Το uncharted 4 ειναι πολυ καλο, μην το skipαρειςst4this έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:28 Τα pre-order του GTA VI ανοιγουν 25 Ιουνιου, ανακοινωσε η Rockstar. Δωστε μας ρε ενα νεο trailer γαμω το στανιο σας για εταιρια, εχουμε αρρωστησει τοσα χρονια. Ισως το μονο παιχνιδι που θα με κανει να αγορασω playstation 5 (με αφορμη και το backwards compatibility με τα παιχνιδια του 4)
Σε αλλα νεα συνεχιζω το καψιμο με τα αποκλειστικα της Sony, TLOU1 το τερματισα και μπορω να πω πως ειναι αν οχι το καλυτερο παιχνιδι που επαιξα ποτε, απο τα καλυτερα. Παιζω και το 2ο αλλα πιο αραια, μην παθουμε και κανενα burnout. Παραλληλα παιζω και uncharted που το 1 το τερματισα και δεν θελω να το ξανα παιξω, απορω πως πετυχε σαν σειρα! Το 2 που ειμαι προς το τελος ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απτο προκατοχο του
PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
- katafraktos
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
- These users thanked the author katafraktos for the post:
- st4this
-
john4serres
Θέλω γνώμες για κάψιμο επόμενου μήνα.
Kcd2
CO E33
Alan wake II
Kcd2
CO E33
Alan wake II
- paokkerkir
- katafraktos
Final fantasy 10
Και περιμένω το Zelda Ocarina of time remake!
Τα Final fantasy, ειδικά τα 6,7,9,10 και όλα τα Zelda είναι για μένα οι δύο γίγαντες στο video gaming
Και περιμένω το Zelda Ocarina of time remake!
Τα Final fantasy, ειδικά τα 6,7,9,10 και όλα τα Zelda είναι για μένα οι δύο γίγαντες στο video gaming
-
Michalios92
Ασυζητητί Clair Obscurjohn4serres έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 20:01 Θέλω γνώμες για κάψιμο επόμενου μήνα.
Kcd2
CO E33
Alan wake II
Δικαίως game of the year
Απίστευτο εικαστικό , μουσική , ερμηνείες και ένα combat που δίνει ξανά ζωή στα turn based rpgs
Μιας και φανατικός τον παλιών παιχνιδιών του wolfenstein τερμάτισα τώρα την τριλογία,εκπληκτικα παιχνίδια
- These users thanked the author bicii82 for the post:
- Kabamaru11
- Kabamaru11
Δεν μου αρεσε καθολου,μα καθολου ομως.Επαιξα αρκετα αλλα γρηγορα το βαρεθηκα,οκ λαθος μου που πιστευα οτι θα ειναι στυλ Skyrim η εστω Gothic.Ενω ειναι simulator μεσαιωνικης εποχης.Ο χειρισμος με το αλογο ειναι τρισαπαισιος (παιζω με πισι και πληκτρολογιο mouse).
Aυτη την στιγμη,σχεδον τελειωσα το Mafia Old country,το Forza Horizon 6 και λεω συντομα να ξεκινησω η το 007 η το remastered του Gothic 1 (το μονο που δεν εχω παιξει απο την σειρα).
Μολις τελειωσα το 2, οποτε μπορεσω θα ξεκινησω το 3, η αληθεια ειναι πως ολο αυτο γινεται γιατι δεν ηθελα να παω κατευθειαν στο 4οkatafraktos έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:25Το uncharted 4 ειναι πολυ καλο, μην το skipαρειςst4this έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 18:28 Τα pre-order του GTA VI ανοιγουν 25 Ιουνιου, ανακοινωσε η Rockstar. Δωστε μας ρε ενα νεο trailer γαμω το στανιο σας για εταιρια, εχουμε αρρωστησει τοσα χρονια. Ισως το μονο παιχνιδι που θα με κανει να αγορασω playstation 5 (με αφορμη και το backwards compatibility με τα παιχνιδια του 4)
Σε αλλα νεα συνεχιζω το καψιμο με τα αποκλειστικα της Sony, TLOU1 το τερματισα και μπορω να πω πως ειναι αν οχι το καλυτερο παιχνιδι που επαιξα ποτε, απο τα καλυτερα. Παιζω και το 2ο αλλα πιο αραια, μην παθουμε και κανενα burnout. Παραλληλα παιζω και uncharted που το 1 το τερματισα και δεν θελω να το ξανα παιξω, απορω πως πετυχε σαν σειρα! Το 2 που ειμαι προς το τελος ειναι ΠΟΛΥ καλυτερο απτο προκατοχο του
- These users thanked the author st4this for the post:
- katafraktos