Νέος προπονητής

Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από Equalizer »

Το μόνο σίγουρο είναι πως και τον Αντσελότι να φέρουν τελικά, με το που σκάσει μύτη θα φάει τρελό... Πουσιτσλούκι, και θα πληρώσει τα σπασμένα

Την ίδια ώρα ο ίδιος θα ρωτάει " τι είναι εδώ;" Σαν άλλη Όλγα Μαρκάτου.

Μπουρδελάκι κύριέ μου. Μπουρδελάκι!
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΕΛΟΥΣΤΟΝΤΟ->ΣΑΝΤΑΜΑΡΙΑ->ΑΡΑ ?
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

embuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:07 Τι μπαγλαμας ειμαι ρε φιλε... Τι βοδι... Ποσο δικιο ειχες τελικα @Unpsofable78 και ελεγες κρατα πισινη και εγω το βοδι ευθεια πηγαινα.

@The Equalizer αιτουμαι για 48 ωρες να δωσεις ελευθερια σε οποιον θελει να μου ριξει οτι βρισιδι εχει ορεξη. Αυτο μου αξιζει γιατι ειμαι απιστος και μπαγλαμας τεραστιος.
Δεν βαριέσαι αδερφέ; Ολοι ΠΑΟΚ είμαστε στην τελική.

Κάτσε μόνο μην μας ξινίσει και το νέο όνομα προπονητή :opaokara:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

Μήπως ένα καφέ δερμάτινο έχει σταλεί στο καθαριστήριο για να ναι έτοιμο;
These users thanked the author paokkerkir for the post:
panpangr77
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

geobila έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:09
Equalizer έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:05
Maklaz έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:01 Άρα δεν είναι γλάστρες ο Αντρέ με τον Λέο; Τότε τι είναι;

Έχω μπερδευτεί με όλα αυτά.

ΚΑΑΑΑΑΤΣΕ δεν κατάλαβες!

Θα το πιεις όλο το ποτήρι της επανάστασής μας!

ΕΙΝΑΙ γλάστρες, απλάς μας το πλασάρουν έτσι οι "κυβερνητικοί" ρεπόρτερ, ώστε να πειστει το πόπολο πως δεν είναι γλάστρες. Ποιο είναι το κέρδος από όλη αυτή τη μηχανοραφία, κανείς δεν ξέρει ακριβώς αλλά γουατέβερ.

Εν τω μεταξύ και παράλληλα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει σάλιο, η Δυναμό μας δίνει ένα εκατομμύριο, εμείς το ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ και δίνουμε Κετζιόρα ελεύθερο, ώστε αύριο να χρεωθεί ΕΞΤΡΑ λεφτά ο Σαββίδης για να φέρει άλλο στόπερ (ενώ είχαμε ήδη), και όλο αυτό για να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη πως όλα τα προβλήματά μας δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά των ΓΛΑΣΤΡΩΝ που έχουμε, ή ίσως και δεν έχουμε τελικά, στη διοίκηση.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ο Βιερίνια δήλωσε παραίτηση πριν δέκα μέρες. Αλλά τον κράτησαν επίτηδες ώστε να του πουν να δουλέψει κρυφά μόνος του μια περίπτωση προπονητή. Αυτός πλέον χωρίς το βάρος του μισθού, πείσθηκε να το κάνει για το θεαθήναι και φέρνει άλλο κοουτς τον οποίο ΔΕΝ πιστεύει πραγματικά, απλά βάζει την υπογραφή του για τη γκαβλάντα.

Κατάλαβες τώρα;

Ούτε κι εγώ
Δήλωσε και δεύτερη παραίτηση στη ψαροταβέρνα που βγήκανε με την Μαρία και τον Πουσιτς γιατί του ζήτησαν να πληρώσει αυτός και θα τα βρισκανε αργότερα αλλά στραβωσε. Αυτό είδε ο Πουσιτς και είπε και αυτός μετά ευχαριστώ δε θέλω

Για γλυκό νομίζω έβγαλαν πορτοκαλόπιτα με σιρόπι αμπαροριζας και ζάχαρη καρυδας

Σωστός! Το παρέλειψα! Βασικά με εκβίασαν να το αποκρύψω για να μη φαίνεται πόσο καφενείο είμαστε
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Unpsofable78 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:09
embuji έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:07 Τι μπαγλαμας ειμαι ρε φιλε... Τι βοδι... Ποσο δικιο ειχες τελικα @Unpsofable78 και ελεγες κρατα πισινη και εγω το βοδι ευθεια πηγαινα.

@The Equalizer αιτουμαι για 48 ωρες να δωσεις ελευθερια σε οποιον θελει να μου ριξει οτι βρισιδι εχει ορεξη. Αυτο μου αξιζει γιατι ειμαι απιστος και μπαγλαμας τεραστιος.
Δεν βαριέσαι αδερφέ; Ολοι ΠΑΟΚ είμαστε στην τελική.

Κάτσε μόνο μην μας ξινίσει και το νέο όνομα προπονητή :opaokara:
Αμα ειναι οπως γραφουν επιλογη Βιερινια και ματος εγω ειμαι πισω απο αυτην 10000000% και ας ειναι ο Ασουμε.
These users thanked the author embuji for the post:
Unpsofable78
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Όχι πορτογάλο είπαμε ?
Please όχι πορτογάλο
These users thanked the author renegade for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Εσύ τουλάχιστον ρε μπορεί να είσαι μέγας γκρίνιας αλλά τουλάχιστον βάζεις και δόσεις χιούμορ πού και πού. Όαση, λέμε, σε σχέση με άλλες, επιφανείς μορφές του ίδιου κινήματος.
These users thanked the author navigator11 for the post (total 7):
Unpsofable78, xpek20, Trilofiotis, R.A.T.M., Equalizer, aivas19, paok apo epilogi
geobila

Δημοσίευση από geobila »

Equalizer έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:10
geobila έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:09
Equalizer έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:05

ΚΑΑΑΑΑΤΣΕ δεν κατάλαβες!

Θα το πιεις όλο το ποτήρι της επανάστασής μας!

ΕΙΝΑΙ γλάστρες, απλάς μας το πλασάρουν έτσι οι "κυβερνητικοί" ρεπόρτερ, ώστε να πειστει το πόπολο πως δεν είναι γλάστρες. Ποιο είναι το κέρδος από όλη αυτή τη μηχανοραφία, κανείς δεν ξέρει ακριβώς αλλά γουατέβερ.

Εν τω μεταξύ και παράλληλα, ο ΠΑΟΚ δεν έχει σάλιο, η Δυναμό μας δίνει ένα εκατομμύριο, εμείς το ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΜΕ και δίνουμε Κετζιόρα ελεύθερο, ώστε αύριο να χρεωθεί ΕΞΤΡΑ λεφτά ο Σαββίδης για να φέρει άλλο στόπερ (ενώ είχαμε ήδη), και όλο αυτό για να χρησιμοποιηθεί ως απόδειξη πως όλα τα προβλήματά μας δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά των ΓΛΑΣΤΡΩΝ που έχουμε, ή ίσως και δεν έχουμε τελικά, στη διοίκηση.

ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ο Βιερίνια δήλωσε παραίτηση πριν δέκα μέρες. Αλλά τον κράτησαν επίτηδες ώστε να του πουν να δουλέψει κρυφά μόνος του μια περίπτωση προπονητή. Αυτός πλέον χωρίς το βάρος του μισθού, πείσθηκε να το κάνει για το θεαθήναι και φέρνει άλλο κοουτς τον οποίο ΔΕΝ πιστεύει πραγματικά, απλά βάζει την υπογραφή του για τη γκαβλάντα.

Κατάλαβες τώρα;

Ούτε κι εγώ
Δήλωσε και δεύτερη παραίτηση στη ψαροταβέρνα που βγήκανε με την Μαρία και τον Πουσιτς γιατί του ζήτησαν να πληρώσει αυτός και θα τα βρισκανε αργότερα αλλά στραβωσε. Αυτό είδε ο Πουσιτς και είπε και αυτός μετά ευχαριστώ δε θέλω

Για γλυκό νομίζω έβγαλαν πορτοκαλόπιτα με σιρόπι αμπαροριζας και ζάχαρη καρυδας

Σωστός! Το παρέλειψα! Βασικά με εκβίασαν να το αποκρύψω για να μη φαίνεται πόσο καφενείο είμαστε
Δεν είσαι ο μόνος που ξέρει εκ των έσω φίλε.
Υπάρχουν κι άλλοι.
Εμένα ας πούμε μου το είπε ένας φίλος που είχε πάει Σαλόνικα και πέρασε με το ταξί από έξω από την ταβέρνα, είχε Φανάρι και για αυτό τους άκουσε που τσακώθηκαν. Μετά μου έστειλε μνμ στο viber
Άβαταρ μέλους
astral

Δημοσίευση από astral »

Είπα να δουλέψω λίγο και φάγατε τον πουσιτς ?

ps:Είμαστε σίγουροι ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο
These users thanked the author astral for the post (total 2):
Unpsofable78, Maxpaok
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

gergeo4 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:09 ΕΛΟΥΣΤΟΝΤΟ->ΣΑΝΤΑΜΑΡΙΑ->ΑΡΑ ?
Ωπα με τ μαλακο...
Michael Scott

Δημοσίευση από Michael Scott »

ΟΧΙ ρε Πουσιτς μου....

Και ειχα ετοιμάσει καμία 100αρια λογοπαίγνια...

Τζάμπα κόπος.
These users thanked the author Michael Scott for the post (total 5):
john78, danirifle, Dimitrisou, ToMousiTouCrespo, aivas19
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

renegade έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:11 Όχι πορτογάλο είπαμε ?
Please όχι πορτογάλο
Δεν θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις ποτέ :lol:
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 13:14 Εχουμε ανατροπή στο θέμα Μαρίνο Πούσιτς? Υπάρχει λένε όνομα από Ισπανία που εξετάζει ο ΠΑΟΚ..!! Δεν ξέρω, ότι νομίζουν καλύτερο...
Να τον ακούτε τον ΠΟΡΚΥ-5..!!
These users thanked the author ΠΟΡΚΥ-5 for the post (total 12):
astral, xpek20, R.A.T.M., navigator11, Josey Wales, danirifle, Newgen9, Amsterdamer_87, aivas19, Kevin and 2 more users
xpek20

Δημοσίευση από xpek20 »

astral έγραψε: Παρ 19 Ιουν 2026, 15:12 Είπα να δουλέψω λίγο και φάγατε τον πουσιτς ?

ps:Είμαστε σίγουροι ότι είναι υπαρκτό πρόσωπο
Μήπως ο πραγματικός Πούσιτς αράζει χαλαρός σε μπιτσόμπαρο στην Χάγη και διαβάζει ΠΑΟΚμάνια με τρανσλειτ και γελάει;
These users thanked the author xpek20 for the post (total 2):
astral, Dimitrisou
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”