Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
astral

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από astral »

Κάποιος άργησε να πάει δουλειά σήμερα
These users thanked the author astral for the post (total 2):
embuji, Maklaz
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Μια 11αδα σαν και αυτη..
Παβλενκα
Κενι-Μεταγραφη-Μιχαηλιδης-Γιαννουλης
Μειτε-Ζαφειρης
Ζιβκοβιτς-Ντελιας-Ταισον
μεταγραφη

την περναει την Ντιναμο και ετσι φευγει μια τεραστια πιεση για εισοδο σε ευρωπαικο ομιλο....
Μετα θελεις 3-4 πινελιες στοχευμενες χωρις να εχεις πιεση χρονου...
Αλλα ο χρονος ετσι οπως φτασαμε σε πιεζει για κεντρικο αμυντικο με στοιχεια να συμπηρωνουν τον Μιχαηλιδη και αποκτηση βασικου φορ που θα τα παστελωνει...
Ο φορ επειδη κοστιζει ας ειναι και δανεικος αλλα να ειναι παικταρας!!
Δεν ειναι δυνατον να κατεβεις με Γερεμεγιεφ βασικο,εναν παικτη που τον πηρες για συγκεκριμενο ρολο να του φορτωσεις τετοιο βαρος....
Στις αλλες θεσεις δεν πρεπει να γινουν εκτπωσεις ομως..Ειδικα στο κεντρο της αμυνας και στα χαφ...
Καποιοι λενε για 8-9 μεταγραφες...
Εγω λεω οτι ειναι πολυ λιγοτερες οι αναγκες μας...
Θα προωθηθουν και νεαροι,επιβαλεται να γινει...
Μακανρι να κλεισει και μεσα στη βδοαμδα ο Γιαννουλης...Θα μας ανεβασει 5 επιπεδα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Δευ 29 Ιουν 2026, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

embuji έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:37 Ξεχασα ρε.

ΗΜΕΡΑ 9Η

Ηρθα στην δουλεια χωρις Γιαννουλη, Θα φυγω με Γιαννουλη :opaokara: :opaokara:
Κάποιος ή ρεπάρει ή τον πήρε ο ύπνος σήμερα. Οπότε no Γιαννούλης και σήμερα.

Αύριο να ξηπνήσεις στην ώρα σου :opaokara:
These users thanked the author omerta76 for the post:
embuji
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:35 Νέο τριετές συμβόλαιο προτάθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Φιοντορ Τσάλοφ. Αναμένεται η απάντηση του παίκτη ο οποίος ταξιδεύει αυτή τη στιγμή προς την Ολλανδία...
Δόθηκε deadline κατά την διάρκεια που βρισκόταν στο αεροπλάνο.

Το κινητό του εκείνη την στιγμή, ήταν σε λειτουργία πτήσης και έτσι δεν μπόρεσε να απαντήσει στην πρόταση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλέον στρέφεται σε άλλες επιλογές για την θέση του φορ, οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο.

ΥΓ: Να, κάτι τέτοια διαβάζετε από τους αρδ.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
Dimitrisou, geobila
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Πρεπει να μεινει ο Σαντσες. Ειναι οτι πιο κοντα σε Ματος, οπως ειχε ειπωθει παλαιοτερα
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

embuji έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:37 Ξεχασα ρε.

ΗΜΕΡΑ 9Η

Ηρθα στην δουλεια χωρις Γιαννουλη, Θα φυγω με Γιαννουλη :opaokara: :opaokara:
Εικόνα
These users thanked the author aivas19 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Metagrafakias έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:41 Μια 11αδα σαν και αυτη..
Παβλενκα
Μειτε-Ζαφειρης
Ζιβκοβιτς-Ντελιας-Ταισον
μεταγραφη
Για Μειτέ μην είσαι και πολύ σίγουρος...δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται....πιστεύω ότι θα πάει συντηρητικά όλην την χρονιά...
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Παβλενκα
Μειτε-Ζαφειρης
Ζιβκοβιτς-Ντελιας-Ταισον
μεταγραφη

την περναει την Ντιναμο και ετσι φευγει μια τεραστια πιεση για εισοδο σε ευρωπαικο ομιλο....
Αλλα ο χρονος ετσι οπως φτασαμε σε πιεζει για κεντρικο αμυντικο με στοιχεια να συμπηρωνουν τον Μιχαηλιδη και αποκτηση βασικου φορ που θα τα παστελωνει...
Δεν ειναι δυνατον να κατεβεις με Γερεμεγιεφ βασικο,εναν παικτη που τον πηρες για συγκεκριμενο ρολο να του φορτωσεις τετοιο βαρος....
Στις αλλες θεσεις δεν πρεπει να γινουν εκτπωσεις ομως..Ειδικα στο κεντρο της αμυνας και στα χαφ...
Μακανρι να κλεισει και μεσα στη βδοαμδα ο Γιαννουλης...Θα μας ανεβασει 5 επιπεδα!!!
Θέλουμε 2 προκρίσεις για εξασφάλιση Κόνφερενς έτσι;
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
delos15, rockcity4
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

omerta76 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:08 Αρχίσαμε άλλα σεντόνια σήμερα και αμπελοφιλοσοφίες για να γεμίζουμε σελίδες επί σελίδων χωρίς νόημα; Το ΣΚ πιάσαμε τον Κοντρέρας, τώρα θα μιλάμε για την επιτυχία-αποτυχία;
Καμία μεταγραφή θα κάνουμε ή έστω πώληση για να σκοτωθούμε πιο εποικοδομητικά εδώ μέσα; :lol:
Μην ξεχνάς πόσες σελίδες πρέπει να γεμίσουμε για να κάνουμε μεταγραφη
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

WeWillRockYou έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:12 Unpopular opinion μάλλον, αλλά αν ήταν να πωληθεί κάποιος μικρός θα προτιμούσα τον Χατσίδη από Μύθου. Δεν έχω δει βέβαια κάποια φημολογία για πιθανή πρόταση, πέρα από το σχόλιο πιο πάνω.
Καθόλου unpopular, νομίζω έχουν διαφορετικό ταβάνι. Ο Μύθου έχει στοιχεία που δεν αποκτάς μεγαλύτερος, ο Χατσίδης, καλά να είναι το παιδί, νομίζω έχει ήδη παίξει στο υψηλότερο επίπεδο που θα παίξει ποτέ στην καριέρα του. Μακάρι να μπορέσουμε να τον πουλήσουμε, αλλά δεν το βλέπω.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
WeWillRockYou, Montrealiotis, Gregk19262000
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 11:04
WeWillRockYou έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:12 Unpopular opinion μάλλον, αλλά αν ήταν να πωληθεί κάποιος μικρός θα προτιμούσα τον Χατσίδη από Μύθου. Δεν έχω δει βέβαια κάποια φημολογία για πιθανή πρόταση, πέρα από το σχόλιο πιο πάνω.
Καθόλου unpopular, νομίζω έχουν διαφορετικό ταβάνι. Ο Μύθου έχει στοιχεία που δεν αποκτάς μεγαλύτερος, ο Χατσίδης, καλά να είναι το παιδί, νομίζω έχει ήδη παίξει στο υψηλότερο επίπεδο που θα παίξει ποτέ στην καριέρα του. Μακάρι να μπορέσουμε να τον πουλήσουμε, αλλά δεν το βλέπω.
Ο Κόλκας είπε για 10 μύρια (!) πρόταση από Αμβούργο 2.5 βδομάδες πριν. Δεν ξέρω αν ισχύει
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

aivas19 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:15 Είναι το «βάρος» στην ομάδα φίλε Wewillrockyou καθώς και το timing για ανανέωση του ρόστερ. Δύσκολες αποφάσεις. 2.5 μαζί παίρνουν οι Καμαρά και Ντεσπότοφ και Τουρκία και Αραβία μπορεί να βρεις να τους δώσεις (δεν περιμένω να βγάλουμε πάνω απο 3-4 μύρια έσοδα απο πώληση και των 2). Αλλά αν μείνουν δε μπορούν να είναι στον πάγκο γιατί αν τελικά γίνει αυτό θα έχουμε άλλα θέματα
Και γω πιστεύω πως θα βρουν ομάδα στις συγκεκριμένες αγορές και κατανοώ και την ανάγκη για ανανέωση.
Με Λουτσέσκου προπονητή θεωρούσα δεδομένη την αποχώρηση τους.
Από την άλλη, δεν τους θεωρώ τόσο κακούς παίκτες, όσο φάνηκαν πέρσι που ταλαιπωρήθηκαν και από τραυματισμούς και θα κλείσουν φέτος τα 30 και οι δύο. Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως προσφέρουν νούμερα, παρά τα δεδομένα μειονεκτήματα τους.

Σε άλλα νέα, παίζει παντού πλέον η βελτιωμένη πρόταση για Γιαννούλη, ελπίζω σύντομα να είναι κοντά μας.
Επίσης ένα Ισπανός δημοσιογράφος της Espanyol έχει γράψει στο Χ πως ο Moisés Hurtado βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει βοηθός του Lisci. Ο Ουρτάδο έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από Ελλάδα τη σεζόν 2010/2011 στον ΟΣΦΠ επί εποχής Βαλβέρδε.
https://www.transfermarkt.com/moises-hu ... iner/64905
Demir

Δημοσίευση από Demir »

σιγουρα ηρθε ενδιαφερον για 8 εκ για μυθου .. δεν ξερω τι εγινε μετα ομως... μου ειχε μεταφερθει πως με 10 συν ποσοστο θα λεγαμε ναι μαλλον..
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

aivas19 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:58
Παβλενκα
Μειτε-Ζαφειρης
Ζιβκοβιτς-Ντελιας-Ταισον
μεταγραφη

Θέλουμε 2 προκρίσεις για εξασφάλιση Κόνφερενς έτσι;
ναι αλλα παιρνοντας την Ντιναμο εχεις 2 ευκαιριες για προκριση σε ομιλο και αν κατεβεις κονφερενς πιθανον με ευκολη ομαδα...
Δεν εχεις το αγχος του τελικου,οτι εχασα και χαθηκα...Μπορεις να εισαι πιο ανετος μεταγραφικα να συμπληρωσεις τα κενα σου...
Αυτη τη στιγμη ομως δεν πρεπει να ειμαστε ανετοι στα 2-3 κενα που εχουμε και κανουν μπαμ..
Αν ισχυει και για τον Μειτε αυτο που λεει ο φιλος θελεις αμεσα και χαφ για βασικο!!
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
aivas19
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

aivas19 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 11:06
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 11:04
Ο Κόλκας είπε για 10 μύρια (!) πρόταση από Αμβούργο 2.5 βδομάδες πριν. Δεν ξέρω αν ισχύει
Ακραίο! Μακάρι και μακάρι να τον δώσουμε, είναι τρελό ποσό. Αλλά πολύ αμφιβάλλω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”