Equalizer έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:17
Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:00
Ενώ η ΠΑΕ που όσο δεν υπέγραφαν χωρίς εγγυήσεις αυτοί του ΑΣ τους λέγανε εχθρούς του ΠΑΟΚ, και στείλανε τους ασβερκους στην ψηφοφορία, που για χρόνια ο Ιβάν λόγω ότι ανέλαβε τα χρέη δεν πληρώνε για την Τούμπα φράγκο, που περιμέναμε γήπεδο το 26 και στην καλύτερη λόγω του βάλτου θα ξεκινήσει το 27. Που δεν πλήρωνε τον ΑΣ μέχρι να ψηφίσει τις πρώτες μπαρούφες που έστειλε, που τα ΑΡΔ της ΠΑΕ και τι δεν είπανε για τον ΑΣ, ενώ κάτι άλλοι ζητούσαν εγγραφές που ξαφνικά σταμάτησαν όταν υπογράφηκε το μνημόνιο και απ ότι ξέρω ούτε το 10% δσν ειναι τακτοποίημενο οικονομικά τόσο ένοιαζε ο ΑΣ.
Βέβαια εγώ μπορεί να φάω μπαν γιατί μίλησα γισ τα πεπραγμένα του Ιβάν Σαββίδη που είναι πολύ παραπάνω κι αν αναφερω τι έκανε στις προηγούμενες εκλογές για να μην βγει ο Τσαλοπουλος θα φάω μόνιμο μπαν, οι ειρωνείες προς τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ που πήρε μπάτζετ 1μιση μύρια και το φτάνει σε ένα χρόνο στα 10, που φτιάχνει προπονητικό, έχει κάνει ΑΜΚ ,έχει πληρώσει όλα τα χρέη πλην αυτών που ήταν δωρεές όπως έλεγε ο Ιβάν Σαββίδης και τώρα θέλει και τόκους , κι αν τον αφήσουν θα κάνει και το γήπεδο.
Το πάνω απ όλα ο ΠΑΟΚ χάθηκε, ειδικά έδω μέσα λόγω του αντμιν που βρίσκει παράλογο όποιον λέει την αλήθεια για τον Ιβάν και αυτός συμπεριφεται σαν τρολλ με ανυπόστατες κατηγορίες προς τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εσύ τώρα ΨΑΓΜΕΝΕ
Μπαίνεις εδώ, αφιερώνεις δυο παραγράφους αποκλειστικά με υπονοούμενα τα οποία όλοι εμείς που παρακολοθούμε τις εξελίξεις κάθε μέρα, μόνο να μαντέψουμε τι εννοείς μπορούμε, γιατί κατά τ άλλα δε λες τίποτα συγκεκριμένο ούτε χρησιμοποιείς κάποιο χειροπιαστό στοιχείο
Στα καπάκια τονίζεις οτι θα φας μπαν - ετσι από μόνος σου το αποφάσισες
Δοκίμασες άραγε ποτέ ρε ΨΑΓΜΕΝΕ να γράψεις μερικές παραγράφους με τα τρομερά και φοβερά που επικαλείσαι πως συνέβησαν, και να τα στείλεις στοιχειοθετημένα ή έστω συντεταγμένα για δημοσιεύση άποψης στην κεντρική μας σελίδα;
Ώστε να δεις τότε αμα θα σου φερόταν δίκαια ή κομπλεξικά ο... κακός ο Αντμιν;
Δοκίμασε κανείς από εσάς που μόνο χολή και φήμες ξέρετε να βγάζετε
Θα σου πω εγώ: Παπάρια δοκίμασες.
Μετά συνεχίζεις και αναφέρεσαι στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ο οποίος δεν παίζει (φαντάζομαι κατά τα δικά σου λεγόμενα) κανέναν ρόλο σε όσα διαδραματίστηκαν από πέρυσι ανάμεσα στον ΑΣ και την ΠΑΕ (εκτός αν όντως παίζει ρόλο, και τότε πως δικαιολογείται αυτός; )
Και κλείνει κατηγορώντας μάλλον εμένα, οτι οχι απλά φέρομαι ως τρολ (δεν φέρομαι πάντα ως τρολ. Τα σοβαρά τα έλεγα πέρυσι μέχρι και εσχάτως, αλλά κουράστηκα να προσπαθώ να μιλάω λογικά απέναντι σε πρακτικές πουληταρίων με το μανδύα των κριτών) και ψεύδεσαι κιόλας όταν λες οτι κατηγορώ με ανυπόστατα επιχείρηματα τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Ποια είναι τα ανυπόστατα επιχειρήματα;
Ορίστε λοιπόν, δεν σε μπανάρω
Αν μη τι άλλο εχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ΟΛΑ τα λεγόμενά σου. Και εναντίον μου αλλά κυρίως τα μηνύσιμα που γράφεις για τους άσβερκους. Καταλαβαίνεις πως όποιος γράφει τέτοια πράγματα βάζει σε κίνδυνο το σαιτ και άρα εξ ορισμού δεν θα έπρεπε να τα επιτρέπουμε; Πόσες φορές ακόμα να επικαλεστούμε τους κανόνες ώστε να μάθετε να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στην ανάγκη αυτοπροστασίας και τη φίμωση απόψεων; Τόσο ΨΑΓΜΕΝΟΣ που είσαι θα έπρεπε να τα παίζεις στα δάχτυλα αυτά.
Πες μας λοιπόν ένα μέλος που φέρεται όπως εσύ εδώ, τι είδους μεταχείριση πρέπει να έχει σε ένα φόρουμ.
Α και μην ξεχάσουμε, ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΠΟΛΑ.
Αντε λοιπόν, ψαγμένε τέσσερα.
Εγώ ξέρω ότι το γηπεδο ήταν παγωμένο, έγινε ερώτηση σε ΓΣ της ΠΑΕ ,απάντησε ο υπεύθυνος, να απευθυνθουν στον ΑΣ γιατί σε αυτόν ανήκει το γηπεδο και ο ΑΣ αποφάσισε να πάει στον Μυστακίδη που αποδέχτηκε την πρόσκληση. Από πέρυσι λέω ότι δεν έγινε σωστά όλο αυτό αλλά με υπαίτιοτητα του ΑΣ κι όχι ενός επιχειρηματία που θέλει να κάνει την δουλειά του οπότε δεν τον ενδιέφερε αν στραβώσει ο ΙΒΑΝ.
Για το τι έγινε στην συνέλευση του ΑΣ που υπήρχε και λιποθυμία μέλους( που ψήφιζε υπέρ Ιβάν) το ξέρουν όλοι πολυ καλα μπορούνε να το κρύβουμε αλλά όσοι ξέρουμε και είδαμε τι γινόταν στο γήπεδο της Τούμπας εκείνης της ημέρας, που όντως κάποιοι που καμία σχέση δεν είχαν με τον ΑΣ βρέθηκαν μεσα στην ΓΣ με το έτσι θέλω.
Όσο για τα λεγόμενα σου όταν συνεχίζετε να λέτε βάλτο έναν άνθρωπο που ανέλαβε ένα τμήμα του Συλλόγου, ότι θέλει την ΠΑΕ ενώ δεν έχει κάνει τίποτα από την στιγμή που ανέλαβε κατά της ΠΑΕ ,ότι θέλει να φάει τα λιμάνια και τα τρένα και δεν ξέρω εγώ τι ,ενώ τον αναφέρετε ως βάλτο και μάλλον κάποιον που θέλει το κακό του ΠΑΟΚ επειδή έτσι νομίζουμε με το μυαλό μας, τότε ναι σαν τρολλ γράφεις κι αν εγώ είμαι ένα απλό μέλος εσύ είσαι admin και η μεταχείριση από πέρυσι σε όποιον ασκούσε κριτικη( έστω και κακοπροαιρετη) στον Ιβάν με αυτούς που ασκούν κακό προαιρετη κριτική στον Τέλη δεν είναι η ίδια.
Όσο για τις αποδείξεις ο καθένας εδώ λέει ότι ξέρει, εσύ μπορείς να μου αποδείξεις πως όλα αυτά που λέτε για τον Τέλη δεν είναι της φαντασίας σας ,όπως πχ λέει Μακλαζ ότι θέλει μόνο την Παε και το λένε οι αυλικοί του, πότε ακριβώς έγινε αυτό? Που ειπωθηκε? Λογικά είναι πληροφορία που μεταφέρει χωρίς να έχει απόδειξη ότι ισχύει.
Το πιο τρανό παράδειγμα αυτό που έγινε πριν λίγες μέρες στο τοπικ των μεταγραφών του μπάσκετ, που μόνο για μεταγραφες και για μπάσκετ δεν ήταν η συζήτηση αλλά κανείς δεν έβαλε ένα τέλος με εσένα μάλιστα να είσαι μέσα σε αυτούς που γράφουν οφτοπικ ιστορίες για αγρίους, ωπου άγριοι ( ο τελης ).