Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Δημοσίευση από aivas19 »

astral έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:43 Μην είστε προσωπολάτρες, να δέχεστε την αντίθετη άποψις και την κριτικήν
Ρε σατανά!
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:35
Equalizer έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:17
Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:00 Ενώ η ΠΑΕ που όσο δεν υπέγραφαν χωρίς εγγυήσεις αυτοί του ΑΣ τους λέγανε εχθρούς του ΠΑΟΚ, και στείλανε τους ασβερκους στην ψηφοφορία, που για χρόνια ο Ιβάν λόγω ότι ανέλαβε τα χρέη δεν πληρώνε για την Τούμπα φράγκο, που περιμέναμε γήπεδο το 26 και στην καλύτερη λόγω του βάλτου θα ξεκινήσει το 27. Που δεν πλήρωνε τον ΑΣ μέχρι να ψηφίσει τις πρώτες μπαρούφες που έστειλε, που τα ΑΡΔ της ΠΑΕ και τι δεν είπανε για τον ΑΣ, ενώ κάτι άλλοι ζητούσαν εγγραφές που ξαφνικά σταμάτησαν όταν υπογράφηκε το μνημόνιο και απ ότι ξέρω ούτε το 10% δσν ειναι τακτοποίημενο οικονομικά τόσο ένοιαζε ο ΑΣ.
Βέβαια εγώ μπορεί να φάω μπαν γιατί μίλησα γισ τα πεπραγμένα του Ιβάν Σαββίδη που είναι πολύ παραπάνω κι αν αναφερω τι έκανε στις προηγούμενες εκλογές για να μην βγει ο Τσαλοπουλος θα φάω μόνιμο μπαν, οι ειρωνείες προς τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ που πήρε μπάτζετ 1μιση μύρια και το φτάνει σε ένα χρόνο στα 10, που φτιάχνει προπονητικό, έχει κάνει ΑΜΚ ,έχει πληρώσει όλα τα χρέη πλην αυτών που ήταν δωρεές όπως έλεγε ο Ιβάν Σαββίδης και τώρα θέλει και τόκους , κι αν τον αφήσουν θα κάνει και το γήπεδο.
Το πάνω απ όλα ο ΠΑΟΚ χάθηκε, ειδικά έδω μέσα λόγω του αντμιν που βρίσκει παράλογο όποιον λέει την αλήθεια για τον Ιβάν και αυτός συμπεριφεται σαν τρολλ με ανυπόστατες κατηγορίες προς τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εσύ τώρα ΨΑΓΜΕΝΕ

Μπαίνεις εδώ, αφιερώνεις δυο παραγράφους αποκλειστικά με υπονοούμενα τα οποία όλοι εμείς που παρακολοθούμε τις εξελίξεις κάθε μέρα, μόνο να μαντέψουμε τι εννοείς μπορούμε, γιατί κατά τ άλλα δε λες τίποτα συγκεκριμένο ούτε χρησιμοποιείς κάποιο χειροπιαστό στοιχείο

Στα καπάκια τονίζεις οτι θα φας μπαν - ετσι από μόνος σου το αποφάσισες

Δοκίμασες άραγε ποτέ ρε ΨΑΓΜΕΝΕ να γράψεις μερικές παραγράφους με τα τρομερά και φοβερά που επικαλείσαι πως συνέβησαν, και να τα στείλεις στοιχειοθετημένα ή έστω συντεταγμένα για δημοσιεύση άποψης στην κεντρική μας σελίδα;

Ώστε να δεις τότε αμα θα σου φερόταν δίκαια ή κομπλεξικά ο... κακός ο Αντμιν;

Δοκίμασε κανείς από εσάς που μόνο χολή και φήμες ξέρετε να βγάζετε

Θα σου πω εγώ: Παπάρια δοκίμασες.

Μετά συνεχίζεις και αναφέρεσαι στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ο οποίος δεν παίζει (φαντάζομαι κατά τα δικά σου λεγόμενα) κανέναν ρόλο σε όσα διαδραματίστηκαν από πέρυσι ανάμεσα στον ΑΣ και την ΠΑΕ (εκτός αν όντως παίζει ρόλο, και τότε πως δικαιολογείται αυτός; )

Και κλείνει κατηγορώντας μάλλον εμένα, οτι οχι απλά φέρομαι ως τρολ (δεν φέρομαι πάντα ως τρολ. Τα σοβαρά τα έλεγα πέρυσι μέχρι και εσχάτως, αλλά κουράστηκα να προσπαθώ να μιλάω λογικά απέναντι σε πρακτικές πουληταρίων με το μανδύα των κριτών) και ψεύδεσαι κιόλας όταν λες οτι κατηγορώ με ανυπόστατα επιχείρηματα τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Ποια είναι τα ανυπόστατα επιχειρήματα;

Ορίστε λοιπόν, δεν σε μπανάρω

Αν μη τι άλλο εχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ΟΛΑ τα λεγόμενά σου. Και εναντίον μου αλλά κυρίως τα μηνύσιμα που γράφεις για τους άσβερκους. Καταλαβαίνεις πως όποιος γράφει τέτοια πράγματα βάζει σε κίνδυνο το σαιτ και άρα εξ ορισμού δεν θα έπρεπε να τα επιτρέπουμε; Πόσες φορές ακόμα να επικαλεστούμε τους κανόνες ώστε να μάθετε να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στην ανάγκη αυτοπροστασίας και τη φίμωση απόψεων; Τόσο ΨΑΓΜΕΝΟΣ που είσαι θα έπρεπε να τα παίζεις στα δάχτυλα αυτά.

Πες μας λοιπόν ένα μέλος που φέρεται όπως εσύ εδώ, τι είδους μεταχείριση πρέπει να έχει σε ένα φόρουμ.

Α και μην ξεχάσουμε, ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΠΟΛΑ.

Αντε λοιπόν, ψαγμένε τέσσερα.
Εγώ ξέρω ότι το γηπεδο ήταν παγωμένο, έγινε ερώτηση σε ΓΣ της ΠΑΕ ,απάντησε ο υπεύθυνος, να απευθυνθουν στον ΑΣ γιατί σε αυτόν ανήκει το γηπεδο και ο ΑΣ αποφάσισε να πάει στον Μυστακίδη που αποδέχτηκε την πρόσκληση. Από πέρυσι λέω ότι δεν έγινε σωστά όλο αυτό αλλά με υπαίτιοτητα του ΑΣ κι όχι ενός επιχειρηματία που θέλει να κάνει την δουλειά του οπότε δεν τον ενδιέφερε αν στραβώσει ο ΙΒΑΝ.
ΔΕ ΘΑ ΛΕΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ!Ο ΚΥΡ ΚΥΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΗΡΑΝ ΟΛΟΙ!Ο ΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΤΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ..ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ο ΤΕΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.. :evil:
These users thanked the author gergeo4 for the post (total 5):
Apil44, leomatos88, paok apo epilogi, Unpsofable78, Maklaz
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Είναι πολύ απλό για να μη γίνεται αντιληπτό:

Κάποιοι άνθρωποι πέρυσι άναψαν ένα φυτίλι εις βάρος της ειρήνης και της ομοψυχίας στον σύλλογο, με κάκιστους και άκρως άτσαλους (στην καλύτερη περίπτωση) χειρισμούς.

Μια σεβαστή (μετριοπαθώς, γιατί πιστεύω στην πραγματικότητα πλειοψηφία είναι) μερίδα του κοινού αυτό το πράγμα το είδε ως ύψιστη προσβολή, ύβρη και εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Και όλα τα νεύρα και η κατακραυγή κρατούν από εκείνη τη μέρα εως σήμερα

Πολλοί θα πουν με πράγματι καλή προαίρεση "φτάνει, ας προχωρήσουμε ενωμένοι". Σεβαστό.

Κάποιοι άλλοι θα πουν το ίδιο, αλλά με συμφέροντα στον νου - όπως οι συχνές τυχαίες αναφορές σε εκλογές και δικλείδες ανατροπής όσων ενέκριναν τη συμφωνία με Σαββίδη. Μη σεβαστό.

Το αποτέλεσμα παραμένει αναλοίωτο. Η κατακραυγή παραμένει κατακραυγή, και σε οποιαδήποτε έστω και οριακά σχετική εξέλιξη, έρχεται στην επιφάνεια.

Όπως παρατηρείτε, για πολλοστό ποστ, αναφέρομαι στον ΑΣ. Ξύδι.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 3):
eorptol1, paok apo epilogi, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:00 Ενώ η ΠΑΕ που όσο δεν υπέγραφαν χωρίς εγγυήσεις αυτοί του ΑΣ τους λέγανε εχθρούς του ΠΑΟΚ, και στείλανε τους ασβερκους στην ψηφοφορία, που για χρόνια ο Ιβάν λόγω ότι ανέλαβε τα χρέη δεν πληρώνε για την Τούμπα φράγκο, που περιμέναμε γήπεδο το 26 και στην καλύτερη λόγω του βάλτου θα ξεκινήσει το 27. Που δεν πλήρωνε τον ΑΣ μέχρι να ψηφίσει τις πρώτες μπαρούφες που έστειλε, που τα ΑΡΔ της ΠΑΕ και τι δεν είπανε για τον ΑΣ, ενώ κάτι άλλοι ζητούσαν εγγραφές που ξαφνικά σταμάτησαν όταν υπογράφηκε το μνημόνιο και απ ότι ξέρω ούτε το 10% δσν ειναι τακτοποίημενο οικονομικά τόσο ένοιαζε ο ΑΣ.
Βέβαια εγώ μπορεί να φάω μπαν γιατί μίλησα γισ τα πεπραγμένα του Ιβάν Σαββίδη που είναι πολύ παραπάνω κι αν αναφερω τι έκανε στις προηγούμενες εκλογές για να μην βγει ο Τσαλοπουλος θα φάω μόνιμο μπαν, οι ειρωνείες προς τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ που πήρε μπάτζετ 1μιση μύρια και το φτάνει σε ένα χρόνο στα 10, που φτιάχνει προπονητικό, έχει κάνει ΑΜΚ ,έχει πληρώσει όλα τα χρέη πλην αυτών που ήταν δωρεές όπως έλεγε ο Ιβάν Σαββίδης και τώρα θέλει και τόκους , κι αν τον αφήσουν θα κάνει και το γήπεδο.
Το πάνω απ όλα ο ΠΑΟΚ χάθηκε, ειδικά έδω μέσα λόγω του αντμιν που βρίσκει παράλογο όποιον λέει την αλήθεια για τον Ιβάν και αυτός συμπεριφεται σαν τρολλ με ανυπόστατες κατηγορίες προς τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εσύ τώρα ΨΑΓΜΕΝΕ

Μπαίνεις εδώ, αφιερώνεις δυο παραγράφους αποκλειστικά με υπονοούμενα τα οποία όλοι εμείς που παρακολοθούμε τις εξελίξεις κάθε μέρα, μόνο να μαντέψουμε τι εννοείς μπορούμε, γιατί κατά τ άλλα δε λες τίποτα συγκεκριμένο ούτε χρησιμοποιείς κάποιο χειροπιαστό στοιχείο

Δοκίμασες άραγε ποτέ ρε ΨΑΓΜΕΝΕ να γράψεις μερικές παραγράφους με τα τρομερά και φοβερά που επικαλείσαι πως συνέβησαν, και να τα στείλεις στοιχειοθετημένα ή έστω συντεταγμένα για δημοσιεύση άποψης στην κεντρική μας σελίδα;

Μετά συνεχίζεις και αναφέρεσαι στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ο οποίος δεν παίζει (φαντάζομαι κατά τα δικά σου λεγόμενα) κανέναν ρόλο σε όσα διαδραματίστηκαν από πέρυσι ανάμεσα στον ΑΣ και την ΠΑΕ (εκτός αν όντως παίζει ρόλο, και τότε πως δικαιολογείται αυτός; )

Και κλείνει κατηγορώντας μάλλον εμένα, οτι οχι απλά φέρομαι ως τρολ (δεν φέρομαι πάντα ως τρολ. Τα σοβαρά τα έλεγα πέρυσι μέχρι και εσχάτως, αλλά κουράστηκα να προσπαθώ να μιλάω λογικά απέναντι σε πρακτικές πουληταρίων με το μανδύα των κριτών) και ψεύδεσαι κιόλας όταν λες οτι κατηγορώ με ανυπόστατα επιχείρηματα τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Ποια είναι τα ανυπόστατα επιχειρήματα;

Αν μη τι άλλο εχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ΟΛΑ τα λεγόμενά σου. Και εναντίον μου αλλά κυρίως τα μηνύσιμα που γράφεις για τους άσβερκους. Καταλαβαίνεις πως όποιος γράφει τέτοια πράγματα βάζει σε κίνδυνο το σαιτ και άρα εξ ορισμού δεν θα έπρεπε να τα επιτρέπουμε; Πόσες φορές ακόμα να επικαλεστούμε τους κανόνες ώστε να μάθετε να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στην ανάγκη αυτοπροστασίας και τη φίμωση απόψεων; Τόσο ΨΑΓΜΕΝΟΣ που είσαι θα έπρεπε να τα παίζεις στα δάχτυλα αυτά.

Πες μας λοιπόν ένα μέλος που φέρεται όπως εσύ εδώ, τι είδους μεταχείριση πρέπει να έχει σε ένα φόρουμ.

Εγώ ξέρω ότι το γηπεδο ήταν παγωμένο, έγινε ερώτηση σε ΓΣ της ΠΑΕ ,απάντησε ο υπεύθυνος, να απευθυνθουν στον ΑΣ γιατί σε αυτόν ανήκει το γηπεδο και ο ΑΣ αποφάσισε να πάει στον Μυστακίδη που αποδέχτηκε την πρόσκληση. Από πέρυσι λέω ότι δεν έγινε σωστά όλο αυτό αλλά με υπαίτιοτητα του ΑΣ κι όχι ενός επιχειρηματία που θέλει να κάνει την δουλειά του οπότε δεν τον ενδιέφερε αν στραβώσει ο ΙΒΑΝ.
Για το τι έγινε στην συνέλευση του ΑΣ που υπήρχε και λιποθυμία μέλους( που ψήφιζε υπέρ Ιβάν) το ξέρουν όλοι πολυ καλα μπορούνε να το κρύβουμε αλλά όσοι ξέρουμε και είδαμε τι γινόταν στο γήπεδο της Τούμπας εκείνης της ημέρας, που όντως κάποιοι που καμία σχέση δεν είχαν με τον ΑΣ βρέθηκαν μεσα στην ΓΣ με το έτσι θέλω.
Όσο για τα λεγόμενα σου όταν συνεχίζετε να λέτε βάλτο έναν άνθρωπο που ανέλαβε ένα τμήμα του Συλλόγου, ότι θέλει την ΠΑΕ ενώ δεν έχει κάνει τίποτα από την στιγμή που ανέλαβε κατά της ΠΑΕ ,ότι θέλει να φάει τα λιμάνια και τα τρένα και δεν ξέρω εγώ τι ,ενώ τον αναφέρετε ως βάλτο και μάλλον κάποιον που θέλει το κακό του ΠΑΟΚ επειδή έτσι νομίζουμε με το μυαλό μας, τότε ναι σαν τρολλ γράφεις κι αν εγώ είμαι ένα απλό μέλος εσύ είσαι admin και η μεταχείριση από πέρυσι σε όποιον ασκούσε κριτικη( έστω και κακοπροαιρετη) στον Ιβάν με αυτούς που ασκούν κακό προαιρετη κριτική στον Τέλη δεν είναι η ίδια.
Όσο για τις αποδείξεις ο καθένας εδώ λέει ότι ξέρει, εσύ μπορείς να μου αποδείξεις πως όλα αυτά που λέτε για τον Τέλη δεν είναι της φαντασίας σας ,όπως πχ λέει Μακλαζ ότι θέλει μόνο την Παε και το λένε οι αυλικοί του, πότε ακριβώς έγινε αυτό? Που ειπωθηκε? Λογικά είναι πληροφορία που μεταφέρει χωρίς να έχει απόδειξη ότι ισχύει.
Το πιο τρανό παράδειγμα αυτό που έγινε πριν λίγες μέρες στο τοπικ των μεταγραφών του μπάσκετ, που μόνο για μεταγραφες και για μπάσκετ δεν ήταν η συζήτηση αλλά κανείς δεν έβαλε ένα τέλος με εσένα μάλιστα να είσαι μέσα σε αυτούς που γράφουν οφτοπικ ιστορίες για αγρίους, ωπου άγριοι ( ο τελης ).
Φίλε δε χρειάζεται να γράφεις ψέμματα
These users thanked the author aivas19 for the post (total 3):
Montrealiotis, Unpsofable78, Maklaz
Polichni1926

Δημοσίευση από Polichni1926 »

μαλακες μου υπαρχει φοβερη αρρωστια και δυστυχως οχι μονο στις ταξεις των οπαδων . υπαρχει αρρωστια σιγουρα στον ας που ακομα ουτε τα μελη δεν εχουμε ενημερωθει , υπαρχει στην καε με ενα δς που αν βρει μπαλα μπασκετ την παει στο τμημα και υπαρχει και στην παε για πολλους λογους και εκει αλλα μαλακες η μεγαλυτερη αρρωστια ειναι η δικη μας δεν ειμαστε για τιποτα . αυτο εδω τιποτα αλλο ! για ΤΙΠΟΤΑ
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

aivas19 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:49

Εσύ τώρα ΨΑΓΜΕΝΕ

Για το τι έγινε στην συνέλευση του ΑΣ που υπήρχε και λιποθυμία μέλους( που ψήφιζε υπέρ Ιβάν) το ξέρουν όλοι πολυ καλα μπορούνε να το κρύβουμε αλλά όσοι ξέρουμε και είδαμε τι γινόταν στο γήπεδο της Τούμπας εκείνης της ημέρας, που όντως κάποιοι που καμία σχέση δεν είχαν με τον ΑΣ βρέθηκαν μεσα στην ΓΣ με το έτσι θέλω.
Και δε βγαλατε μια φωτογραφία ή βιντεο..ερασιτεχνες :evil:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

astral έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:43 Μην είστε προσωπολάτρες, να δέχεστε την αντίθετη άποψις και την κριτικήν
Μέχρις ενός σημείου, βέβαια. Ο άνθρωπος, εκτός που είδε με τα μάτια του τους ασβερκους εκείνο το απογευματόβραδο στην Τούμπα, άκουσε και τον Τέλη ντυμένο ωσάν άλλο Δημήτρη Παπαμιχαήλ να τραγουδάει πάνω στην σκαλωσιά "ΠΑΟΚάρα μου, ομαδάρα μου κλπ". Τον "τρώει" η αδικία.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
leomatos88, theo-drama, Unpsofable78, Maklaz
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Οποιος δεν βλέπει λάθη στο πώς χειρίστηκαν Ιβάν, Τελης και ΑΣ την κατάσταση ή είναι τυφλωμένος ή εγκάθετος. Απλά η διαφορά όλων αυτών είναι ότι ο Ιβάν έχει προσφέρει πάρα πάρα πολλά στον σύλλογο εδώ και 15 χρόνια και του δικαιολογούνται και 10 λάθη παραπάνω, ενώ τους άλλους θα τους κρίνει ο χρόνος.
These users thanked the author gika for the post (total 3):
paokkerkir, Montrealiotis, rockcity4
leomatos88

Δημοσίευση από leomatos88 »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:00
Ενώ η ΠΑΕ που όσο δεν υπέγραφαν χωρίς εγγυήσεις αυτοί του ΑΣ τους λέγανε εχθρούς του ΠΑΟΚ, και στείλανε τους ασβερκους στην ψηφοφορία, που για χρόνια ο Ιβάν λόγω ότι ανέλαβε τα χρέη δεν πληρώνε για την Τούμπα φράγκο, που περιμέναμε γήπεδο το 26 και στην καλύτερη λόγω του βάλτου θα ξεκινήσει το 27. Που δεν πλήρωνε τον ΑΣ μέχρι να ψηφίσει τις πρώτες μπαρούφες που έστειλε, που τα ΑΡΔ της ΠΑΕ και τι δεν είπανε για τον ΑΣ, ενώ κάτι άλλοι ζητούσαν εγγραφές που ξαφνικά σταμάτησαν όταν υπογράφηκε το μνημόνιο και απ ότι ξέρω ούτε το 10% δσν ειναι τακτοποίημενο οικονομικά τόσο ένοιαζε ο ΑΣ.
Ποιες εγγυήσεις; Έτσι αέρα πατέρα δίνονται οι εγγυήσεις; Μήπως αναφέρεσαι στην ''εγγυητική'' των 250 ρολών χαρτιού κουζίνας, που έδειξε ένας κούριερ ότι κατέχει σε κάποιον λογαριασμό ένας τρίτος; Οι εγγυήσεις δίνονται στην ώρα τους, κάτι που αφορά όλα τα έργα του κόσμου.
Ποιους άσβερκους; Θέλεις να γίνεις συγκεκριμένος;
Ο Σαββίδης διατείνεται ότι έχει δώσει πάνω από 20.000.000 στο ΑΣ αυτά τα 14 χρόνια. Εσύ μας λες πως για την Τούμπα συγκεκριμένα δεν πλήρωνε φράγκο. Είσαι στο λογιστήριο;
Ποιοι περιμένατε γήπεδο το 26; Σε γυάλα βρίσκεστε; Γνωρίζετε τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης, αλλά και της περιφέρειας και του δήμου, προκειμένου να μη γίνει ποτέ το γήπεδο; Ή αλλιώς, ποιες είναι οι ενέργειές τους για τη διευκόλυνση (γραφειοκρατική ή όποια άλλη) του έργου;
Γιατί ήταν μπαρούφες το πρώτο μνημόνιο που είχε στείλει η ΠΑΕ στο ΑΣ;
Τι εννοείς, λέγοντας ότι δεν πλήρωνε το ΑΣ; Και εκβίαζε δηλαδή, πλην των άσβερκων (!!!);
Αυτοί που είπανε τα χίλια μύρια για το ΑΣ, δεν είναι τα ΑΡΔ της ΠΑΕ (τι μαθαίνει κανείς), αλλά η μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου του ΠΑΟΚ.
Ποιο 10% δεν είναι τακτοποιημένο οικονομικά ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ;
Τι έκανε ο Ιβάν Σαββίδης για να μη βγει ο Τσαλόπουλος;
Έχεις ιδέα τι σημαίνει φορολογικά πχ η δωρεά και τι το δάνειο; Πότε δήλωσε ο οποιοσδήποτε ότι επρόκειτο περί δωρεών; Γιατί να μην πάρει πίσω τα χρήματα αυτά, χωρίς τα οποία δε θα υπήρχε καν το τμήμα μπάσκετ έτσι όπως το ξέρουμε τώρα;
ΑΥΤΑ είναι τα πεπραγμένα του Σαββίδη, τα οποία ΞΕΡΕΙΣ, μαζί με τα υπόλοιπα που δε γράφεις, τα οποία επίσης ΞΕΡΕΙΣ; Εγώ άλλα πεπραγμένα ξέρω του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ, έτσι όπως τα έχει γράψει η ιστορία και είναι όλα δημόσια και πασίγνωστα. Και σε προσωπικό επίπεδο, είναι απόλυτα αδιάφορο τι ξέρεις και τι δεν ξέρεις. Μπουχτήσαμε στους γνώστες, στους ινσάϊντερς, τους πληροφοριοδότες και τους ξερόλες!
Τι εννοείς αν τον αφήσουν να κάνει το γήπεδο; Ποιοι είναι αυτοί; Οι ''άσβερκοι''; Τα ΑΡΔ της ΠΑΕ; Γιατί οι μόνοι οι οποίοι δε γούσταραν να κάνει το γήπεδο ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, ο Τέλαρος δηλαδή, που ξέρει τα τσιμέντα της Τούμπας ένα ένα, οι μόνοι λοιπόν, ήταν οι ΠΑΟΚτσήδες, στη μεγάλη πλειψηφία τους, κάτι που για τον ίδιο δεν ξέρω, αλλά για τους κολαούζους του ακόμα και σήμερα είναι βάσσανο στην ψυχή τους. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ.
Επίσης, να πληρώσει πρώτα ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ, για τα οποία ΥΠΕΓΡΑΨΕ, και τα βλέπουμε τα υπόλοιπα.
Αλλά γιατί δεν έγραψες και την ΠΑΕ, και την ΠΑΕ;
Αυτή δεν είναι η κάψα σου/σας/του;
These users thanked the author leomatos88 for the post (total 12):
Apil44, Sera4, eorptol1, theo-drama, paok apo epilogi, Ιάσονας, Montrealiotis, Unpsofable78, navigator11, Maklaz and 2 more users
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Οι ασβερκοι ήταν οι ίδιοι που πήγαν και στο μαγαζί του Κατσαρή?

Ρε πότε θα σταματήσετε τα ψέματα και τα μυθεύματα επιπέδου Μπούζα?
Έχουν περάσει 25 χρόνια κι ακόμη σε παραμύθια βασίζεται η επικοινωνία..

Μόνο γέλιο πραγματικά η κατάσταση :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Parolos for the post (total 6):
Apil44, aivas19, katafraktos, Montrealiotis, Unpsofable78, Maklaz
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ρε equ τι κάθεσαι και απαντάς. Υπάρχει μια ολόκληρη στρατιά που όλη μέρα μιλάει για το παοκμανια. Είναι ένα μικρό υποσύνολο αυτών που όλοι μέρα γράφουν ότι κακό φαντάζονται ότι γίνεται στην ΠΑΕ από τον άφαντο. Τζάμπα χάνεις χρόνο. Και χάνεις χρόνο γιατί δεν ξέρεις ποιοι από αυτούς γράφουν επειδή έτσι έπρεπε να γίνει και ποιοι γιατί έχουν όφελος. Η δεύτερη κατηγορία είναι κατανοητή. Όλη πρώτη είναι το αιώνιο πρόβλημα της χώρας και όχι μόνο του ΠΑΟΚ.
Από εκεί και πέρα υπάρχουν και 2-3 αρδ που έχουν στρατό από ψεύτικα account παντού νομίζοντας ότι θα αλλάξουν τον κόσμο . Ε τι να κάνουμε τώρα. Θα έρθει ο Γενάρης και εφόσον ενεργοποιηθεί το gov στα σοσιαλ πάνω κάτω θα τελειώσει και αυτό
These users thanked the author Taseos for the post (total 4):
paok apo epilogi, Unpsofable78, Apil44, PAOKevolution
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

gika έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:54 Οποιος δεν βλέπει λάθη στο πώς χειρίστηκαν Ιβάν, Τελης και ΑΣ την κατάσταση ή είναι τυφλωμένος ή εγκάθετος. Απλά η διαφορά όλων αυτών είναι ότι ο Ιβάν έχει προσφέρει πάρα πάρα πολλά στον σύλλογο εδώ και 15 χρόνια και του δικαιολογούνται και 10 λάθη παραπάνω, ενώ τους άλλους θα τους κρίνει ο χρόνος.
Δε χρειάζεται να χαρακτηρίζεις άλλους ενώ κάλλιστα μπορεί ο χαρακτηρισμός να αποδοθεί σε εσένα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aivas19 την Πέμ 02 Ιούλ 2026, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
paok apo epilogi, tolis14
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:00
Maklaz έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 14:23 Δεν με στεναχωρεί καθόλου! Ούτε για εσένα ούτε για τον προηγούμενο.

Τα είχαμε πει το καλοκαίρι άλλωστε, είστε η επιτομή του χρήσιμου ηλίθιου. Καλά να πάθετε! Απλά να θυμάστε ότι ο ένας πήγε με τα νερά σας και τον έλεγαν τρελό, και ο άλλος ο λογικός εφόσον του κάνατε την μισή δουλειά σας πετάει έξω.

Πάμε τώρα στο trigger event.

Τέλη, από την ημέρα που ήρθες και επειδή σε νοιάζει ΜΟΝΟ η ΠΑΕ, όπως άλλωστε εκφράζουν δημόσια οι αυλικοί σου, κατάφερες να διώξεις 2 προέδρους από τον Α.Σ.( Λέω ξανά, δεν με νοιάζει, καλά να πάθουν) να εμφανίσεις κάτι κωλοχαρτα με box now, να κάνεις βόλτες στο Παλατάκι για την ενεργειακή αναβάθμιση του, να στήνεις τυχαίους :lol: αρδ απέναντι σου για φωτογραφίες, να βγάζετε προς τα έξω κάτι μπάτζετ 20+ κ.α. φανταστικά και θεσπέσιαλ πράγματα όσον αφορά το αυτί του οπαδού.

Προσωπικά, είμαι βέβαιος ότι στην συνέχεια, κάτι θα γίνει πάλι ουρανοκατέβατο το οποίο θα έχει αντίκρισμα την καθυστέρηση του γηπέδου.
Μακάρι να βγω ψεύτης, μακάρι! Αλλά μόλις δεις ότι δεν μπορείς να τα καταφέρεις, το μόνο που θα αφήσεις πίσω θα είναι διάλυση και στάχτες.

Μέχρι τότε....και την ΠΑΕ και την ΠΑΕ.
Ενώ η ΠΑΕ που όσο δεν υπέγραφαν χωρίς εγγυήσεις αυτοί του ΑΣ τους λέγανε εχθρούς του ΠΑΟΚ, και στείλανε τους ασβερκους στην ψηφοφορία, που για χρόνια ο Ιβάν λόγω ότι ανέλαβε τα χρέη δεν πληρώνε για την Τούμπα φράγκο, που περιμέναμε γήπεδο το 26 και στην καλύτερη λόγω του βάλτου θα ξεκινήσει το 27. Που δεν πλήρωνε τον ΑΣ μέχρι να ψηφίσει τις πρώτες μπαρούφες που έστειλε, που τα ΑΡΔ της ΠΑΕ και τι δεν είπανε για τον ΑΣ, ενώ κάτι άλλοι ζητούσαν εγγραφές που ξαφνικά σταμάτησαν όταν υπογράφηκε το μνημόνιο και απ ότι ξέρω ούτε το 10% δσν ειναι τακτοποίημενο οικονομικά τόσο ένοιαζε ο ΑΣ.
Μπαν μπορείς να φας επειδή αυτά που λες είναι ψέματα τουλάχιστον ως προς το κομμάτι των πληρωμών προς τον ΑΣ, που είναι και ευκόλως αποδείξιμα. Γενικά όταν ξεστομίζεις κοτσάνες, καλό είναι να ελέγχεις και τις πηγές, αλλιώς γίνεσαι κομμάτι του ψέματος.
These users thanked the author Sera4 for the post (total 3):
anaximandros4, Unpsofable78, Apil44
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Parolos έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:56 Οι ασβερκοι ήταν οι ίδιοι που πήγαν και στο μαγαζί του Κατσαρή?

Ρε πότε θα σταματήσετε τα ψέματα και τα μυθεύματα επιπέδου Μπούζα?
Έχουν περάσει 25 χρόνια κι ακόμη σε παραμύθια βασίζεται η επικοινωνία..

Μόνο γέλιο πραγματικά η κατάσταση :lol:
Στα πλαίσια του μακεδονικού αγώνα στην είσοδο της αρχαίας μεσσηνης η μάχη σινεχιζεται.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δηλαδη υπηρχαν ασβερκοι στη συναντηση κ δε βρεθηκε μια φωτο απο το σιχαμενοπολις ,που σιγουρα θα ηταν εκει προς τιμην του νεου ευεργετη , να μη βγαλει μια φωτο για να κανει το κομματι του...Οκκκκκκκκ
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 6):
gergeo4, leomatos88, aivas19, paok apo epilogi, Unpsofable78, Maklaz
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”