Ααχχαχααχαχαχα οριακά αίσχος !theo86 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:45Μεγκαχεντ θεός!!chri5ti9 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:04 Η γνώμη μου γενικά είναι πως στις χώρες της βόρειας Αφρικής, ένα attitude problem στους παίκτες υπάρχει . ΑΝ ποδοσφαιρικά μας καλύπτει ο Αιγυπτιος , καλώς να έρθει. Εχουμε παράδοση αλλά όσοι και να έρθουν από εκεί Μεγκαχεντ δε θα γίνει στη καρδιά μου κανένας !
Πηδούσε μια γνωστή μου πρωινιάτικα και αφού τελείωσαν, έτρεχε να προλάβει την αποστολή στο αεροδρόμιο γιατί ήταν Ιούλιος κ φεύγαν για βασικό στάδιο προετοιμασίας
Λογικά με το ίδιο σώβρακο πρέπει να κάτσε εκεί 2 εβδομάδες….
Κάτι πρέπει να παίζει με το νερό στην Αίγυπτο… κ επηρεάζει «λίγο» τον επαγγελματισμό τους
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Αυτό με την 3αδα ενώ ακούγεται ωραίο , εγώ προσωπικά δεν θα το ήθελα.prist64 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:40 και στα αμυντικα στημενα που παιζαμε μαν του μαν
οι δυο ψηλοτεροι ελεγχανε την εναερια κυκλοφορια
και δεν ειχανε παικτη
σε αγωνα που θα παιζουμε με τρεις κεντρικους αμυντικους
θα θελουμε εναν ψηλο νταβραντισμενο
φαντασου τωρα τριαδα,δεξια ελοστουντο,αριστερα μιχαηλιδη
και κεντρικο τον ψηλο που δερνει
εναν σαν τον Χοσαμ που εγραψε καποιος
Αν κ με φουλ μπακ κενι (ή κ τον Μεξικανό) κ γιαννουλη φαντάζει ακόμα πιο ωραίο.
Και 2αδα μπροστά Ντελια κ Γιακουμάκη εξίσου καλό.
Αλλά να χαραμίσουμε τον Ζιβκοβιτς σαν 8αρι, μου φαίνεται λίγο κουταμάρα…
Δεν ξέρω ίσως να μας ταιριάξει κάτι τέτοιο αλλά γενικά προσωπικά με χαλάει αυτό το σύστημα…
Ας δώσει την λύση ο Λισι λοιπόν
-
Panostas1995
Σε περίπτωση 3-5-2 ο Ζιφκοβιτς θα παίξει κυρίως δεξί Μπακ χαφ όπως στην εθνική του....και εκεί έχει λογική η πώληση Σάντσες ώστε να μείνουμε με Ζιφκοβιτς και Κεννι δεξιά με διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα το μάτςtheo86 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:53Αυτό με την 3αδα ενώ ακούγεται ωραίο , εγώ προσωπικά δεν θα το ήθελα.prist64 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:40 και στα αμυντικα στημενα που παιζαμε μαν του μαν
οι δυο ψηλοτεροι ελεγχανε την εναερια κυκλοφορια
και δεν ειχανε παικτη
σε αγωνα που θα παιζουμε με τρεις κεντρικους αμυντικους
θα θελουμε εναν ψηλο νταβραντισμενο
φαντασου τωρα τριαδα,δεξια ελοστουντο,αριστερα μιχαηλιδη
και κεντρικο τον ψηλο που δερνει
εναν σαν τον Χοσαμ που εγραψε καποιος
Αν κ με φουλ μπακ κενι (ή κ τον Μεξικανό) κ γιαννουλη φαντάζει ακόμα πιο ωραίο.
Και 2αδα μπροστά Ντελια κ Γιακουμάκη εξίσου καλό.
Αλλά να χαραμίσουμε τον Ζιβκοβιτς σαν 8αρι, μου φαίνεται λίγο κουταμάρα…
Δεν ξέρω ίσως να μας ταιριάξει κάτι τέτοιο αλλά γενικά προσωπικά με χαλάει αυτό το σύστημα…
Ας δώσει την λύση ο Λισι λοιπόν
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- ΑποστόληςΑ
Ο Μεξικανός πάντως μυστήρια υπόθεση…
Ήμουν σίγουρος πως τα χρήματα αυτά δόθηκαν για τον Γιακουμάκη αλλά δεν επιβεβαιώθηκε ακόμα το σενάριο.
Αλλά είναι εκνευριστικό να διαβάζεις πως αν βρούμε τα λεφτά που δώσαμε τότε τον δίνουμε… ενώ είναι εν ενεργεία βασικός σε μουντιάλ και πάει καλά…
Τι πρέπει να γίνει για να πάρει υπεραξία δηλαδή;; Συν το καλό του βιογραφικό
Ήμουν σίγουρος πως τα χρήματα αυτά δόθηκαν για τον Γιακουμάκη αλλά δεν επιβεβαιώθηκε ακόμα το σενάριο.
Αλλά είναι εκνευριστικό να διαβάζεις πως αν βρούμε τα λεφτά που δώσαμε τότε τον δίνουμε… ενώ είναι εν ενεργεία βασικός σε μουντιάλ και πάει καλά…
Τι πρέπει να γίνει για να πάρει υπεραξία δηλαδή;; Συν το καλό του βιογραφικό
Ο Κόλκας λέει το πρόβλημα είναι στην διαπραγμάτευση... Δεν υπάρχει κοινός στόχος ... Κ τα ίδια προβλήματα συνεχίζουν να υπάρχουν... Κ ότι το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό αλλά λειτουργικό...
Δηλαδή πιστεύουν ότι θα αγχωθει η Μαρια που έχουμε τελικούς σε 20 μέρες κ θα πιέσει να κλείσουν οι περιπτώσεις? Αντιλαμβάνεται η Μαρια ότι οι μέρες προπονήσεων στην Ολλανδία είναι πολύτιμες και ότι όσο πιο πολύ δουλέψουν εκεί τόσο καλύτερο θα είναι για την ομάδα που υπηρετεί η ίδια κ όποιος άλλος παίρνει μέρος στις διαπραγματεύσεις...
Δηλαδή πιστεύουν ότι θα αγχωθει η Μαρια που έχουμε τελικούς σε 20 μέρες κ θα πιέσει να κλείσουν οι περιπτώσεις? Αντιλαμβάνεται η Μαρια ότι οι μέρες προπονήσεων στην Ολλανδία είναι πολύτιμες και ότι όσο πιο πολύ δουλέψουν εκεί τόσο καλύτερο θα είναι για την ομάδα που υπηρετεί η ίδια κ όποιος άλλος παίρνει μέρος στις διαπραγματεύσεις...
-
makispaspartou
Μετά τον Ελουστόντο και εφόσον κλείσει και ο Χατζηδιάκος θα ήθελα ένα στόπερ τύπου Caleta Car που θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε κίνηση εφόσον ψηνόταν ο παίκτης.
Στα χαφ ο παίκτης που θα έδενε τέλεια με τον Ζαφείρη και θα μας ανέβαζε επίπεδο θα ήταν ο Deossa αλλά θα απαιτούνταν μια καλή επένδυση τύπου Ζαφείρη.
Τέλος μεσοεπιθετικά ο Τόνι Φρουκ είναι ένας παίκτης που θα έκανε μεγάλη διαφορά και ήταν ο παίκτης που ζήλεψα όταν το χειμώνα έφτασε κοντά να τον πάρει ο αλφατζούν. Φυσικά κι εδώ μιλάμε για επένδυση.
Με βάση το ρόστερ που έχουμε συν τους Έλληνες που συζητάμε, (Γιαννούλη, Χατζηδιάκο, Γιακουμάκη) θεωρώ ότι τρεις τέτοιοι παίκτες θα μας έχριζαν διεκδικητές του πρωταθλήματος.
Δυστυχώς δεν βλέπω να κινούμαστε σε αυτά τα ράφια όμως και είναι κρίμα γιατί παίκτες όπως οι Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Ζαφείρης δεν υπάρχουν σε άλλη ελληνική ομάδα, ούτε ταλέντα τύπου Μύθου και Χατσίδη.
Στα χαφ ο παίκτης που θα έδενε τέλεια με τον Ζαφείρη και θα μας ανέβαζε επίπεδο θα ήταν ο Deossa αλλά θα απαιτούνταν μια καλή επένδυση τύπου Ζαφείρη.
Τέλος μεσοεπιθετικά ο Τόνι Φρουκ είναι ένας παίκτης που θα έκανε μεγάλη διαφορά και ήταν ο παίκτης που ζήλεψα όταν το χειμώνα έφτασε κοντά να τον πάρει ο αλφατζούν. Φυσικά κι εδώ μιλάμε για επένδυση.
Με βάση το ρόστερ που έχουμε συν τους Έλληνες που συζητάμε, (Γιαννούλη, Χατζηδιάκο, Γιακουμάκη) θεωρώ ότι τρεις τέτοιοι παίκτες θα μας έχριζαν διεκδικητές του πρωταθλήματος.
Δυστυχώς δεν βλέπω να κινούμαστε σε αυτά τα ράφια όμως και είναι κρίμα γιατί παίκτες όπως οι Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Ζαφείρης δεν υπάρχουν σε άλλη ελληνική ομάδα, ούτε ταλέντα τύπου Μύθου και Χατσίδη.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 6):
- Panostas1995, theo86, geobila, Panx Romana, Theios, blackzi
-
xyz_o_peponas
Α ρε Μακη, καθε καλοκαιρι γραφεις αρκετα σοβαρες προτασεις και συνηθως στα μετρα μας και καθε τελος καλοκαιριου θυμαμαι την απογοητευση σου (και δικη μου) για τις μετριες επιλογες μας..
- These users thanked the author xyz_o_peponas for the post:
- makispaspartou
-
anaximandros4
Τέτοια θέλουμεKabamaru11 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:00 Για αιγυπτιο λιγο που διαβασα,εχει κανει μαλαγανιες με τον προπονητη του (2023) και με τον αρχηγο της ομαδας του (αρχες 2026).
Εγώ να κάνω μια ειλικρινή ερώτηση; Πριν από κάτι εβδομάδες δεν γινόταν λόγος ότι ο Ιβάν έβαλε 28 εκατομμύρια; Γιατί 20 μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι έχουμε φτάσει στο σημείο να χρειαζόμαστε τον μισό ΠΑΟΚ β για να συμπληρώνουμε ενδεκάδες στα οικογενειακά διπλά;
Μακη παντως και οι 3 στοχοι που αναφερεις (Γιαννουλης - Χατζηδιακος - Γιακουμης) εχουν την ποιοτητα και εμπειρια να κουμπωσουν σχετικα γρηγορα στα συστηματα του Λισι σε αντιθεση με ενα ξενο παιχτη. Μπορει να ειμαι και λαθος, θα το δουμε συντομα.
- These users thanked the author geobila for the post:
- makispaspartou
Εννοείται αλλά δεν πειράζει! ΠΑΟΚ είσαι καλά θα είμαστε, ειδικά το κοντοσούβλι από το ιόνιο είναι τοπ πάντωςmarsantos έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 14:30 Πετρουπολιωτη φοιτητής είσαι;
Πως θα βγεις με εμένα το παππουδι;
Βέβαια το κοντοσουβλι είναι κοινό για κάθε ηλικία..
- These users thanked the author rockcity4 for the post (total 2):
- navigator11, marsantos
-
makispaspartou
Εννοείται ότι συμφωνώ σε αυτό που λες, ο Γιαννούλης ειδικά σε ανεβάζει επίπεδο, δεν έχουμε τέτοιον αριστερό μπακ πλέον αφού ο Μπάμπα έχει πέσει. Ο Γιακουμάκης κουμπώνει τέλεια το έδειξε και πέρσι και αφήνει χώρο στον Μύθου να αναδειχθεί. Μεταξύ μας πιστεύω ότι ο Μύθου πρέπει να είναι ο βασικός μας φορ φέτος (το ίδιο πίστευα και τη χρονιά που έφυγε δανεικός ο Τζίμας για τον ίδιο). Ο Χατζηδιάκος δίνει μία χαρά ποιοτικό βάθος από το να έχεις δανεικούς Βολιάκους και σία.
Απλά θα ήθελα και τρεις υπερβάσεις μία σε κάθε γραμμή για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ακόμη πιο πολύ τους Κωνσταντέλια Ζαφείρη και Ζίβκοβιτς που για μένα είναι και οι τρεις οι καλύτεροι παίκτες στη θέση τους στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντέλιας μάλιστα είναι ο καλύτερος παίκτης στον Ελληνικό πρωτάθλημα και ένας από τους καλύτερους στη θέση του στην Ευρώπη.
Απλά θα ήθελα και τρεις υπερβάσεις μία σε κάθε γραμμή για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε ακόμη πιο πολύ τους Κωνσταντέλια Ζαφείρη και Ζίβκοβιτς που για μένα είναι και οι τρεις οι καλύτεροι παίκτες στη θέση τους στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντέλιας μάλιστα είναι ο καλύτερος παίκτης στον Ελληνικό πρωτάθλημα και ένας από τους καλύτερους στη θέση του στην Ευρώπη.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
- vs40, geobila, blackzi
-
Panostas1995
Τι σχέση το ένα με το άλλο;Kenny4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 16:22 Εγώ να κάνω μια ειλικρινή ερώτηση; Πριν από κάτι εβδομάδες δεν γινόταν λόγος ότι ο Ιβάν έβαλε 28 εκατομμύρια; Γιατί 20 μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι έχουμε φτάσει στο σημείο να χρειαζόμαστε τον μισό ΠΑΟΚ β για να συμπληρώνουμε ενδεκάδες στα οικογενειακά διπλά;
Μπερδεύετε το μήλο με την κουδουνίστρα. Το βάζω λεφτά στην ΠΑΕ δε σημαίνει ότι πάω να κάνω σκούπα ότι βρω. Πιθανώς και η ΠΑΕ δεν θέλησε να καπελώσει ούτε τον Ματος ούτε τον βιερινια και πολύ περισσότερο τον προπονητή. Δεν πας να στήσεις ομάδα για ένα μήνα. Ας κάνουν ότι θέλουν και ας δουλέψουν με όποιους θέλουν. Αρκεί να κάνουν ομάδα .πανρως αν θες να κρατήσεις μύθου χατζιδη κλπ δεν γίνεται να μην τους έχεις στο πλάνο. Η θα τους δώσεις χρόνο ή θα τους αφήσεις να πάνε αλλού να παίξουν.Kenny4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 16:22 Εγώ να κάνω μια ειλικρινή ερώτηση; Πριν από κάτι εβδομάδες δεν γινόταν λόγος ότι ο Ιβάν έβαλε 28 εκατομμύρια; Γιατί 20 μέρες πριν από το πρώτο επίσημο παιχνίδι έχουμε φτάσει στο σημείο να χρειαζόμαστε τον μισό ΠΑΟΚ β για να συμπληρώνουμε ενδεκάδες στα οικογενειακά διπλά;