Θυμησε μου σε παρακαλω περαν του Σαστρε ποια οπτιον αγοράς δανεικου ενεργοποιησαμε ....OIKODOMOS έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 07:15Θα τα διναμε, οπως δωσαμε 12 εκ για Ζαφειρη. Καλως ερχονται δανεικοι.Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 07:08 Σωστος εν μερει @Panostas1995 ...Σκεψου ομως να εβγαζε ματια ο Ιβανουσετς, αν θα διναμε 5 μυρια ..
Σε αλλα νεα 2 μερες πριν παει η ομαδα Ολλανδια, εχουν φυγει 6-7 παιχτες κ ηρθε 1..ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΕΝΑΣ...
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Αυτος ο Μαροκινος απο την Τορινο ο Μασινα μηπως ειναι ο τριτος σεντερ μπακ;
Μειτε;fidel έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:16Θυμησε μου σε παρακαλω περαν του Σαστρε ποια οπτιον αγοράς δανεικου ενεργοποιησαμε ....OIKODOMOS έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 07:15Θα τα διναμε, οπως δωσαμε 12 εκ για Ζαφειρη. Καλως ερχονται δανεικοι.Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 07:08 Σωστος εν μερει @Panostas1995 ...Σκεψου ομως να εβγαζε ματια ο Ιβανουσετς, αν θα διναμε 5 μυρια ..
Σε αλλα νεα 2 μερες πριν παει η ομαδα Ολλανδια, εχουν φυγει 6-7 παιχτες κ ηρθε 1..ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΕΝΑΣ...
Κεντζιορα;
- These users thanked the author iasoiako for the post:
- Aigle_Noir
Η ερώτηση είναι λάθος. Η σωστή ερώτηση είναι πόσοι αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟΚ ενώ είχαν έρθει αρχικά σαν δανεικοί:Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ.fidel έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:16Θυμησε μου σε παρακαλω περαν του Σαστρε ποια οπτιον αγοράς δανεικου ενεργοποιησαμε ....OIKODOMOS έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 07:15Θα τα διναμε, οπως δωσαμε 12 εκ για Ζαφειρη. Καλως ερχονται δανεικοι.Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 07:08 Σωστος εν μερει @Panostas1995 ...Σκεψου ομως να εβγαζε ματια ο Ιβανουσετς, αν θα διναμε 5 μυρια ..
-
john4serres
Λυπηθείτε μας.iasoiako έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:18 Αυτος ο Μαροκινος απο την Τορινο ο Μασινα μηπως ειναι ο τριτος σεντερ μπακ;
Δεν υπαρχουν λαθος ερωτησεις αλλα λαθος απαντησεις...Τρόμος έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:24Η ερώτηση είναι λάθος. Η σωστή ερώτηση είναι πόσοι αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟΚ ενώ είχαν έρθει αρχικά σαν δανεικοί:Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σωστος μου ειχε διαφυγει ο ανανας...ο κεντζιορα 2 δανεισμους και μετα τον πηρες ελευθερο...
Kedziora δωσαμε 400κ οχι ελευθεροςfidel έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:27Σωστος μου ειχε διαφυγει ο ανανας...ο κεντζιορα 2 δανεισμους και μετα τον πηρες ελευθερο...
- These users thanked the author iasoiako for the post (total 3):
- fidel, Aigle_Noir, Ally Samagoal
- Metagrafakias
Ναι είδαμε ότι προκόψαμε με αυτό σύστημα με τους δανεικούς και είπαμε να συνεχίσουμε κάθε χρονιά 5-6 δανεικούς που θα φεύγουν και θα έρχονται άλλοι του χρόνου…
Εμείς θα φέρουμε την επανάσταση στο ποδόσφαιρο…Οι ομάδες που κάνουν αγορές είναι χαζές, εμείς είμαστε οι έξυπνοι…Καινοτόμοι παντού..
Πρώτα πρέπει να έρχονται δανεικοί ,να τους τσεκάρεις και μετά να αποφασίσεις αν τους αγοράσεις..Φυσικά στον ΠΑΟΚ δεν δίνεται ποτέ η ρήτρα που συμφωνήθηκε ,αλλά κουβέντα να γίνεται…Σε 15 χρόνια έχουμε 2-3 παραδείγματα να πούμε όλα κι όλα…Μειτε με 1 χρόνο καθυστέρηση,Σαστρε με 300 χιλ και Κεντζιορα…
Είπαμε αισιοδοξία,στήριξη στην ομάδα και πίστη, αλλά τουλάχιστον μεταξύ μας σε ένα οπαδικό φόρουμ ,δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε…
Προφανώς όλο αυτό με τους δανεικούς και αγύριστους γίνεται για συγκεκριμένο λόγο ,που ξέρουμε όλοι ,αλλά για κάποιο λόγο κάνει τζιζ να το λέμε, γιατί δεν μας αρέσει να το ακούμε ,άσχετα αν ξέρουμε ότι ισχύει…Ναι υπάρχει οικονομική στενότητα ,ας το αποδεχτούμε και πάμε παρακάτω…Τι καταφέρνουμε διυλίζοντας τον κώνωπα?..
Όπως είπε και ένας φιλος ,δεν είπαμε να μην έχει η ομάδα κανέναν δανεικό..Αλλά όλα με όριο…Άλλο 1-2 περιπτώσεις για συμπλήρωση ρόστερ και άλλο να στηρίζεις όλο τον μεταγραφικό σου σχεδιασμό σε δανεικούς…Η Μιραντες είσαι???
Όχι ο βασικός σου φορ,μπακ και χάφ δεν πρέπει να είναι δανεικοί…
Το παράδειγμα με τον Κουλιερακη που έφερα χθες δεν το καταλάβατε?Δειτε με πόσα και ποια στόπερ απέμεινε η ομάδα ακολουθώντας την λογική ελεύθεροι και δανεικοι μιας χρήσης…
Εμείς θα φέρουμε την επανάσταση στο ποδόσφαιρο…Οι ομάδες που κάνουν αγορές είναι χαζές, εμείς είμαστε οι έξυπνοι…Καινοτόμοι παντού..
Πρώτα πρέπει να έρχονται δανεικοί ,να τους τσεκάρεις και μετά να αποφασίσεις αν τους αγοράσεις..Φυσικά στον ΠΑΟΚ δεν δίνεται ποτέ η ρήτρα που συμφωνήθηκε ,αλλά κουβέντα να γίνεται…Σε 15 χρόνια έχουμε 2-3 παραδείγματα να πούμε όλα κι όλα…Μειτε με 1 χρόνο καθυστέρηση,Σαστρε με 300 χιλ και Κεντζιορα…
Είπαμε αισιοδοξία,στήριξη στην ομάδα και πίστη, αλλά τουλάχιστον μεταξύ μας σε ένα οπαδικό φόρουμ ,δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε…
Προφανώς όλο αυτό με τους δανεικούς και αγύριστους γίνεται για συγκεκριμένο λόγο ,που ξέρουμε όλοι ,αλλά για κάποιο λόγο κάνει τζιζ να το λέμε, γιατί δεν μας αρέσει να το ακούμε ,άσχετα αν ξέρουμε ότι ισχύει…Ναι υπάρχει οικονομική στενότητα ,ας το αποδεχτούμε και πάμε παρακάτω…Τι καταφέρνουμε διυλίζοντας τον κώνωπα?..
Όπως είπε και ένας φιλος ,δεν είπαμε να μην έχει η ομάδα κανέναν δανεικό..Αλλά όλα με όριο…Άλλο 1-2 περιπτώσεις για συμπλήρωση ρόστερ και άλλο να στηρίζεις όλο τον μεταγραφικό σου σχεδιασμό σε δανεικούς…Η Μιραντες είσαι???
Όχι ο βασικός σου φορ,μπακ και χάφ δεν πρέπει να είναι δανεικοί…
Το παράδειγμα με τον Κουλιερακη που έφερα χθες δεν το καταλάβατε?Δειτε με πόσα και ποια στόπερ απέμεινε η ομάδα ακολουθώντας την λογική ελεύθεροι και δανεικοι μιας χρήσης…
- These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 2):
- thios4, Kevin
Μια χαρά σωστή τακτική είναι οι ελεύθεροι και οι δανεικοί. Σου δίνουν την δυνατότητα να αξιοποιήσεις τον παίχτη πριν δεσμευτείς να τον αποκτήσεις. Από όλους αυτούς που ήρθαν δανεικοί, ποιον θέλατε να μείνει και δεν έμεινε; Εγώ ένα Κρεμτσικ θυμάμαι που άξιζε να αποκτηθεί.
- These users thanked the author sotos26 for the post (total 2):
- Aigle_Noir, Ally Samagoal
-
Psagmenos4
Δεν ξέρω ποιο σύστημα μεταγραφων είναι καλύτερο, ας το βρουν οι υπεύθυνοι.
Εγώ ξέρω ότι Δευτέρα ξεκινάει το βασικό στάδιο προετοιμασίας με νέο προπονητή, νέα τακτική, και δεν υπάρχουν οι παίκτες που πρέπει να είναι πρωτεργάτες δηλαδή οι παίκτες του άξονα, πάμε με 2 σεντερ μπακ αν τελικά ο Μιχαηλίδης είναι εντάξει και ξεκινήσει την Δευτέρα και με 2 χαφ αν τελικά ο Καμαρα είναι οκ και ξεκινήσει την Δευτέρα.
Αλήθεια ΑΝ έρθει καμιά στραβή στην Ευρώπη θα το χρεώσετε στον κακό προπονητή που έφεραν οι Ματος Βιερινια ? Η σ αυτούς που δεν του έδωσαν νωρίς τα εργαλεία να δουλέψει.
Γι αυτούς που θα πούνε για άλλες ομάδες, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι πίσω απ ολους γιατί είχε 10 συμβόλαια να τελειώνουν, έφυγε και ο Κεντζιορα που είχε +1 ενώ δεν υπολογίζεται μέχρι νεοτέρας ο Μειτε.
Εγώ ξέρω ότι Δευτέρα ξεκινάει το βασικό στάδιο προετοιμασίας με νέο προπονητή, νέα τακτική, και δεν υπάρχουν οι παίκτες που πρέπει να είναι πρωτεργάτες δηλαδή οι παίκτες του άξονα, πάμε με 2 σεντερ μπακ αν τελικά ο Μιχαηλίδης είναι εντάξει και ξεκινήσει την Δευτέρα και με 2 χαφ αν τελικά ο Καμαρα είναι οκ και ξεκινήσει την Δευτέρα.
Αλήθεια ΑΝ έρθει καμιά στραβή στην Ευρώπη θα το χρεώσετε στον κακό προπονητή που έφεραν οι Ματος Βιερινια ? Η σ αυτούς που δεν του έδωσαν νωρίς τα εργαλεία να δουλέψει.
Γι αυτούς που θα πούνε για άλλες ομάδες, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι πίσω απ ολους γιατί είχε 10 συμβόλαια να τελειώνουν, έφυγε και ο Κεντζιορα που είχε +1 ενώ δεν υπολογίζεται μέχρι νεοτέρας ο Μειτε.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- Metagrafakias, Kevin
Για τον Μυθου μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια!black death έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 08:45Γιατι πήραμε 1ο στοπερ; Στα φορ με μυθου - γερεμεγιεφ;DamoN έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 08:39 Αν μέχρι την προετοιμασία πάρουμε Γιαννουλη ένα ακόμα στόπερ , δυο χαφ ,και τον Τάισον είμαστε οκ για τα πρώτα ευρωπαϊκά
Ενταξει έτσι κι αλλιώς κονφερενς θα καταληξουμε.
κανεναν δανεικο ξεχασαμε να παρουμε ,το σπαμε το χρημα στην αγορα γενικαektoras έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 02:34 Σύμφωνα με τη forza παλεύουμε για το δανεισμό Χατζηδιάκου ενώ το ίδιο θα θέλαμε να συμβεί με Μπιάνκο και Γιακουμάκη...Για Τάισον έδωσε το πράσινο φως ο Λίσι και μάλλον θα ανανεώσει ενώ με Οζντόεφ υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό καθώς θέλει 1εκ και δίνουμε 500 χιλ για ένα χρόνο, ενώ αυτός θέλει διετές ...Για το Γιαννούλη θα περιμένουμε να περάσει ο χρόνος και με τη βοήθεια του παίκτη να μειώσει τις απαιτήσεις της η ομάδα του...
27/6 μιση μεταγραφη. και εχεις και τον βαζελο να μην εχει μπει καν ιουλης και να εχει σπρωξει 20 χαρτια για πλακα,για πσιχτες με μεταπωλητικη αξια και σε καλες ηλικιες οχι 30+ που θα τους φορτωθεις μεχρι τα βαθεια τους γεραματα
τα ιδια ιβανακη μου τα ιδια ιβαν μου
νεο οργανογραμμα,τροπος λειτουργειας,προτυπα ευρωπσικα κλαμπ και τριχες κατσαρες
Ρε φιλαρακο γιατι δεν γινεσαι βαζελος αφου τα κανει τοσο καλα ολα αυτα τα χρονια;3 βδομαδες εισαι εδω και μονο κραζεις!tzim01 έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 10:00κανεναν δανεικο ξεχασαμε να παρουμε ,το σπαμε το χρημα στην αγορα γενικαektoras έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 02:34 Σύμφωνα με τη forza παλεύουμε για το δανεισμό Χατζηδιάκου ενώ το ίδιο θα θέλαμε να συμβεί με Μπιάνκο και Γιακουμάκη...Για Τάισον έδωσε το πράσινο φως ο Λίσι και μάλλον θα ανανεώσει ενώ με Οζντόεφ υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό καθώς θέλει 1εκ και δίνουμε 500 χιλ για ένα χρόνο, ενώ αυτός θέλει διετές ...Για το Γιαννούλη θα περιμένουμε να περάσει ο χρόνος και με τη βοήθεια του παίκτη να μειώσει τις απαιτήσεις της η ομάδα του...
27/6 μιση μεταγραφη. και εχεις και τον βαζελο να μην εχει μπει καν ιουλης και να εχει σπρωξει 20 χαρτια για πλακα,για πσιχτες με μεταπωλητικη αξια και σε καλες ηλικιες οχι 30+ που θα τους φορτωθεις μεχρι τα βαθεια τους γεραματα
τα ιδια ιβανακη μου τα ιδια ιβαν μου
νεο οργανογραμμα,τροπος λειτουργειας,προτυπα ευρωπσικα κλαμπ και τριχες κατσαρες
- These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
- Ally Samagoal, giaxxo