Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
tzim01

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από tzim01 »

πρεπει να αντιληφθουν καποιοι το πως δουλευει το συστημα προωθησης παιχτων ακαδημιων στην 1η ομαδα πλην μονο της μπαρτσελονα,ουτε καν ολλανδων ουτε τπτ

προωθηση ταλαντουχων 18-19χρονων---μαξ 2 χρονιες αναγνωριστικες και μαξ στις 2 επομενες πωληση----αν δεν συμβει η πωληση ειτε ο παιχτης γινεται μελος του γκρουπ για αρκετα χρονια με αρκετα απ και νταουν στον ρολο πχ αναπληρωματικος/βασικος./αναπληρωματικος και τελος αν και γινει ειτε η πωληση ειτε το να γινει σταθερο μελος του γκρουπ τον αποβαλλουν οι νεες σειρες και τον στελνουν το πιο πιθανο σε χαμηλοτερου βελυνεκουζ ομαδες.

αυτο συμβαινει στις ομαδες που δουλευουν συστηματικα τις ακαδημιες και ο αποσπασματικα,τι φερνει κερδος στην εταιρεια η αγορα ενος παιχτη πχ με 3εκ και η πωληση με 5 η ενας μικρος που ηρθε σχεδον τζαμπα και πωλειται με δεκαδες εκ. , ρητορικο το ερωτημα

αποφασιστε τι θελετε ,θελετε να παιζουν οι μικροι και καποιοι στιγμη να γινουν βασικοι που σημαινει περισσοτερα ματια αρα και μεγαλυτερο ενδεχομενο πωλησης η να υπαρχουν 4-5 παιδια επιεπδου ατρομητου για να συμπληρωνεται ενα ροστερ για λιστες κτλπ.
και μικροι θα πωληθουν και μικροι θα γινουν σημαιες και συμβολα και μικροι θα υπαρξουν που θα τους αποβαλλει ο οργανισμος γιατι το επιπεδο των ακομη πιο μικρων που θα ανεβαινουν θα ειναι καλυτερο

και με τον χωροφυλαξ και με τον αστυφυλαξ λιγο δυσκολο....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzim01 την Δευ 29 Ιουν 2026, 16:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author tzim01 for the post (total 2):
aivas19, Mica
Άβαταρ μέλους
vasgias

Δημοσίευση από vasgias »

Παιδιά συγγνώμη που ενοχλώ αλλά πού βγήκε ότι υπάρχουν σκέψεις για Μύθου και συγκεκριμένο ποσό πώλησης; (Σας παρακαλώ μην μου αναφέρετε σαν πηγή το Σ. Χολχα για το Θεο)
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DamoN έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 16:24 Κανονικά θέλει επιθετικό και μύθου για 2ο αλλά στην πρώτη στραβή να μην έχουμε τα οι άλλοι παίρνουν γιοβιτς .
Το μοναδικό λάθος για μένα που κάνει η διοίκηση είναι που ακούει τα θέλω του κόσμου .
Χατσιδης μύθου θα πρέπει να είναι οι πρώτες αλλαγές .
Και ο Μπέρδος με τον σόλα να είναι ο περσινός μυθου και χατσιδης .
Καλά, όλοι λίγο πολύ ξέρουμε εκ των προτέρων πως στο δεύτερο βαριά βαριά χαμένο του τετ α τετ, που θα στερήσει βαθμούς από την ομάδα, οι εκδηλώσεις λατρείας προς τον κάθε Μύθου θα προξενούν ρίγη περηφάνειας και συγκίνησης. Όχι τον Σέρβο μπεργκερά θα λιμπίζονται αλλά μέχρι και τον στάικερ της βρωμόγριας.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 4):
Parolos, Unpsofable78, margas, paok apo epilogi
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

Δεν τους εχω για τοσο μαλακες στην ΠΑΕ να εχουν προταση 8-10 εκ για ΜΥΘΟΥ και να μην τον δωσουν ...ανευ αντιλογιας
Αν εχουν τετοια προταση επρεπε ηδη να εχει φυγει
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ναι αλλά δεν πάει έτσι ρε μπρο.
Οταν κάνεις επένδυση 250 μυρια δεν κάθεσαι να ακούς .

Για μένα είναι πολύ απλό στο μυαλό μου .
Αν ο 2ος είναι ο γερεμεγιεφ (τίμιος Εντομεταξυ ) καλύτερα να έχω μύθου
Αν ο 2ος είναι ο Ζιβκοβιτς τότε πουλάω χατσιδη .
Αν ο 2ος είναι ο Ντεσποντοφ ο περσινός χίλιες φορές να έχω 2ο χατσιδη .
Αν χάσω όμως στον τελικό επειδή ο μύθου έχανε τετ α τετ και ο Χατσιδης έκανα χέρι ας χάσω ρε αδερφέ μπάλα είναι .
Ειδικά άμα δεν χασω από τον γαυρο και χάσω από τον ΟΦΗ δίνω και το χέρι συγχαρητήρια πάμε παρακάτω
Επόμενος στόχος
@navigator11
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Metagrafakias έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 16:14 Κανεις δεν εχει πει που παμε με τον Μυθου και να φυγει κλπ..Κανεις ομως!!
Ολοι η τουλαχιστον οι περισσοτεροι λεμε να αποκτηθει βασικο φορ και ο Μυθου να ειναι ο 2ος και να παρει περισσοτερες ευκαιριες, κατι που θα ανεβασει ακομα περισσοτερο την αξια του...
Τωρα πως βηκε το συμπερσμα οτι ο Μυθου η θα μεινει και θα ειναι βασικος, η αλλιως να πωληθει δεν ξερω..
Μαλλον καπως πρεπει να δικαιολογηθει η πωληση του....
Το αντίθετο, μάλλον πρέπει να δικαιολογησετε κάπως το να μην ξαναπουλησουμε παίχτη.

Βασίζομαι στην ακαδημία σημαίνει να είναι 1ο φορ. Το 2ο φορ που λες εσύ μάλλον εννοείς 3ο γιατί ακριβώς όμως όπως είπαν και παραπάνω, δεν έχει 2 μήνες που φωναζατε ότι δεν πήραμε φορ.
Επιπλέον δε χρειάζεται να μαντέψουμε το μέλλον άμα δεν αποδώσει καλά ακόμη και 2ο φορ να είναι τί θα λέτε. Είναι πλέον αυτονόητο, αφήσατε την ομάδα γυμνή κλπ. Τα ίδια ακριβώς ειπώθηκαν τώρα δεν έχει παρά λίγες εβδομάδες.

Θα στηρίξετε δηλαδή Μύθου έστω και ως 2ο φορ να πάρει 20+ παιχνίδια.. καλά έγινε.

Στο προηγούμενο τοπικ μόνο γράφτηκε καμιά 50 φορές ότι με το τρίδυμο Γιακουμάκης Μύθου Γερε δεν πάμε πουθενά και όλοι ζητάνε 2 φορ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Δευ 29 Ιουν 2026, 17:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
Unpsofable78, anaximandros4, paok apo epilogi
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρε συ παρολε αν κρίνουν ότι αυτό είναι το σωστό στα παπαρια μας αν στηρίξουν ή όχι
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Όχι δεν έχει να κάνει με το τί θα αποφασίσει η ομάδα.

Εγώ είμαι φουλ της λογικής να πάρουν Μύθου Χατσιδης τουλάχιστον 25 ματς φέτος.

Αλλά αν αυτό κοστίσει αγωνιστικά θα έχουμε τα παρατράγουδα και τις ίδιες κασέτες. Από αυτούς που λένε μην τους πουλήσουμε. Ε εντάξει ούτε να τους βάζουμε ούτε να τους πουλάμε. Ας τους έχουμε μόνο για προπόνηση.

ΥΓ: Τον Μύθου δεν τον ρωτήσαμε καν τί θέλει εντωμεταξυ.
These users thanked the author Parolos for the post (total 3):
Unpsofable78, margas, aivas19
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Εγώ θα γίνω αιρετικος και θα πω οτι αν φτιάξει την ψυχολογία του ο Χατσιδης, με αυτό το κορμί, θα πάει πολυ ψηλά. Άνετα και premier league.
These users thanked the author Nassos for the post (total 3):
Equalizer, aivas19, paok apo epilogi
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Να κάνω μια ερώτηση η μπαρτσελονα πχ δεν μπορεί να βρει καλύτερους από κάτι πιτσιρικάδες που έχει για αλλαγή από τις ακαδημίες;
Κάτι φορτ κάτι Ζεράρ μαρτιν κάτι φέραν κλπ ;
Έχει στόχευση ότι αν δεν κάνει ο ξένος την διαφορά καλύτερα να έχω από την ακαδημία .
Προφανώς βγάζει αφέλεια προφανώς με τόσο διαφορά επιπέδου όταν αποκλείεται από την Ίντερ είναι ότι έπαθες εσύ από τον ΟΦΗ ( σχεδόν ) προφανώς θα πάει να αποκλειστεί στο κύπελλο από Γ εθνική Ισπανίας αλλά η φιλοσοφία είναι αυτή .
Ο κόσμος το ξέρει του έχει γίνει βίωμα και κουλτούρα , προφανώς θα έχει και εκεί γκρινιάρηδες που θα λένε ναι αλλά η Ρεάλ έχει 15 τσουλου και εμείς 3 αλλά έχει μια συγκεκριμένη στόχευση .
Αυτό εννοώ
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Damon ας βγουν να το πουν όμως. Να πουν εγώ πίσω από κάθε παικταρα θέλω έναν φέρελπι παικταρα από τις ακαδημίες. Πραγματικά αυτοί που ούτως ή άλλως πάμε γήπεδο θα το χαρούμε .
These users thanked the author Taseos for the post:
DamoN
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Damon ας βγουν να το πουν όμως. Να πουν εγώ πίσω από κάθε παικταρα θέλω έναν φέρελπι παικταρα από τις ακαδημίες. Πραγματικά αυτοί που ούτως ή άλλως πάμε γήπεδο θα το χαρούμε .
Άβαταρ μέλους
margas

Δημοσίευση από margas »

Nassos έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:09 Εγώ θα γίνω αιρετικος και θα πω οτι αν φτιάξει την ψυχολογία του ο Χατσιδης, με αυτό το κορμί, θα πάει πολυ ψηλά. Άνετα και premier league.
Μην υπερβάλλετε ρε παιδιά. Δεν έδειξε τίποτα φέτος. Σαν μια δεύτερη λύση είναι καλούτσικος μόνο και μόνο επειδή είναι απ τις ακαδημίες μας, δεν πιάνει θέση ξένου και έχει μια προοπτική εξέλιξης. Πέρα από αυτό, πιο πολύ για πελκα φέρνει παρά για τζολη. Ουτε ο Χρήστος κατάφερε να σταθεί στην πρεμιερ, θα σταθεί ο χατσι; Ας τον στηρίξουμε και βλέπουμε δε χρειάζεται να τους φουσκώνουμε τα μυαλά με πρεμιερ λιγκ.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Taseos έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:15 Damon ας βγουν να το πουν όμως. Να πουν εγώ πίσω από κάθε παικταρα θέλω έναν φέρελπι παικταρα από τις ακαδημίες. Πραγματικά αυτοί που ούτως ή άλλως πάμε γήπεδο θα το χαρούμε .
Δεν χρειάζεται να το πούνε . Χρειαζεται να αρχίσουν να το κάνουν ….
Και το ξαναλεω δεν είναι εργοστάσιο σε κάθε θέση να έχεις και από έναν αλλά ρε φίλε αν δεν μπορείς να εχεισ γιαννουλη -μπαμπα και έχεις μπαμπα-Τειλορ καλύτερα να έχεις μπαμπα -ντουγκα . Ναι θα μ πεις δεν ξέρεις από πριν αν ο Τειλορ σου βγει ή όχι αλλά τό ποτενσιαλ πάνω κάτω το ξες και πόσο διαφορά θα έχει από τον μικρό σου
(Λάθος το παράδειγμα με τον Τειλορ που ήρθε με βιογραφικό αλλά έχουμε παραδείγματα μπόλικα δεν θέλω να προσβάλω παίχτες της ομάδας μας )
These users thanked the author DamoN for the post:
Metagrafakias
gervasio artigas

Δημοσίευση από gervasio artigas »

margas έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:16
Nassos έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 17:09 Εγώ θα γίνω αιρετικος και θα πω οτι αν φτιάξει την ψυχολογία του ο Χατσιδης, με αυτό το κορμί, θα πάει πολυ ψηλά. Άνετα και premier league.
Μην υπερβάλλετε ρε παιδιά. Δεν έδειξε τίποτα φέτος. Σαν μια δεύτερη λύση είναι καλούτσικος μόνο και μόνο επειδή είναι απ τις ακαδημίες μας, δεν πιάνει θέση ξένου και έχει μια προοπτική εξέλιξης. Πέρα από αυτό, πιο πολύ για πελκα φέρνει παρά για τζολη. Ουτε ο Χρήστος κατάφερε να σταθεί στην πρεμιερ, θα σταθεί ο χατσι; Ας τον στηρίξουμε και βλέπουμε δε χρειάζεται να τους φουσκώνουμε τα μυαλά με πρεμιερ λιγκ.
θα διαφωνησω φιλε μου
Ο ΧΑΤΣΙΔΗΣ εδειξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
Αν δουλευτει οπως πρεπει ειτε στον ΠΑΟΚ ειτε αλλου ΘΑ .....ΒΓΑΛΕΙ ΜΑΤΙΑ
Μακαρι για το παλληκαρι μακρια απο την ΒΑΡΕΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗ αιλλαδα
These users thanked the author gervasio artigas for the post (total 2):
aivas19, paok apo epilogi
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”