Μεταγραφές Basketball 2026-2027
-
deathmassious
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Ο τραυματισμός του Φαλ ήταν πολύ σοβαρός. Αβέβαιο το αν θα επιστρέψει σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Νομίζω οτι η παραμονή του Tyree γινέται ακόμη πιο επιβεβλημένη με τις μεταγραφές που γίνονται στα γκαρντ στους ανταγωνιστές και έτσι όπως έχει δομηθεί το ρόστερ. Αλίμονο αν φύγει και ο Tyree. To παράδοξο είναι ο Hudgins, αλλά ας τον δούμε και στο γήπεδο.
Αναμένουμε την κίνηση στο 3, που εκ των πραγμάτων για να μιλάμε για στόχους πρέπει να είναι κορυφαίος παίκτης. Όπως έγραψα, Clyburn και πάνω, δηλαδή κάποιος απο το ΝΒΑ.
Επίσης δεν καταλαβαίνω τόσο το άγχος στα Center όσο στις υπόλοιπες θέσεις. Θα έλεγα οτι στα Center είμαστε αρκετά καλά. Στους υπόλοπους να δούμε.
Αναμένουμε την κίνηση στο 3, που εκ των πραγμάτων για να μιλάμε για στόχους πρέπει να είναι κορυφαίος παίκτης. Όπως έγραψα, Clyburn και πάνω, δηλαδή κάποιος απο το ΝΒΑ.
Αυτό θυμάμαι και εγώ.deathmassious έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 12:01Ο τραυματισμός του Φαλ ήταν πολύ σοβαρός. Αβέβαιο το αν θα επιστρέψει σε ικανοποιητικό επίπεδο.
Επίσης δεν καταλαβαίνω τόσο το άγχος στα Center όσο στις υπόλοιπες θέσεις. Θα έλεγα οτι στα Center είμαστε αρκετά καλά. Στους υπόλοπους να δούμε.
Θα συμφωνησω. Στο 2-3 θα ηθελα εναν παικτη στυλ Αβραμοβιτς και στο 3-4 εναν στυλ Κλαιμπερν. Ο ανταγωνισμος ανεβαινει αισθητα.KalamarGiannis έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 11:53 Έτσι όπως βλέπω τα πράγματα τώρα, αν και είμαι πολύ ευχαριστημένος γενικά με το ρόστερ, θα προτιμούσα να μη μείνει ο Tyree και να πας να πάρεις ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ακριβό- ψηλό -πολύ φτασμένο παίκτη στο 2-3 (κι ας είναι ο Φόστερ αλλαγή), εκτός του βασικού 3αριου που περιμένουμε ως μπαμ.
ΥΓ: απο ιταλια βγαινει οτι ο αρης εκανε προταση στο σιλντς και του προσφερει 8 μυρια για 3 χρονια
-
dimitris7777
Ότι έχουν χωθεί, έχουν χωθεί αυτό είναι σίγουρο και ας διέψευσαν το ενδιαφέρον.....πάντως το ποσό που γράφεις μου φαίνεται πολύ υψηλό, μιλάμε για σχεδόν 2,7εκ το χρόνο.....τι να πω δεν ξέρω, εάν έφτασαν σε τέτοιο ποσό, μπορεί και να τον κλείσουν, εάν ο παίκτης θέλει να φύγει από γιούρολινγκ...GianD έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 12:07 ΥΓ: απο ιταλια βγαινει οτι ο αρης εκανε προταση στο σιλντς και του προσφερει 8 μυρια για 3 χρονια
Feeling καθαρά αλλά πιστεύω θα δούμε κάτι πολύ καλό για κλείσιμο.
Οχι feeling αλλά fact ότι ψάχνουμε και άλλες υποθέσεις και επειδή έχουμε καιρό μπροστά μας το βλέπουμε.Επισης το 90 τις εκατό των ομάδων κάνουν διορθωτικές κινήσεις μέσα στη χρονιά που συχνά αλλάζουν τη δυναμική.Το ειδαμε και φέτος με εμάς.Σε αυτό το χρονικό σημείο το βασικότερο είναι ο coach,ο "κορμός " της ομάδας που τα έχουμε πάει περιφημα και η δουλειά στην προετοιμασία που θα τα πάμε περίφημα λόγω Τρινκιερι.Ο κάθε Χεζονια θα τα "παστελωσει" ακόμη και αν έρθει καλό Σεπτέμβριο, Οκτώβριο.
Οχι feeling αλλά fact ότι ψάχνουμε και άλλες υποθέσεις και επειδή έχουμε καιρό μπροστά μας το βλέπουμε.Επισης το 90 τις εκατό των ομάδων κάνουν διορθωτικές κινήσεις μέσα στη χρονιά που συχνά αλλάζουν τη δυναμική.Το ειδαμε και φέτος με εμάς.Σε αυτό το χρονικό σημείο το βασικότερο είναι ο coach,ο "κορμός " της ομάδας που τα έχουμε πάει περιφημα και η δουλειά στην προετοιμασία που θα τα πάμε περίφημα λόγω Τρινκιερι.Ο κάθε Χεζονια θα τα "παστελωσει" ακόμη και αν έρθει καλό Σεπτέμβριο, Οκτώβριο.
- These users thanked the author Hayate for the post (total 2):
- Franky, katafraktos
-
dimitris7777
Ακριβώς αυτό. Τον πιστεύω πολύ τον Tyree, πιστεύω έχει και άλλες δυνατότητες να δείξει περισσότερα. Όντως και για εμένα η μεταγραφή του Hudgins μου προκάλεσε απορία αλλά σίγουρα ο Τρινκέρι ξέρει πολύ καλύτερα τι κάνει και πως χτίζει το ρόστερ, βάσει το μπάσκετ που θέλει να παίξει, οπότε.....In Andrea we Trust!!Franky έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 12:05 Αλίμονο αν φύγει και ο Tyree. To παράδοξο είναι ο Hudgins, αλλά ας τον δούμε και στο γήπεδο.
Ο Χάτζινς για το χρόνο που κρατάει την μπάλα έχει πολύ μικρό ποσοστό λαθών και ένα σουτ με ποσοστό 40%, το μειονέκτημα του είναι το ύψος του.
Θεωρία: δεν έκλεισε ακόμη ο Tyree γιατί κοιτάμε μπας κ κλείσουμε Clyburn και Shields μαζι.
Μια φορά ας πέσω μέσα
Μια φορά ας πέσω μέσα
- Metagrafakias
Παίρνει ο Αρης τον Μοργκάν!!!
Μπαμμμ μπουυυμμμ άρθρα επι άρθρων για τον Ευρωλιγκατο παικταρα που είπε όχι σε Μπασκόνια και Σικαγο Μπουλς (γελάει ο κόσμος) και ο αυτοκράτορας ξανά στο θρόνο του,αφιερώματα ιστοριες φανφαρολογιες και αηδίες !!
Ειδικά στο SDNA πόσο σιχάματα είστε ρε;;
Παίρνει ο ΠΑΟΚ τον Καιλ Αλεξαντερ με μεγαλύτερο συμβόλαιο του Μοργκαν και παρουσιάζετε όπως του Τανουλη..Ένα αρθράκι θαμμένο κάτω κάτω…
Ξέρω ότι τον Τέλη δεν τον ενδιαφέρει το επικοινωνιακό τόσο αλλά οι δημοσιογράφοι ειδικά του ΠΑΟΚ πόσο σιχάματα είστε ρε;;Λίγα είναι τα ψωμιά σας ακόμα…μετά θα γλύφετε για κάνα κοκαλάκι αλλά θα είναι αργά!!
Μπαμμμ μπουυυμμμ άρθρα επι άρθρων για τον Ευρωλιγκατο παικταρα που είπε όχι σε Μπασκόνια και Σικαγο Μπουλς (γελάει ο κόσμος) και ο αυτοκράτορας ξανά στο θρόνο του,αφιερώματα ιστοριες φανφαρολογιες και αηδίες !!
Ειδικά στο SDNA πόσο σιχάματα είστε ρε;;
Παίρνει ο ΠΑΟΚ τον Καιλ Αλεξαντερ με μεγαλύτερο συμβόλαιο του Μοργκαν και παρουσιάζετε όπως του Τανουλη..Ένα αρθράκι θαμμένο κάτω κάτω…
Ξέρω ότι τον Τέλη δεν τον ενδιαφέρει το επικοινωνιακό τόσο αλλά οι δημοσιογράφοι ειδικά του ΠΑΟΚ πόσο σιχάματα είστε ρε;;Λίγα είναι τα ψωμιά σας ακόμα…μετά θα γλύφετε για κάνα κοκαλάκι αλλά θα είναι αργά!!
- These users thanked the author Metagrafakias for the post (total 3):
- Scotch4, katafraktos, olienin
Έχουμε να ακούσουμε πράγματα και με την αβάντα του συστήματος στο αγαπημένο τους παιδι Σπανούλη
-
dimitris7777
Μακάρι να μας βγει ο Hudgins, όπως και οι άλλες επιλογές....
Πάντως για να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς, οι δίπλα μέχρι στιγμής έχουν πάρει 3 παίκτες που πέρσι έπαιζαν ευρωλίγκα (ντιμιτρίεβιτς, μπίρτς, μόργαν), ενώ εμείς δεν έχουμε κανέναν παίκτη πλην Καλάθη με εμπειρία ευρωλίγκας (δεν υπολογίζω το πέρασμα του Φόρεστ απ' το βάζελο γιατί ουσιαστικά δεν έπαιξε)....Στα χαρτιά μοιάζει να κάνουν δυνατές κινήσεις....βέβαια όλα κρίνονται στο γήπεδο και στη χημεία που θα παρουσιάσει κάθε ομάδα....
Επίσης εμένα μου αρέσει να εξελιχθούν και να γίνουν σ' εμάς οι παίκτες επιπέδου ευρωλίγκας, πχ Ταϊρί, Αλεξάντερ, ΓκρέΪ, Χότζινς, Ομορούγι, κτλ.....
Δεδομένο πάντως ότι το φετινό Γιουροκάπ, θα είναι πολύ πιο δυνατό από το περσινό που το πήρε η Μπουργκ. Νομίζω θα έχει 4-5 ομάδες πολύ δυνατές (σχεδόν επιπέδου ευρωλίγκας) που δεν είχε πέρσι....
Πάντως ακούγεται ότι φέτος το Γιούροκαπ ίσως δώσει 2 εισιτήρια για ευρωλίγκα, στους 2 φιναλίστ του τελικού....
Πάντως για να είμαστε δίκαιοι και ειλικρινείς, οι δίπλα μέχρι στιγμής έχουν πάρει 3 παίκτες που πέρσι έπαιζαν ευρωλίγκα (ντιμιτρίεβιτς, μπίρτς, μόργαν), ενώ εμείς δεν έχουμε κανέναν παίκτη πλην Καλάθη με εμπειρία ευρωλίγκας (δεν υπολογίζω το πέρασμα του Φόρεστ απ' το βάζελο γιατί ουσιαστικά δεν έπαιξε)....Στα χαρτιά μοιάζει να κάνουν δυνατές κινήσεις....βέβαια όλα κρίνονται στο γήπεδο και στη χημεία που θα παρουσιάσει κάθε ομάδα....
Επίσης εμένα μου αρέσει να εξελιχθούν και να γίνουν σ' εμάς οι παίκτες επιπέδου ευρωλίγκας, πχ Ταϊρί, Αλεξάντερ, ΓκρέΪ, Χότζινς, Ομορούγι, κτλ.....
Δεδομένο πάντως ότι το φετινό Γιουροκάπ, θα είναι πολύ πιο δυνατό από το περσινό που το πήρε η Μπουργκ. Νομίζω θα έχει 4-5 ομάδες πολύ δυνατές (σχεδόν επιπέδου ευρωλίγκας) που δεν είχε πέρσι....
Πάντως ακούγεται ότι φέτος το Γιούροκαπ ίσως δώσει 2 εισιτήρια για ευρωλίγκα, στους 2 φιναλίστ του τελικού....
-
dimitris7777
Γιατί θεωρείς ότι δεν έκλεισε ο ο Ταϊρί; γιατί δεν υπάρχει ανακοίνωση;......και ούτε πρόκειται να υπάρξει γιατί πολύ απλά ο παίκτης έχει ενεργό συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, με δικαίωμα μόνο από τη μεριά του ΠΑΟΚ να το σπάσει μέχρι τέλη Ιούνη.....αλλά δε νομίζω να γίνει αυτό γιατί μοιάζει να έχει μιλήσει ο παίκτης με τον κόουτς να να είναι ξεκάθαρο ότι είναι κανονικά στο σχεδιασμό του ρόστερ της επόμενης χρονιάς....janellsis έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:40 Θεωρία: δεν έκλεισε ακόμη ο Tyree γιατί κοιτάμε μπας κ κλείσουμε Clyburn και Shields μαζι.
Μια φορά ας πέσω μέσα![]()
Φίλε Metagrafakia, τα συμβόλαια δεν είναι συγκρίσιμα ο Μorgan παίζει 1-2 και ο άλλος είναι Center. O Morgan είναι παικταράς και το συμβόλαιο του αρκετά μεγάλο.
Συμφωνώ οτι ο Αlexander είναι πολύ καλή μεταγραφή. Όπως είπα πιστεύω οτι στο 5 είμαστε πολύ καλά. Σχεδόν εξαιρετικά. Στις άλλες θέσεις μπορούσαν και ακόμη μπορούν να γίνουν τεράστιες κινήσεις. Περιμένουμε...
Συμφωνώ οτι ο Αlexander είναι πολύ καλή μεταγραφή. Όπως είπα πιστεύω οτι στο 5 είμαστε πολύ καλά. Σχεδόν εξαιρετικά. Στις άλλες θέσεις μπορούσαν και ακόμη μπορούν να γίνουν τεράστιες κινήσεις. Περιμένουμε...
- These users thanked the author Franky for the post:
- Dimitris_L4
-
dimitris7777
Ξέρεις τι άλλο κάνει την κατάσταση στα φορ εξαιρετική; ο Νικ Καλάθης. Οι ψηλοί μας (βασικά σε Αλεξάντερ και Ομορούγι αναφέρομαι λόγω αθλητικότητας αλλά και το Μούρ λόγω μπασκετικού IQ δεν τον αποκλείω) είναι ιδανικοί για Νικ Καλάθη, να τους εκτοξεύσει....παίζουν πολύ καλά pick n roll και κυρίως με την αθλητικότητα τους εάν υπάρχει ένας grand master της πάσας να τους ταϊσει στο σωστό χρόνο και χώρο την πάσα θα είναι ασταμάτητοι στα τελειώματα (καρφώματα) κοντά στο καλάθι.....Franky έγραψε: Κυρ 21 Ιουν 2026, 13:58 Συμφωνώ οτι ο Αlexander είναι πολύ καλή μεταγραφή. Όπως είπα πιστεύω οτι στο 5 είμαστε πολύ καλά. Σχεδόν εξαιρετικά.
- These users thanked the author dimitris7777 for the post (total 3):
- GianD, Franky, Dimitris_L4
Στην frontline είμαστε ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ
Αυτή τη στιγμή η μόνη τρύπα στο ρόστερ είναι στο 3-4 και ισως λιγο μεγαλυτερο μεγεθος στο 2-3
Αυτή τη στιγμή η μόνη τρύπα στο ρόστερ είναι στο 3-4 και ισως λιγο μεγαλυτερο μεγεθος στο 2-3
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GianD την Κυρ 21 Ιουν 2026, 14:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author GianD for the post (total 3):
- rockcity4, Franky, Dimitris_L4