Αρα να του πουμε κ ενα μπραβο για τα νταμπλ σε χαντμπολ γυναικων κ ποδοσφαιρο γυναικων....Dimitrisou έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 14:01PaokPatraG4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 13:58 Ο ΑΣ ελέγχεται εξ'ολοκληρου από τον Σαββίδη....Οι παράλογες απαιτήσεις του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν παγώσει και το θέμα του γηπέδου στο μπάσκετ....Τα περισσότερα τμήματα έχουν προβλήματα....Το αγαπημένο μου βόλεϊ είναι δυστυχώς σε παρόμοια κατάσταση.... Όποιος νομίζει ότι ο Σαββίδης επενδύει τότε τι να πω.....Αυτός και η κομπανία που έχει μαζέψει στην ΠΑΕ δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα όλων των τμημάτων αρχής γενομένης από την ΠΑΕ....Κρίμα ....Αυτό γράφω και δεν ξαναγράφω....Να είστε καλά όλοι....Καλή συνέχεια.....![]()
![]()
Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
- Dimitris_L4
Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- george188
-
Dimitrisou
Δεν θέλω τέτοια τώρα φίλε.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 15:00Αρα να του πουμε κ ενα μπραβο για τα νταμπλ σε χαντμπολ γυναικων κ ποδοσφαιρο γυναικων....Dimitrisou έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 14:01PaokPatraG4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 13:58 Ο ΑΣ ελέγχεται εξ'ολοκληρου από τον Σαββίδη....Οι παράλογες απαιτήσεις του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν παγώσει και το θέμα του γηπέδου στο μπάσκετ....Τα περισσότερα τμήματα έχουν προβλήματα....Το αγαπημένο μου βόλεϊ είναι δυστυχώς σε παρόμοια κατάσταση.... Όποιος νομίζει ότι ο Σαββίδης επενδύει τότε τι να πω.....Αυτός και η κομπανία που έχει μαζέψει στην ΠΑΕ δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα όλων των τμημάτων αρχής γενομένης από την ΠΑΕ....Κρίμα ....Αυτό γράφω και δεν ξαναγράφω....Να είστε καλά όλοι....Καλή συνέχεια.....![]()
![]()
Μην βγαίνεις εκτός κλίματος!
-
Μπαρκαρούτσος
Κι εγώ που αποτυγχάνω στα γκομενικά μου, ο μ@λ@κ@ς ο Ρωσοπόντιος φταίει! Δεν πήραμε πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο ανδρών και δεν έχω αυτοπεποίθηση!
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post:
- george188
Ούτε μπορείτε να φανταστείτε σε τι άθλια κατάσταση είναι τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ. Οι Ακαδημίες ΠΑΟΚ πλέον λειτουργούνε σχεδόν σε όλα τα αθλήματα (εκτός ποδοσφαίρου) για παιδιά που θέλουν να παίξουν στο ΠΟΚ.
Το Τμήμα Βόλει έχει τελειώσει. Προτίμησαν να θάψουν ένα ολόκληρο τμήμα απο τα σταματήσουν μετά απο 32 χρόνια τον βιοπορισμό μέσω ΠΑΟΚ.
Μόνον Τσαλόπουλος - Χατζόπουλος μπορούν να δώσουν νέα πνοή στον ΑΣ ΠΑΟΚ και στο Βόλει.
Μαθαίνω οτι το ΚΑΘΕΣΤΩΣ συμφώνησε στήριξη απο ΠΑΕ και κατα πάσα πιθανότητα και απο ΚΑΕ και θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να κρατάει τις σφραγίδες και τα κλειδιά στα τμήματα.
Το Τμήμα Βόλει έχει τελειώσει. Προτίμησαν να θάψουν ένα ολόκληρο τμήμα απο τα σταματήσουν μετά απο 32 χρόνια τον βιοπορισμό μέσω ΠΑΟΚ.
Μόνον Τσαλόπουλος - Χατζόπουλος μπορούν να δώσουν νέα πνοή στον ΑΣ ΠΑΟΚ και στο Βόλει.
Μαθαίνω οτι το ΚΑΘΕΣΤΩΣ συμφώνησε στήριξη απο ΠΑΕ και κατα πάσα πιθανότητα και απο ΚΑΕ και θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να κρατάει τις σφραγίδες και τα κλειδιά στα τμήματα.
- abc_o_ karpouzas
Τρομερό σχόλιο...καλοπιστο...Dimitrisou έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 14:01PaokPatraG4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 13:58 Ο ΑΣ ελέγχεται εξ'ολοκληρου από τον Σαββίδη....Οι παράλογες απαιτήσεις του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν παγώσει και το θέμα του γηπέδου στο μπάσκετ....Τα περισσότερα τμήματα έχουν προβλήματα....Το αγαπημένο μου βόλεϊ είναι δυστυχώς σε παρόμοια κατάσταση.... Όποιος νομίζει ότι ο Σαββίδης επενδύει τότε τι να πω.....Αυτός και η κομπανία που έχει μαζέψει στην ΠΑΕ δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα όλων των τμημάτων αρχής γενομένης από την ΠΑΕ....Κρίμα ....Αυτό γράφω και δεν ξαναγράφω....Να είστε καλά όλοι....Καλή συνέχεια.....![]()
![]()
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post:
- Dimitrisou