Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
- Metagrafakias
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Μια 11αδα σαν και αυτη..
Παβλενκα
Κενι-Μεταγραφη-Μιχαηλιδης-Γιαννουλης
Μειτε-Ζαφειρης
Ζιβκοβιτς-Ντελιας-Ταισον
μεταγραφη
την περναει την Ντιναμο και ετσι φευγει μια τεραστια πιεση για εισοδο σε ευρωπαικο ομιλο....
Μετα θελεις 3-4 πινελιες στοχευμενες χωρις να εχεις πιεση χρονου...
Αλλα ο χρονος ετσι οπως φτασαμε σε πιεζει για κεντρικο αμυντικο με στοιχεια να συμπηρωνουν τον Μιχαηλιδη και αποκτηση βασικου φορ που θα τα παστελωνει...
Ο φορ επειδη κοστιζει ας ειναι και δανεικος αλλα να ειναι παικταρας!!
Δεν ειναι δυνατον να κατεβεις με Γερεμεγιεφ βασικο,εναν παικτη που τον πηρες για συγκεκριμενο ρολο να του φορτωσεις τετοιο βαρος....
Στις αλλες θεσεις δεν πρεπει να γινουν εκτπωσεις ομως..Ειδικα στο κεντρο της αμυνας και στα χαφ...
Καποιοι λενε για 8-9 μεταγραφες...
Εγω λεω οτι ειναι πολυ λιγοτερες οι αναγκες μας...
Θα προωθηθουν και νεαροι,επιβαλεται να γινει...
Μακανρι να κλεισει και μεσα στη βδοαμδα ο Γιαννουλης...Θα μας ανεβασει 5 επιπεδα!!!
Παβλενκα
Μειτε-Ζαφειρης
Ζιβκοβιτς-Ντελιας-Ταισον
μεταγραφη
την περναει την Ντιναμο και ετσι φευγει μια τεραστια πιεση για εισοδο σε ευρωπαικο ομιλο....
Αλλα ο χρονος ετσι οπως φτασαμε σε πιεζει για κεντρικο αμυντικο με στοιχεια να συμπηρωνουν τον Μιχαηλιδη και αποκτηση βασικου φορ που θα τα παστελωνει...
Δεν ειναι δυνατον να κατεβεις με Γερεμεγιεφ βασικο,εναν παικτη που τον πηρες για συγκεκριμενο ρολο να του φορτωσεις τετοιο βαρος....
Στις αλλες θεσεις δεν πρεπει να γινουν εκτπωσεις ομως..Ειδικα στο κεντρο της αμυνας και στα χαφ...
Μακανρι να κλεισει και μεσα στη βδοαμδα ο Γιαννουλης...Θα μας ανεβασει 5 επιπεδα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Δευ 29 Ιουν 2026, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάποιος ή ρεπάρει ή τον πήρε ο ύπνος σήμερα. Οπότε no Γιαννούλης και σήμερα.embuji έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:37 Ξεχασα ρε.
ΗΜΕΡΑ 9Η
Ηρθα στην δουλεια χωρις Γιαννουλη, Θα φυγω με Γιαννουλη![]()
![]()
Αύριο να ξηπνήσεις στην ώρα σου
Δόθηκε deadline κατά την διάρκεια που βρισκόταν στο αεροπλάνο.ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:35 Νέο τριετές συμβόλαιο προτάθηκε από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Φιοντορ Τσάλοφ. Αναμένεται η απάντηση του παίκτη ο οποίος ταξιδεύει αυτή τη στιγμή προς την Ολλανδία...
Το κινητό του εκείνη την στιγμή, ήταν σε λειτουργία πτήσης και έτσι δεν μπόρεσε να απαντήσει στην πρόταση.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πλέον στρέφεται σε άλλες επιλογές για την θέση του φορ, οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο.
ΥΓ: Να, κάτι τέτοια διαβάζετε από τους αρδ.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
- Dimitrisou, geobila
-
MagdiTolba
Πρεπει να μεινει ο Σαντσες. Ειναι οτι πιο κοντα σε Ματος, οπως ειχε ειπωθει παλαιοτερα
Για Μειτέ μην είσαι και πολύ σίγουρος...δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση βρίσκεται....πιστεύω ότι θα πάει συντηρητικά όλην την χρονιά...Metagrafakias έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:41 Μια 11αδα σαν και αυτη..
Παβλενκα
Μειτε-Ζαφειρης
Ζιβκοβιτς-Ντελιας-Ταισον
μεταγραφη
Θέλουμε 2 προκρίσεις για εξασφάλιση Κόνφερενς έτσι;Metagrafakias έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:41 Μια 11αδα σαν και αυτη..
Παβλενκα
Μειτε-Ζαφειρης
Ζιβκοβιτς-Ντελιας-Ταισον
μεταγραφη
Μην ξεχνάς πόσες σελίδες πρέπει να γεμίσουμε για να κάνουμε μεταγραφηomerta76 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:08 Αρχίσαμε άλλα σεντόνια σήμερα και αμπελοφιλοσοφίες για να γεμίζουμε σελίδες επί σελίδων χωρίς νόημα; Το ΣΚ πιάσαμε τον Κοντρέρας, τώρα θα μιλάμε για την επιτυχία-αποτυχία;
Καμία μεταγραφή θα κάνουμε ή έστω πώληση για να σκοτωθούμε πιο εποικοδομητικά εδώ μέσα;![]()
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Καθόλου unpopular, νομίζω έχουν διαφορετικό ταβάνι. Ο Μύθου έχει στοιχεία που δεν αποκτάς μεγαλύτερος, ο Χατσίδης, καλά να είναι το παιδί, νομίζω έχει ήδη παίξει στο υψηλότερο επίπεδο που θα παίξει ποτέ στην καριέρα του. Μακάρι να μπορέσουμε να τον πουλήσουμε, αλλά δεν το βλέπω.WeWillRockYou έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:12 Unpopular opinion μάλλον, αλλά αν ήταν να πωληθεί κάποιος μικρός θα προτιμούσα τον Χατσίδη από Μύθου. Δεν έχω δει βέβαια κάποια φημολογία για πιθανή πρόταση, πέρα από το σχόλιο πιο πάνω.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 3):
- WeWillRockYou, Montrealiotis, Gregk19262000
Ο Κόλκας είπε για 10 μύρια (!) πρόταση από Αμβούργο 2.5 βδομάδες πριν. Δεν ξέρω αν ισχύειΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 11:04Καθόλου unpopular, νομίζω έχουν διαφορετικό ταβάνι. Ο Μύθου έχει στοιχεία που δεν αποκτάς μεγαλύτερος, ο Χατσίδης, καλά να είναι το παιδί, νομίζω έχει ήδη παίξει στο υψηλότερο επίπεδο που θα παίξει ποτέ στην καριέρα του. Μακάρι να μπορέσουμε να τον πουλήσουμε, αλλά δεν το βλέπω.WeWillRockYou έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:12 Unpopular opinion μάλλον, αλλά αν ήταν να πωληθεί κάποιος μικρός θα προτιμούσα τον Χατσίδη από Μύθου. Δεν έχω δει βέβαια κάποια φημολογία για πιθανή πρόταση, πέρα από το σχόλιο πιο πάνω.
- WeWillRockYou
Και γω πιστεύω πως θα βρουν ομάδα στις συγκεκριμένες αγορές και κατανοώ και την ανάγκη για ανανέωση.aivas19 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:15 Είναι το «βάρος» στην ομάδα φίλε Wewillrockyou καθώς και το timing για ανανέωση του ρόστερ. Δύσκολες αποφάσεις. 2.5 μαζί παίρνουν οι Καμαρά και Ντεσπότοφ και Τουρκία και Αραβία μπορεί να βρεις να τους δώσεις (δεν περιμένω να βγάλουμε πάνω απο 3-4 μύρια έσοδα απο πώληση και των 2). Αλλά αν μείνουν δε μπορούν να είναι στον πάγκο γιατί αν τελικά γίνει αυτό θα έχουμε άλλα θέματα
Με Λουτσέσκου προπονητή θεωρούσα δεδομένη την αποχώρηση τους.
Από την άλλη, δεν τους θεωρώ τόσο κακούς παίκτες, όσο φάνηκαν πέρσι που ταλαιπωρήθηκαν και από τραυματισμούς και θα κλείσουν φέτος τα 30 και οι δύο. Το σημαντικότερο βέβαια είναι πως προσφέρουν νούμερα, παρά τα δεδομένα μειονεκτήματα τους.
Σε άλλα νέα, παίζει παντού πλέον η βελτιωμένη πρόταση για Γιαννούλη, ελπίζω σύντομα να είναι κοντά μας.
Επίσης ένα Ισπανός δημοσιογράφος της Espanyol έχει γράψει στο Χ πως ο Moisés Hurtado βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει βοηθός του Lisci. Ο Ουρτάδο έχει περάσει ως ποδοσφαιριστής από Ελλάδα τη σεζόν 2010/2011 στον ΟΣΦΠ επί εποχής Βαλβέρδε.
https://www.transfermarkt.com/moises-hu ... iner/64905
σιγουρα ηρθε ενδιαφερον για 8 εκ για μυθου .. δεν ξερω τι εγινε μετα ομως... μου ειχε μεταφερθει πως με 10 συν ποσοστο θα λεγαμε ναι μαλλον..
- Metagrafakias
ναι αλλα παιρνοντας την Ντιναμο εχεις 2 ευκαιριες για προκριση σε ομιλο και αν κατεβεις κονφερενς πιθανον με ευκολη ομαδα...aivas19 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:58Θέλουμε 2 προκρίσεις για εξασφάλιση Κόνφερενς έτσι;Metagrafakias έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:41 Μια 11αδα σαν και αυτη..
Παβλενκα
Μειτε-Ζαφειρης
Ζιβκοβιτς-Ντελιας-Ταισον
μεταγραφη
Δεν εχεις το αγχος του τελικου,οτι εχασα και χαθηκα...Μπορεις να εισαι πιο ανετος μεταγραφικα να συμπληρωσεις τα κενα σου...
Αυτη τη στιγμη ομως δεν πρεπει να ειμαστε ανετοι στα 2-3 κενα που εχουμε και κανουν μπαμ..
Αν ισχυει και για τον Μειτε αυτο που λεει ο φιλος θελεις αμεσα και χαφ για βασικο!!
- These users thanked the author Metagrafakias for the post:
- aivas19
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Ακραίο! Μακάρι και μακάρι να τον δώσουμε, είναι τρελό ποσό. Αλλά πολύ αμφιβάλλω.aivas19 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 11:06Ο Κόλκας είπε για 10 μύρια (!) πρόταση από Αμβούργο 2.5 βδομάδες πριν. Δεν ξέρω αν ισχύειΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 11:04Καθόλου unpopular, νομίζω έχουν διαφορετικό ταβάνι. Ο Μύθου έχει στοιχεία που δεν αποκτάς μεγαλύτερος, ο Χατσίδης, καλά να είναι το παιδί, νομίζω έχει ήδη παίξει στο υψηλότερο επίπεδο που θα παίξει ποτέ στην καριέρα του. Μακάρι να μπορέσουμε να τον πουλήσουμε, αλλά δεν το βλέπω.WeWillRockYou έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 10:12 Unpopular opinion μάλλον, αλλά αν ήταν να πωληθεί κάποιος μικρός θα προτιμούσα τον Χατσίδη από Μύθου. Δεν έχω δει βέβαια κάποια φημολογία για πιθανή πρόταση, πέρα από το σχόλιο πιο πάνω.