Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- Shivaspace
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
χρειάζεται τώρα μέσος έμπειρος, με σκληράδα , 98% στις μεταβιβάσεις και να έχει και λίγο ύψος..εκείνος ο σαντα μαρία είναι τέτοιος που ακούστηκε?
αυτή τη στιγμή καλύτερος στο μαρκάρισμα είναι ο ντέλιας..εγώ θα τον έβαζα κι αμυντικό χάφ να περνάνε όλα απο τα πόδια του για την πρόκριση μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης
αυτή τη στιγμή καλύτερος στο μαρκάρισμα είναι ο ντέλιας..εγώ θα τον έβαζα κι αμυντικό χάφ να περνάνε όλα απο τα πόδια του για την πρόκριση μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης
Αν δεν κάνω λάθος το χαφ είναι κλεισμένο και θα ανακοινωθεί μόλις ανακοινωθεί ο νέος προπονητής. Oh wait.
Τονι κροος γουελκαμShivaspace έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 17:58 χρειάζεται τώρα μέσος έμπειρος, με σκληράδα , 98% στις μεταβιβάσεις και να έχει και λίγο ύψος..εκείνος ο σαντα μαρία είναι τέτοιος που ακούστηκε?
- These users thanked the author DamoN for the post:
- anaximandros4
Άμεσα χρειαζόμαστε δύο μέσους από το πάνω-πάνω ράφι, με ταχύτητα, δύναμη και αθλητικά προσόντα. Ξέρω, κοστίζουν. Μείναμε με τον Ζαφείρη και τον Καμαρά για τον οποίο μετά την περσινή σεζόν δεν ξέρω τί θα μας δείξει φέτος, συν τον Σαρρή που φυσικά σε αυτή την φάση είναι στοίχημα.
Το πρόβλημα του Μεϊτέ είναι αρκετά σοβαρό, λογικά σε αγώνες θα μπει μετά τον Δεκαπενταύγουστο.
Τώρα για Πέλκα στο 8, ασχολίαστο. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και ΠΑΟΚτσάκι μέχρι κόκκαλο, αλλά ο χρόνος παραήταν αμείλικτος μαζί του παρότι κλείνει τα 33 σε 4 μήνες.
@embuji Χρόνια Πολλά.
Το πρόβλημα του Μεϊτέ είναι αρκετά σοβαρό, λογικά σε αγώνες θα μπει μετά τον Δεκαπενταύγουστο.
Τώρα για Πέλκα στο 8, ασχολίαστο. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και ΠΑΟΚτσάκι μέχρι κόκκαλο, αλλά ο χρόνος παραήταν αμείλικτος μαζί του παρότι κλείνει τα 33 σε 4 μήνες.
@embuji Χρόνια Πολλά.
- WeWillRockYou
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Σανταμαρία δεν ψήνεται για τα μέρη μας.BAPTISTE SANTAMARÍA
Πληροφορίες @RadioMARCA
Μέχρι σήμερα ΔΕΝ εξετάζει την επιλογή να πάει στον PAOK
Ο Γάλλος ακόμα ΔΕΝ έχει πάρει την απόφαση να φύγει από την Valencia
Περισσότερες πληροφορίες στη συχνότητα #radiomarca
ΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑ ΡΕ ΣΑΝΤΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚWeWillRockYou έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 18:17Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Σανταμαρία δεν ψήνεται για τα μέρη μας.BAPTISTE SANTAMARÍA
Πληροφορίες @RadioMARCA
Μέχρι σήμερα ΔΕΝ εξετάζει την επιλογή να πάει στον PAOK
Ο Γάλλος ακόμα ΔΕΝ έχει πάρει την απόφαση να φύγει από την Valencia
Περισσότερες πληροφορίες στη συχνότητα #radiomarca
- These users thanked the author Anwnimos for the post (total 2):
- navigator11, Shivaspace
Σωστή η μη συνέχιση στην ομάδα του Οζντοεφ όσο καλός και να ήταν φέτος.Ερχεται η στιγμή που κλείνει ένας κύκλος.Αυτο δεν ισχύει μόνο για ελάχιστους παίκτες - συμβολα όπως Τάισον-Βιειρινια.Επισης το καλύτερο που άκουσα είναι να συνεχίσει ο Μειτε στην Αλ Σαντ.Λογικα ο Λουτσεσκου θα τον θέλει να χτίσει ομάδα γύρω από αυτόν.Τι όχι?Μακάρι να ισχύει επίσης η άμεση προσθήκη ενός χαφ όπως ειπώθηκε.
Είσαι αρκετά αισιόδοξος ως προς τον Μειτε… έως υπεραισιόδοξος.Γερασίμου έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 18:16 Άμεσα χρειαζόμαστε δύο μέσους από το πάνω-πάνω ράφι, με ταχύτητα, δύναμη και αθλητικά προσόντα. Ξέρω, κοστίζουν. Μείναμε με τον Ζαφείρη και τον Καμαρά για τον οποίο μετά την περσινή σεζόν δεν ξέρω τί θα μας δείξει φέτος, συν τον Σαρρή που φυσικά σε αυτή την φάση είναι στοίχημα.
@embuji Χρόνια Πολλά.
Θα έβαζα μερικούς μήνες παραπάνω (και δεν κάνω πλάκα)
-
john4serres
Ζαφείρης-Σαρρής έτοιμοιDimitris_L4 έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 17:10 Υπαρχει τρομερο προβλημα ΚΑΙ ποσοτητας στα χαφ...ΤΡΟ ΜΕ ΡΟ...Ουτε οι προπονησεις δε θα βγαινουν...ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ...
Θυμιάνης-Mady φορτσάρουν
Meite άγνωστο
-
Χόλγκερ Τρίμχολντ
Επειδή ξεγελάσαμε τον Σου πέρσι και τον βάλαμε να κάνει προετοιμασία, νομίζετε ότι θα κάθεται κάθε χρονιά να κάνει;
- These users thanked the author Χόλγκερ Τρίμχολντ for the post (total 4):
- FreeWatcher, aivas19, Newgen9, pagotatzis
Άσε που άμα κάνει προετοιμασία μετά τραυματίζεται....Χόλγκερ Τρίμχολντ έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 18:31 Επειδή ξεγελάσαμε τον Σου πέρσι και τον βάλαμε να κάνει προετοιμασία, νομίζετε ότι θα κάθεται κάθε χρονιά να κάνει;
Μακριά από προετοιμασία να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο
Ωχ ωχ ωχ..WeWillRockYou έγραψε: Τρί 30 Ιουν 2026, 18:17 ...
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, ο Σανταμαρία δεν ψήνεται για τα μέρη μας.
Αργά ή γρήγορα θα αρχίσει το τραγούδι..
Για τα μάτια σου Μαρία..
Έχασα Σανταμαρία..
- These users thanked the author marsantos for the post (total 2):
- DamoN, navigator11