PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Ταινίες, Μουσική, Games και ότι αλλό σχετικό...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;

Δημοσίευση από katafraktos »

st4this έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:28 Τα pre-order του GTA VI ανοιγουν 25 Ιουνιου, ανακοινωσε η Rockstar. Δωστε μας ρε ενα νεο trailer γαμω το στανιο σας για εταιρια, εχουμε αρρωστησει τοσα χρονια. Ισως το μονο παιχνιδι που θα με κανει να αγορασω playstation 5 (με αφορμη και το backwards compatibility με τα παιχνιδια του 4)

Σε αλλα νεα συνεχιζω το καψιμο με τα αποκλειστικα της Sony, TLOU1 το τερματισα και μπορω να πω πως ειναι αν οχι το καλυτερο παιχνιδι που επαιξα ποτε, απο τα καλυτερα. Παιζω και το 2ο αλλα πιο αραια, μην παθουμε και κανενα burnout :lol: . Παραλληλα παιζω και uncharted που το 1 το τερματισα και δεν θελω να το ξανα παιξω, απορω πως πετυχε σαν σειρα! Το 2 που ειμαι προς το τελος ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απτο προκατοχο του
Το uncharted 4 ειναι πολυ καλο, μην το skipαρεις
These users thanked the author katafraktos for the post:
st4this
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Θέλω γνώμες για κάψιμο επόμενου μήνα.

Kcd2
CO E33
Alan wake II
Άβαταρ μέλους
paokkerkir

Δημοσίευση από paokkerkir »

KCD2 με διαφορά. Καλά παιχνίδια όλα βέβαια.
Άβαταρ μέλους
katafraktos

Δημοσίευση από katafraktos »

KCD2 σιγουρα
-billios-

Δημοσίευση από -billios- »

Final fantasy 10
Και περιμένω το Zelda Ocarina of time remake!
Τα Final fantasy, ειδικά τα 6,7,9,10 και όλα τα Zelda είναι για μένα οι δύο γίγαντες στο video gaming
Michalios92

Δημοσίευση από Michalios92 »

john4serres έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:01 Θέλω γνώμες για κάψιμο επόμενου μήνα.

Kcd2
CO E33
Alan wake II
Ασυζητητί Clair Obscur
Δικαίως game of the year
Απίστευτο εικαστικό , μουσική , ερμηνείες και ένα combat που δίνει ξανά ζωή στα turn based rpgs
Άβαταρ μέλους
bicii82

Δημοσίευση από bicii82 »

Μιας και φανατικός τον παλιών παιχνιδιών του wolfenstein τερμάτισα τώρα την τριλογία,εκπληκτικα παιχνίδια
These users thanked the author bicii82 for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

paokkerkir έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:27 KCD2 με διαφορά. Καλά παιχνίδια όλα βέβαια.
Δεν μου αρεσε καθολου,μα καθολου ομως.Επαιξα αρκετα αλλα γρηγορα το βαρεθηκα,οκ λαθος μου που πιστευα οτι θα ειναι στυλ Skyrim η εστω Gothic.Ενω ειναι simulator μεσαιωνικης εποχης.Ο χειρισμος με το αλογο ειναι τρισαπαισιος (παιζω με πισι και πληκτρολογιο mouse).

Aυτη την στιγμη,σχεδον τελειωσα το Mafia Old country,το Forza Horizon 6 και λεω συντομα να ξεκινησω η το 007 η το remastered του Gothic 1 (το μονο που δεν εχω παιξει απο την σειρα).
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

katafraktos έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:25
st4this έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:28 Τα pre-order του GTA VI ανοιγουν 25 Ιουνιου, ανακοινωσε η Rockstar. Δωστε μας ρε ενα νεο trailer γαμω το στανιο σας για εταιρια, εχουμε αρρωστησει τοσα χρονια. Ισως το μονο παιχνιδι που θα με κανει να αγορασω playstation 5 (με αφορμη και το backwards compatibility με τα παιχνιδια του 4)

Σε αλλα νεα συνεχιζω το καψιμο με τα αποκλειστικα της Sony, TLOU1 το τερματισα και μπορω να πω πως ειναι αν οχι το καλυτερο παιχνιδι που επαιξα ποτε, απο τα καλυτερα. Παιζω και το 2ο αλλα πιο αραια, μην παθουμε και κανενα burnout :lol: . Παραλληλα παιζω και uncharted που το 1 το τερματισα και δεν θελω να το ξανα παιξω, απορω πως πετυχε σαν σειρα! Το 2 που ειμαι προς το τελος ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απτο προκατοχο του
Το uncharted 4 ειναι πολυ καλο, μην το skipαρεις
Μολις τελειωσα το 2, οποτε μπορεσω θα ξεκινησω το 3, η αληθεια ειναι πως ολο αυτο γινεται γιατι δεν ηθελα να παω κατευθειαν στο 4ο :lol: . Μπηκα που μπηκα στη γενια στα τελευταια της, ας παιξω τουλαχιστον τα διαμαντακια.
These users thanked the author st4this for the post:
katafraktos
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ψυχαγωγία”