Αναμένω ανακοινώσεις αλυσίδα από αύριο μέχρι και Τρίτη.
Προπονητή, στόπερ, αριστερό μπακ και χαφ.
Όχι τίποτα άλλο αλλά ο μόνος που θα επιβεβαιωθεί θα είναι ο Σφηνουλακης
Ειναι περιπου βεβαιο οτι σφυγμομετρησαν και τις αντιδρασεις του κοσμου και αφου ειδαν μετριες - να το πω ευγενικα- αντιδρασεις αποφασισαν να στριψουν σε κατι πιο εκλεκτο.Unpsofable78 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:54Χαλάει λόγω άλλης επιλογής ή επειδή ζητάει πολλά;blackzone44 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 14:52 Αυτή τη στιγμή χαλάει του πους… αλλά ΠΑΟΚ είσαι κρατάω μικρό καλάθι![]()
Αυτό το τελευταίο να το μεταφέρουμε στον Σαββίδη με κάποιο τρόπο, μήπως και βρει λεφτά για δεύτερο πουκάμισο.gika έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:08Φίλε οι ίδιοι χθες έγραφαν ότι Ματος και Αντρε θέλουν Πουσιτς.Maklaz έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:01 Άρα δεν είναι γλάστρες ο Αντρέ με τον Λέο; Τότε τι είναι;
Έχω μπερδευτεί με όλα αυτά.
Παπαγαλίζουν ότι τους δώσουν για ένα τάληρο.
Only fans να έκαναν πιο πολύ αξιοπρέπεια θα είχαν.
Λες να φέρουν και καναν Σμαιλαγιτς έτσι αλυσιδωτά για να πιάνει τις μπάλες στην προπόνηση;Unpsofable78 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:14 Ξανά λέω!!!!!
Αναμένω ανακοινώσεις αλυσίδα από αύριο μέχρι και Τρίτη.
Προπονητή, στόπερ, αριστερό μπακ και χαφ.![]()
και μετά θα πει: Με θυμαστε ρε Πουσιτς ?Azrael έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:15 Με τοσο τρολαρισμα που εχουμε ριξει για τον Πουσιτς τις τελευταιες μερες,ειναι δεδομενο οτι καπου θα μας πετυχει και θα μας αποκλεισει.
Ειμαι παθολογικα αρρωστος με την ομαδα και εχω αυτο το σκεπτικο οτι κανω τον χαμο πριν γινει γιατι μισω να ειμαι μετα χριστων προφυτης. Αλλα αυτο με κανει πολλες φορες χαζοβιολη. Ζητω ειλικρινα συγγνωμη απο ολους σας που σας επριξα τον παπαρο με την φρικη μου και πανω απ'ολα τον Ιβαν που πιστεψα οτι δεν.navigator11 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:12embuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:07 Τι μπαγλαμας ειμαι ρε φιλε... Τι βοδι... Ποσο δικιο ειχες τελικα @Unpsofable78 και ελεγες κρατα πισινη και εγω το βοδι ευθεια πηγαινα.
@The Equalizer αιτουμαι για 48 ωρες να δωσεις ελευθερια σε οποιον θελει να μου ριξει οτι βρισιδι εχει ορεξη. Αυτο μου αξιζει γιατι ειμαι απιστος και μπαγλαμας τεραστιος.
Εσύ τουλάχιστον ρε μπορεί να είσαι μέγας γκρίνιας αλλά τουλάχιστον βάζεις και δόσεις χιούμορ πού και πού. Όαση, λέμε, σε σχέση με άλλες, επιφανείς μορφές του ίδιου κινήματος.
Πορτογαλία από εμένα.DimitrisS έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:15 Λοιπον, εχω ενα ευρω στην τσεπη μου.
Το πονταρω στην Ισπανια.
Οντως ρε φίλε ; Τον είπαμε άσχημο;Magpies4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:03 Τζάμπα το θάψιμο που έφαγε ο φουκαράς ο Πού. Μέχρι και άσχημο τον είπαμε.
Φτωχός Πούσιτς και άσχημος, που λέγαμε παλιά.
Πήγες στην δουλειά χωρίς ποδοσφαιρική λογική και γύρισες με ποδοσφαιρική λογική;embuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:16Ειμαι παθολογικα αρρωστος με την ομαδα και εχω αυτο το σκεπτικο οτι κανω τον χαμο πριν γινει γιατι μισω να ειμαι μετα χριστων προφυτης. Αλλα αυτο με κανει πολλες φορες χαζοβιολη. Ζητω ειλικρινα συγγνωμη απο ολους σας που σας επριξα τον παπαρο με την φρικη μου και πανω απ'ολα τον Ιβαν που πιστεψα οτι δεν.navigator11 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:12embuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:07 Τι μπαγλαμας ειμαι ρε φιλε... Τι βοδι... Ποσο δικιο ειχες τελικα @Unpsofable78 και ελεγες κρατα πισινη και εγω το βοδι ευθεια πηγαινα.
@The Equalizer αιτουμαι για 48 ωρες να δωσεις ελευθερια σε οποιον θελει να μου ριξει οτι βρισιδι εχει ορεξη. Αυτο μου αξιζει γιατι ειμαι απιστος και μπαγλαμας τεραστιος.
Εσύ τουλάχιστον ρε μπορεί να είσαι μέγας γκρίνιας αλλά τουλάχιστον βάζεις και δόσεις χιούμορ πού και πού. Όαση, λέμε, σε σχέση με άλλες, επιφανείς μορφές του ίδιου κινήματος.
Ειμαι πραγματικα χαρουμενος. Επιτελους ποδοσφαιρικη λογικη στο 100%. Ας αποτυχει δε πειραζει. Ειναι το σωστο και χαιρομαι γιαυτο και μονο.
Καταξοδευτηκες ρε τσιπη,βαλε κατι ακομα να κονομησειςDimitrisS έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:15 Λοιπον, εχω ενα ευρω στην τσεπη μου.
Το πονταρω στην Ισπανια.