27. Magomed Ozdoev
-
john4serres
- Kabamaru11
Re: 27. Magomed Ozdoev
Όταν έχεις την ευχέρεια και την πολυτέλεια του χρόνου να το κάνεις, αυτό κάνεις.
Όταν πιέζεσαι χρονικά και εκ των καταστάσεων, εκεί είναι το θέμα τι κάνεις.
Όταν πιέζεσαι χρονικά και εκ των καταστάσεων, εκεί είναι το θέμα τι κάνεις.
Τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα
Όταν ήταν ένα πεθάνεις μέσα στο γήπεδο εσύ προτιμούσες να σκοράρεις και να μην πάνηγυρίζεις καν.... τώρα σάλια μαλια
Όταν ήταν ένα πεθάνεις μέσα στο γήπεδο εσύ προτιμούσες να σκοράρεις και να μην πάνηγυρίζεις καν.... τώρα σάλια μαλια
Δεν θα τον κρατουσα.Ας παμε σε κατι διαφορετικο.
- These users thanked the author Azrael for the post:
- Montrealiotis
-
Psagmenos4
O νέος προπονητής θέλει ταχύτητα άρα δεν νομίζω ότι είναι ο Οζντόεφ ο κατάλληλος.
Συζητάει λένε οι Τούρκοι με Ερζπουρουμσπορ...
Ποτέ δε μου άρεσε.
Δε νομίζω ότι ταιριάζει και στον Λισι.
34 χρόνων πλέον.
Νομίζω ότι πρέπει να φύγει.
Αρκεί να έρθει άμεσα χαφ όμως.
Ποτέ δε μου άρεσε.
Δε νομίζω ότι ταιριάζει και στον Λισι.
34 χρόνων πλέον.
Νομίζω ότι πρέπει να φύγει.
Αρκεί να έρθει άμεσα χαφ όμως.
Τον ξεπουλησατε στην Ερζουρουμ για ένα κουστούμ για ένα κουστούμ
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- navigator11, margas, Kenny4
- navigator11
Και Σωτηρία Λεονάρδου πρέπει να συμμετέχει κανονικά και με τον νόμο.renegade έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 21:32 Τον ξεπουλησατε στην Ερζουρουμ για ένα κουστούμ για ένα κουστούμ
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Προσωπική μου γνώμη πως τα ψυχοπαίδια του Razvan καλό είναι να αποχωρήσουν μιας και δεν υπάρχει πλέον στην καθημερινότητα της ομάδας.
Ήδη την αρχή την έκανε ο Kedziora και δεν θα μου κάνει εντύπωση αλλά ούτε θα κλάψω αν τον ακολουθήσουν Taison Ozdoev Baba και Meite
Ήδη την αρχή την έκανε ο Kedziora και δεν θα μου κάνει εντύπωση αλλά ούτε θα κλάψω αν τον ακολουθήσουν Taison Ozdoev Baba και Meite
Δεν πιστεύω πως ήταν ψυχοπαίδι του Ρασβαν, αλλά το κλειστό διετές με κοντα 1εκ το χρόνο που θέλει δεν παίζει να πάρει.
Τον Νοέμβριο γίνεται 34 και δεν είναι σκαρί Τάισον για να τον έχεις βασικό χάφ ως στα 36 του; Εδώ είναι 3 χρόνια τώρα, ακόμα και όταν ήταν νεότερος και δεν προλάβαινε να κόψει αντεπίθεση. Ακόμα και να του τα δώσουν τα 2 χρόνια, θα δεχτεί να είναι παγκιτης που είχε ψυχολογικά γιατί δεν έπαιζε βασικό 50 ματς το χρόνο;
Μετά την καταστροφική χρόνια και αυτός, αφού δε μπορεί να καθαρίσει έστω κύπελλο από επαρχιακή ομάδα, νομίζω δεν διακιουται να έχει παράπονα για ανανεώσει. Εγώ ούτε πρόταση θα έκανα αν δεν δεχόταν το 1+1 με μειωμένο ρόλο.
Τον Νοέμβριο γίνεται 34 και δεν είναι σκαρί Τάισον για να τον έχεις βασικό χάφ ως στα 36 του; Εδώ είναι 3 χρόνια τώρα, ακόμα και όταν ήταν νεότερος και δεν προλάβαινε να κόψει αντεπίθεση. Ακόμα και να του τα δώσουν τα 2 χρόνια, θα δεχτεί να είναι παγκιτης που είχε ψυχολογικά γιατί δεν έπαιζε βασικό 50 ματς το χρόνο;
Μετά την καταστροφική χρόνια και αυτός, αφού δε μπορεί να καθαρίσει έστω κύπελλο από επαρχιακή ομάδα, νομίζω δεν διακιουται να έχει παράπονα για ανανεώσει. Εγώ ούτε πρόταση θα έκανα αν δεν δεχόταν το 1+1 με μειωμένο ρόλο.