Το πρόβλημα είναι ότι τα μαργαριτάρια αυτά τα διαβάζουμε και από άτομα εδώ μέσαeorptol1 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:44 Έχουμε να ακούσουμε πράγματα και με την αβάντα του συστήματος στο αγαπημένο τους παιδι Σπανούλη
Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 9):
- eorptol1, Scotch4, katafraktos, olienin, Hayate, Dimitris_L4, paok-porter1337, PAOKevolution, SCIFO
-
dimitris7777
Συμφωνώ απόλυτα, χρειαζόμαστε σίγουρα ένα τοπ παίκτη στο 3 και ένα ακόμα ψηλό που να έχει απειλή με σουτ από απόσταση (μόνο Χουγκάζ έχουμε εκεί με σουτ από απόσταση) κάτι σαν τον Πίτερς στο τοπ επίπεδο αλλά ακόμη και το στυλ του Μέλβιν με το σουτ που είχε το χρειαζόμαστε...GianD έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 14:31 Στην frontline είμαστε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ
Αυτή τη στιγμή η μόνη τρύπα στο ρόστερ είναι στο 3-4 και ισως λιγο μεγαλυτερο μεγεθος στο 2-3
Και αυτό με το μέγεθος που αναφέρεις στο 2-3 σωστό σαν παρατήρηση αλλά δε μας βγαίνουν τα κουκιά με τον αριθμό των ξένων.....μια ιδανική λύση θα ήταν (αλλά και δύσκολη προς το παρόν).....Τζον Πουλακίδας για το 2-3 (με ελληνικό όμως διαβατήριο, που απ' όσο έχω διαβάσει το επιδιώκει ήδη) και Κλάιμπερτ στο 3-4....έτσι νομίζω καλύπτεσαι ικανοποιητικά....
Ακόμα και Καλαϊτζάκης του Αμαρουσιου
- These users thanked the author GianD for the post:
- dimitris7777
-
dimitris7777
Αυτός πάλι, ενώ ξεκίνησε με πολύ δυνατές προοπτικές, μεγαλύτερες από τον αδερφό του που παίζει τώρα στο βάζελο, μάλιστα πήγε και μια χρονιά στους πρωταθλητές Μπάκς του Γιάννη, πως ξέμεινε μετά; πιστεύεις ότι μπορεί ακόμα να προλάβει το τραίνο της εξέλιξης ή πάρκαρε μόνιμα στη μετριότητα;
ε πιστευω οτι δεν μπορει να κανει πλεον το ξεπεταγμα, αλλα θα μπορουσε να φανει χρησιμος για 14ος παικτης του ροστερ
Η ομάδα έχει απ ότι λένε εξαιρετικό και πολύ έμπειρο προπονητή. Ελπίζω να δούμε και κάνα φιλικό να πάρουμε και μέις μυρουδια που 25 χρόνια αναμέναμε να δούμε παίκτη που ξέρει να βαρά βολές. Ολα τα λεφτά θα μας πάρει φέτος ο ΠΑΟΚ. Ταπί θα μείνουμε
αυτη τη στιγμή ποιο είναι το μισθολογικο μπατζετ της ομάδας και τι περιμενουμε ακομα;
- katafraktos
Δεν εχει αναρτηθει μισθολογικο μπατζετ. Περιμενουμε ενα 3αρι και ισως καποιον Ελληναgergeo4 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 16:06 αυτη τη στιγμή ποιο είναι το μισθολογικο μπατζετ της ομάδας και τι περιμενουμε ακομα;
- kataramenos5
Περιμενω κανα τρελο ονομα στο 3.Οχι πληροφορια ,διαισθηση.
Να τον δω στον παγκο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ .Τοσα χρονια περιμενω τ ονειρο.
Κι εγω τα φιλικα περιμενω σα τρελος.Τρινκιερι μεγαλη καψουρα.Taseos έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 15:24 Ελπίζω να δούμε και κάνα φιλικό να πάρουμε και μέις μυρουδια που 25 χρόνια αναμέναμε να δούμε παίκτη που ξέρει να βαρά βολές.
Να τον δω στον παγκο της ΠΑΟΚΑΡΑΣ .Τοσα χρονια περιμενω τ ονειρο.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- katafraktos
Νομίζω ότι μετά τις τελευταίες εταγραφικες κινήσεις του Ρούλη πιθανότατα να πάμε όχι για μια αλλά για δύο ηχηρές κινήσεις
- These users thanked the author renegade for the post (total 3):
- Dimitris_L4, Gregk19262000, george188
- paok-porter1337
Χαλαρώστε λίγο με τον Μοργκαν άμυνα με τα μάτια παίζει. Μην ψαρώνετε τώρα απλά πουλάει ο Ρούλης, πριν δύο μήνες πουλούσαμε εμείς. Από αύριο θα πουλάει ο βαζελος
Χαλαρώστε, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πήραν ένα παίχτη σκόρερ που έπαιζε σε μια ομάδα χωρίς μέλλον. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ομάδα που θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.
Επίσης δεν μου λένε τίποτα οι συγκρίσεις. Την ομάδα μας ας δούμε πως θα την βοηθήσουμε να φτάσει τους στόχους της.
1.88 ο Μοργκαν και άλλο τόσο περίπου ο Ντιμιτριεβιτς. Τι έγινε τώρα εμείς είμαστε κοντοί στην περιφέρεια και ο Ρούλης όχι; Ε;
Χαλαρώστε, έχει πολύ δρόμο ακόμα. Πήραν ένα παίχτη σκόρερ που έπαιζε σε μια ομάδα χωρίς μέλλον. Δεν έχει δοκιμαστεί σε ομάδα που θέλει να διεκδικήσει κάτι περισσότερο.
Επίσης δεν μου λένε τίποτα οι συγκρίσεις. Την ομάδα μας ας δούμε πως θα την βοηθήσουμε να φτάσει τους στόχους της.
1.88 ο Μοργκαν και άλλο τόσο περίπου ο Ντιμιτριεβιτς. Τι έγινε τώρα εμείς είμαστε κοντοί στην περιφέρεια και ο Ρούλης όχι; Ε;
-
Michalios92
Στο κομμάτι της άμυνας συμφωνούμε.paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 17:16 Χαλαρώστε λίγο με τον Μοργκαν άμυνα με τα μάτια παίζει. Μην ψαρώνετε τώρα απλά πουλάει ο Ρούλης, πριν δύο μήνες πουλούσαμε εμείς. Από αύριο θα πουλάει ο βαζελος
Αλλά σε απλή σύγκριση ο μοργκαν με τον Φόστερ που είναι το δικό μας βασικό 2ρι , εε νομίζω είναι ένα σκαλί πιο πάνω ο μοργκαν.
Είναι πολύ έπιδραστικος και φοβερός σκόρερ στο ακόμα και στο επιπεδο της Ευρωλίγκας
-
Michalios92
Στο κομμάτι της άμυνας συμφωνούμε.paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 17:16 Χαλαρώστε λίγο με τον Μοργκαν άμυνα με τα μάτια παίζει. Μην ψαρώνετε τώρα απλά πουλάει ο Ρούλης, πριν δύο μήνες πουλούσαμε εμείς. Από αύριο θα πουλάει ο βαζελος
Αλλά σε απλή σύγκριση ο μοργκαν με τον Φόστερ που είναι το δικό μας βασικό 2ρι , εε νομίζω είναι ένα σκαλί πιο πάνω ο μοργκαν.
Είναι πολύ έπιδραστικος και φοβερός σκόρερ στο ακόμα και στο επιπεδο της Ευρωλίγκας
- These users thanked the author Michalios92 for the post:
- paok-porter1337
Στο τέλος ξυρίζουν το γαμπρό. να δούμε πως θα κλείσει το ρόστερ μας. Λογικά με δυνατό 3αρ, Ταίρι επίσημα συν κάποιον γηγενή βοηθητικό ακόμα στο 3/4.
ΥΓ ο Τζόρνταν κάνει διακοπές Ελλάδα, ας πάει να τον προσεγγίσει κανένας να μας ανοιξει κανα με τα ντραφτ.
ΥΓ ο Τζόρνταν κάνει διακοπές Ελλάδα, ας πάει να τον προσεγγίσει κανένας να μας ανοιξει κανα με τα ντραφτ.
Εγω παντως θεωρω δεδομενο πως αν τελικα παμε σε 7 ξενους στο πρωταθλημα, οπως πιεζουν ολες σχεδον οι ομαδες, περα απο το 3 που θα παρουμε, θα ερθει και ενα γλυκο γυρω στον Σεπτεμβριο με τα κοψιματα του ΝΒΑ
Ειναι πολυ νωρις να βγαζουμε συμπερασματα για τα ροστερ
Ειναι πολυ νωρις να βγαζουμε συμπερασματα για τα ροστερ