Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
fidel

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από fidel »

OIKODOMOS έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 07:15
Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 07:08 Σωστος εν μερει @Panostas1995 ...Σκεψου ομως να εβγαζε ματια ο Ιβανουσετς, αν θα διναμε 5 μυρια ..
Σε αλλα νεα 2 μερες πριν παει η ομαδα Ολλανδια, εχουν φυγει 6-7 παιχτες κ ηρθε 1..ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΕΝΑΣ...
Θα τα διναμε, οπως δωσαμε 12 εκ για Ζαφειρη. Καλως ερχονται δανεικοι.
Θυμησε μου σε παρακαλω περαν του Σαστρε ποια οπτιον αγοράς δανεικου ενεργοποιησαμε ....
These users thanked the author fidel for the post:
Kevin
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Αυτος ο Μαροκινος απο την Τορινο ο Μασινα μηπως ειναι ο τριτος σεντερ μπακ;
Άβαταρ μέλους
iasoiako

fidel έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:16
Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 07:08 Σωστος εν μερει @Panostas1995 ...Σκεψου ομως να εβγαζε ματια ο Ιβανουσετς, αν θα διναμε 5 μυρια ..
Σε αλλα νεα 2 μερες πριν παει η ομαδα Ολλανδια, εχουν φυγει 6-7 παιχτες κ ηρθε 1..ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ ΕΝΑΣ...
Θυμησε μου σε παρακαλω περαν του Σαστρε ποια οπτιον αγοράς δανεικου ενεργοποιησαμε ....
Μειτε;
Κεντζιορα;
These users thanked the author iasoiako for the post:
Aigle_Noir
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Η ερώτηση είναι λάθος. Η σωστή ερώτηση είναι πόσοι αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟΚ ενώ είχαν έρθει αρχικά σαν δανεικοί:Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

iasoiako έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:18 Αυτος ο Μαροκινος απο την Τορινο ο Μασινα μηπως ειναι ο τριτος σεντερ μπακ;
Λυπηθείτε μας.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

Τρόμος έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:24

Η ερώτηση είναι λάθος. Η σωστή ερώτηση είναι πόσοι αποκτήθηκαν από τον ΠΑΟΚ ενώ είχαν έρθει αρχικά σαν δανεικοί:Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ.
Δεν υπαρχουν λαθος ερωτησεις αλλα λαθος απαντησεις... :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fidel την Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
fidel

Δημοσίευση από fidel »

iasoiako έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:20

Μειτε;
Κεντζιορα;
Σωστος μου ειχε διαφυγει ο ανανας...ο κεντζιορα 2 δανεισμους και μετα τον πηρες ελευθερο...
Άβαταρ μέλους
iasoiako

fidel έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:27
iasoiako έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 09:20

Μειτε;
Κεντζιορα;
Σωστος μου ειχε διαφυγει ο ανανας...ο κεντζιορα 2 δανεισμους και μετα τον πηρες ελευθερο...
Kedziora δωσαμε 400κ οχι ελευθερος
These users thanked the author iasoiako for the post (total 3):
fidel, Aigle_Noir, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ναι είδαμε ότι προκόψαμε με αυτό σύστημα με τους δανεικούς και είπαμε να συνεχίσουμε κάθε χρονιά 5-6 δανεικούς που θα φεύγουν και θα έρχονται άλλοι του χρόνου…
Εμείς θα φέρουμε την επανάσταση στο ποδόσφαιρο…Οι ομάδες που κάνουν αγορές είναι χαζές, εμείς είμαστε οι έξυπνοι…Καινοτόμοι παντού..
Πρώτα πρέπει να έρχονται δανεικοί ,να τους τσεκάρεις και μετά να αποφασίσεις αν τους αγοράσεις..Φυσικά στον ΠΑΟΚ δεν δίνεται ποτέ η ρήτρα που συμφωνήθηκε ,αλλά κουβέντα να γίνεται…Σε 15 χρόνια έχουμε 2-3 παραδείγματα να πούμε όλα κι όλα…Μειτε με 1 χρόνο καθυστέρηση,Σαστρε με 300 χιλ και Κεντζιορα…
Είπαμε αισιοδοξία,στήριξη στην ομάδα και πίστη, αλλά τουλάχιστον μεταξύ μας σε ένα οπαδικό φόρουμ ,δεν χρειάζεται να κοροϊδευόμαστε…
Προφανώς όλο αυτό με τους δανεικούς και αγύριστους γίνεται για συγκεκριμένο λόγο ,που ξέρουμε όλοι ,αλλά για κάποιο λόγο κάνει τζιζ να το λέμε, γιατί δεν μας αρέσει να το ακούμε ,άσχετα αν ξέρουμε ότι ισχύει…Ναι υπάρχει οικονομική στενότητα ,ας το αποδεχτούμε και πάμε παρακάτω…Τι καταφέρνουμε διυλίζοντας τον κώνωπα?..
Όπως είπε και ένας φιλος ,δεν είπαμε να μην έχει η ομάδα κανέναν δανεικό..Αλλά όλα με όριο…Άλλο 1-2 περιπτώσεις για συμπλήρωση ρόστερ και άλλο να στηρίζεις όλο τον μεταγραφικό σου σχεδιασμό σε δανεικούς…Η Μιραντες είσαι???
Όχι ο βασικός σου φορ,μπακ και χάφ δεν πρέπει να είναι δανεικοί…
Το παράδειγμα με τον Κουλιερακη που έφερα χθες δεν το καταλάβατε?Δειτε με πόσα και ποια στόπερ απέμεινε η ομάδα ακολουθώντας την λογική ελεύθεροι και δανεικοι μιας χρήσης…
These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 2):
thios4, Kevin
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Μια χαρά σωστή τακτική είναι οι ελεύθεροι και οι δανεικοί. Σου δίνουν την δυνατότητα να αξιοποιήσεις τον παίχτη πριν δεσμευτείς να τον αποκτήσεις. Από όλους αυτούς που ήρθαν δανεικοί, ποιον θέλατε να μείνει και δεν έμεινε; Εγώ ένα Κρεμτσικ θυμάμαι που άξιζε να αποκτηθεί.
These users thanked the author sotos26 for the post (total 2):
Aigle_Noir, Ally Samagoal
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Δεν ξέρω ποιο σύστημα μεταγραφων είναι καλύτερο, ας το βρουν οι υπεύθυνοι.
Εγώ ξέρω ότι Δευτέρα ξεκινάει το βασικό στάδιο προετοιμασίας με νέο προπονητή, νέα τακτική, και δεν υπάρχουν οι παίκτες που πρέπει να είναι πρωτεργάτες δηλαδή οι παίκτες του άξονα, πάμε με 2 σεντερ μπακ αν τελικά ο Μιχαηλίδης είναι εντάξει και ξεκινήσει την Δευτέρα και με 2 χαφ αν τελικά ο Καμαρα είναι οκ και ξεκινήσει την Δευτέρα.
Αλήθεια ΑΝ έρθει καμιά στραβή στην Ευρώπη θα το χρεώσετε στον κακό προπονητή που έφεραν οι Ματος Βιερινια ? Η σ αυτούς που δεν του έδωσαν νωρίς τα εργαλεία να δουλέψει.
Γι αυτούς που θα πούνε για άλλες ομάδες, αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι πίσω απ ολους γιατί είχε 10 συμβόλαια να τελειώνουν, έφυγε και ο Κεντζιορα που είχε +1 ενώ δεν υπολογίζεται μέχρι νεοτέρας ο Μειτε.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
Metagrafakias, Kevin
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

@paokkerkir ηρεμία και προσοχή με τις εκφράσεις
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

black death έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 08:45
DamoN έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 08:39 Αν μέχρι την προετοιμασία πάρουμε Γιαννουλη ένα ακόμα στόπερ , δυο χαφ ,και τον Τάισον είμαστε οκ για τα πρώτα ευρωπαϊκά
Γιατι πήραμε 1ο στοπερ; Στα φορ με μυθου - γερεμεγιεφ;
Ενταξει έτσι κι αλλιώς κονφερενς θα καταληξουμε.
Για τον Μυθου μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια!
These users thanked the author psykoman for the post:
prist64
tzim01

Δημοσίευση από tzim01 »

ektoras έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 02:34 Σύμφωνα με τη forza παλεύουμε για το δανεισμό Χατζηδιάκου ενώ το ίδιο θα θέλαμε να συμβεί με Μπιάνκο και Γιακουμάκη...Για Τάισον έδωσε το πράσινο φως ο Λίσι και μάλλον θα ανανεώσει ενώ με Οζντόεφ υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό καθώς θέλει 1εκ και δίνουμε 500 χιλ για ένα χρόνο, ενώ αυτός θέλει διετές ...Για το Γιαννούλη θα περιμένουμε να περάσει ο χρόνος και με τη βοήθεια του παίκτη να μειώσει τις απαιτήσεις της η ομάδα του...
κανεναν δανεικο ξεχασαμε να παρουμε ,το σπαμε το χρημα στην αγορα γενικα

27/6 μιση μεταγραφη. και εχεις και τον βαζελο να μην εχει μπει καν ιουλης και να εχει σπρωξει 20 χαρτια για πλακα,για πσιχτες με μεταπωλητικη αξια και σε καλες ηλικιες οχι 30+ που θα τους φορτωθεις μεχρι τα βαθεια τους γεραματα

τα ιδια ιβανακη μου τα ιδια ιβαν μου

νεο οργανογραμμα,τροπος λειτουργειας,προτυπα ευρωπσικα κλαμπ και τριχες κατσαρες
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

tzim01 έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 10:00
ektoras έγραψε: Σάβ 27 Ιουν 2026, 02:34 Σύμφωνα με τη forza παλεύουμε για το δανεισμό Χατζηδιάκου ενώ το ίδιο θα θέλαμε να συμβεί με Μπιάνκο και Γιακουμάκη...Για Τάισον έδωσε το πράσινο φως ο Λίσι και μάλλον θα ανανεώσει ενώ με Οζντόεφ υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό καθώς θέλει 1εκ και δίνουμε 500 χιλ για ένα χρόνο, ενώ αυτός θέλει διετές ...Για το Γιαννούλη θα περιμένουμε να περάσει ο χρόνος και με τη βοήθεια του παίκτη να μειώσει τις απαιτήσεις της η ομάδα του...
κανεναν δανεικο ξεχασαμε να παρουμε ,το σπαμε το χρημα στην αγορα γενικα

27/6 μιση μεταγραφη. και εχεις και τον βαζελο να μην εχει μπει καν ιουλης και να εχει σπρωξει 20 χαρτια για πλακα,για πσιχτες με μεταπωλητικη αξια και σε καλες ηλικιες οχι 30+ που θα τους φορτωθεις μεχρι τα βαθεια τους γεραματα

τα ιδια ιβανακη μου τα ιδια ιβαν μου

νεο οργανογραμμα,τροπος λειτουργειας,προτυπα ευρωπσικα κλαμπ και τριχες κατσαρες
Ρε φιλαρακο γιατι δεν γινεσαι βαζελος αφου τα κανει τοσο καλα ολα αυτα τα χρονια;3 βδομαδες εισαι εδω και μονο κραζεις!
These users thanked the author Azrael for the post (total 2):
Ally Samagoal, giaxxo
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”