Μάλλον Νιμανι αχχαχααχ
Νέος προπονητής
Re: Νέος προπονητής
Ούτε εγώ θα έκανα all in με Κονσεισάο.embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:20 Δε μπορω να πιστεψω οτι ειχε στα χερια του ναι απο τον Κονσεϊσαο να ερθει να προπονησει την ομαδα και δεν εκανε απευθειας all in. Δε γινεται απλα.
Θα έκανα all in με Λουτσέσκου όμως.
- These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
- Aigle_Noir, MikeStr4
- Σουριναμέζος
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη συνάντηση ήταν παρών και ο Μίτροβιτς μέσω βιντεοκλήσης, ο οποίος είχε ήδη συμφωνήσει να έρθει στον ΠΑΟΚ με αντάλλαγμα ισόβια κάρτα ΟΑΣΘ. Αλλά χάλασε η δουλειά γιατί ο τωρινός πρόεδρος του ΟΑΣΘ έχει πολύ κακές σχέσεις με τον σώγαμπρο καθώς είχαν κοντρατιστεί άσχημα σε κάτι ενδοδαπίτικες εκλογές όταν ήταν φοιτητές. Άσε...MikeStr4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:20Αυτό όμως έγινε πριν βγει το όνομα του Πουσιτς, προφανώς εφόσον χάλασε η δουλειά πήγαν σε επιλογή Γιωργακη - τηλεκάρτα που την είχαν από πέρσι στο συρτάρι….φυσικα αν ισχύουν όλα αυτά έτσι.embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:17Βαλτοι ειστε ρε με τα νευρα μου παιζετε;MikeStr4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:15
Παίρνω την πάσα για να μεταφέρω τι άκουσα εγώ σήμερα από σοβαρή πηγή, δεν το δένω όμως κ κόμπο απλά με αυτά που άκουσα συνδέει όλα τα γεγονότα…
Ο βιερινια είχε κλεισμένο Κονσεισαο (δεν είναι ψέματα ήταν στην Θεσσαλονίκη κ όχι για τουρισμό) κ μάλιστα ο Κονσεισαο δεν είχε τρελές οικονομικές απαιτήσεις τύπου έρχομαι κ θα τα βρούμε, αλλά ζήτησε 3 παίκτες (δεν γνωρίζω έξτρα πληροφορίες πάνω σε αυτό) προφανώς θα χρειαζόταν οικονομική υπέρβαση κ εκεί χάλασε η δουλειά κ τρελάθηκε ο βιερινια κ ίσως δήλωσε παραίτηση…
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- Kabamaru11
Δε ξέρω αν η πιθανή έλευση Κονσεϊσάο αποδειχτεί καλή επιλογή ή όχι.Δειχνει τουλαχιστον ότι η ομάδα έχει βλέψεις.Ποσο μάλλον αν συνοδευτεί από 4 βασικούς παικταραδες .Μπορει να βγει δηλαδή ο Ιβάν και να πει πάμε για πρωτάθλημα και και.Με Πουσιτς παρότι μπορει να αποδειχτεί καλύτερη επιλογή στο χόρτο που λένε ή στο παγκο στην προκειμένη περίπτωση θέλει θράσος να βγεις και να πεις ότι έχουμε ψηλούς στόχους.
Εμένα παντός ένας καλά πληροφορημένος εγγλέζος λιμοκοντόρος μου σφύριξε ότι ο Κενυ είχε κλεισμένο τον Τούχελ, οποίος ήταν έτοιμος το αφήσει τα 3 λεωντάρια με του πουλί στο χέρι στο μουντιάλ και ερχόταν στη μεγάλη ΠΑΟΚαρα για ένα πιάτο ψωμί τη μέρα.
- These users thanked the author Мир for the post (total 2):
- Equalizer, Ally Samagoal
Το ότι υπάρχουν αδέρφια που ελπίζουν σε πρωτάθλημα για του χρόνου μου κάνει εντύπωση. Σας βγάζω το καπέλο μάγκες. Χωρίς καμία δόση ειρωνίας, μακάρι να είχα την πίστη σας.
Μου άρεσε η ιστορία τη διάβασα μονοκοπανια.MikeStr4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:15 Ο βιερινια είχε κλεισμένο Κονσεισαο (δεν είναι ψέματα ήταν στην Θεσσαλονίκη κ όχι για τουρισμό) κ μάλιστα ο Κονσεισαο δεν είχε τρελές οικονομικές απαιτήσεις τύπου έρχομαι κ θα τα βρούμε.
Αλλά ρε φίλε έρχομαι και θα τα βρούμε?
Μήπως η πηγή δε φορούσε γυαλιά και ο Βιερίνια μιλούσε με κάνα μαστορι για καμιά γυψοσανίδα στο σπίτι?
Έλα μωρέ θα τα βρούμε... 2 χιλιάρικα..
- These users thanked the author Parolos for the post (total 7):
- black death, Kabamaru11, paok apo epilogi, navigator11, Ally Samagoal, astral, PAOKevolution
-
Dimitrisou
Κανενα συννεφο φιλε μου.Asimos_Reload έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:51Εσένα φίλε μου σε βλέπω να πέφτεις από πολύ ψηλό σύννεφο.Dimitrisou έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:20Τόσα χρόνια όλοι έρχονται τζάμπα δηλαδή;Asimos_Reload έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:14 Για να τελειώνουμε, αυτός που πρότεινε και αυτός που ενέκρινε τον Πουσιτς είναι για τα καλαμπόκια. Ο τύπος απλά δεν έχει βιογραφικό. Το καταλαβαίνουμε όλοι; Ο τύπος ειναι για Ατρομητο, ΑΕΛ και Πανσεραικό Αντε και Κουλα. Μεχρι εκει.
Μην ακουσω οτι μπορει να βγει λαχειο και μαλακιες γιατι και η υπομονη εχει και τα ορια της. Φέρτε έναν προπονητη με παραστασεις, ΠΛΗΡΩΣΤΕ μια φορα επιτελους ή κρατήστε το Ρατσβάν.
Φιλικά και με αγάπη εκεί στην ΠΑΕ.
Μωρέ μπράβο τον Ιβάν..
Δεν ειπα οτι ξερω τα οικονομικα σε αντιθεση με εσενα.
Ειπα απλα οτι το πληρωστε μια φορα σημαινει οτι οι αλλοι το κανουν για την ψυχη της μανας του τοσα χρονια.
Γιατί σας φαίνεται περίεργο; Πιστεύετε ότι ο πουσιτς πχ θα πάρει κάτω από 2.5 τον χρόνο;
-
Dimitrisou
Εχω πιασει καλο συννεφο χωρας αμα θες αδερφε.embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:01Φιλε αυτοι που ερχονται τζαμπα, συμβολαια εχουν; Πριμ υπογραφης; Η εντελως κουτρα ειναι.Asimos_Reload έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:51Εσένα φίλε μου σε βλέπω να πέφτεις από πολύ ψηλό σύννεφο.Dimitrisou έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:20
Τόσα χρόνια όλοι έρχονται τζάμπα δηλαδή;
Μωρέ μπράβο τον Ιβάν..
Ακου εκει συμβολαια και πριχαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Dimitrisou for the post:
- embuji
Ακουγα τις προάλλες έναν ρεπόρτερ βαζελο που έλεγε ότι πήραν τηλ να ρωτήσουν για Κονσεισαο και η απαντηση ήταν του στυλ, από που από Ελλαδα;Κλείσιμο το τηλ...
- These users thanked the author trianta76 for the post (total 2):
- Dimitrisou, OIKODOMOS
- figurehead4
Φίλε το νέο προπονητή τον διάλεξε ο Εβγκένι Κοσέλεφ, μη σου πω ότι και τον Μάτος διάλεξε αυτός ή τουλάχιστον από τους όποιους υποψήφιους υπήρχαν, με αυτόν προτιμά να συνεργάζεται και έτσι ήρθε ο Λέο ως αθλητικός διευθυντής.MagdiTolba έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:18 Nαι αλλα ας ξεκαθαρισει ποιος απο ολους βολιδοσκοπει και μιλαει με προπονητες? Και ο Βιειρινια και ο Ματος και αλλοι? Δεν θα πρεπε.
Ό,τι άλλο και να ειπωθεί για τον προπονητή και τις μεταγραφές που θα γίνουν τις επόμενες μέρες είναι αστείο
Ας ελπίσουμε να μην είναι μόνο για μπίζνα και αλισβερίσια μεταγραφών η συνεργασία μαζί του, αλλά να έχει πραγματικό όφελος και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα μας αυτή η επιστασία του Κοσέλεφ στη νέα μας εποχή.
Θα δείξει το μέλλον
Εγώ παπάδες δέχομαι μόνο από έναν, είμαι πιστό πριστόσκυλο.
- These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
- trouman, Kabamaru11, paok apo epilogi, Ally Samagoal
Tοσα χρηματα ο συγκεκριμενος ισως τα παρει αλλα για δυο χρονια και για ολη την ομαδα του.Mpoz έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:47 Γιατί σας φαίνεται περίεργο; Πιστεύετε ότι ο πουσιτς πχ θα πάρει κάτω από 2.5 τον χρόνο;
Είδα σε άλλο topic ότι ο Πούσιτς θα έχει υψηλότερες αποδοχές από τον Λουτσέσκου! Αν έχει πάνω από 1-1,2 τον χρόνο είναι να πάμε να πνιγούμε.