Νέος προπονητής
- dravinosRa
Re: Νέος προπονητής
Άρα μάλλον ο Μάτος δεν θα πήγε για να δει το Μουντιάλ στην Αμερική...
- These users thanked the author dravinosRa for the post (total 2):
- Dimitrisou, paok apo epilogi
λέτο με 1000
γνώστης του πρωταθλήματος, λατινοαμερικάνικη αλητεία και φυσικά ξέρει να στήνει ομάδες χωρίς χρήματα
- WeWillRockYou
Sport24 : Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ιταλού πρώην τεχνικού της Οσασούνα, Αλέσιο Λίσι.
https://www.transfermarkt.it/alessio-li ... iner/87289
https://www.transfermarkt.it/alessio-li ... iner/87289
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος WeWillRockYou την Παρ 19 Ιουν 2026, 15:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dimitrisou
Ασε τον Αντρε..τελικα ο Ματος δεν εκανε διακοπες στο αμερικα βλεποντας τη σελεσαο?Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:02 Επισης ο Αντρε δν υπεβαλλε παραιτηση δυο φορες? τελικα εψαχνε κοουτς??
Κάντε ένα tactical comparison (και coaching style) μεταξύ Βάσκο Μάτος και Πουσιτς
Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα η ανάλυση
Ο Πορτογάλος αρέσκεται να παίζει με 3 πίσω, ως βάση διάταξης, που σε φάσεις πίεσης γίνεται 4231
Ανάπτυξη φουλ vertical direct σε αντίθεση με Ραζβαν/Πουσιτς που ανεβάζουν γραμμές βήμα βήμα
Είναι αρκετά ενδιαφέρουσα η ανάλυση
Ο Πορτογάλος αρέσκεται να παίζει με 3 πίσω, ως βάση διάταξης, που σε φάσεις πίεσης γίνεται 4231
Ανάπτυξη φουλ vertical direct σε αντίθεση με Ραζβαν/Πουσιτς που ανεβάζουν γραμμές βήμα βήμα
Θέλω κόλπο γκροσο με προπονητή από Ρωσία. Ιδανικά Γιωργης του οποίου η εξαφάνιση οφείλεται σε ταχύρυθμα μαθήματα για να πάρει το Uefa Pro. Το οποίο τελικά λάδωσε για να του το δώσουν.
- These users thanked the author Sera4 for the post (total 7):
- geobila, Unpsofable78, george188, Dimitrisou, Maklaz, Patron, Kourdos
Ναι οκ εχει το ενδιαφερον του σιγουρα. Δεν ξερω αν ειναι αρκετα κωλοπετσομενος προπονητικα για να τρεξει καραβι σαν τον ΠΑΟΚ. Οποιος και να ειναι εγω ειμαι 100% μαζι τους. Εφοσον ειναι επιλογη ματος-βιερινια τελειωσαμε εγω οποιον και να επελεξαν ειμαι μαζι τους.
-
panpangr77
Λισι συμβολαίου; ΣορυWeWillRockYou έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:22 Sport24 : Ο ΠΑΟΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ιταλού πρώην τεχνικού της Οσασούνα, Αλέσιο Λίσι.
- These users thanked the author jibbie for the post (total 4):
- rockcity4, astral, Gregk19262000, aivas19
Και γιατί να πιστέψουμε την δική σου θεωρία ρε συ εκουαλαιζερ?
Γιατί εγώ βλέπω ότι ο κεντζιορα πάει στον αντίπαλο μας για να τους τρυπήσει και να πηδήξουμε στον επόμενο γύρο?
Ή νομίζεις ότι θα είναι εύκολο με τους Ουκρανούς? Όταν εμείς έχουμε Ρώσο?
Άσε που ο πρωθυπουργός μας τα έσπασε με τον ζελένσκι για το ντροουν στα διεθνή ύδατα, στην Λευκάδα.
Κουτοχορτο δεν τρώμε αμασητο
Γιατί εγώ βλέπω ότι ο κεντζιορα πάει στον αντίπαλο μας για να τους τρυπήσει και να πηδήξουμε στον επόμενο γύρο?
Ή νομίζεις ότι θα είναι εύκολο με τους Ουκρανούς? Όταν εμείς έχουμε Ρώσο?
Άσε που ο πρωθυπουργός μας τα έσπασε με τον ζελένσκι για το ντροουν στα διεθνή ύδατα, στην Λευκάδα.
Κουτοχορτο δεν τρώμε αμασητο
-
Dimitrisou
Το χοντραινεις τωραembuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:11Αμα ειναι οπως γραφουν επιλογη Βιερινια και ματος εγω ειμαι πισω απο αυτην 10000000% και ας ειναι ο Ασουμε.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:09Δεν βαριέσαι αδερφέ; Ολοι ΠΑΟΚ είμαστε στην τελική.embuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:07 Τι μπαγλαμας ειμαι ρε φιλε... Τι βοδι... Ποσο δικιο ειχες τελικα @Unpsofable78 και ελεγες κρατα πισινη και εγω το βοδι ευθεια πηγαινα.
@The Equalizer αιτουμαι για 48 ωρες να δωσεις ελευθερια σε οποιον θελει να μου ριξει οτι βρισιδι εχει ορεξη. Αυτο μου αξιζει γιατι ειμαι απιστος και μπαγλαμας τεραστιος.
Κάτσε μόνο μην μας ξινίσει και το νέο όνομα προπονητή![]()
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- embuji