65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Άβαταρ μέλους
wickerman

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από wickerman »

Miles έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 14:18 Ύστερα όμως θέλετε να τους πουλάμε 500.135 εκ., και σπάζεστε που οι αντίπαλοι πουλάνε παραπάνω, έστω και στο μιλητό, Φωτάρες και Κωστούλες. Ναι, σας αρέσει δεν σας αρέσει, η αξία ενός παίχτη ανεβαίνει και από την εθνική.
Γιατί ρε συ ποιος ΠΑΟΚτσής θέλει να πωληθεί ο Ντέλιας; Πέρσι μόνο με πυρσούς και με δάδες στα γραφεία της ΠΑΕ δεν πήγαμε στην ιστορία με την Στουτγάρδη. Ο συγκεκριμένος παίχτης δεν έχει καμία σημασία τι αξία έχει γιατί ΚΑΝΕΝΑΣ μας δεν θέλει να πωληθεί μέχρι να σταματήσει το ποδόσφαιρο, όποτε το αποφασίσει. Ούτως ή άλλως, δικός μας παίχτης είναι. Δεν είναι ότι πληρώσαμε τίποτα εκατομμύρια για να τον φέρουμε. Όσο θέλει παίζει. Εμείς εδώ να θαυμάζουμε τα μαγικά του στο γήπεδο. Ούτε να κρίνουμε τις επιλογές του, ούτε να του επιβάλλουμε τι πρέπει να κάνει με βάση τη δική μας κοσμοθεωρία.
These users thanked the author wickerman for the post (total 7):
DamoN, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, st4this, Maxpaok, Maklaz, margas
Άβαταρ μέλους
wickerman

Δημοσίευση από wickerman »

Maklaz έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 14:18 Θα σου πω εγώ που έχω inside info!

Κάμερα σε εμένα ξεκινάω.

Το μυστικό είναι στον αριθμό φανέλας. Του είπαν να διαλέξει συγκεκριμένο αριθμό.

Πάρε το 27 και γύρνα το ανάποδα. 72 - 7 (που υπάρχει στο 27) = 65

Πάρε το 27 ξανά και πρόσθεσε τους 2 αριθμούς,
2 + 7 = 9 , 9x7(το 7 από το 27) = 63 , 63 + 2(το 2 από το 27) = 65

Το 27 είναι τέλειος κύβος. 3³ (3x3x3).
Το 65 είναι άθροισμα δύο τετραγώνων , 4² + 7² = 16 + 49. Πρόσεξε ότι το 7 ξανά εμφανίζεται, το ίδιο 7 του 27 σου χτίζει 65.
Άρα το 7 είναι ο κοινός μπαμπάς. Και στο 27 (3³ με ουρά το 7) και στο 65(4²+7²).
Όπου και να γυρίσεις το 27, σε βγάζει πάντα 65
You blew my mind with this one, my friend. Respect.
These users thanked the author wickerman for the post (total 2):
Maklaz, Mica
Άβαταρ μέλους
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

Προσωπική του επιλογή (δε μας ενδιαφέρει ο λόγος) και καλά κάνει. Δε μας απασχολεί
These users thanked the author namisenoiazei for the post (total 5):
DIAMANTIS99, paok apo epilogi, ΚΩΣΤΑΣ2019, Amsterdamer_87, Grimson4
Άβαταρ μέλους
SCIFO

Δημοσίευση από SCIFO »

Πιο πρόσφατο δεν γινεται
..και αν δεν είχαμε αυτην την αχαρακτηριστη σύνδεση με το άλλο το ιδιαίτερο που στοχοποιεί τον ποδοσφαιριστή της ομαδας μας Γιάννη Κωνσταντέλια αλλιώς..
θα καταλαβαίναμε οτι ειναι ακριβώς το ιδιο θέμα

https://www.theguardian.com/football/20 ... r-comments

Η L’Équipe ζητά συγγνώμη από τον Βέλγο ποδοσφαιριστή Ζερεμί Ντοκού για τα σχόλια της παρουσιάστριας.
Γαλλικό μέσο αποστασιοποιείται από την κριτική απόφασης του Ντοκού να επιστρέψει από το Παγκόσμιο Κύπελλο για τη γέννηση του πρώτου του παιδιού.
Το γαλλικό αθλητικό μέσο L’Équipe ζήτησε συγγνώμη από τον Βέλγο διεθνή Ζερεμί Ντοκού μετά τις επικριτικές δηλώσεις μιας από τις παρουσιάστριές του, επειδή ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι θα εγκαταλείψει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2026 για να παρευρεθεί στη γέννηση του πρώτου του παιδιού. Η Βελγική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοίνωσε ότι ο Ντοκού πρόλαβε να επιστρέψει στο Λονδίνο εγκαίρως και να βρεθεί δίπλα στη σύζυγό του Σιρίν, η οποία γέννησε ένα αγοράκι με το όνομα Praise τη Δευτέρα. «Ο Ζερεμί έμαθε πριν από το χθεσινό ματς ότι η γέννα ήταν επικείμενη πρόωρη», δήλωσε ο γιατρός της ομάδας Μπραχίμ Χατσέν. «Όλα πήγαν τέλεια και η μητέρα, ο πατέρας και το μωρό είναι όλοι καλά. Ο Ζερεμί θα επανενταχθεί στην αποστολή το βράδυ της Τρίτης στο Σιάτλ και αναμένεται να είναι διαθέσιμος για τον κρίσιμο τελευταίο αγώνα του ομίλου Βέλγιο – Νέα Ζηλανδία την Παρασκευή 26 Ιουνίου». Την προηγούμενη εβδομάδα ο Ντοκού είχε πει στους δημοσιογράφους ότι η Σιρίν επρόκειτο να γεννήσει τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουλίου και, αν το Βέλγιο βρισκόταν ακόμα στο τουρνουά, ήθελε να επιστρέψει για τη γέννα.
«Εξαρτάται από το πότε θα γίνει, αλλά είναι το πρώτο μου παιδί, οπότε σίγουρα θα ήθελα να είμαι εκεί», δήλωσε ο 24χρονος εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι. «Αν με ρωτήσετε τι θέλω, η απάντησή μου είναι ότι κανείς δεν θέλει να χάσει τη γέννηση του πρώτου του παιδιού… Ξέρω ότι η ομοσπονδία στηρίζει τους παίκτες της και κατανοεί τις καταστάσεις τους. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε». Η France Pierron, παρουσιάστρια της L’Équipe, την Παρασκευή ανέφερε τους «εκατοντάδες ποδοσφαιριστές που θα σκότωναν» για να βρίσκονται στη θέση του Ντοκού στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
«Ζεις ένα παιδικό όνειρο και θα τα αφήσεις όλα αυτά για να παρευρεθείς στη γέννηση του παιδιού σου — μια στιγμή, συγγνώμη για την έκφραση, όπου ο μπαμπάς είναι εντελώς άχρηστος, και απλώς κρατάει το χέρι και βγάζει μια φωτογραφία».Τα σχόλιά της προκάλεσαν μεγάλη κατακραυγή. Ακολούθησαν και άλλες επικριτικές δηλώσεις, όπως από τον πρώην προπονητή του Ντοκού στην ακαδημία Πίτερ Γιάνσενς και τον πρώην Βέλγο διεθνή Γκερτ Φερχέγιεν. Ωστόσο, σύντομα η ίδια η Pierron δέχτηκε σκληρή κριτική. Καθώς τα σχόλιά της έγιναν viral, πολλοί από τον χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο τάχθηκαν υπέρ του Ντοκού.Η Καρολίν Σαλαμέ (πρώην ποδοσφαιρίστρια του Καναδά) έγραψε: «Ντροπή σου. Ως κάποια που έχει παίξει σε Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει γεννήσει, η πιο δύσκολη και περήφανη στιγμή της ζωής μου ήταν να φέρω το παιδί μου στον κόσμο. Δεν ξέρω πώς θα τα κατάφερνα χωρίς τον σύζυγό μου δίπλα μου».Τα σχόλια της Pierron αμφισβήτησε και ο συμπαρουσιαστής της στην L’Équipe, ο Ολυμπιονίκης πυγμάχος Μπραχίμ Ασλούμ: «Ένα μωρό είναι όλη σου η ζωή. Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο τελειώνει όταν τελειώσει».Η Pierron τελικά ζήτησε συγγνώμη μέσω social media: «Αυτές οι δηλώσεις δεσμεύουν μόνο εμένα και σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζουν συλλογική θέση. Κατανοώ ότι μπορεί να σόκαραν, να προσέβαλαν ή να πλήγωσαν κάποιους από εσάς, και λυπάμαι γι’ αυτό. Ποτέ δεν ήταν πρόθεσή μου να υποβαθμίσω τη θέση ή τον ρόλο των πατέρων δίπλα στις συντρόφους και τα παιδιά τους».Την Κυριακή η L’Équipe εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση: «Η L’Équipe αποστασιοποιείται πλήρως από αυτές τις δηλώσεις, οι οποίες είναι μακριά από τις αξίες μας, και ζητά συγγνώμη από τον εν λόγω ποδοσφαιριστή και ευρύτερα από το κοινό της». Αναφέρθηκε επίσης ότι η Pierron θα μείνει εκτός αέρα μέχρι το τέλος της σεζόν της εκπομπής της, στις 3 Ιουλίου.Ο Τζέρεμι Ντέιβις από το Ινστιτούτο Πατρότητας (Fatherhood Institute) στο Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε:
«Μου φαίνεται παράλογο ότι ακόμα προκαλούμε τέτοιες μεγάλες αντιδράσεις όταν οι άνδρες μιλάνε για το πιο βασικό ανθρώπινο πράγμα: να είναι παρόντες στη γέννηση του παιδιού τους». Χαρακτήρισε την απόφαση του Ντοκού ως «ανανεωτική» και πρόσθεσε ότι δείχνει μια υγιή ισορροπία στη ζωή.

Προστατέψτε τον Ντέλια τουλάχιστον απο τους επαγγελματίες του είδους
These users thanked the author SCIFO for the post (total 7):
DamoN, ΚΩΣΤΑΣ2019, paok apo epilogi, aivas19, DIAMANTIS99, leomatos88, Apil44
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

hasio_john έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 17:06 Πάντως στα media παιδιά, γίνεται ένας ΠΑΝΙΚΟΣ με την είδηση που εννοείται συνοδεύεται με απίστευτη χολή και χλευασμό προς τον Γιάννη!
Ελπίζω να το διαχειριστεί ήρεμα όλο αυτό και να μην τον πάρει από κάτω, θα πρέπει ΆΜΕΣΑ όλος ο οργανισμός ΠΑΟΚ να τον προστατέψει.... ΆΜΕΣΑ!!
Τι να προστατέψει ο οργανισμός ΠΑΟΚ ρε φίλε; δε βλέπεις τι γράφεται εδώ μέσα; εδώ δεν τον προστατεύουμε εμείς οι απλοί φίλαθλοι.
These users thanked the author Nassos for the post (total 6):
DamoN, aivas19, paok apo epilogi, DIAMANTIS99, st4this, margas
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Έχει, πέραν όλων των άλλων που θα τον στηρίξουν, και τον Μιχαηλίδη, ο οποίος ξέρει καλά πώς είναι να σε καννιβαλίζουν στα κοινωνικά δίκτυα "αλλόθρησκοι" ούγκανοι.
But just a moment ...
These users thanked the author navigator11 for the post (total 3):
DamoN, Maklaz, XamenoKormi
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Καλά έκανε και έγραψε στα @@ του την εθνική αθηνών και τους κομπλεξικούς προπονητές της. Τι αγχώνοναι και κλαίγονται, αφού έχουν τον Μπακασέτα που είναι και ο βασικός τους.

Πιο ξεκούραστος για τον ΠΑΟΚ, μια χαρά.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Equalizer έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 14:53 Κανείς δεν ΠΡΕΠΕΙ να πωληθεί

Αν όμως πωληθεί, προσωπική μου ατομική άποψη, δεν είναι καταστροφή - όπως παρουσιάζονταν κατά κόρον

Και δεύτερον, αν τιμή του δεν ανεβαίνει πάνω απ τα 20, όπως με τον νου μας νομίζουμε οτι επιβάλλεται, δεν είναι αποτυχία της ΠΑΕ και του Σαββίδη.

Ελπίζω τώρα να γίνεται πιο κατανοητό τι λεω όταν εναντιώνομαι στις "λαϊκές προσταγές".
Ούτε εσύ δεν τα πιστεύεις αυτά που γράφεις ρε μαν :lol:
San4

Δημοσίευση από San4 »

Το copium εχει φτασει ταβανι σημερα.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Καλα τους ξηγηθηκε ο Ντελιας..
Δεν εχει καμμια δουλεια σ'αυτη την παρωδια που λεγεται Εθνικη ομαδα..
These users thanked the author Amsterdamer_87 for the post (total 5):
Kabamaru11, paoki19, PAOKAPOMONOSMOY, margas, Logistis
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Προφανώς και επιρρεαστηκε από την μη παρουσία στο Μουντιάλ, σου λέει γιατί να τρέχω Αθήνα και 3 και λίγο να βλέπω τον μπακαπεφτα να ερμηνεύει το "μετεωρο βήμα του πελαργού"
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Ασε τους να βάζουν τον Μπακασέτα μέχρι τα 65.
These users thanked the author Rexaris for the post (total 4):
aivas19, paokspren, paoki19, Logistis
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Την ποιο μεγάλη...χολή...την βγάζουν οι αεχτσιδες..

Γιάννη διάβασετα όλα... Και όπου τους βρεις τιναξτους τα πέταλα...

Ξέρεις αριστερά το...πουλί..δεξια εσύ..
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 6):
aivas19, st4this, Apil44, paoki19, XamenoKormi, margas
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Παντως βλεποντας το βιντεο της σημερινης προπονησης,πολυ χαμογελαστος και πολυ ορεξατος στο οικογενειακο διπλο,μαλλον τον πηρε απο κατω ολο αυτο :lol:

Εχει ενα παιδακι,περιμενει ακομα ενα και ποιος ξερει ποσα ακομα εχει κανει εκει στην Αθηνα......
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 9):
abc_o_ karpouzas, st4this, Ιάσονας, Apil44, Maklaz, paoki19, PAOKAPOMONOSMOY, margas, navigator11
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 24 Ιουν 2026, 14:20 Πάντως ότι κι αν ισχύει για τον Ντέλια, είναι τρομερό το ότι οι περισσότεροι εδώ προβάλλουν την δική τους επιθυμία για εκδίκηση απέναντι στο ΠΟΚ, επανάσταση κατά της ΕΠΟ, πόλεμο στον Γιοβάνοβιτς, ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, πάνω σε ένα παιδί που ουδέποτε έχει δείξει ότι σκέφτεται και πράττει κατ'αυτόν τον τρόπο. Μακάρι ο άνθρωπος Γιάννης να είναι καλά κι ευτυχισμένος, αλλά μόνο αισιόδοξα δεν είναι τα νέα για τον ποδοσφαιριστή Γιάννη.

ΥΓ: Επειδή πολλοί αναφέρεστε στις μέχρι τώρα συμμετοχές του, και χωρίς να ξέρω αν όντως είναι θρησκευτικό θέμα - αν και μου φαίνεται το πιο πιθανό - οι άνθρωποι αλλάζουν, προτεραιοποιούν, σκέφτονται, αποφασίζουν διαφορετικά, ανάλογα με την φάση της ζωής τους.
Αναφαίρετο δικαίωμα σου να πιστεύεις κάτι τέτοιο. Για ενημέρωση σου όμως, η συντριπτική πλειοψηφία του Παοκτσήδικου λαού δεν περιμένει από κανέναν Ντέλια να πάρει εκδίκηση για να χαιρόμαστε μετά εμείς! Από μικροί τους πολεμάμε, σε γήπεδα, στους δρόμους, όπου τύχει, και πάντα θα τους έχουμε απέναντι. Όλους ανεξαιρέτως τους ποκίτες, βαζέλια, χαρτιά, γάβρους. Ή μήπως θεωρείς ότι έχουμε κοντή μνήμη για όσα μας έκαναν επί δεκαετίες και ξαφνικά - το 2026 - εγώ θα περιμένω τον Ντέλια να πάρει εκδίκηση, για μένα, και για χιλιάδες άλλα Παόκια. ΠΟΚ, ΕΠΟ, Γκάνταλφ και λοιπές δυνάμεις τους έχουμε χεσ@@@@@ς εδώ και δεκαετίες! Άκου περιμένουμε τον Ντέλια!!!
These users thanked the author GEOL for the post (total 2):
leomatos88, paokspren
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”