Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Μπαρκαρούτσος

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

st4this έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:21 Προσπερνάω τα δράματα του νήματος, διάβασα πιο πάνω πως δεν θα γίνει νεα ψηφοφορία αλλά θα γίνει πρόεδρος ο επόμενος; Κάτι τέτοιο. Ξέρουμε ποιος θα είναι αυτός ο επόμενος; Και αν είναι, τι προφίλ έχει; Ήταν σε κάποιο άλλο τμήμα μέσα στον ΑΣ ή στον ΠΑΟΚ γενικότερα; Ευχαριστώ! :pano:

Εγώ αν ήμουν ΑΣ ΠΑΟΚ, θα έκανα τιμητική πρόταση στον Τουμαζάτο, μιας και έχει εμπειρία από ερασιτεχνικό σωματείο :mrgreen:
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 4):
navigator11, Polichni1926, Ιάσονας, jibbie
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

@Special 4 αλλο η προσωπικη αποψη και αλλο οι ξεκαθαρες αναφορες για τραμπουκους..
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Δν πειραζει φιλε ας ακουσει κ τπτ αυτος ..ο εκλεκτος...τν Ιβαν τον εχετε ξεσκισει οτι εχει κ δν εχει δικαιως κ ΑΔΙΚΩΣ...ας ακουσει κ ο Τελης τπτ, αλλωστε φερει ΚΑΙ αυτος μεριδιο ευθυνης γι αυτο που γινεται...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Είναι προσωπική άποψη ότι θα φύγει ο Τέλης και θα αφήσει στάχτες και αποκαΐδια;
Σοβαρά τώρα;

Και η αφορμή για το παραλήρημα, είναι η παραίτηση Ησαϊάδη, που ούτε ξέρουμε για ποιό λόγο έγινε;
These users thanked the author Special 4 for the post (total 2):
Psagmenos4, Panx Romana
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@Special 4 αν έχεις κάποια άποψη γράψτην

Το σπαμάρισμα με επιτηδευμένες προκλήσεις μέσα για να ειρωνευτείς τις απόψεις άλλων μελών δεν είναι αποδεκτό

Όλοι εμείς που εκφράσαμε μια άποψη αναφερόμαστε σε εξωτερικά πρόσωπα με θεσμική θέση. Αν δεν σου αρέσει αυτό που διαβάζεις πες την άποψή σου ως προς το γιατί είναι λάθος ή άδικο ο,τι ειπώθηκε

Αν δεν θέλεις, δεν είναι υποχρεωτικό να γράψεις κάτι.

Προσωπικά δεν μου χρειάζεται να δω τι θα αφήσει ο κύριος Μυστακίδης όταν φύγει για να σχηματίσω άποψη. Μου αρκεί ο τρόπος που ξεκίνησε.

Ο Ησαιαδης πιθανώς να παραιτείται επειδή καταλαβαίνει οτι είναι ανεπαρκής και κουρασμένος λόγω ηλικίας για τον ρολό αυτό. Δεν είναι κακό, ισα ισα.

Οι αντιδράσεις και η κατακραυγή είναι απλούστατα τα απόνερα του συνεχιζόμενου εκνευρισμού για τα αίσχη που έγιναν πέρυσι με όσα έγιναν (αποφάσεις, τακτικές, δηλώσεις).

Κάποια στιγμή πρέπει να γίνει αντιληπτό πως αυτά ήταν άκρως προσβλητικά για ένα μεγάλο μέρος του κοινού, που εγώ ως αντμιν και συμφώνησα αλλά και θεωρώ πως επιβάλλεται να ακουστεί ώστε να μην επαναληφθούν εις βάρος του συλλόγου.

Από τις 16/6/25 το φωνάζω, δεν άλλαξα τίποτα.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 6):
navigator11, Apil44, theo-drama, paok apo epilogi, Montrealiotis, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Κανονιστε δευτερο σερι καλοκαιρι να μας μαυρισετε την ψυχη εκει στν ΑΣ, στην ΠΑΕ και στην ΚΑΕ...ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ...Φτανει με τις μαλακιες σας
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
Polichni1926
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Dimitris_L4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:30 Δν πειραζει φιλε ας ακουσει κ τπτ αυτος ..ο εκλεκτος...τν Ιβαν τον εχετε ξεσκισει οτι εχει κ δν εχει δικαιως κ ΑΔΙΚΩΣ...ας ακουσει κ ο Τελης τπτ, αλλωστε φερει ΚΑΙ αυτος μεριδιο ευθυνης γι αυτο που γινεται...
*είναι ο κύριος υπεύθυνος
These users thanked the author aivas19 for the post (total 4):
Apil44, leomatos88, paok apo epilogi, Unpsofable78
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:17
Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:00 Ενώ η ΠΑΕ που όσο δεν υπέγραφαν χωρίς εγγυήσεις αυτοί του ΑΣ τους λέγανε εχθρούς του ΠΑΟΚ, και στείλανε τους ασβερκους στην ψηφοφορία, που για χρόνια ο Ιβάν λόγω ότι ανέλαβε τα χρέη δεν πληρώνε για την Τούμπα φράγκο, που περιμέναμε γήπεδο το 26 και στην καλύτερη λόγω του βάλτου θα ξεκινήσει το 27. Που δεν πλήρωνε τον ΑΣ μέχρι να ψηφίσει τις πρώτες μπαρούφες που έστειλε, που τα ΑΡΔ της ΠΑΕ και τι δεν είπανε για τον ΑΣ, ενώ κάτι άλλοι ζητούσαν εγγραφές που ξαφνικά σταμάτησαν όταν υπογράφηκε το μνημόνιο και απ ότι ξέρω ούτε το 10% δσν ειναι τακτοποίημενο οικονομικά τόσο ένοιαζε ο ΑΣ.
Βέβαια εγώ μπορεί να φάω μπαν γιατί μίλησα γισ τα πεπραγμένα του Ιβάν Σαββίδη που είναι πολύ παραπάνω κι αν αναφερω τι έκανε στις προηγούμενες εκλογές για να μην βγει ο Τσαλοπουλος θα φάω μόνιμο μπαν, οι ειρωνείες προς τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ που πήρε μπάτζετ 1μιση μύρια και το φτάνει σε ένα χρόνο στα 10, που φτιάχνει προπονητικό, έχει κάνει ΑΜΚ ,έχει πληρώσει όλα τα χρέη πλην αυτών που ήταν δωρεές όπως έλεγε ο Ιβάν Σαββίδης και τώρα θέλει και τόκους , κι αν τον αφήσουν θα κάνει και το γήπεδο.
Το πάνω απ όλα ο ΠΑΟΚ χάθηκε, ειδικά έδω μέσα λόγω του αντμιν που βρίσκει παράλογο όποιον λέει την αλήθεια για τον Ιβάν και αυτός συμπεριφεται σαν τρολλ με ανυπόστατες κατηγορίες προς τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εσύ τώρα ΨΑΓΜΕΝΕ

Μπαίνεις εδώ, αφιερώνεις δυο παραγράφους αποκλειστικά με υπονοούμενα τα οποία όλοι εμείς που παρακολοθούμε τις εξελίξεις κάθε μέρα, μόνο να μαντέψουμε τι εννοείς μπορούμε, γιατί κατά τ άλλα δε λες τίποτα συγκεκριμένο ούτε χρησιμοποιείς κάποιο χειροπιαστό στοιχείο

Στα καπάκια τονίζεις οτι θα φας μπαν - ετσι από μόνος σου το αποφάσισες

Δοκίμασες άραγε ποτέ ρε ΨΑΓΜΕΝΕ να γράψεις μερικές παραγράφους με τα τρομερά και φοβερά που επικαλείσαι πως συνέβησαν, και να τα στείλεις στοιχειοθετημένα ή έστω συντεταγμένα για δημοσιεύση άποψης στην κεντρική μας σελίδα;

Ώστε να δεις τότε αμα θα σου φερόταν δίκαια ή κομπλεξικά ο... κακός ο Αντμιν;

Δοκίμασε κανείς από εσάς που μόνο χολή και φήμες ξέρετε να βγάζετε

Θα σου πω εγώ: Παπάρια δοκίμασες.

Μετά συνεχίζεις και αναφέρεσαι στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ο οποίος δεν παίζει (φαντάζομαι κατά τα δικά σου λεγόμενα) κανέναν ρόλο σε όσα διαδραματίστηκαν από πέρυσι ανάμεσα στον ΑΣ και την ΠΑΕ (εκτός αν όντως παίζει ρόλο, και τότε πως δικαιολογείται αυτός; )

Και κλείνει κατηγορώντας μάλλον εμένα, οτι οχι απλά φέρομαι ως τρολ (δεν φέρομαι πάντα ως τρολ. Τα σοβαρά τα έλεγα πέρυσι μέχρι και εσχάτως, αλλά κουράστηκα να προσπαθώ να μιλάω λογικά απέναντι σε πρακτικές πουληταρίων με το μανδύα των κριτών) και ψεύδεσαι κιόλας όταν λες οτι κατηγορώ με ανυπόστατα επιχείρηματα τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Ποια είναι τα ανυπόστατα επιχειρήματα;

Ορίστε λοιπόν, δεν σε μπανάρω

Αν μη τι άλλο εχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ΟΛΑ τα λεγόμενά σου. Και εναντίον μου αλλά κυρίως τα μηνύσιμα που γράφεις για τους άσβερκους. Καταλαβαίνεις πως όποιος γράφει τέτοια πράγματα βάζει σε κίνδυνο το σαιτ και άρα εξ ορισμού δεν θα έπρεπε να τα επιτρέπουμε; Πόσες φορές ακόμα να επικαλεστούμε τους κανόνες ώστε να μάθετε να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στην ανάγκη αυτοπροστασίας και τη φίμωση απόψεων; Τόσο ΨΑΓΜΕΝΟΣ που είσαι θα έπρεπε να τα παίζεις στα δάχτυλα αυτά.

Πες μας λοιπόν ένα μέλος που φέρεται όπως εσύ εδώ, τι είδους μεταχείριση πρέπει να έχει σε ένα φόρουμ.

Α και μην ξεχάσουμε, ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΠΟΛΑ.

Αντε λοιπόν, ψαγμένε τέσσερα.
Εγώ ξέρω ότι το γηπεδο ήταν παγωμένο, έγινε ερώτηση σε ΓΣ της ΠΑΕ ,απάντησε ο υπεύθυνος, να απευθυνθουν στον ΑΣ γιατί σε αυτόν ανήκει το γηπεδο και ο ΑΣ αποφάσισε να πάει στον Μυστακίδη που αποδέχτηκε την πρόσκληση. Από πέρυσι λέω ότι δεν έγινε σωστά όλο αυτό αλλά με υπαίτιοτητα του ΑΣ κι όχι ενός επιχειρηματία που θέλει να κάνει την δουλειά του οπότε δεν τον ενδιέφερε αν στραβώσει ο ΙΒΑΝ.
Για το τι έγινε στην συνέλευση του ΑΣ που υπήρχε και λιποθυμία μέλους( που ψήφιζε υπέρ Ιβάν) το ξέρουν όλοι πολυ καλα μπορούνε να το κρύβουμε αλλά όσοι ξέρουμε και είδαμε τι γινόταν στο γήπεδο της Τούμπας εκείνης της ημέρας, που όντως κάποιοι που καμία σχέση δεν είχαν με τον ΑΣ βρέθηκαν μεσα στην ΓΣ με το έτσι θέλω.
Όσο για τα λεγόμενα σου όταν συνεχίζετε να λέτε βάλτο έναν άνθρωπο που ανέλαβε ένα τμήμα του Συλλόγου, ότι θέλει την ΠΑΕ ενώ δεν έχει κάνει τίποτα από την στιγμή που ανέλαβε κατά της ΠΑΕ ,ότι θέλει να φάει τα λιμάνια και τα τρένα και δεν ξέρω εγώ τι ,ενώ τον αναφέρετε ως βάλτο και μάλλον κάποιον που θέλει το κακό του ΠΑΟΚ επειδή έτσι νομίζουμε με το μυαλό μας, τότε ναι σαν τρολλ γράφεις κι αν εγώ είμαι ένα απλό μέλος εσύ είσαι admin και η μεταχείριση από πέρυσι σε όποιον ασκούσε κριτικη( έστω και κακοπροαιρετη) στον Ιβάν με αυτούς που ασκούν κακό προαιρετη κριτική στον Τέλη δεν είναι η ίδια.
Όσο για τις αποδείξεις ο καθένας εδώ λέει ότι ξέρει, εσύ μπορείς να μου αποδείξεις πως όλα αυτά που λέτε για τον Τέλη δεν είναι της φαντασίας σας ,όπως πχ λέει Μακλαζ ότι θέλει μόνο την Παε και το λένε οι αυλικοί του, πότε ακριβώς έγινε αυτό? Που ειπωθηκε? Λογικά είναι πληροφορία που μεταφέρει χωρίς να έχει απόδειξη ότι ισχύει.
Το πιο τρανό παράδειγμα αυτό που έγινε πριν λίγες μέρες στο τοπικ των μεταγραφών του μπάσκετ, που μόνο για μεταγραφες και για μπάσκετ δεν ήταν η συζήτηση αλλά κανείς δεν έβαλε ένα τέλος με εσένα μάλιστα να είσαι μέσα σε αυτούς που γράφουν οφτοπικ ιστορίες για αγρίους, ωπου άγριοι ( ο τελης ).
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ναι είναι .αυτο φοβάται αυτο γραφει..Δεν βριζει κανεις οπως λες εσυ @Special 4 (ετρεξες να το σβησεις) ουτε κατηγορει για κατι ανυποστατο οπως εκανε ο αλλος για τραμπουκους του ιβαν..
These users thanked the author gergeo4 for the post:
Maklaz
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Έπρεπε να γίνει ένα τριγκερ ποστ εκκαθάρισης και πέσιμο μασκών "ισαποστακηδων".

Εύγε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Parolos for the post (total 5):
katafraktos, aivas19, Kabamaru11, Unpsofable78, Maklaz
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ και το σαιτ βαλτό δεν είπαμε κανέναν, ούτε και συμφωνώ με αυτό το χαρακτηρισμό, δεν πιστεύω πως ισχύει.

Το να τα βλέπεις όλα ομαδοποιημένα ως κομμα, δεν είναι σωστό και δεν με αφορά.

Αυτοί που αναλαμβάνουν δημόσιες θέσεις και συλλογικά αξιώματα, είναι αυτομάτως υπόλογοι σε κριτική.

Αυτοί που έσφαλαν εις βάρος του συλλόγου, είναι υπόλογοι δυο φορές παραπάνω.

Ευθύνη και πρόβλημά τους.

Δεν επιτρέπονται αναφορές σε εγκληματικές πράξεις χωρίς στοιχεία, δεν επιτρέπονται ύβρεις, δεν επιτρέπονται έκνομες ενέργειες.

Οποιοδήποτε απαράδεκτο ποστ γίνεται αντιληπτό, σβήνεται άμεσα. Και υπάρχουν τιμωρίες.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπαρκαρούτσος έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:25
st4this έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:21 Προσπερνάω τα δράματα του νήματος, διάβασα πιο πάνω πως δεν θα γίνει νεα ψηφοφορία αλλά θα γίνει πρόεδρος ο επόμενος; Κάτι τέτοιο. Ξέρουμε ποιος θα είναι αυτός ο επόμενος; Και αν είναι, τι προφίλ έχει; Ήταν σε κάποιο άλλο τμήμα μέσα στον ΑΣ ή στον ΠΑΟΚ γενικότερα; Ευχαριστώ! :pano:

Εγώ αν ήμουν ΑΣ ΠΑΟΚ, θα έκανα τιμητική πρόταση στον Τουμαζάτο, μιας και έχει εμπειρία από ερασιτεχνικό σωματείο :mrgreen:

Ρε προστυχόμουτρο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

κ. Άλκη σε ευχαριστούμε για την θητεία σου και την όποια προσπάθεια κατέβαλες και σου ευχόμαστε καλή ξεκούραση και ήρεμη ζωή
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:35
Equalizer έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:17
Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 15:00 Ενώ η ΠΑΕ που όσο δεν υπέγραφαν χωρίς εγγυήσεις αυτοί του ΑΣ τους λέγανε εχθρούς του ΠΑΟΚ, και στείλανε τους ασβερκους στην ψηφοφορία, που για χρόνια ο Ιβάν λόγω ότι ανέλαβε τα χρέη δεν πληρώνε για την Τούμπα φράγκο, που περιμέναμε γήπεδο το 26 και στην καλύτερη λόγω του βάλτου θα ξεκινήσει το 27. Που δεν πλήρωνε τον ΑΣ μέχρι να ψηφίσει τις πρώτες μπαρούφες που έστειλε, που τα ΑΡΔ της ΠΑΕ και τι δεν είπανε για τον ΑΣ, ενώ κάτι άλλοι ζητούσαν εγγραφές που ξαφνικά σταμάτησαν όταν υπογράφηκε το μνημόνιο και απ ότι ξέρω ούτε το 10% δσν ειναι τακτοποίημενο οικονομικά τόσο ένοιαζε ο ΑΣ.
Βέβαια εγώ μπορεί να φάω μπαν γιατί μίλησα γισ τα πεπραγμένα του Ιβάν Σαββίδη που είναι πολύ παραπάνω κι αν αναφερω τι έκανε στις προηγούμενες εκλογές για να μην βγει ο Τσαλοπουλος θα φάω μόνιμο μπαν, οι ειρωνείες προς τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ που πήρε μπάτζετ 1μιση μύρια και το φτάνει σε ένα χρόνο στα 10, που φτιάχνει προπονητικό, έχει κάνει ΑΜΚ ,έχει πληρώσει όλα τα χρέη πλην αυτών που ήταν δωρεές όπως έλεγε ο Ιβάν Σαββίδης και τώρα θέλει και τόκους , κι αν τον αφήσουν θα κάνει και το γήπεδο.
Το πάνω απ όλα ο ΠΑΟΚ χάθηκε, ειδικά έδω μέσα λόγω του αντμιν που βρίσκει παράλογο όποιον λέει την αλήθεια για τον Ιβάν και αυτός συμπεριφεται σαν τρολλ με ανυπόστατες κατηγορίες προς τον μεγαλομετοχο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Εσύ τώρα ΨΑΓΜΕΝΕ

Μπαίνεις εδώ, αφιερώνεις δυο παραγράφους αποκλειστικά με υπονοούμενα τα οποία όλοι εμείς που παρακολοθούμε τις εξελίξεις κάθε μέρα, μόνο να μαντέψουμε τι εννοείς μπορούμε, γιατί κατά τ άλλα δε λες τίποτα συγκεκριμένο ούτε χρησιμοποιείς κάποιο χειροπιαστό στοιχείο

Στα καπάκια τονίζεις οτι θα φας μπαν - ετσι από μόνος σου το αποφάσισες

Δοκίμασες άραγε ποτέ ρε ΨΑΓΜΕΝΕ να γράψεις μερικές παραγράφους με τα τρομερά και φοβερά που επικαλείσαι πως συνέβησαν, και να τα στείλεις στοιχειοθετημένα ή έστω συντεταγμένα για δημοσιεύση άποψης στην κεντρική μας σελίδα;

Ώστε να δεις τότε αμα θα σου φερόταν δίκαια ή κομπλεξικά ο... κακός ο Αντμιν;

Δοκίμασε κανείς από εσάς που μόνο χολή και φήμες ξέρετε να βγάζετε

Θα σου πω εγώ: Παπάρια δοκίμασες.

Μετά συνεχίζεις και αναφέρεσαι στον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ ο οποίος δεν παίζει (φαντάζομαι κατά τα δικά σου λεγόμενα) κανέναν ρόλο σε όσα διαδραματίστηκαν από πέρυσι ανάμεσα στον ΑΣ και την ΠΑΕ (εκτός αν όντως παίζει ρόλο, και τότε πως δικαιολογείται αυτός; )

Και κλείνει κατηγορώντας μάλλον εμένα, οτι οχι απλά φέρομαι ως τρολ (δεν φέρομαι πάντα ως τρολ. Τα σοβαρά τα έλεγα πέρυσι μέχρι και εσχάτως, αλλά κουράστηκα να προσπαθώ να μιλάω λογικά απέναντι σε πρακτικές πουληταρίων με το μανδύα των κριτών) και ψεύδεσαι κιόλας όταν λες οτι κατηγορώ με ανυπόστατα επιχείρηματα τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ. Ποια είναι τα ανυπόστατα επιχειρήματα;

Ορίστε λοιπόν, δεν σε μπανάρω

Αν μη τι άλλο εχεις την ευκαιρία να αποδείξεις ΟΛΑ τα λεγόμενά σου. Και εναντίον μου αλλά κυρίως τα μηνύσιμα που γράφεις για τους άσβερκους. Καταλαβαίνεις πως όποιος γράφει τέτοια πράγματα βάζει σε κίνδυνο το σαιτ και άρα εξ ορισμού δεν θα έπρεπε να τα επιτρέπουμε; Πόσες φορές ακόμα να επικαλεστούμε τους κανόνες ώστε να μάθετε να καταλάβετε τη διαφορά ανάμεσα στην ανάγκη αυτοπροστασίας και τη φίμωση απόψεων; Τόσο ΨΑΓΜΕΝΟΣ που είσαι θα έπρεπε να τα παίζεις στα δάχτυλα αυτά.

Πες μας λοιπόν ένα μέλος που φέρεται όπως εσύ εδώ, τι είδους μεταχείριση πρέπει να έχει σε ένα φόρουμ.

Α και μην ξεχάσουμε, ΠΑΟΚ ΠΑΝΑΠΟΛΑ.

Αντε λοιπόν, ψαγμένε τέσσερα.
Εγώ ξέρω ότι το γηπεδο ήταν παγωμένο, έγινε ερώτηση σε ΓΣ της ΠΑΕ ,απάντησε ο υπεύθυνος, να απευθυνθουν στον ΑΣ γιατί σε αυτόν ανήκει το γηπεδο και ο ΑΣ αποφάσισε να πάει στον Μυστακίδη που αποδέχτηκε την πρόσκληση. Από πέρυσι λέω ότι δεν έγινε σωστά όλο αυτό αλλά με υπαίτιοτητα του ΑΣ κι όχι ενός επιχειρηματία που θέλει να κάνει την δουλειά του οπότε δεν τον ενδιέφερε αν στραβώσει ο ΙΒΑΝ.
Για το τι έγινε στην συνέλευση του ΑΣ που υπήρχε και λιποθυμία μέλους( που ψήφιζε υπέρ Ιβάν) το ξέρουν όλοι πολυ καλα μπορούνε να το κρύβουμε αλλά όσοι ξέρουμε και είδαμε τι γινόταν στο γήπεδο της Τούμπας εκείνης της ημέρας, που όντως κάποιοι που καμία σχέση δεν είχαν με τον ΑΣ βρέθηκαν μεσα στην ΓΣ με το έτσι θέλω.
Όσο για τα λεγόμενα σου όταν συνεχίζετε να λέτε βάλτο έναν άνθρωπο που ανέλαβε ένα τμήμα του Συλλόγου, ότι θέλει την ΠΑΕ ενώ δεν έχει κάνει τίποτα από την στιγμή που ανέλαβε κατά της ΠΑΕ ,ότι θέλει να φάει τα λιμάνια και τα τρένα και δεν ξέρω εγώ τι ,ενώ τον αναφέρετε ως βάλτο και μάλλον κάποιον που θέλει το κακό του ΠΑΟΚ επειδή έτσι νομίζουμε με το μυαλό μας, τότε ναι σαν τρολλ γράφεις κι αν εγώ είμαι ένα απλό μέλος εσύ είσαι admin και η μεταχείριση από πέρυσι σε όποιον ασκούσε κριτικη( έστω και κακοπροαιρετη) στον Ιβάν με αυτούς που ασκούν κακό προαιρετη κριτική στον Τέλη δεν είναι η ίδια.
Όσο για τις αποδείξεις ο καθένας εδώ λέει ότι ξέρει, εσύ μπορείς να μου αποδείξεις πως όλα αυτά που λέτε για τον Τέλη δεν είναι της φαντασίας σας ,όπως πχ λέει Μακλαζ ότι θέλει μόνο την Παε και το λένε οι αυλικοί του, πότε ακριβώς έγινε αυτό? Που ειπωθηκε? Λογικά είναι πληροφορία που μεταφέρει χωρίς να έχει απόδειξη ότι ισχύει.
Το πιο τρανό παράδειγμα αυτό που έγινε πριν λίγες μέρες στο τοπικ των μεταγραφών του μπάσκετ, που μόνο για μεταγραφες και για μπάσκετ δεν ήταν η συζήτηση αλλά κανείς δεν έβαλε ένα τέλος με εσένα μάλιστα να είσαι μέσα σε αυτούς που γράφουν οφτοπικ ιστορίες για αγρίους, ωπου άγριοι ( ο τελης ).
Κύριε Τέλη εσείς;;;
These users thanked the author katafraktos for the post (total 2):
leomatos88, Montrealiotis
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Μην είστε προσωπολάτρες, να δέχεστε την αντίθετη άποψις και την κριτικήν
These users thanked the author astral for the post (total 7):
navigator11, aivas19, leomatos88, theo-drama, Montrealiotis, Unpsofable78, Maklaz
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”