Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

DonnieMcGrath έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 08:14
PoccoPicante έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 07:05 Chef Παοκτσακι, από πολυτελές θέρετρο του εξωτερικού μαγείρεψε πρόσφατα για τον Δανό φορ Jonas Wind της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ξέρει την Θεσσαλονίκη διότι μίλησε πρόσφατα με ομάδα της πόλης
Τρομερή παιχταρα που ποτέ δεν έπιασε το ταβάνι του. Υπό φυσιολογικές συνθήκες κάτι Ελ Κααμπηδες και Γιοβιτς που κλανει και σηκώνει σκόνη δεν τους βλέπει καν
Ναι,οταν ΔΕΝ ειναι τραυματιας και εχει ρυθμο.Συνηθως ομως δεν συμβαινει αυτο.
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Miles έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 00:15
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 15:10 Φαίνεται ότι ο Ελ Καντουρί αναλαμβάνει τις ακαδημίες. Με αφορμή την επιστροφή του θέλω να πω ότι αν βρούμε 8αρι σαν τον Καντουρί της περιόδου Άμπελ κι έπειτα που γύρισε στον άξονα, αλλά κάποιον που να μην είναι τόσο επιρρεπής στους τραυματισμούς, η ομάδα θα ανέβει 2 επίπεδα πάνω. Στα καλά/υγιή του το παλικάρι δεν έβλεπε κανέναν Πινέδα και κανέναν Τσικίνιο.
Όλη η διαφορά Ράζβαν και των επόμενων δύο τότε προπονητών αντικατοπτρίζεται στη χρήση που έκαναν στον Καντουρί, στοιχείο που απέδειξε γιατί ο ένας μπορούσε να κάνει πρωταθληματισμό, ξέροντας τις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ Άμπελ και Πάμπλο ούτε καν πλησίασαν.
Καλό είναι να μη δούμε ανάλογη νοοτροπία χτισίματος ομάδας από τον Ιταλό. Τουλάχιστον ελπίζω ότι Μάτος και Αντρέ έχουν γνώση, μιας και τα έζησαν, και μια συμβουλή, ή ακόμα και κατευθύνσεις, θα δώσουν.
Συγγνώμη αλλά αν υπήρχε τριπλούν στα λογικά άλματα θα ήταν αυτό ένα παράδειγμα. Δεν λαμβάνει υπόψιν ούτε την εισαγωγή πλέι οφ, ούτε τις διαπροσωπικές σχέσεις/κλίμα εντός της ομάδας, ούτε την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, ούτε τις αλλαγές στο ρόστερ, ούτε τις τακτικές ανάγκες κάθε προσέγγισης, ούτε την κατάσταση των αντιπάλων, ούτε τον κόβιντ, ούτε ποιος ξέρει τι άλλο ξεχνάω. Στο ίδιο κλίμα λοιπόν ας πω κι εγώ ο Λίσι να επιμείνει σε αντίθετες αρχές μπας και ξεφύγει η ομάδα από το 1/10 κι από το μ.ο. 15 βαθμούς απ'την κορυφή.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
renegade
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

DamoN έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 19:34
Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 19:31 Φίλε δεν ξέρω αν είσαι πιτσιρίκος και δεν πρόλαβες τον Ριβάλντο ή αν απλά κάνεις προσθέσεις αριθμών, μιλάμε για έναν παίκτη που ήρθε στην Ελλάδα στα 31 του, με χρυσή μπάλα, και στο τοπ3 των παικτών ενός μουντιάλ που κατέκτησε 2 χρόνια πριν, όντας μέχρι τότε ο καλύτερος παίκτης στην Μπαρτσελόνα για μια πενταετία. Είναι σα να έρθει σε 5 χρόνια ο Εμπαπε και να λέμε ξερωγώ ασούμε Πριγιοβιτς λόγω επειδή ίδιος αριθμός γκολ.

Υ.Γ Είμαι τόσο πιτσιρίκος που όταν ο συνονόματος σου στο ντεμπούτο του πήγε να βάλει γκολ από το κέντρο ακόμα θυμάμαι τα γέλια στο γήπεδο
ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑ :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

55 σελιδες για την πρωτη μεταγραφη
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

Κάναμε μεταγραφή;;;
Ποιος που ποτέ;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

@blackzone44 Λεεεεεεγε αν ισχυει αυτο που ακουγεται να πεσουν τα τσιμεντα.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

embuji έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 09:38 @blackzone44 Λεεεεεεγε αν ισχυει αυτο που ακουγεται να πεσουν τα τσιμεντα.
Καλα περιμενε το βραδυ για απαντηση...βλεπει μουντιαλ λογικα κ ξενυχταει!!! :mrgreen:
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
embuji, margas
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Τι ακούγεται ρε παιδιά.;
These users thanked the author Demir for the post:
paokspren
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Τι ακούγεται ρεεεεε; Θα πείτε και σε μας;
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Ο αυτις μου πηρε κατι για ενα τουμπανο στα μπροστα, αλλα ψιλοπαπαρια μου φαινεται και θελω να δω αν ο μαυροζωνας εχει ακουσει κατι παρομοιο :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Καλά μην ξεκινήσουμε πάλι τα ίδια. Μετά θα μας φταίει η κακιά ΠΑΕ για προσδοκίες που δημιουργούμε μόνοι μας.
Εδώ πχ ο Hayate το έδεσε κόμπο για Μιτροβιτς.
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
Dimitrisou
Άβαταρ μέλους
falconakis

Δημοσίευση από falconakis »

τι γίνεται ρε παιδιά; πείτε κατι και σε μας τους μεταγραφολιγούρηδες!!!
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
These users thanked the author falconakis for the post:
navigator11
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Περασαμε δυσκολο μηνα, εγω εχω κανει embrace τον παπα αυτο το καλοκαιρι. Πειτε μου ψεματα δε πειραζει :lol: :lol: :opaokara:
These users thanked the author embuji for the post:
Montrealiotis
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

embuji έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 09:42 Ο αυτις μου πηρε κατι για ενα τουμπανο στα μπροστα, αλλα ψιλοπαπαρια μου φαινεται και θελω να δω αν ο μαυροζωνας εχει ακουσει κατι παρομοιο :mrgreen:
Αν έχεις κάτι να μοιραστείς απλά πες το, μην κάνεις αυτό το άθλιο πράγμα με τα υπονοούμενα.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Κοιτα επειδη αυτο που με ειπανε δεν φαινεται παπας αλλα πατριαρχειο ολοκληρο, Καντε οτι δε το ειπα. Ας περιμενουμε πιθανον διασταυρωσεις απο Μαυροζωνα που αν το εχει ακουσει θα μπορει να το πει με σιγουρια γιατι εμενα παπατζα μου ακουστηκε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”