Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Re: Βόλεϊ Ανδρών: Αγώνες & Νέα 2026-2027

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Dimitrisou έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 14:01
PaokPatraG4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 13:58 Ο ΑΣ ελέγχεται εξ'ολοκληρου από τον Σαββίδη....Οι παράλογες απαιτήσεις του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν παγώσει και το θέμα του γηπέδου στο μπάσκετ....Τα περισσότερα τμήματα έχουν προβλήματα....Το αγαπημένο μου βόλεϊ είναι δυστυχώς σε παρόμοια κατάσταση.... Όποιος νομίζει ότι ο Σαββίδης επενδύει τότε τι να πω.....Αυτός και η κομπανία που έχει μαζέψει στην ΠΑΕ δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα όλων των τμημάτων αρχής γενομένης από την ΠΑΕ....Κρίμα ....Αυτό γράφω και δεν ξαναγράφω....Να είστε καλά όλοι....Καλή συνέχεια.....
:opaokara: :opaokara:
Αρα να του πουμε κ ενα μπραβο για τα νταμπλ σε χαντμπολ γυναικων κ ποδοσφαιρο γυναικων....
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
george188
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 15:00
PaokPatraG4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 13:58 Ο ΑΣ ελέγχεται εξ'ολοκληρου από τον Σαββίδη....Οι παράλογες απαιτήσεις του στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχουν παγώσει και το θέμα του γηπέδου στο μπάσκετ....Τα περισσότερα τμήματα έχουν προβλήματα....Το αγαπημένο μου βόλεϊ είναι δυστυχώς σε παρόμοια κατάσταση.... Όποιος νομίζει ότι ο Σαββίδης επενδύει τότε τι να πω.....Αυτός και η κομπανία που έχει μαζέψει στην ΠΑΕ δημιουργούν τεράστια προβλήματα στην καθημερινότητα όλων των τμημάτων αρχής γενομένης από την ΠΑΕ....Κρίμα ....Αυτό γράφω και δεν ξαναγράφω....Να είστε καλά όλοι....Καλή συνέχεια.....
Αρα να του πουμε κ ενα μπραβο για τα νταμπλ σε χαντμπολ γυναικων κ ποδοσφαιρο γυναικων....
Δεν θέλω τέτοια τώρα φίλε.
Μην βγαίνεις εκτός κλίματος!
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κι εγώ που αποτυγχάνω στα γκομενικά μου, ο μ@λ@κ@ς ο Ρωσοπόντιος φταίει! Δεν πήραμε πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο ανδρών και δεν έχω αυτοπεποίθηση!
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post:
george188
Franky

Δημοσίευση από Franky »

Ούτε μπορείτε να φανταστείτε σε τι άθλια κατάσταση είναι τα τμήματα του ΑΣ ΠΑΟΚ. Οι Ακαδημίες ΠΑΟΚ πλέον λειτουργούνε σχεδόν σε όλα τα αθλήματα (εκτός ποδοσφαίρου) για παιδιά που θέλουν να παίξουν στο ΠΟΚ.

Το Τμήμα Βόλει έχει τελειώσει. Προτίμησαν να θάψουν ένα ολόκληρο τμήμα απο τα σταματήσουν μετά απο 32 χρόνια τον βιοπορισμό μέσω ΠΑΟΚ.

Μόνον Τσαλόπουλος - Χατζόπουλος μπορούν να δώσουν νέα πνοή στον ΑΣ ΠΑΟΚ και στο Βόλει.

Μαθαίνω οτι το ΚΑΘΕΣΤΩΣ συμφώνησε στήριξη απο ΠΑΕ και κατα πάσα πιθανότητα και απο ΚΑΕ και θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια να κρατάει τις σφραγίδες και τα κλειδιά στα τμήματα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Τρομερό σχόλιο...καλοπιστο...

:lol: :lol: :lol:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”