Από τους νεαρούς ο Μπαταούλας φάνηκε πιο έτοιμος.
Ο Σαρρης είναι μια καλη λύση για 5ο χαφ ,έχει τα στοιχεία.
Ο Ντουνγκα είναι ίσως το πιο ελπιδοφόρο project που αν δουλευτεί έχει απίστευτα στοιχεία να γίνει απίστευτο αριστερο μπακ.
Κωττας Κοσιδης Θυμιανης είναι παίκτες που στέκονται σε ομάδες superleague αλλά ως εκεί πιστεύω.
Ο Μπερδος είναι απίστευτος χειριστής της μπάλας, ωστόσο δεν έχει την ουσία, θα άξιζε να μείνει να πάρει παιχνίδια με την Α ομαδα άλλωστε πιστεύω ότι θέλουμε μεγάλο ροστερ αν παίξουμε αυτό το ποδόσφαιρο που είδαμε σήμερα.
Ο Μπαλντε φαίνεται ότι τα σωματικά του προσόντα είναι καλύτερα απ τους άλλους Μεσοεπιθετικα ωστόσο κάπου το χάνει και δεν ξέρω αν μπορεί να το βρει.
Τσαλοφ Τέιλορ πρέπει να φύγουν άμεσα , ειδικά ο δεύτερος ακόμα και σήμερα φάνηκε πολύ λίγος σε ένα απλό φιλικό
Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
-
Psagmenos4
- navigator11
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2026-27
Παλιόγερος είσαι, πουλάκι μου;;marsantos έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:00Δώσε μου λίγο χρόνο..aivas19 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:15 Ανέστησες και τον Καμαρά ρε Λίσι ακόμα δεν ήρθες!!! Θα χαρεί και ο @marsantos![]()
Σκέφτομαι πως να απαντήσω.![]()
Με χιούμορ ή σοβαρά;![]()
Υγ. Τι χημική αντίδραση συμβαίνει μέσα μας μόλις βλέπουμε να κυλάνε το τοπι ασπρόμαυρες φανέλες..
Έπεφτε μαύρο στην εικόνα στο 3-1 και ήθελα να σπάσω την τηλεόραση για τα δευτερόλεπτα που χάναμε..
Κι αυτό στο πρώτο φιλικό..
Τι τραβάμε και κοντεύουμε να πενηνταρισουμε..
- These users thanked the author navigator11 for the post:
- marsantos
navigator11 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:31Παλιόγερος είσαι, πουλάκι μου;;marsantos έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:00Δώσε μου λίγο χρόνο..aivas19 έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 17:15 Ανέστησες και τον Καμαρά ρε Λίσι ακόμα δεν ήρθες!!! Θα χαρεί και ο @marsantos![]()
Σκέφτομαι πως να απαντήσω.![]()
Με χιούμορ ή σοβαρά;![]()
Υγ. Τι χημική αντίδραση συμβαίνει μέσα μας μόλις βλέπουμε να κυλάνε το τοπι ασπρόμαυρες φανέλες..
Έπεφτε μαύρο στην εικόνα στο 3-1 και ήθελα να σπάσω την τηλεόραση για τα δευτερόλεπτα που χάναμε..
Κι αυτό στο πρώτο φιλικό..
Τι τραβάμε και κοντεύουμε να πενηνταρισουμε..![]()
![]()
Η ψυχή όμως έχει τα νιάτα και τα τρεξίματα του Ζαφειρη..
- These users thanked the author marsantos for the post:
- navigator11
Αυτού του είδους τα φιλικά δεν θα δείξουν τίποτα. Από την πρώτη ομάδα 7- 8 παίκτες, από ΠΑΟΚ Β 7- 8 και από δανεικούς που επέστρεψαν και θα φύγουν πάλι 4 άτομα, δεν είναι για σοβαρά συμπεράσματα.
Αυτού του είδους τα φιλικά δεν θα δείξουν τίποτα. Από την πρώτη ομάδα 7- 8 παίκτες, από ΠΑΟΚ Β 7- 8 και από δανεικούς που επέστρεψαν και θα φύγουν πάλι 4 άτομα, δεν είναι για σοβαρά συμπεράσματα.
- ΑποστόληςΑ
Παναγία μου!Τρόμος έγραψε: Τετ 01 Ιούλ 2026, 23:13 Έχω μια αμυδρή ελπίδα για τον Τσάλοφ. Να παίξει όχι σαν φουνταριστό φορ αλλά σαν δεύτερος επιθετικός. Να μην μπαίνει δηλαδή σαν αλλαγή του Γιακουμάκη/ αντί Γιακουμάκη αλλά σαν αλλαγή του Ντέλια.