Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II

Δημοσίευση από Special 4 »

Ό, τι καλύτερο ο Μητσάρας για να πιάσει τόπο το Value Pillar.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

astral έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 08:06 Καλά δε σε αναγκάζει κανείς να υιοθετήσεις την κάθε ρατσιστική βλακεία που διαβάζεις
Δεν θέλω να δώσω συνέχεια, αλλά η βιολογική πτώση του Μπάμπα απο 29 στα 33 δεν συνάδει με την συγκεκριμένη ηλικία. Και το να θεωρείς ρατσιστικό το ότι μιλάμε για το τί δηλώνει κάποιος στο ληξιαρχείο μου φαίνεται υπερβολή. Κανένας ΑΡΔ δεν θα επηρεάσει την γνώμη μου, απλά το αναφέρω γιατί οι συγκεκριμένοι, όπως και να το κάνουμε, ίσως ξερουν κάτι παραπάνω. Γιατί για τόσο λεπτό ζήτημα δεν θα έβγαιναν δημόσια να το στηλιτεύσουν (τόσο εύκολα και τόσο συχνά). Το κόβω εδώ γιατί σπαμάρουμε το τόπικ.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

54 είναι τον έχω δει να πολεμάει στην σομαλια στο black hawk down
These users thanked the author DamoN for the post (total 9):
paokspren, Azrael, vasgias, astral, Newgen9, aivas19, icue, rockcity4, SCIFO
Άβαταρ μέλους
GianD

Δημοσίευση από GianD »

Είναι πάρα πολύ λογική η πτώση του Μπαμπα και δεν φταίει η ηλικία μόνο

Όταν ένας παίκτης, πριν έρθει στον ΠΑΟΚ, βγάζει τραυματισμούς και παίζει μάξιμουμ 20-25 ματς την σεζόν και επι 4 συναπτά έτη παίζει μόνος του στην θέση 45-50 παιχνίδια την σεζόν, είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει κατακόρυφη πτώση

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι κάνει από μόνος του διαχείριση στους αγώνες για να μην τραυματιστεί
These users thanked the author GianD for the post (total 2):
Aigle_Noir, astral
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Magpies4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 08:32
astral έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 08:06 Καλά δε σε αναγκάζει κανείς να υιοθετήσεις την κάθε ρατσιστική βλακεία που διαβάζεις
Δεν θέλω να δώσω συνέχεια, αλλά η βιολογική πτώση του Μπάμπα απο 29 στα 33 δεν συνάδει με την συγκεκριμένη ηλικία. Και το να θεωρείς ρατσιστικό το ότι μιλάμε για το τί δηλώνει κάποιος στο ληξιαρχείο μου φαίνεται υπερβολή. Κανένας ΑΡΔ δεν θα επηρεάσει την γνώμη μου, απλά το αναφέρω γιατί οι συγκεκριμένοι, όπως και να το κάνουμε, ίσως ξερουν κάτι παραπάνω. Γιατί για τόσο λεπτό ζήτημα δεν θα έβγαιναν δημόσια να το στηλιτεύσουν (τόσο εύκολα και τόσο συχνά). Το κόβω εδώ γιατί σπαμάρουμε το τόπικ.
Δεν θέλω να δώσω συνέχεια - μια παράγραφος ανυπόστατων μαλακιών - το κόβω εδώ.
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
DamoN, aivas19
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Δεν εχουμε εδω μεσα τιποτα πετσια απο Γερμανια να κανουν μια επισκεψη εκει στο Άουγκσμπουργκ για μια πολιτισμενη κουβεντα; Γανιασαμε! Ποσα να δωσουμε για 31ετων παικτη που πηρατε ελευθερο ρε ανιωθοι;;;
These users thanked the author nunies4 for the post (total 5):
GianD, Dimitris_L4, george188, Newgen9, aivas19
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Εντάξει αυτό με τη δήλωση των γεννήσεων είναι σοβαρό θέμα στη Νιγηρία, δεν ξέρω αν ισχύει και στη Γκάνα η στον ίδιο τον μπαμπα. Αλλά μόνο και μονο που έφυγε ο σκύλος, από την ακκρα να πάει στην άλλη άκρη της Αφρικής, για να φάει γιανκηδες, αξίζει νέο συμβόλαιο.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Αντι να καταλήξουμε να ψάχνουμε τη διεύθυνση του Ληξίαρχου για διακρατικό πεσίμι, μάθετε πως ο Μπαμπα είχε θέμα στο γόνατό του και παρολ αυτά ήταν αξιοπρεπής. Και έβγαλε ένα κάρο αγώνες γιατί ο προπονητής δεν έβρισκε χρόνο για τον αντικαταστάτη ούτε στο εσωτερικό διπλό. Επειδή δεν τον εμπιστευόταν. Καλώς, κακώς, σωστά ή λάθος.

Αν μοιραστεί χρόνο με Γιαννούλη θα έχουμε σούπερ δίδυμο, ένα από τα ανώτερα στην Ελλάδα ΕΒΕΡ
These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
Dimitris_L4, ΚΩΣΤΑΣ2019, Apil44, adam04
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Καλημέρα παιδιά.

Με βάση την ιστορικότητα τα δημοσιεύματα είναι πίσω από τις τρέχουσες εξελίξεις.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
Equalizer, vasgias, GianD, marsantos
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Οποτε εχουμε Ελουστοντο, Γιαννουλη.

Θελουμε: Ενα ακομα στοπερ, Ενα αριστερο εξτρεμ ενα χαφ(τουλαχιστον) και μια φορακλα.

4 ακομα τουλαχιστον μεταγραφες για να πουμε οτι ειμαστε κομπλε.

Σιγα σιγα πρεπει να μπει στην συζητηση και το κομματι αποδεσμευση. Πρεπει να φυγει το λιπος.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
Dimitris_L4, george188, aivas19
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

SCIFO έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 00:42 Δεν ξερω Navi αυτος ο Ιταλοσπανιολος πολύ ευγενική φυσιογνωμία η φάτσα του δεν ξέρεις τι να περιμένεις. Να περιμένουμε τα φιλικά που λέει και ο Marsantos ιδίως τα τελευταία. Στην Ιντερ φέρανε πέρσι τον Κιβου οΚ ο Κιβου αλλα προϋπηρεσία λιγότερη απο του δικού μας. Δεν άλλαξε τίποτε διωξανε τη σαβούρα κυρίως του πάγκου ανανεωθηκανε εκει και το σηκωσανε περιπατο
Η κοινή λογική, φίλε, λέει ότι σε ένα παντελώς άγνωστο επαγγελματικό περιβάλλον, πρώτη φορά κιόλας σε μιαν άλλη χώρα, επιχειρεί κάποιος προϊστάμενος τις αλλαγές, που έχει κατά νου, προϊόντος του χρόνου. Παίρνοντας πρώτα έναν εύλογο χρόνο για να καταλήξει στην έκταση που απαιτούνται. Προφανώς και εν ευθέτω χρόνω περιμένουμε όλοι μας να προσδώσει στο παιχνίδι, τακτικά κι επί χόρτου, της ομάδας τη δική του φιλοσοφία ο Λίσι. Αλλά στην αρχή ο μόνος στόχος, στο δικό μου τουλάχιστον μυαλό, οφείλει να είναι η ... εξαγορά ηρεμίας και χρόνου μέσω των αποτελεσμάτων.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
marsantos, SCIFO
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Εαν παντως ως λιπος θεωρειτε παικτες τυπου Ντεσποτοφ και Καμαρα θεωρω οτι ειναι λαθος αυτη την στιγμη να παραχωρηθουν. Αφενως γιατι δεν πιστευω οτι θα βρεθουν καλυτεροι χωρις να ματωσουμε και αφετερου θα πρεπει να μεινει στην ομαδα ενα κομματι ομοιογενειας που θα βοηθησει στην μεταβαση και ενσωματωση των καινουργιων.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Δεξια εχω Ζιβκο-χατσιδη. Περισσευει ο Δεσποτας. Καλυτερα το συμβολαιο του να πηγαινε σε ενα τοπ χαφ ή αριστερο εξτρεμ.
These users thanked the author embuji for the post:
ΚΩΣΤΑΣ2019
Άβαταρ μέλους
paoki19

Δημοσίευση από paoki19 »

Εγώ θα πω ΜΠΡΑΒΟ στον Μήτσο γιατί ειναι γνησιο ΠΑΟΚτσακι. Εχει δεχθεί πρόταση και απο τους 3 του ΠΟΚ γιατί ξέρουν ότι ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ αριστερό μπακ Έλληνας αυτή την στιγμή και τους έριξε άκυρο και ανέμενε τον ΠΑΟΚ.

Ο Ελουστοντο του ΠΑΟΚ.

Μπράβο και παλι Μήτσο!
These users thanked the author paoki19 for the post (total 3):
Dimitris_L4, embuji, Newgen9
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Λιπος ειναι ο Τσαλοφ, ο Γκομεζ , ο Λυρατζης κλπ κλπ.. Ντεσπο κ Καμαρα πρεπει να ειναι μαζι μας στα πρωτα ευρωπαικα γτ δε μας παιρνει...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
embuji
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”