Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026 II
Έπεισε τον Τάισον για ανανέωση ο νέος κόουτς! "sign re malaka ( το αυτόγραφο! ), είμαι θαυμαστής σου, στο δωμάτιο μου, είχα αφίσα σου δίπλα από της Παπαρίζου!
Είναι συγκεκριμένες οι θέσεις στις οποίες όταν φέρουμε πανωραφίσιο παίκτη θα κλείσουμε μιά τεράστια τρύπα στο ρόστερ.
1. Αριστερό μπάκ: έχω τεράστια χαρά που κλείνουμε Γιαννούλη. Μιλάμε για upgrade.
2. Φόρ : νομίζω και εκεί θα έρθει δυνατή μεταγραφή.
3. Χαφ : Ένα χαφ σκύλος, και ένας πιό μπαλάτος. Για να περνάει η μπάλα σωστά από τα μπάκ στην μπροστινή γραμμή και να δουλεύει το τρανζίσιον.
4. Αρ. εξτρέμ: Εναν ταχύτατο αντικαταστάτη του Τάισον. Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχει διεμβολιστές. Ίσως λίγο ο Σορετίρε αλλά δεν ξέρω αν μπορεί.
5. Σεντερ μπακ: Χρειαζόμαστε και έναν θηριώδη σέντερ μπακ, ίσως και δύο. Αλλά αυτή την στιγμή ο ένας θα κλείσει τρύπα.
Γιά να δούμε λοιπόν.
(*) Το οτι έρχεται ο Γιαννούλης μας λέει οτι θα έχουμε 4 αριστερά μπακ. Θεωρώ τουλάχιστον ο Μπάμπα (ο 40χρονος) θα αποχωρήσει. Για μένα η πτώση του Μπάμπα οφείλεται καθαρά στην πραγματική του ηλικία, όχι στο ότι τον έκαψε ο Λουτσέσκου.
1. Αριστερό μπάκ: έχω τεράστια χαρά που κλείνουμε Γιαννούλη. Μιλάμε για upgrade.
2. Φόρ : νομίζω και εκεί θα έρθει δυνατή μεταγραφή.
3. Χαφ : Ένα χαφ σκύλος, και ένας πιό μπαλάτος. Για να περνάει η μπάλα σωστά από τα μπάκ στην μπροστινή γραμμή και να δουλεύει το τρανζίσιον.
4. Αρ. εξτρέμ: Εναν ταχύτατο αντικαταστάτη του Τάισον. Ο ΠΑΟΚ σήμερα δεν έχει διεμβολιστές. Ίσως λίγο ο Σορετίρε αλλά δεν ξέρω αν μπορεί.
5. Σεντερ μπακ: Χρειαζόμαστε και έναν θηριώδη σέντερ μπακ, ίσως και δύο. Αλλά αυτή την στιγμή ο ένας θα κλείσει τρύπα.
Γιά να δούμε λοιπόν.
(*) Το οτι έρχεται ο Γιαννούλης μας λέει οτι θα έχουμε 4 αριστερά μπακ. Θεωρώ τουλάχιστον ο Μπάμπα (ο 40χρονος) θα αποχωρήσει. Για μένα η πτώση του Μπάμπα οφείλεται καθαρά στην πραγματική του ηλικία, όχι στο ότι τον έκαψε ο Λουτσέσκου.
Μαυροζωνα καποιο σουσου για το φορ που λενε βρηκανε και ειναι εκλεκτο εχεις; Να δουμε τι παιζει εκειblackzone44 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 00:01Ή ίδια πηγή που μου είπε για Elustondo ότι είναι κοντά 10 μέρες πριν βγει το όνομα μου είπε και για Γιαννουλη ότι θα κλείσει σε εμάς. Δεν έκλεισε αυτό το Σ/Κ θα κλείσει το άλλοnunies4 έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 22:25 Τι του κάνατε ρε του μαυροζωνα; Επειδή δεν ήρθε ο Γιαννούλης ακόμα; Εμφανίσου ρε εσύ, δεν θα στο χρεώσουμε![]()
![]()
Το κυρίως σύστημα που παίζει ο Λισι είναι 4-2-3-1.
Ότι και ο Ραζβαν δηλαδή.
Το ποδόσφαιρο που παίζει επίσης το ίδιο.
Ότι παίζει κάθε σοβαρή εθνική στο Μουντιάλ.
Απλά πιθανόν να προσπαθήσει να παίξει κάτι πιο γρήγορο.
Το οποίο προϋποθέτει ότι ήθελε και ο Ραζβαν.
Γρήγορα ΜΥΑΛΑ. Αν έχουν και γρήγορα πόδια καλύτερα.
Πάντα όμως η μπάλα πάει πιο γρήγορα από τα πόδια....
Ότι και ο Ραζβαν δηλαδή.
Το ποδόσφαιρο που παίζει επίσης το ίδιο.
Ότι παίζει κάθε σοβαρή εθνική στο Μουντιάλ.
Απλά πιθανόν να προσπαθήσει να παίξει κάτι πιο γρήγορο.
Το οποίο προϋποθέτει ότι ήθελε και ο Ραζβαν.
Γρήγορα ΜΥΑΛΑ. Αν έχουν και γρήγορα πόδια καλύτερα.
Πάντα όμως η μπάλα πάει πιο γρήγορα από τα πόδια....
Παίζει και 5-3-2, αλλά το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι διαμορφωμένο για 4-2-3-1 και οι παίκτες συνηθισμένοι σε αυτό.
Κάποια απόδειξη γι' αυτό που λες υπάρχει ή απλά ήταν η ώρα για το ημι-ρατσιστικό στερεότυπο της ημέρας?Magpies4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 06:54 Θεωρώ τουλάχιστον ο Μπάμπα (ο 40χρονος) θα αποχωρήσει. Για μένα η πτώση του Μπάμπα οφείλεται καθαρά στην πραγματική του ηλικία, όχι στο ότι τον έκαψε ο Λουτσέσκου.
Πέρα από τα συστήματα ο Λουτσέσκου δεν έπαιζε με 6άρια αλλά με 8άρια στους 2 του 4231. Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά πιστεύω. Το 2 στο κέντρο χωρίς 6άρι, που το πληρώσαμε φυσικά (αυτό είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός), αλλά ΟΚ αυτή ήταν η επιλογή του προπονητή.
Ο Λίsci θα έχει σίγουρα 6άρι με τρεξίματα που σημαίνει οτι θα δούμε έναν πιό κομπακτ ΠΑΟΚ χωρίς τα κενά μπροστά απ τα σέντερ μπάκ. Αν το πρωταρχικό του σύστημα είναι 532, τότε αυτό θα αλλάξει λίγο τους παίκτες που θα αποκτηθούν σε σχέση με το 4231. Κρατάω μιά πισινή οτι μπορεί να παίξει με 4231 στην αρχή, δηλαδή να προσαρμοστεί σε αυτό που παίζαμε, αλλά με καθαρό 6άρι. Το ερώτημα είναι πού θα παίξει ο Ντέλιας. Ίσως τον ξεκινήσει αριστερά και όχι στο 10, ή με εναλλαγή. Και αυτό είναι ένα ερώτημα.
Ο Λίsci θα έχει σίγουρα 6άρι με τρεξίματα που σημαίνει οτι θα δούμε έναν πιό κομπακτ ΠΑΟΚ χωρίς τα κενά μπροστά απ τα σέντερ μπάκ. Αν το πρωταρχικό του σύστημα είναι 532, τότε αυτό θα αλλάξει λίγο τους παίκτες που θα αποκτηθούν σε σχέση με το 4231. Κρατάω μιά πισινή οτι μπορεί να παίξει με 4231 στην αρχή, δηλαδή να προσαρμοστεί σε αυτό που παίζαμε, αλλά με καθαρό 6άρι. Το ερώτημα είναι πού θα παίξει ο Ντέλιας. Ίσως τον ξεκινήσει αριστερά και όχι στο 10, ή με εναλλαγή. Και αυτό είναι ένα ερώτημα.
Ρατσιστικό είναι, γιατί βάζεις το ημί ;paokspren έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 07:47Κάποια απόδειξη γι' αυτό που λες υπάρχει ή απλά ήταν η ώρα για το ημι-ρατσιστικό στερεότυπο της ημέρας?Magpies4 έγραψε: Δευ 29 Ιουν 2026, 06:54 Θεωρώ τουλάχιστον ο Μπάμπα (ο 40χρονος) θα αποχωρήσει. Για μένα η πτώση του Μπάμπα οφείλεται καθαρά στην πραγματική του ηλικία, όχι στο ότι τον έκαψε ο Λουτσέσκου.
Είναι καθαρά μύθος οτι σε συγκεκριμένες χώρες της Αφρικής δεν δηλώνουν στο ληξιαρχείο την πραγματική μέρα γεννήσεως.
(στην ηλικία του Μπάμπα έχουν αναφερθεί πολλάκις και αντιπαθείς ΑΡΔ, που μόνο τυχαίο δεν το λες).
Καλά δε σε αναγκάζει κανείς να υιοθετήσεις την κάθε ρατσιστική βλακεία που διαβάζεις
Νέα βελτιωμένη πρόταση για Γιαννούλη 3,5+1 με μπόνους σύμφωνα με το 24
Βέβαια γιατί εγώ θυμάμαι ότι και η προηγούμενη τόσο ήταν;
Βέβαια γιατί εγώ θυμάμαι ότι και η προηγούμενη τόσο ήταν;
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
- dionisisbasi, vasgias
Δεν ήταν 3+1 ? Ίσως μπήκαν και έξτρα μπόνους ?
Σε κάθε περίπτωση, άντε να τελειώνουμε
Σε κάθε περίπτωση, άντε να τελειώνουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Δευ 29 Ιουν 2026, 08:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για το Θεό, άντε δεχτείτε την πρόταση εκεί στο κωλοχωρι σας
Ήδη δίνουμε παραπάνω από όσο έπρεπε
Άντε να χαρώ εγω
Ήδη δίνουμε παραπάνω από όσο έπρεπε
Άντε να χαρώ εγω
4,5Μ για 31χρονο παίχτη νέο ρεκόρ μεταγραφής ο ΠΑΟΚ του μπατιρη σωστά?
Δε θυμάμαι ακριβότερη μεταγραφή για 30+.
Δε θυμάμαι ακριβότερη μεταγραφή για 30+.
- These users thanked the author Parolos for the post:
- paok apo epilogi
- Dimitris_L4
Για να το εβγαλαν ολοι περι νεας προτασης, η λογικη λεει οτι κλεινει ο Μητσαρας!!!