Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2026
Λοιπόν ωραία η πλάκα αλλά κλείστε ένα στόπερ ακόμα για ημιβασικο
Σαντα Μαρία για να έχει αλλαγή ο σου
Μαρτινεζ για να έχει αλλαγή ο ζαφ
Την αλλαγή του Τάισον εκτός αν ο σολα βελτιώθηκε τόσο
Και Γιακουμάκη και παμε να πάρουμε ότι δεν πήραμε πέρυσι
Σαντα Μαρία για να έχει αλλαγή ο σου
Μαρτινεζ για να έχει αλλαγή ο ζαφ
Την αλλαγή του Τάισον εκτός αν ο σολα βελτιώθηκε τόσο
Και Γιακουμάκη και παμε να πάρουμε ότι δεν πήραμε πέρυσι
Περισσότερο με προβληματίζει η αξιολόγησή του με 6,48. Χαμηλό νούμερο ακόμη και αν μιλάμε για La Liga.
Το θέμα με τον ΠΑΟΚτση είναι η ατελείωτη αγάπη και ρομαντισμό που τον διακρίνουν. Πολλές φορές είναι καλό γιατί δίνει ένα συναισθηματισμό στην ομάδα, πολλές φορές και κακό. Το ότι ο ποδοσφαιριστής Τάισον δεν γυρνάει να μαρκάρει και να καλύψει τους χώρους του αμυντικά φυσικά και δεν το βλέπουμε. Το ότι έχει αυτό το εκνευριστικό τζογκινγκ όταν χάνει την μπάλα και μαλώνει με τους διαιτητές φυσικά και δεν το βλέπουμε. Το ότι πέρασε ήδη αυτά τα χούγια στον Ντέλια ούτε αυτό το βλέπουμε. Το ότι όταν δεν θα παίζει θα κάνει την ομάδα άνω κάτω δεν το βλέπουμε ούτε αυτό. Φτάνει ρε δεις 40 χρόνων ποδοσφαιριστής. Αφήστε την ομάδα να ανανεωθεί. Οι συγκρίσεις δε με τον άτι Ριβαλντο μου προκάλεσαν ένα αμυδρό χαμογελάκι.
- These users thanked the author sotos26 for the post (total 2):
- anaximandros4, Kourdos
Συγγνώμη, αλλά το να δυσλειτουργεί η αμυντική λειτουργεία της ομάδας επειδή ο 39χρονος Τάισον δεν μαρκάρει, δεν είναι ελάττωμα του Τάισον, αλλά λάθος του προπονητή.sotos26 έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 20:54 Το θέμα με τον ΠΑΟΚτση είναι η ατελείωτη αγάπη και ρομαντισμό που τον διακρίνουν. Πολλές φορές είναι καλό γιατί δίνει ένα συναισθηματισμό στην ομάδα, πολλές φορές και κακό. Το ότι ο ποδοσφαιριστής Τάισον δεν γυρνάει να μαρκάρει και να καλύψει τους χώρους του αμυντικά φυσικά και δεν το βλέπουμε. Το ότι έχει αυτό το εκνευριστικό τζογκινγκ όταν χάνει την μπάλα και μαλώνει με τους διαιτητές φυσικά και δεν το βλέπουμε. Το ότι πέρασε ήδη αυτά τα χούγια στον Ντέλια ούτε αυτό το βλέπουμε. Το ότι όταν δεν θα παίζει θα κάνει την ομάδα άνω κάτω δεν το βλέπουμε ούτε αυτό. Φτάνει ρε δεις 40 χρόνων ποδοσφαιριστής. Αφήστε την ομάδα να ανανεωθεί. Οι συγκρίσεις δε με τον άτι Ριβαλντο μου προκάλεσαν ένα αμυδρό χαμογελάκι.
Μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος
Ο Σορετιρε συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία; Επανήλθε δηλαδή από τον τραυματισμό του;
Ο Σορετιρε συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία; Επανήλθε δηλαδή από τον τραυματισμό του;
Εμένα με προβληματίζει το προπονητής Ραζβαν Λουτσεσκου. Μήπως να το ξανατρεξει το μοντέλο;
Σκάει φορακλα οσονούπω..!!!
- These users thanked the author ΠΟΡΚΥ-5 for the post (total 2):
- black_star_ninja, Magdi Tolba 4
χαχα, ειναι fixed πλεον @Patron , αν δεις βεβαια την αναλυση θα δεις οτι σου εξηγει τι fit θα ειχε με ραζβαν και πως αλλαζει αυτο με Lisci.
Εγώ πάντως είδα την συνέντευξη στον Κυριάκο τώρα και μου λείπει ήδη ο Λουτσε. Μήπως να τον ξαναφερουμε πίσω τωρα που είναι ακόμα ελεύθερος, να κάνουν ντουέτο με λισι?
Υγ. Καλύτερα @omerta76 ή να ανοίξω το μεταγραφές προπονητών;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ 24 Ιουν 2026, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Nassos for the post:
- DIKEFALOS29
Άνοιξε ένα τοπικ και ονόμασε το "Μου λείπει ο Λουτσεσκου"...εδώ σε παρακαλώ, μεταγραφές
Μου έκανε τρομερή εντύπωση
το στόπερ του Καναδά ο Luc
De Fougerolles
20 χρονών χρηματιστηριακή αξία στο 1 μυριο παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.
De Fougerolles
20 χρονών χρηματιστηριακή αξία στο 1 μυριο παίζει σε όλες τις θέσεις της άμυνας.
Φουλαμαρα κάτσε καλάgk.box16 έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 21:25 Μου έκανε τρομερή εντύπωση
De Fougerolles
Μπαν! Τέτοιες ερωτήσεις δεν γίνονται στον Πορκαρο
- These users thanked the author Patron for the post (total 7):
- Dimitris_L4, embuji, paokkerkir, margas, Maklaz, aivas19, Ally Samagoal