Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από paokkerkir »

ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΠΟΥΣΙΤΣ

Ο ΑΔ και ΤΔ του ΠΑΟΚ τελικώς φαίνεται πως διοχέτευσαν το όνομα του Πούσιτς για να αποπροσανατολίσουν από την τελική επιλογή που είναι ο ίδιος, θεωρώντας ότι δεν θα γίνει πιστευτό και θα μπορέσουν να δουλέψουν την περίπτωση με ηρεμία.

Ανακοινώσεις τις επόμενες 72 ώρες.
These users thanked the author paokkerkir for the post:
Maxpaok
kokoblokos

Δημοσίευση από kokoblokos »

Ρε που(σ)τις μου, μας πρηξατε τον που(τ)σις μας με το θέμα προπονητή
These users thanked the author kokoblokos for the post:
Amsterdamer_87
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Αν ειναι επιλογη των ΛΜ/ΑΒ,οφειλουμε να κανουμε υπομονη,δεν ειναι χαζοι να παιξουν τα κεφαλια τους για κανα λιμο.Παντως παραδεχομαι την στρατηγικη τους,τους βγαζω το καπελο.Αντε να δουμε ποιον κλεισανε.
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 10):
Dimitris_L4, Unpsofable78, rockcity4, Maklaz, blackzi, geobila, Newgen9, Dimitrisou, aivas19, PAOKevolution
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Magpies4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:03 Τζάμπα το θάψιμο που έφαγε ο φουκαράς ο Πού. Μέχρι και άσχημο τον είπαμε.

Φτωχός Πούσιτς και άσχημος, που λέγαμε παλιά.
Άμα είσαι πλούσιος σε λένε εκκεντρικό, άμα είσαι φτωχός σε λένε Πούσιτς.

Λογικά αυτόν τον Βάσκο Μάτος θα λένε. Να δούμε, σε πολύ μικρή ομάδα έπαιζε πιο αμυντικά κι από τον Μπορνταλάς. Θα μπορέσει να στήσει άλλου τύπου ομάδα ή θα ξυρίζουμε τα ματόκλαδά μας με χλοοκοπτικό?
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
Magpies4, Maxpaok
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

ΠΟΥ; σιτς τελικα; 😂
These users thanked the author Azrael for the post:
astral
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Metagrafakias την Παρ 19 Ιουν 2026, 15:09, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Τι μπαγλαμας ειμαι ρε φιλε... Τι βοδι... Ποσο δικιο ειχες τελικα @Unpsofable78 και ελεγες κρατα πισινη και εγω το βοδι ευθεια πηγαινα.

@The Equalizer αιτουμαι για 48 ωρες να δωσεις ελευθερια σε οποιον θελει να μου ριξει οτι βρισιδι εχει ορεξη. Αυτο μου αξιζει γιατι ειμαι απιστος και μπαγλαμας τεραστιος.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
Unpsofable78, george188, trelopaoki89
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Maklaz έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:01 Άρα δεν είναι γλάστρες ο Αντρέ με τον Λέο; Τότε τι είναι;

Έχω μπερδευτεί με όλα αυτά.
Σε 16 μεταγραφικούς στόχους, που πρότεινε, ρε συ, "έφαγε" μεγαλοπρεπές άκυρο ο Λεονάρδος, σου λέει. Τι να συζητάμε τώρα ...
:lol:
These users thanked the author navigator11 for the post:
Maklaz
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

gika έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:06

Από εκεί και πέρα, ο τρόπος λειτουργίας σε αυτό το κρίσιμο θέμα, είναι πρωτοφανής για τα χρονικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μιας και υπήρξε επίτηδες διαρροή που δεν αποτελούσε το βασικό στόχο, με σκοπό να γίνει η δουλειά.
Πονάνε τα μάτια μου.

Σε ποιον απευθύνονται;

Μας έχουν πρήξει για τα κλίκς οι ανίδεοι ΑΡΔ εδώ και μια βδομάδα χωρίς υπερβολή οτι σε λίγες ώρες ανακοινώνεται ο προπονητής, έχουν πέσει έξω σε ΟΛΑ και τώρα μας λένε ήταν κόλπο όλο αυτό.
Άρα ουσιαστικά παραδέχονται πως ρεζιλεύτηκαν απο την ΠΑΕ καθώς τα δικά τους ρεπορτάζ τον είχαν για κλεισμένο :lol:
These users thanked the author xpek20 for the post (total 3):
Ally Samagoal, Azrael, Josey Wales
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ριαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:06
Magpies4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:03 Τζάμπα το θάψιμο που έφαγε ο φουκαράς ο Πού. Μέχρι και άσχημο τον είπαμε.

Φτωχός Πούσιτς και άσχημος, που λέγαμε παλιά.
Άμα είσαι πλούσιος σε λένε εκκεντρικό, άμα είσαι φτωχός σε λένε Πούσιτς.

Λογικά αυτόν τον Βάσκο Μάτος θα λένε. Να δούμε, σε πολύ μικρή ομάδα έπαιζε πιο αμυντικά κι από τον Μπορνταλάς. Θα μπορέσει να στήσει άλλου τύπου ομάδα ή θα ξυρίζουμε τα ματόκλαδά μας με χλοοκοπτικό?
ΦΠΑ
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Maklaz έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:01 Άρα δεν είναι γλάστρες ο Αντρέ με τον Λέο; Τότε τι είναι;

Φίλε οι ίδιοι χθες έγραφαν ότι Ματος και Αντρε θέλουν Πουσιτς.

Παπαγαλίζουν ότι τους δώσουν για ένα τάληρο.

Only fans να έκαναν πιο πολύ αξιοπρέπεια θα είχαν.
These users thanked the author gika for the post (total 10):
Azrael, geobila, Kabamaru11, Logistis, Maklaz, Polichni1926, Newgen9, Bono., aivas19, Kourdos
adman

Δημοσίευση από adman »

Πρυτάνευσε η λογική. Ακόμα πιο παράλογο από την γενικότερη κωλυσιεργία θα ήταν να έρθει ο Πούσιτς. Ο ορισμός της λευκής πετσέτας.
These users thanked the author adman for the post (total 2):
makedonas1926, paokspren
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Unpsofable78 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:04 Εάν όντως. Ξανά λέω εάν... Διοχετευτηκε όντως το όνομα του Πουσιτς στον τύπο ως διαρροή οφείλετε να παραδεχθειτε ότι η ΠΑΕ μας τρολαρει :opaokara:
Και ταυτόχρονα να γίνει μάθημα για το πόσο σοβαρά πρέπει να παίρνουμε αυτά που ακούμε.

Φυσικά και θα πούνε ότι ήταν στο κόλπο και αυτοί. Αλλά δεν γαμείς;
These users thanked the author Maklaz for the post (total 2):
Maxpaok, Unpsofable78
Mica

Δημοσίευση από Mica »

Έλα pussyc στον τόπο σου, που λένε και στο χωριό μου!
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Equalizer έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:05

ΚΑΑΑΑΑΤΣΕ δεν κατάλαβες!

Θα το πιεις όλο το ποτήρι της επανάστασής μας!

ΕΙΝΑΙ γλάστρες, απλάς μας το πλασάρουν έτσι οι "κυβερνητικοί" ρεπόρτερ, ώστε να πειστει το πόπολο πως δεν είναι γλάστρες. Ποιο είναι το κέρδος από όλη αυτή τη μηχανοραφία, κανείς δεν ξέρει ακριβώς αλλά γουατέβερ.

Εν τω μεταξύ και παράλληλα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει σάλιο, η Δυναμό μας δίνει ένα εκατομμύριο, εμείς το ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ και δίνουμε Κετζιόρα ελεύθερο, ώστε αύριο να χρεωθεί ΕΞΤΡΑ λεφτά ο Σαββίδης για να φέρει άλλο στόπερ (ενώ είχαμε ήδη), και όλο αυτό για να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη πως όλα τα προβλήματά μας δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά των ΓΛΑΣΤΡΩΝ που έχουμε, ή ίσως και δεν έχουμε τελικά, στη διοίκηση.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ο Βιερίνια δήλωσε παραίτηση πριν δέκα μέρες. Αλλά τον κράτησαν επίτηδες ώστε να του πουν να δουλέψει κρυφά μόνος του μια περίπτωση προπονητή. Αυτός πλέον χωρίς το βάρος του μισθού, πείσθηκε να το κάνει για το θεαθήναι και φέρνει άλλο κοουτς τον οποίο ΔΕΝ πιστεύει πραγματικά, απλά βάζει την υπογραφή του για τη γκαβλάντα.

Κατάλαβες τώρα;

Ούτε κι εγώ
Δήλωσε και δεύτερη παραίτηση στη ψαροταβέρνα που βγήκανε με την Μαρία και τον Πουσιτς γιατί του ζήτησαν να πληρώσει αυτός και θα τα βρισκανε αργότερα αλλά στραβωσε. Αυτό είδε ο Πουσιτς και είπε και αυτός μετά ευχαριστώ δε θέλω

Για γλυκό νομίζω έβγαλαν πορτοκαλόπιτα με σιρόπι αμπαροριζας και ζάχαρη καρυδας
These users thanked the author geobila for the post (total 2):
Maklaz, Dimitrisou
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”