφαιρική αγορά αξιολογεί τον Γιαννούλη 5 εκ αλλά εμείς συνεχίζουμε να λέμε ότι είναι πολλά και κοστίζει πιο κάτω. Ε αφού τόσα ζητάνε οι Γερμανοί και μάλιστα τα βρίσκουν τι να κάνουμε?
Διαφωνώ 100% με τον όρο η ποδοσφαιρική αγορά τον κοστολογεί 5 εκατομμύρια. Οι παίχτες δεν είναι σακιά με πατάτες. Το ότι μια ομάδα πρέμιερ που γενικά κάνει υπερκοστολογημένες αγορές μιας και διαθέτει πολύ χρήμα δίνει 5, δεν σημαίνει ότι με τόσα τον παίρνεις και τέλος. Το σημαντικότερο είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή και όχι μια προσφορά. Ρώτησε κανείς τον Γιαννούλη εάν θέλει να πάει πάλι Αγγλία? Εάν του άρεσε το περιβάλλον της χώρας, η ομάδα, αν το θεωρεί καλή κίνηση για την καριέρα του? Μια υποθετική προσφορά στον ΠΑΟΚ δηλαδή 8 μύρια στον Καμαρά αύριο από Αραβία, σε περίπτωση που πει όχι δεν θέλω να πάω εκεί, σημαίνει ότι αυτή είναι η τιμή του και θα πάρουμε 8 από όλους τους άλλους ενδιαφερόμενους?
Βέβαια η Άουγκσμπουργκ μπορεί να επιλέξει να μην πάρει ούτε 1 ευρώ και να τον κρατήσει στο ρόστερ της. Έστω και δυσαρεστημένο. Εκεί τον χάνουμε.
Μπαίνεις να διαβάσεις καμιά είδηση και το μόνο που βλέπεις είναι το πόσο κοστίζει ή αν αξίζουν τα λεφτά στον Γιαννούλη....
Κάπου ώπα ρε μάγκες
Λογιστές όταν ο "μπατίρης" δεν κάνει μεταγραφές, λογιστές και όταν κάνει;
Έλεος με την Γιαννουλιάδα

Κάπου ώπα ρε μάγκες
Λογιστές όταν ο "μπατίρης" δεν κάνει μεταγραφές, λογιστές και όταν κάνει;
Έλεος με την Γιαννουλιάδα
- These users thanked the author omerta76 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Logistis
Εγώ νομίζω το σωστό είναι να δώσουμε 3,78 εκατομμύρια, με μπόνους άλλα 155 ευρώ και υπό αίρεση ένα τσαμπί σταφύλια αν κλείσει πριν τον Αυγουστο
Έχω αναπτύξει ειδικό αλγόριθμο για να βρίσκω τη σωστή τιμή αριστερών μπακ
Έχω αναπτύξει ειδικό αλγόριθμο για να βρίσκω τη σωστή τιμή αριστερών μπακ