Ναι,οταν ΔΕΝ ειναι τραυματιας και εχει ρυθμο.Συνηθως ομως δεν συμβαινει αυτο.DonnieMcGrath έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 08:14Τρομερή παιχταρα που ποτέ δεν έπιασε το ταβάνι του. Υπό φυσιολογικές συνθήκες κάτι Ελ Κααμπηδες και Γιοβιτς που κλανει και σηκώνει σκόνη δεν τους βλέπει κανPoccoPicante έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 07:05 Chef Παοκτσακι, από πολυτελές θέρετρο του εξωτερικού μαγείρεψε πρόσφατα για τον Δανό φορ Jonas Wind της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ξέρει την Θεσσαλονίκη διότι μίλησε πρόσφατα με ομάδα της πόλης
Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
- Kabamaru11
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Συγγνώμη αλλά αν υπήρχε τριπλούν στα λογικά άλματα θα ήταν αυτό ένα παράδειγμα. Δεν λαμβάνει υπόψιν ούτε την εισαγωγή πλέι οφ, ούτε τις διαπροσωπικές σχέσεις/κλίμα εντός της ομάδας, ούτε την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, ούτε τις αλλαγές στο ρόστερ, ούτε τις τακτικές ανάγκες κάθε προσέγγισης, ούτε την κατάσταση των αντιπάλων, ούτε τον κόβιντ, ούτε ποιος ξέρει τι άλλο ξεχνάω. Στο ίδιο κλίμα λοιπόν ας πω κι εγώ ο Λίσι να επιμείνει σε αντίθετες αρχές μπας και ξεφύγει η ομάδα από το 1/10 κι από το μ.ο. 15 βαθμούς απ'την κορυφή.Miles έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 00:15Όλη η διαφορά Ράζβαν και των επόμενων δύο τότε προπονητών αντικατοπτρίζεται στη χρήση που έκαναν στον Καντουρί, στοιχείο που απέδειξε γιατί ο ένας μπορούσε να κάνει πρωταθληματισμό, ξέροντας τις απαιτήσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ Άμπελ και Πάμπλο ούτε καν πλησίασαν.Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 15:10 Φαίνεται ότι ο Ελ Καντουρί αναλαμβάνει τις ακαδημίες. Με αφορμή την επιστροφή του θέλω να πω ότι αν βρούμε 8αρι σαν τον Καντουρί της περιόδου Άμπελ κι έπειτα που γύρισε στον άξονα, αλλά κάποιον που να μην είναι τόσο επιρρεπής στους τραυματισμούς, η ομάδα θα ανέβει 2 επίπεδα πάνω. Στα καλά/υγιή του το παλικάρι δεν έβλεπε κανέναν Πινέδα και κανέναν Τσικίνιο.
Καλό είναι να μη δούμε ανάλογη νοοτροπία χτισίματος ομάδας από τον Ιταλό. Τουλάχιστον ελπίζω ότι Μάτος και Αντρέ έχουν γνώση, μιας και τα έζησαν, και μια συμβουλή, ή ακόμα και κατευθύνσεις, θα δώσουν.
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post:
- renegade
-
Ριαν_Καπαγιαννιδης
ΗΡΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑDamoN έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 19:34Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 19:31 Φίλε δεν ξέρω αν είσαι πιτσιρίκος και δεν πρόλαβες τον Ριβάλντο ή αν απλά κάνεις προσθέσεις αριθμών, μιλάμε για έναν παίκτη που ήρθε στην Ελλάδα στα 31 του, με χρυσή μπάλα, και στο τοπ3 των παικτών ενός μουντιάλ που κατέκτησε 2 χρόνια πριν, όντας μέχρι τότε ο καλύτερος παίκτης στην Μπαρτσελόνα για μια πενταετία. Είναι σα να έρθει σε 5 χρόνια ο Εμπαπε και να λέμε ξερωγώ ασούμε Πριγιοβιτς λόγω επειδή ίδιος αριθμός γκολ.
Υ.Γ Είμαι τόσο πιτσιρίκος που όταν ο συνονόματος σου στο ντεμπούτο του πήγε να βάλει γκολ από το κέντρο ακόμα θυμάμαι τα γέλια στο γήπεδο
@blackzone44 Λεεεεεεγε αν ισχυει αυτο που ακουγεται να πεσουν τα τσιμεντα.
- Dimitris_L4
Καλα περιμενε το βραδυ για απαντηση...βλεπει μουντιαλ λογικα κ ξενυχταει!!!embuji έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 09:38 @blackzone44 Λεεεεεεγε αν ισχυει αυτο που ακουγεται να πεσουν τα τσιμεντα.
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
- embuji, margas
- Unpsofable78
Ο αυτις μου πηρε κατι για ενα τουμπανο στα μπροστα, αλλα ψιλοπαπαρια μου φαινεται και θελω να δω αν ο μαυροζωνας εχει ακουσει κατι παρομοιο 
- Unpsofable78
Καλά μην ξεκινήσουμε πάλι τα ίδια. Μετά θα μας φταίει η κακιά ΠΑΕ για προσδοκίες που δημιουργούμε μόνοι μας.
Εδώ πχ ο Hayate το έδεσε κόμπο για Μιτροβιτς.
Εδώ πχ ο Hayate το έδεσε κόμπο για Μιτροβιτς.
- These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
- Dimitrisou
- falconakis
τι γίνεται ρε παιδιά; πείτε κατι και σε μας τους μεταγραφολιγούρηδες!!!

- These users thanked the author falconakis for the post:
- navigator11
Περασαμε δυσκολο μηνα, εγω εχω κανει embrace τον παπα αυτο το καλοκαιρι. Πειτε μου ψεματα δε πειραζει

- These users thanked the author embuji for the post:
- Montrealiotis
Αν έχεις κάτι να μοιραστείς απλά πες το, μην κάνεις αυτό το άθλιο πράγμα με τα υπονοούμενα.embuji έγραψε: Πέμ 25 Ιουν 2026, 09:42 Ο αυτις μου πηρε κατι για ενα τουμπανο στα μπροστα, αλλα ψιλοπαπαρια μου φαινεται και θελω να δω αν ο μαυροζωνας εχει ακουσει κατι παρομοιο![]()
Κοιτα επειδη αυτο που με ειπανε δεν φαινεται παπας αλλα πατριαρχειο ολοκληρο, Καντε οτι δε το ειπα. Ας περιμενουμε πιθανον διασταυρωσεις απο Μαυροζωνα που αν το εχει ακουσει θα μπορει να το πει με σιγουρια γιατι εμενα παπατζα μου ακουστηκε.