Νέος προπονητής

MikeStr4

Re: Νέος προπονητής

Δημοσίευση από MikeStr4 »

astral έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:22 Μήπως ζήτησε Κανιας, Σακχοφ?
Μάλλον Νιμανι αχχαχααχ
These users thanked the author MikeStr4 for the post:
astral
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:20 Δε μπορω να πιστεψω οτι ειχε στα χερια του ναι απο τον Κονσεϊσαο να ερθει να προπονησει την ομαδα και δεν εκανε απευθειας all in. Δε γινεται απλα.
Ούτε εγώ θα έκανα all in με Κονσεισάο.

Θα έκανα all in με Λουτσέσκου όμως.
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
Aigle_Noir, MikeStr4
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

MikeStr4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:20
embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:17
MikeStr4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:15

Παίρνω την πάσα για να μεταφέρω τι άκουσα εγώ σήμερα από σοβαρή πηγή, δεν το δένω όμως κ κόμπο απλά με αυτά που άκουσα συνδέει όλα τα γεγονότα…

Ο βιερινια είχε κλεισμένο Κονσεισαο (δεν είναι ψέματα ήταν στην Θεσσαλονίκη κ όχι για τουρισμό) κ μάλιστα ο Κονσεισαο δεν είχε τρελές οικονομικές απαιτήσεις τύπου έρχομαι κ θα τα βρούμε, αλλά ζήτησε 3 παίκτες (δεν γνωρίζω έξτρα πληροφορίες πάνω σε αυτό) προφανώς θα χρειαζόταν οικονομική υπέρβαση κ εκεί χάλασε η δουλειά κ τρελάθηκε ο βιερινια κ ίσως δήλωσε παραίτηση…
Βαλτοι ειστε ρε με τα νευρα μου παιζετε;
Αυτό όμως έγινε πριν βγει το όνομα του Πουσιτς, προφανώς εφόσον χάλασε η δουλειά πήγαν σε επιλογή Γιωργακη - τηλεκάρτα που την είχαν από πέρσι στο συρτάρι….φυσικα αν ισχύουν όλα αυτά έτσι.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στη συνάντηση ήταν παρών και ο Μίτροβιτς μέσω βιντεοκλήσης, ο οποίος είχε ήδη συμφωνήσει να έρθει στον ΠΑΟΚ με αντάλλαγμα ισόβια κάρτα ΟΑΣΘ. Αλλά χάλασε η δουλειά γιατί ο τωρινός πρόεδρος του ΟΑΣΘ έχει πολύ κακές σχέσεις με τον σώγαμπρο καθώς είχαν κοντρατιστεί άσχημα σε κάτι ενδοδαπίτικες εκλογές όταν ήταν φοιτητές. Άσε...
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Δε ξέρω αν η πιθανή έλευση Κονσεϊσάο αποδειχτεί καλή επιλογή ή όχι.Δειχνει τουλαχιστον ότι η ομάδα έχει βλέψεις.Ποσο μάλλον αν συνοδευτεί από 4 βασικούς παικταραδες .Μπορει να βγει δηλαδή ο Ιβάν και να πει πάμε για πρωτάθλημα και και.Με Πουσιτς παρότι μπορει να αποδειχτεί καλύτερη επιλογή στο χόρτο που λένε ή στο παγκο στην προκειμένη περίπτωση θέλει θράσος να βγεις και να πεις ότι έχουμε ψηλούς στόχους.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Εμένα παντός ένας καλά πληροφορημένος εγγλέζος λιμοκοντόρος μου σφύριξε ότι ο Κενυ είχε κλεισμένο τον Τούχελ, οποίος ήταν έτοιμος το αφήσει τα 3 λεωντάρια με του πουλί στο χέρι στο μουντιάλ και ερχόταν στη μεγάλη ΠΑΟΚαρα για ένα πιάτο ψωμί τη μέρα.
These users thanked the author Мир for the post (total 2):
Equalizer, Ally Samagoal
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

Το ότι υπάρχουν αδέρφια που ελπίζουν σε πρωτάθλημα για του χρόνου μου κάνει εντύπωση. Σας βγάζω το καπέλο μάγκες. Χωρίς καμία δόση ειρωνίας, μακάρι να είχα την πίστη σας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

MikeStr4 έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:15 Ο βιερινια είχε κλεισμένο Κονσεισαο (δεν είναι ψέματα ήταν στην Θεσσαλονίκη κ όχι για τουρισμό) κ μάλιστα ο Κονσεισαο δεν είχε τρελές οικονομικές απαιτήσεις τύπου έρχομαι κ θα τα βρούμε.
Μου άρεσε η ιστορία τη διάβασα μονοκοπανια.

Αλλά ρε φίλε έρχομαι και θα τα βρούμε? :lol:

Μήπως η πηγή δε φορούσε γυαλιά και ο Βιερίνια μιλούσε με κάνα μαστορι για καμιά γυψοσανίδα στο σπίτι?

Έλα μωρέ θα τα βρούμε... 2 χιλιάρικα..
These users thanked the author Parolos for the post (total 7):
black death, Kabamaru11, paok apo epilogi, navigator11, Ally Samagoal, astral, PAOKevolution
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Asimos_Reload έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:51
Dimitrisou έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:20
Asimos_Reload έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 19:14 Για να τελειώνουμε, αυτός που πρότεινε και αυτός που ενέκρινε τον Πουσιτς είναι για τα καλαμπόκια. Ο τύπος απλά δεν έχει βιογραφικό. Το καταλαβαίνουμε όλοι; Ο τύπος ειναι για Ατρομητο, ΑΕΛ και Πανσεραικό Αντε και Κουλα. Μεχρι εκει.

Μην ακουσω οτι μπορει να βγει λαχειο και μαλακιες γιατι και η υπομονη εχει και τα ορια της. Φέρτε έναν προπονητη με παραστασεις, ΠΛΗΡΩΣΤΕ μια φορα επιτελους ή κρατήστε το Ρατσβάν.

Φιλικά και με αγάπη εκεί στην ΠΑΕ.
Τόσα χρόνια όλοι έρχονται τζάμπα δηλαδή;
Μωρέ μπράβο τον Ιβάν..
Εσένα φίλε μου σε βλέπω να πέφτεις από πολύ ψηλό σύννεφο.
Κανενα συννεφο φιλε μου.
Δεν ειπα οτι ξερω τα οικονομικα σε αντιθεση με εσενα.
Ειπα απλα οτι το πληρωστε μια φορα σημαινει οτι οι αλλοι το κανουν για την ψυχη της μανας του τοσα χρονια.
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Δημοσίευση από Mpoz »

Γιατί σας φαίνεται περίεργο; Πιστεύετε ότι ο πουσιτς πχ θα πάρει κάτω από 2.5 τον χρόνο;
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

embuji έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:01
Asimos_Reload έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:51
Dimitrisou έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 21:20

Τόσα χρόνια όλοι έρχονται τζάμπα δηλαδή;
Μωρέ μπράβο τον Ιβάν..
Εσένα φίλε μου σε βλέπω να πέφτεις από πολύ ψηλό σύννεφο.
Φιλε αυτοι που ερχονται τζαμπα, συμβολαια εχουν; Πριμ υπογραφης; Η εντελως κουτρα ειναι.
Εχω πιασει καλο συννεφο χωρας αμα θες αδερφε. :mrgreen:
Ακου εκει συμβολαια και πριχαχαχαχαχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author Dimitrisou for the post:
embuji
Άβαταρ μέλους
trianta76

Δημοσίευση από trianta76 »

Ακουγα τις προάλλες έναν ρεπόρτερ βαζελο που έλεγε ότι πήραν τηλ να ρωτήσουν για Κονσεισαο και η απαντηση ήταν του στυλ, από που από Ελλαδα;Κλείσιμο το τηλ...
These users thanked the author trianta76 for the post (total 2):
Dimitrisou, OIKODOMOS
Άβαταρ μέλους
figurehead4

Δημοσίευση από figurehead4 »

MagdiTolba έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:18 Nαι αλλα ας ξεκαθαρισει ποιος απο ολους βολιδοσκοπει και μιλαει με προπονητες? Και ο Βιειρινια και ο Ματος και αλλοι? Δεν θα πρεπε.
Φίλε το νέο προπονητή τον διάλεξε ο Εβγκένι Κοσέλεφ, μη σου πω ότι και τον Μάτος διάλεξε αυτός ή τουλάχιστον από τους όποιους υποψήφιους υπήρχαν, με αυτόν προτιμά να συνεργάζεται και έτσι ήρθε ο Λέο ως αθλητικός διευθυντής.
Ό,τι άλλο και να ειπωθεί για τον προπονητή και τις μεταγραφές που θα γίνουν τις επόμενες μέρες είναι αστείο

Ας ελπίσουμε να μην είναι μόνο για μπίζνα και αλισβερίσια μεταγραφών η συνεργασία μαζί του, αλλά να έχει πραγματικό όφελος και να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα μας αυτή η επιστασία του Κοσέλεφ στη νέα μας εποχή.

Θα δείξει το μέλλον
Maklaz

Δημοσίευση από Maklaz »

Εγώ παπάδες δέχομαι μόνο από έναν, είμαι πιστό πριστόσκυλο.
These users thanked the author Maklaz for the post (total 4):
trouman, Kabamaru11, paok apo epilogi, Ally Samagoal
nathlas

Δημοσίευση από nathlas »

Mpoz έγραψε: Πέμ 18 Ιουν 2026, 22:47 Γιατί σας φαίνεται περίεργο; Πιστεύετε ότι ο πουσιτς πχ θα πάρει κάτω από 2.5 τον χρόνο;
Tοσα χρηματα ο συγκεκριμενος ισως τα παρει αλλα για δυο χρονια και για ολη την ομαδα του.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Είδα σε άλλο topic ότι ο Πούσιτς θα έχει υψηλότερες αποδοχές από τον Λουτσέσκου! Αν έχει πάνω από 1-1,2 τον χρόνο είναι να πάμε να πνιγούμε.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προπονητικό Team Ποδοσφαίρου”