Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
rockcity4

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Δημοσίευση από rockcity4 »

Εδώ ένα ΠΑΟΚτσακι αγνώστου ταυτότητος έκανε ταγκιά σε ένα μπασκετάκι πάνω από το σπίτι μου κοντά στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, ακόμα αναρωτιέμαι που είναι και τι να κάνει! Μήπως ήσουν εσύ @marsantos ? :D
These users thanked the author rockcity4 for the post:
marsantos
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

rockcity4 έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 21:24 Εδώ ένα ΠΑΟΚτσακι αγνώστου ταυτότητος έκανε ταγκιά σε ένα μπασκετάκι πάνω από το σπίτι μου κοντά στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη, ακόμα αναρωτιέμαι που είναι και τι να κάνει! Μήπως ήσουν εσύ @marsantos ? :D
Όχι όχι. Είμαι πιο χαμηλά.
These users thanked the author marsantos for the post:
rockcity4
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καλησπέρα σέ όλη την παρέα καθώς και στους ρουφιάνους.
Που είναι το νήμα του Θαυματοποιού απ' το Μπρασόφ!
Το βγάλατε; θέλω να τον αποχαιρετήσω όπως του αρμόζει.
Να ξέρετε ότι ρουφιάνος δεν υπήρξα ποτέ στην ζωή μου, τους σιχαίνομαι, αλλά...
Η παραμικρή παραβίαση κανονισμών υπόνοια εναντίων στελέχους της ΠΑΕ κλπ κλπ θα καταγγέλλεται άμεσα με την απαίτηση για Μπαν.
Όπως μου φερθηκατε θα σας φερθώ ξέρετε εσείς ποιοι.
Καλή συνέχεια
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

st4this έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 21:19 Αμα θέλουμε γκουρμέ ιντερνασιοναλ παμε Αχαρνών στριτ :lol: Ποια εκκλησία είναι στο Ηράκλειο; Να βρω το γειτονάκι :D Και στο ΣΕΦ απο πίσω είχε κάποτε, όλοι ΠΑΟΚ θα γίνετε ρε!
ψηλά ανηφόρα φουλ..ούτε που θυμάμαι πως λέγεται η εκκλησια , παίζει να ναι η Ευαγγελίστρια;..έχει κι ενα πάρκο δίπλα και κάτι "καλαμάκια" για φαι απέναντι..αν και δεν είμαι φάν των σπρέι, εξού και το χούλιγκανς στα σπρέι..
These users thanked the author Shivaspace for the post:
st4this
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Sardan έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 09:21Καλημέρα από Άνδρο. Μπάρκα χθες είδα μαγαζί στο λιμάνι με το όνομα σου και μπήκα για μπύρα μόνο και μόνο για αυτό.
Χαχα έλα ρε, να 'σαι καλά! Το χάζεψα το μαγαζάκι στο μαψ, ωραίο φαίνεται, κρατάει βλέπω και χαρακτήρα προηγούμενων δεκαετιών και δεν υποκύπτει σ'αυτήν την εκσυγχρονιστική τάση που έχει αφαιρέσει τη ξεχωριστή αισθητική σε πολλά μαγαζιά!

Αν ποτέ πάω Άνδρο, θα πάω κι εγώ στον Μπαρκαρούτσο, επειδή κάποτε με θυμήθηκες και πήγες!

st4this έγραψε: Τρί 23 Ιουν 2026, 21:19Αμα θέλουμε γκουρμέ ιντερνασιοναλ παμε Αχαρνών στριτ :lol: Ποια εκκλησία είναι στο Ηράκλειο; Να βρω το γειτονάκι :D Και στο ΣΕΦ απο πίσω είχε κάποτε, όλοι ΠΑΟΚ θα γίνετε ρε!
Στο Rotterdam, κάτω από μια γέφυρα, υπάρχει γραμμένο "PAOK" με spray! Αλλά ορκίζομαι, δεν το έκανα εγώ. Κάποτε ελπίζω να καταφέρω να σταματήσω (δεν έχει πεζοδρόμιο σ'εκείνο το σημείο, μόνο με αυτοκίνητο το έχω δει) και να βγάλω φωτογραφία..

Έχω δει βέβαια και κάτι αυτοκόλλητα από λήκια και χάρτινους...που κατά ένα περίεργο τρόπο, μετά από καναδυό λεπτά εξαφανίζονταν!
These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post:
st4this
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Καλημέρα σε όλους με υγεία!
Καφεδάρα και PAOKmania!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα από το υπέροχο Μεταξουργείο!
Η φραπεδιά ετοιμάζεται!
Άβαταρ μέλους
Anwnimos

Δημοσίευση από Anwnimos »

Καλησπέρα από το συννεφιασμένο Τόκιο!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Καλημέρα από ένα στρατόπεδο της Βορείου Ελλάδος.
Αναχώρηση για Μιλάνο αύριο για κατασκοπεία υπέρ της ΠΑΕ :mrgreen: και μετέπειτα Λουγκάνο για καθαρό αέρα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”