Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- smoothcriminal1926
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Ναι και στο πρώτο να μην παίξουν αν έρθουν νωρίς μπορούν να μπουν στη ρεβανς ή ακόμα και με τον επόμενο αντίπαλο. Αντίστοιχα με αυτήν την λογική και στον επόμενο γύρο τους ίδιους θα έχουμε. Γιαυτό φέρνεις τώρα να καλύψεις 2 βασικές ανάγκες, αυτή του σεντερ μπακ και ενός χαφ.
Χρονιές που ο Τσιγγάρας μας έβαζε ομίλους ήταν απαράδεκτες απο άποψη ρίσκου, γιατί κακά τα ψέματα αποκλεισμός απο Ευρωπαική διοργάνωση θα έχει και οικονομικά μεγάλο αντίκτυπο.
Όσο μπορώ θα ελπίζω μπας και έρθει κανένας μέχρι αρχές άλλης εβδομάδας και απο την στιγμή που δεν έχω Λούτσι στον πάγκο, μια χαρά θα μπεί να παίξει αν όντως είναι επιπέδου βασικός.
Χρονιές που ο Τσιγγάρας μας έβαζε ομίλους ήταν απαράδεκτες απο άποψη ρίσκου, γιατί κακά τα ψέματα αποκλεισμός απο Ευρωπαική διοργάνωση θα έχει και οικονομικά μεγάλο αντίκτυπο.
Όσο μπορώ θα ελπίζω μπας και έρθει κανένας μέχρι αρχές άλλης εβδομάδας και απο την στιγμή που δεν έχω Λούτσι στον πάγκο, μια χαρά θα μπεί να παίξει αν όντως είναι επιπέδου βασικός.
- These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, geobila
Επισης οτι δε θα ξεκινησουν δε σημαινει οτι δε μπορουν πχ αν χρειαστει να παιξουν ενα μισαωρο και να βοηθησουν.
- These users thanked the author embuji for the post:
- smoothcriminal1926
- Dimitris_L4
Εχετε καταλαβει οτι αν κανουμε κανα κλαρινο στα ευρωπαικα, θα ερθει κ πωληση κατα 99%
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- vasgias
Fight club/Severance vibes.Equalizer έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 19:01 Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο μαυροζωνας μπορεί να είμαι εγώ
Κάθε φορά μετά από 12ωρα εδώ μέσα, μόλις βγαίνω μπαίνει αυτός και γράφει
Επιτέλους ας μου πει κάποιος την αληθεια
Εχω την εντυπωση οτι στην μεταδοση του φιλικου ακουσα οτι Ματος και Βιερινια δεν χαμπαριαζουν και θα φερουν τους παικτες οταν τους φερουν. Δεν βιαζομαστε δηλαδη. Ή κατι τετοιο. 
"Εγώ είναι ένας άλλος" - Arthur RimbaudEqualizer έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 19:01 Έχω αρχίσει να πιστεύω πως ο μαυροζωνας μπορεί να είμαι εγώ
Κάθε φορά μετά από 12ωρα εδώ μέσα, μόλις βγαίνω μπαίνει αυτός και γράφει
Επιτέλους ας μου πει κάποιος την αληθεια
- Unpsofable78
Η ουσία αυτού που ειπώθηκε, ότι αυτό που τους ενδιαφέρει πρωτίστως είναι το να γίνουν σωστές επιλογές παικτών και όχι λάθος λόγω πίεσης χρόνου ή εντυπώσεων.icue έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 20:05 Εχω την εντυπωση οτι στην μεταδοση του φιλικου ακουσα οτι Ματος και Βιερινια δεν χαμπαριαζουν και θα φερουν τους παικτες οταν τους φερουν. Δεν βιαζομαστε δηλαδη. Ή κατι τετοιο.![]()
Ε καλά σιγά την σοφιστια
Αυτό ενδιαφέρει όλες τις ομάδες σε όλο τόν κόσμο.
Το θέμα είναι αν συνήθως επιτυγχάνεται.
Αυτό ενδιαφέρει όλες τις ομάδες σε όλο τόν κόσμο.
Το θέμα είναι αν συνήθως επιτυγχάνεται.
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- Montrealiotis
- ΑποστόληςΑ
Έγώ θέλω να φέρουν πολύ καλούς παίκτες και φτηνούς.
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 5):
- theo86, Ettien26, Montrealiotis, Newgen9, Ally Samagoal
Παπατζης μεγάλος φίλε…chri5ti9 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 19:03 Επειδή έχω κακή μνήμη και χωρίς καμμία μομφή για το παιδί , ίσα ίσα που και εγώ απολαμβάνω τις καλοκαιρινές φήμες μετά την δουλειά , έχει πέσει μέσα σε μια μεταγραφή μας από πέρυσι ;
Μια χρονιά μας έγραψε ότι κλείσαμε συναυλία με τον Τριανταφυλλο και τελικά υπέγραψε ο Τριαντάφυλλος Μαχαιρίδης…
Ίσως να τον αδικώ όμως κ να είναι απλά βαρήκοος…
Είναι κ γεννηθείς του ‘44… δικαιολογείται
- Unpsofable78
Παρεμπιπτόντως η ΠΑΕ διέψευσε τα περί συμφωνίας με Άτλας για Σαντσεζ, για την οποία γράφτηκαν αρκετές σελίδες.
Ιβάν πλήρωσε επιτέλους τα χρωστούμενα σε Σαντσεζ και πρώην ομάδα του. Μας ξεφτιλιζουν διακεκριμενοι ρεπόρτερ ανά τον κόσμο.
Ιβάν πλήρωσε επιτέλους τα χρωστούμενα σε Σαντσεζ και πρώην ομάδα του. Μας ξεφτιλιζουν διακεκριμενοι ρεπόρτερ ανά τον κόσμο.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- giaxxo
Τώρα που ανοίξαμε πάρε δώσε με Ισπανία αυτός ο Bryan Gil που έπαιζε χιρονα ο πρώην της τοτεναμ αξίζει το ρίσκο .
Τον είχα δει σε ένα Ισπανία Ελλάδα και είχα πάθει την πλάκα μου . Τότε ήταν πιο έτοιμος από τον Ντελια …
Ειδικά αν έχεις την πολυτέλεια του Τάισον .
Αν σου βγει άστο
Τον είχα δει σε ένα Ισπανία Ελλάδα και είχα πάθει την πλάκα μου . Τότε ήταν πιο έτοιμος από τον Ντελια …
Ειδικά αν έχεις την πολυτέλεια του Τάισον .
Αν σου βγει άστο
- paokovios1974
Με η χωρίς μεταγραφές τρένο θα πάμε ρε
- These users thanked the author paokovios1974 for the post:
- giaxxo
Μ' αρέσει ρε παιδιά που ψάχνετε/προτείνετε παίκτες με συμβόλαιο και χρηματιστηριακή αξία από 6-7 μύρια και άνω...
- These users thanked the author Ettien26 for the post (total 2):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Kabamaru11