Προετοιμασία και φιλικά 2026-27

Psagmenos4

Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Από τους νεαρούς ο Μπαταούλας φάνηκε πιο έτοιμος.
Ο Σαρρης είναι μια καλη λύση για 5ο χαφ ,έχει τα στοιχεία.
Ο Ντουνγκα είναι ίσως το πιο ελπιδοφόρο project που αν δουλευτεί έχει απίστευτα στοιχεία να γίνει απίστευτο αριστερο μπακ.
Κωττας Κοσιδης Θυμιανης είναι παίκτες που στέκονται σε ομάδες superleague αλλά ως εκεί πιστεύω.
Ο Μπερδος είναι απίστευτος χειριστής της μπάλας, ωστόσο δεν έχει την ουσία, θα άξιζε να μείνει να πάρει παιχνίδια με την Α ομαδα άλλωστε πιστεύω ότι θέλουμε μεγάλο ροστερ αν παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο που είδαμε σήμερα.
Ο Μπαλντε φαίνεται ότι τα σωματικά του προσόντα είναι καλύτερα απ τους άλλους Μεσοεπιθετικα ωστόσο κάπου το χάνει και δεν ξέρω αν μπορεί να το βρει.
Τσαλοφ Τέιλορ πρέπει να φύγουν άμεσα , ειδικά ο δεύτερος ακόμα και σήμερα φάνηκε πολύ λίγος σε ένα απλό φιλικό
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

marsantos έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:00
aivas19 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:15 Ανέστησες και τον Καμαρά ρε Λίσι ακόμα δεν ήρθες!!! Θα χαρεί και ο @marsantos
Δώσε μου λίγο χρόνο.. :D
Σκέφτομαι πως να απαντήσω. 8-)
Με χιούμορ ή σοβαρά; :mrgreen:

Υγ. Τι χημική αντίδραση συμβαίνει μέσα μας μόλις βλέπουμε να κυλάνε το τοπι ασπρόμαυρες φανέλες..
Έπεφτε μαύρο στην εικόνα στο 3-1 και ήθελα να σπάσω την τηλεόραση για τα δευτερόλεπτα που χάναμε..
Κι αυτό στο πρώτο φιλικό..
Τι τραβάμε και κοντεύουμε να πενηνταρισουμε..
Παλιόγερος είσαι, πουλάκι μου;; 😉 :opaokara:
These users thanked the author navigator11 for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

navigator11 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:31
aivas19 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:15 Ανέστησες και τον Καμαρά ρε Λίσι ακόμα δεν ήρθες!!! Θα χαρεί και ο @marsantos

Υγ. Τι χημική αντίδραση συμβαίνει μέσα μας μόλις βλέπουμε να κυλάνε το τοπι ασπρόμαυρες φανέλες..
Έπεφτε μαύρο στην εικόνα στο 3-1 και ήθελα να σπάσω την τηλεόραση για τα δευτερόλεπτα που χάναμε..
:lol: :lol:
Η ψυχή όμως έχει τα νιάτα και τα τρεξίματα του Ζαφειρη.. :mrgreen:
These users thanked the author marsantos for the post:
navigator11
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Αυτού του είδους τα φιλικά δεν θα δείξουν τίποτα. Από την πρώτη ομάδα 7- 8 παίκτες, από ΠΑΟΚ Β 7- 8 και από δανεικούς που επέστρεψαν και θα φύγουν πάλι 4 άτομα, δεν είναι για σοβαρά συμπεράσματα.
Nikos 74

Αυτού του είδους τα φιλικά δεν θα δείξουν τίποτα. Από την πρώτη ομάδα 7- 8 παίκτες, από ΠΑΟΚ Β 7- 8 και από δανεικούς που επέστρεψαν και θα φύγουν πάλι 4 άτομα, δεν είναι για σοβαρά συμπεράσματα.
Nikos 74

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τρόμος έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:13 Έχω μια αμυδρή ελπίδα για τον Τσάλοφ. Να παίξει όχι σαν φουνταριστό φορ αλλά σαν δεύτερος επιθετικός. Να μην μπαίνει δηλαδή σαν αλλαγή του Γιακουμάκη/ αντί Γιακουμάκη αλλά σαν αλλαγή του Ντέλια.
Παναγία μου!
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 5):
Maxpaok, Dimitris_L4, horkokos4, margas, Sardan
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

navigator11 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:31

Πω, πω, οι γέροι πρέπει να είστε πλειοψηφία εδώ μέσα.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Nikos 74 έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 05:31 Αυτού του είδους τα φιλικά δεν θα δείξουν τίποτα. Από την πρώτη ομάδα 7- 8 παίκτες, από ΠΑΟΚ Β 7- 8 και από δανεικούς που επέστρεψαν και θα φύγουν πάλι 4 άτομα, δεν είναι για σοβαρά συμπεράσματα.
Κάθε φιλικό έχει τη χρησιμότητά του. Άλλα περιμένει να δει από ένα φιλικό ο προπονητής στην αρχή της προετοιμασίας και με εύκολο αντίπαλο και άλλα όσο προχωράει η προετοιμασία και πρέπει να δένεται η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Psagmenos4 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:23 Από τους νεαρούς ο Μπαταούλας φάνηκε πιο έτοιμος.
Ο Σαρρης είναι μια καλη λύση για 5ο χαφ ,έχει τα στοιχεία.
Ο Ντουνγκα είναι ίσως το πιο ελπιδοφόρο project που αν δουλευτεί έχει απίστευτα στοιχεία να γίνει απίστευτο αριστερο μπακ.
Κωττας Κοσιδης Θυμιανης είναι παίκτες που στέκονται σε ομάδες superleague αλλά ως εκεί πιστεύω.
Ο Μπερδος είναι απίστευτος χειριστής της μπάλας, ωστόσο δεν έχει την ουσία, θα άξιζε να μείνει να πάρει παιχνίδια με την Α ομαδα άλλωστε πιστεύω ότι θέλουμε μεγάλο ροστερ αν παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο που είδαμε σήμερα.
Ο Μπαλντε φαίνεται ότι τα σωματικά του προσόντα είναι καλύτερα απ τους άλλους Μεσοεπιθετικα ωστόσο κάπου το χάνει και δεν ξέρω αν μπορεί να το βρει.
Τσαλοφ Τέιλορ πρέπει να φύγουν άμεσα , ειδικά ο δεύτερος ακόμα και σήμερα φάνηκε πολύ λίγος σε ένα απλό φιλικό
Αν ο Μπερδος δουλευτει οπως ο Χατσιδης θα τον δουμε

Ελπιζουμε νομιζω ολοι να μην παρει 40+ παιχνιδια φετος ο Ταισον οσο και να τον αγαπαμε αλλα να παρει η ομαδα ενα σοβαρο αριστερο εξτρεμ και απο πισω του να ερχεται ο μικρος που εχει πολυ πολυ ταλεντο

Ο Σαρρης προσωπικα στην καλυτερη του εκδοση μου φαινεται οτι μπορει να γινει ενας ρολιστας, τετοιον εχεις ηδη τον Θυμιανη και δεν παιζει, οποτε δεν βλεπω πως το παιδι θα παιξει μπαλα

Ο Μπαταουλας θα πρεπει να παει λιγο πιο πισω για να ερθει με φορα, η συγκριση με το φαινομενο κουλιερακη του εκανε κακο. μια χαρα ειναι το παιδι, ας το αφησουμε να δουλεψει
These users thanked the author loukas karadimos for the post:
geobila
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

Και εγώ είχα ελπίδες για τ οΡώσικο άτι αλλά μετα απο αυτά που είδα θυμήθηκα τον παπού μου που έλεγε: "Κλάνουν οι πεθαμένοι;"
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Διαφωνώ για τον Σαρρή, τον είδα αρκετά κοντρολαρισμένο και όχι αργό για το ύψος του. Δουλειά θέλει και παιχνίδια, η πρώτη ύλη υπάρχει.
Μην ξεχνάμε ότι ο παρτενέρ του έκανε το δεκάρι κατόπιν εντολής και πίεζε τα πάντα μπροστά, οπότε αυτός κάλυπτε για δύο.
Το μόνο που δεν μου άρεσε χθες είναι οι ευκαιρίες σε Τσάλοφ , Τέιλορ , Γκόμεζ και το κακό συναπάντημα, αυτός ο Γκόμεζ σε φάση άμυνας ήταν αλλού βαρούν τα τύμπανα αλλού χορεύει η νύφη
geobila

Δημοσίευση από geobila »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 22:16 Απογοητεύτηκα από Balde, Gomez (δεν κόβει ούτε με βαλέ), Taylor και Chalov. Θα τους ξαναδούμε στο επόμενο φιλικό.
μηπως γι αυτο ο Γκομεζ επαιξε εξτρεμ και γυρισε τον Ντουγκα πισω?
icue

Δημοσίευση από icue »

Οχι οτι μπορεις να βγαλεις συμπερασματα σε φιλικο ειδικα τετοια εποχη και με τετοιες ομαδες, αλλα ρε παιδι μου καποιοι παικτες καναν μπαμ οτι δεν κανουν για αυτο το επιπεδο. Συγκεκριμενα Λυρατζης και Γκομεζ ηταν εκτος τοπου και χρονου 45 λεπτα. Και δεν ηταν και σε καμια ενδεκαδα μπαρουτοκαπνισμενη να πεις οτι λογικο να ξεχωριζουν αρνητικα. Οι μισοι πιτσιρικαδες ηταν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

geobila έγραψε: Πέμ 02 Ιούλ 2026, 08:51
ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 22:16 Απογοητεύτηκα από Balde, Gomez (δεν κόβει ούτε με βαλέ), Taylor και Chalov. Θα τους ξαναδούμε στο επόμενο φιλικό.
μηπως γι αυτο ο Γκομεζ επαιξε εξτρεμ και γυρισε τον Ντουγκα πισω?
Πιστεύω πως ναι. Ο Dunga όταν τον πρωτοείδα, με την Κ17 (Μάϊος 2024), έπαιζε αριστερό εξτρέμ. Αριστερό μπακ ήταν ο Βυρσωκινός και ήταν πολύ καλός. Μετά γύρισε ο Bedri σαν μπακ. Εγώ για πρώτη φορά τον είδα να παίζει αριστερό μπακ στην Κ19.
Πάντως σαν αριστερό μπακ ο Dunga ήταν καλύτερος του Gomez.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”